|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 300 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 04 lip 2015, 21:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7985 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Graničar Jozo je napisao/la: još nijedan isfj. evo mene ,sad mi kaže da sam ISFJ-ovac,i to žestoki Introvert(67%) Sensing(38%) Feeling(12%) Judging(17%) •You have distinct preference of Introversion over Extraversion (67%) •You have moderate preference of Sensing over Intuition (38%) •You have slight preference of Feeling over Thinking (12%) •You have slight preference of Judging over Perceiving (17%)
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 04 lip 2015, 23:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24693 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
kiler je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: još nijedan isfj. evo mene ,sad mi kaže da sam ISFJ-ovac,i to žestoki Introvert(67%) Sensing(38%) Feeling(12%) Judging(17%) •You have distinct preference of Introversion over Extraversion (67%) •You have moderate preference of Sensing over Intuition (38%) •You have slight preference of Feeling over Thinking (12%) •You have slight preference of Judging over Perceiving (17%) Zato ti voliš ove žene kurvastih faca i pojačanih na strateškim mjestima.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 05 lip 2015, 15:34 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7985 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
lider30 je napisao/la: Zato ti voliš ove žene kurvastih faca i pojačanih na strateškim mjestima.
nisam nigdje iz ovoga iščitao da isfj muškarci vole žene kurvastih faca.... a i ne znam točno kakve bi to bile face,možda misliš na puno šminke na licu...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 05 lip 2015, 16:14 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja moram priznati da sam prvih dvadeset pitanja odgovorila a ostatak zaokruzila po principu DVA pozitivna i jedan negativan
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 05 lip 2015, 16:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24693 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
kiler je napisao/la: lider30 je napisao/la: Zato ti voliš ove žene kurvastih faca i pojačanih na strateškim mjestima.
nisam nigdje iz ovoga iščitao da isfj muškarci vole žene kurvastih faca.... a i ne znam točno kakve bi to bile face,možda misliš na puno šminke na licu... Zajebajem se.  U brzini sam zaboravio staviti smajlić, pa je post nizgledao ozbiljan. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 06 lip 2015, 01:09 |
|
|
INFP
Introvert(100%) iNtuitive(62%) Feeling(12%) Perceiving(44%) You have strong preference of Introversion over Extraversion (100%) You have distinct preference of Intuition over Sensing (62%) You have slight preference of Feeling over Thinking (12%) You have moderate preference of Perceiving over Judging (44%)
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 06 lip 2015, 07:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
snowflake je napisao/la: INFP
You have strong preference of Introversion over Extraversion (100%)
Respect, prvi put u životu vidim 100% za ovu kategoriju!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 06 lip 2015, 22:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: snowflake je napisao/la: INFP
You have strong preference of Introversion over Extraversion (100%)
Respect, prvi put u životu vidim 100% za ovu kategoriju! Da, baš sam se trudila Ma nije mi ovo prvi test da rješavam, nekad davno i kod psihologa i uvijek mi je visoka introvertiranost, no mislim da nikad nije bila 100. No lako ćemo, ekstroverti vole govoriti, mi volimo slušati, klapa to nekako. Jako mi se sviđa tip, inače. A ovo dolje mi je životni moto. Zaista treba vidjeti dobrotu u svakome, ali ne sažaljenje, nikad sažaljenje. INFPs have the ability to see good in almost anyone or anything. Even for the most unlovable the INFP is wont to have pity.
I pogodiše mi profesiju. http://www.humanmetrics.com/personality/infp
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 07 lip 2015, 10:07 |
|
|
ISTP 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 07 lip 2015, 12:55 |
|
|
snowflake je napisao/la: INFPs have the ability to see good in almost anyone or anything. Even for the most unlovable the INFP is wont to have pity. A zato ste vi mene jednoć branili kad je moj dobri drug Met sipao objede na moj račun. A ja mislio da je do mene. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 lip 2015, 02:13 |
|
|
doc je napisao/la: snowflake je napisao/la: INFPs have the ability to see good in almost anyone or anything. Even for the most unlovable the INFP is wont to have pity. A zato ste vi mene jednoć branili kad je moj dobri drug Met sipao objede na moj račun. A ja mislio da je do mene.   Pa i jest. Drag si mi. Ja recimo nikad ne bih nekog tko me nazvao palikućom krstila dobrim drugom. Pa ni u šali. U komunikaciji nisi blag, ali vrlo rijetko ideš ad hominem. Puno si žustriji kad govoriš o nečem nego s nekim i to je dobro. Odaje poštovanje prema sugovorniku. I potpuno si drukčiji od mene. P.S. Tvoja maska je tu zbog igre, ne zbog prikazivanja ili dojma. I to je slatko Ti si homo ludens Foruma.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 lip 2015, 07:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8881 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
kiler je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: još nijedan isfj. evo mene ,sad mi kaže da sam ISFJ-ovac,i to žestoki Introvert(67%) Sensing(38%) Feeling(12%) Judging(17%) •You have distinct preference of Introversion over Extraversion (67%) •You have moderate preference of Sensing over Intuition (38%) •You have slight preference of Feeling over Thinking (12%) •You have slight preference of Judging over Perceiving (17%) meni je bilo dosta uravnoteženo. osim introvertiranosti. Introvert(56%) Sensing(1%) Feeling(12%) Judging(11%) You have moderate preference of Introversion over Extraversion (56%) You have marginal or no preference of Sensing over Intuition (1%) You have slight preference of Feeling over Thinking (12%) You have slight preference of Judging over Perceiving (11%)
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 lip 2015, 07:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8881 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
lider30 je napisao/la: kiler je napisao/la: evo mene ,sad mi kaže da sam ISFJ-ovac,i to žestoki Introvert(67%) Sensing(38%) Feeling(12%) Judging(17%) •You have distinct preference of Introversion over Extraversion (67%) •You have moderate preference of Sensing over Intuition (38%) •You have slight preference of Feeling over Thinking (12%) •You have slight preference of Judging over Perceiving (17%) Zato ti voliš ove žene kurvastih faca i pojačanih na strateškim mjestima. pa sve ostalo je neki čudnovati fetiš 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 lip 2015, 11:08 |
|
|
snowflake je napisao/la: doc je napisao/la: A zato ste vi mene jednoć branili kad je moj dobri drug Met sipao objede na moj račun. A ja mislio da je do mene.   Pa i jest. Drag si mi. Ja recimo nikad ne bih nekog tko me nazvao palikućom krstila dobrim drugom. Pa ni u šali. U komunikaciji nisi blag, ali vrlo rijetko ideš ad hominem. Puno si žustriji kad govoriš o nečem nego s nekim i to je dobro. Odaje poštovanje prema sugovorniku. I potpuno si drukčiji od mene. P.S. Tvoja maska je tu zbog igre, ne zbog prikazivanja ili dojma. I to je slatko Ti si homo ludens Foruma. A tako djelujem na ljude, nisi prva koja mi je to rekla. Ali mi je drago. Nekako slično mislim, i to ne samo od ove pohvale. Prije sam mislio da si neka mudrica koja snobovski odlučuje kad će udijeliti koju mudrost ili da u svojoj uobraziliji promatraš forum pa se samo ponekad prikažeš ali od ovih 100% su neke stvari jasnije. I tu si me skinula s trona. Kralj je mrtav, živjela kraljica. Nemoj tako oštro suditi mog prijatelja, dobar je on. Samo se nekad malo zanese pa kaže i nešto što inače ne misli. Takvi smo mi Jugosloveni. Nagli, raspaljivi, emotivni. Brzo planemo, ali još brže opraštamo. Drugačiji? snowflake je napisao/la: P.S. Tvoja maska je tu zbog igre, ne zbog prikazivanja ili dojma. I to je slatko Kako molim!? 
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 12 lip 2015, 00:57 |
|
|
doc" je napisao/la: Nekako slično mislim, i to ne samo od ove pohvale. Prije sam mislio da si neka mudrica koja snobovski odlučuje kad će udijeliti koju mudrost ili da u svojoj uobraziliji promatraš forum pa se samo ponekad prikažeš ali od ovih 100% su neke stvari jasnije. I tu si me skinula s trona. Kralj je mrtav, živjela kraljica.  ] Snob To je samo velika riječ za egoiste  Nadam se da mi to nije primarni motiv, iako to nikad ne možeš isključiti. Ne znam... Pokušavam donijeti neku novu informaciju jer se i sama često informiram u virtualnom svijetu. Možda ta usmjerenost na informaciju nekad djeluje hladno, no opet u virtualnom svijetu, u anonimnosti, otkrivaš se više nego što bi u stvarnom, pogotovo ako si ja doc" je napisao/la: Nemoj tako oštro suditi mog prijatelja, dobar je on. Samo se nekad malo zanese pa kaže i nešto što inače ne misli. Takvi smo mi Jugosloveni. Nagli, raspaljivi, emotivni. Brzo planemo, ali još brže opraštamo Ok. doc" je napisao/la: Drugačiji? Da, potpuno od mene, zezant kojem nije cilj da povrijedi druge, nije cinik i netko s kim se može ugodno razgovarati. Mada u svemu imamo razlićita mišljenja. Ukratko, pita od jabuka ispod najvjerojatnije robusne vanjštine. Može ti proći čak i to što si desničar. A ako je ovo kojim slučajem lingvističko pitanje, dopuštena su oba oblika 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 12 lip 2015, 13:23 |
|
|
O površnom dojmu sam govorio, uzrokovanim rijetkošću i iznenadnošću pojavljivanja. Nikako da sam u pravu. snowflake je napisao/la: Može ti proći čak i to što si desničar. Pa kako drugačije? Right and wrong. What else is there? You are not some crazy ljevičarka? doc" je napisao/la: Ukratko, pita od jabuka ispod najvjerojatnije robusne vanjštine. A nije bilo od višnje? :) Uvijek sam volio pitu od jabuka. Jedna cura mi je rekla da sam pekmez, ovo je valjda bolje? Citat: zezant kojem nije cilj da povrijedi druge U ovom drugom si u pravu. Nikad to nije namjera, niti primisao. I nikad nije osobno. Samo iskorištavanje situacije za zezanciju. Mnogi ljudi to ne kuže, a vjerojatno je i na mojoj strani doza sebecentričnosti. Doduše više kad sam bio mlađi. Baš mi se urezala jedna večera s "njenom prijateljicom" prvi put. Ova neugodna, passive agressive do bola (ljuta na nju, kako mi nisi rekla do sad, ja sam ti najbolja frendica...) ja pokušavam smiriti situaciju, našaliti se, opustiti ih, a ova sve krivo shvaća. Kako to misliš, kako ovo, kako ono...Pa u svakoj šali pola istine. A cijelo vrijeme ko na ispitivačkoj stolici. Koji fijasko. Na kraju večere se i rasplakala. Pa sam ju ja tješio i grlio. Ne znaš šta napraviti. Onda mi je rekla da sam baš dobar tip. Ali zezanciju nije nikad shvatila. Žene...da ih nema trebalo bi ih izmisliti. snowflake je napisao/la: A ako je ovo kojim slučajem lingvističko pitanje, dopuštena su oba oblika  Uvijek sam se pitao. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 28 srp 2015, 16:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Not an Introvert, Not an Extrovert? You May Be An Ambivert
Sometimes social, sometimes solitary, ambiverts often make good sales people
Emeroy Bernardo enjoys spending time alone, meditating, exercising and working. When he goes out for dinner or drinks with friends, he sometimes quietly observes people’s facial expressions and body language. Often when he’s shopping or running errands, he ignores people he knows—pretending he doesn’t see them—to avoid small talk.
Still, the 27-year-old dance instructor who lives in Glendale Calif., considers himself friendly and meets new people almost everywhere—at the gym, at Starbucks, waiting to board a plane. At parties, Mr. Bernando is often the guy who starts a dance circle and then shows off his break-dancing moves.
Is Mr. Bernardo an introvert or an extrovert?
He is an ambivert, a solid mix of both.
The personality traits of extroversion and introversion fall on a spectrum, and most of experts’ focus has been on the two ends. Now, social psychologists, behavioral scientists and business experts are taking a closer look at the overlooked category smack in the middle—ambiversion—and deciding that people with this trait may have some personal and professional advantages for being adaptable.
Experts believe that the personality traits on the introvert-extrovert spectrum remain stable throughout life—they appear as early as infanthood and are difficult to change. On one end are extroverts (sometimes spelled “extravert” in psychology circles) who become energized externally. They love to have lots of people around them and to be the center of attention. They enjoy brainstorming with others and often form their thoughts as they speak. When by themselves, they easily become bored or restless.
Introverts, on the other end of the spectrum, become energized internally. They prefer to spend time alone, with one other person or with a small group. They feel drained by a lot of social interaction or a crowd. They gather their thoughts carefully before they speak.
Ambiverts have introverted and extroverted traits, but neither trait is dominant. As a result, they have more balanced, or nuanced, personalities. They aren’t the folks yammering your ear off. Nor are they the totally silent ones happily ensconced in the corner.
Ambiverts move between being social or being solitary, speaking up or listening carefully with greater ease than either extroverts or introverts. “It is like they’re bilingual,” says Daniel Pink, a business book author and host of Crowd Control, a TV series on human behavior, who has studied ambiversion. “They have a wider range of skills and can connect with a wider range of people in the same way someone who speaks English and Spanish can.”
You can tell if you’re an ambivert by asking yourself how you’d behave in common situations. What do you crave after a long day at work when you need to refuel—a happy hour with friends, or your couch and the remote control? At a social event, at what point do you want to leave—as soon as you get there or after the last person has left? In a conversation, do you prefer to think through your answers before speaking, or throw out whatever idea comes to mind and bat it back and forth? (Mr. Pink, the author of “To Sell Is Human: The Surprising Truth About Moving Others,” has developed a quiz.) If you’re an ambivert, your preference will often be somewhere in the middle—you choose to have a drink with a friend after work but then afterward go home and take a long walk with the dog.
A study of ambiverts, published in June 2013 in the journal Psychological Science, looked at 340 outbound call-center representatives. It showed that the social and emotional flexibility of the ambiverts in the group made them superior sales people. The participants filled out a 20-measure personality test, then the researcher assessed each person’s sales revenue for the next three months, controlling for other variables. The employees with the highest revenue per hour—an average of $208, compared with $138 for the full sample—were ambiverts who had a personality test score exactly between extroversion and introversion.
“Ambiverts are like Goldilocks—they offer neither too much nor too little,” says Adam Grant, an organizational psychologist and professor of psychology at the University of Pennsylvania’s Wharton School. He believes this emotional acuity gives ambiverts unique skills in parenting and marriage as well.
The drawback to being an ambivert, Dr. Grant says, is that it can sometimes be difficult for them to know which side of their personality to lead with in a given situation. Unlike extroverts and introverts, who tend to know what energizes them, ambiverts may not always be so sure. That means they can sometimes get stuck—not realizing that they need to change their approach to feel more motivated.
Carl Jung popularized the concepts of extroversion and introversion in the early 1920s; he identified a third group but didn’t name it or write much about it. It wasn’t till the 1940s that the term “ambivert” began to be commonly used by psychologists.
Ambiversion has gotten more attention in recent years, as books, TEDx talks and consulting firms have sprung up focusing on introversion and how personality traits impact people’s behaviors in marriages, families and work. More than half the population is ambiverted, according to Wharton’s Dr. Grant. His research shows that roughly two-thirds of people are ambiverts, while one-third are either strong introverts or strong extroverts.
“An introvert and an extrovert know pretty quickly what they crave,” says Laurie Helgoe, author of “Introvert Power: Why Your Inner Life is Your Hidden Strength” and assistant professor in the department of psychology and human services at Davis & Elkins College in Elkins, W.Va. She says introverts generally want to pull away from stimulation or interaction and regroup, while extroverts want to seek out people and activity. Ambiverts could go either way, based on the situation, she says.
If you’re an ambivert, be mindful of it, says Dr. Helgoe. “If you are aware that you can go both ways, then you can look at a situation and see what behaviors are going to be most effective and rewarding.”
Think of “introvert” and “extrovert” as verbs, says Beth Buelow, a speaker and coach who is founder of The Introvert Entrepreneur, a website for introverts. “You can choose to introvert (turn inward) or extrovert (project outward) depending on what’s called for.”
Wharton’s Dr. Grant cautions that ambiverts should try not to get stuck in either an introvert or extrovert role. Ambiverts should remain nimble. Also, sticking with one or the other tendency too long might leave an ambivert drained. The warning signs will be boredom or burnout.
Dr. Grant recommends “unleashing your inner ambivert.” “Read each situation more carefully,” he says, “and ask yourself, ‘What do I need to do right now to be most happy or successful?’” Citat: PERSONALITY TYPES 101
Speaker, author and coach Beth Buelow describes typical behaviors.
The Ambivert
Socially flexible—comfortable in social situations or being alone. Skilled at communicating—intuits when to listen or to talk. Moderate in mood—not overly expressive or reserved. Adaptable—no default mode, so they change their approach to fit the situation
The Extrovert:
Energized by external stimulation—with people, environment, activity Processes thoughts while talking Motivated by external rewards, recognition and feedback Outgoing—easy to get to know
The Introvert:
Energized internally, while being alone Craves solitude to balance out social time Speaks only when they have something to say Thinks before speaking, processing thoughts internally
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 28 srp 2015, 17:26 |
|
|
super su mi savjeti za profesiju  ENFP Extravert(34%) iNtuitive(16%) Feeling(12%) Perceiving(19%) You have moderate preference of Extraversion over Introversion (34%) You have slight preference of Intuition over Sensing (16%) You have slight preference of Feeling over Thinking (12%) You have slight preference of Perceiving over Judging (19%) Jung Career Indicator™ determines occupations and areas in which ENFPs find themselves most fulfilled and content, are most successful, and likely are most represented in. The following list factors in the level expressivenes of each of four characteristics of personality type. It lists the most suitable areas of occupations along with some examples of educational institutions, where you can receive a relevant degree or training. The most preferred areas appear first. Click occupation names and school logos to request program information. Click to explore click to explore Social Services Click to explore click to explore Journalist/Reporter Ashford University Psychology Capella University University of Phoenix Walden University Kaplan University Counseling University of Phoenix Capella University Walden University Grand Canyon University Fitness Ashworth College Nutrition Kaplan University Benedictine University York Chiropractic College Recreation Specialist Liberty University Online Ashford University Social WorkU.S. News 25 Best Jobs 2012 University of Phoenix Walden University Grand Canyon University Education DeVry University University of Phoenix Capella University American InterContinental University Click to explore click to explore Arts Click to explore click to explore Musician Kent State University Full Sail University Performing Arts International Academy of Design and Technology Literature and Writing Southern New Hampshire University Ashford University Film Producer The Art Institutes Click to explore click to explore Management Click to explore click to explore Public Relations Liberty University Online Ashford University University of Phoenix Walden University Marketing American InterContinental University Ashford University University of Phoenix Kaplan University Fashion Merchandising
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 28 srp 2015, 17:37 |
|
|
Myers-Briggs je znao da ćeš biti neka vrsta novinara i prije nego što si upisao arhitekturu 
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 31 srp 2015, 01:06 |
|
|
Jer ovo znanstveno, ovo za ambiverta? Jer to dosad nisam našla u literaturi. Inače, ekstroverti imaju deblje a introverti tanje živce. Doslovno. Pa im je potreban manji intenzitet podražaja da izazove jednaku reakciju.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 13 kol 2015, 19:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84857 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Robbie MO je napisao/la: INTJ Introvert(11%) iNtuitive(75%) Thinking(25%) Judging(22%)
You have slight preference of Introversion over Extraversion (11%) You have distinctive preference of Intuition over Sensing (75%) You have moderate preference of Thinking over Feeling (25%) You have slight preference of Judging over Perceiving (22%) Poslije 2 godine, tijekom kojih sam se ocito dosta promijenio: ENFJ Extravert(31%) iNtuitive(22%) Feeling(16%) Judging(9%) You have moderate preference of Extraversion over Introversion (31%) You have slight preference of Intuition over Sensing (22%) You have slight preference of Feeling over Thinking (16%) You have slight preference of Judging over Perceiving (9%) Moram reci da promjena nije rezultat gubitka nijednog skilla, nego dodavanja novih, kao i novih iskustava. Prirodno sam sada poprilicno ekstrovertan, otvoren, direktniji, i vise iskren i emocionalan, ali i dalje mogu biti "racionalan i analicitan" po potrebi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 16 kol 2015, 15:18 |
|
|
Your Type Preferences Introvert(9%) Sensing(25%) Thinking(56%) Judging(34%)
----
Samo dva ISTJ-a - ja jedan od.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 16 kol 2015, 18:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84857 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bilo bi zanimljivo da nakon dvije godine ponovite test, da vidimo da li ste se promijenili (recimo zbog promjena posla, sredine, drustva, neko iskustvo).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 16 kol 2015, 18:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bilo bi zanimljivo da nakon dvije godine ponovite test, da vidimo da li ste se promijenili (recimo zbog promjena posla, sredine, drustva, neko iskustvo). Ja sam dva puta ponavljao test u jednom danu... jer nekad čovjek može sam sebe zavarat. Nekad zaokruži nešto što želi, a ne nešto što je. Međutim, oba puta mi je isto, s neznatnim razlikama - ISTJ. Onda rekoh, valjda je tako. Da mi se sviđaju rezultati - i ne sviđaju baš. Na početnoj stranici stoji da su ISTJ-evi poslušnici. Ja da sam birao radije bih bio rukovoditelj ili sl. Slažem se da ovi rezultatni nisu konstantni - iliti genetički uvjetovani... ljudi se mijenjaju. Nakon dvije godine - tko živ, tko mrtav.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 16 kol 2015, 19:12 |
|
|
Mnogi su ovo rjesavali 2013., tako da to "za dvije godine" je mnogima danas.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|