|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 71 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 12:06 |
|
|
Kakvi su ovo rasisti na temi ovo je zapovratiti džigerice. Bar kao ljudi da kažu kako crnce treba smatratit nižim bića ishodno sa time porobiti i bez griže savesti ubiti po potrebi , oni seru o urođenoim sistemu vrednosti i kao je logično da svaka ptica svome jatu leti.
Niko nikog od vas nije primoravao da se ženite crnkinjama niti da sa svojim novcem podižete tuđu decu iz mešanih brakova , zato i ne znam koji se *** i oglašavate po ovom pitanju kad se to vas ne tiče.
Međutim ja zhnam zašto se oglašavaju , pa oglašavaju se zato što su pravi rasisti i što bi ubijali i tlačili samo da im se da prilika , međutim dok ne dođu do te prilike sad imaju misiju da "racionalno" gledaju na problem ljudi koji se mešaju šatro žaleći njihovu decu davajući neke statistike kao da se ljudi žene i imaju decu zarad društvenih statistika u tabloidima po rasističkim merilima.
Interestetno je da ovdašnji rasisti su plod obične zapadne fašističke misli , a kukavci ne znaju da bi ih zapadni fašisti smtrali kad bi došli na vlasti gotovo jednakim ljudskim smećem kao što smatraju crnce.
Ustaše tj.preci ovdašnjih forumskih fašista i rasista su zaista smatrali da su Srbi npr.genetski otpad koji je svojim mrkim vlaškim izgledom i svojim neuropskim(ne arijevskim) kulturnim mentalitetom i da kao takver treba istrebiti. A zašto je to tako?! , pa to je tako zato što su Hrvati bili mali nižerazredni podanički narod koji sve što vidi sa strane Nemačke prisvaja bezuslovno , pa je tako po principu "Vidla baba da se konj potkiva pa i ona digla nogu" preuzeli rasistički model u 20.veku. Međutim takvo šta fala bofu nije pilo vode kod većine Hrvata , prvo zato što je bilo pamnetnih i dobrih ljudi , a drugo zato što baš Hrvati procentualno nisu baš svetlokosi i svetloputi sinovi Odina i Karla velikog.
Onda tu dolaze i Srbi i Bošnjaci koji su po istom hrvatksom principu preuzeli ološke tlapnje sa zapada , pa eto ima Srba(Vukan) sve onako garavih da seru po crncima i ostalim drugim rasama serući svoja ulitana rasistička *** , a Bošnaci su tek smehotres , jer oni nijednog ličnog imena za čoveka nemaju da je poreklom bio svetle kose i puti , znači svaki izvorni Mujo,Muhamed,Suljo,Hazma,...su bili pravi garavi i nosati beduini , ali eto i oni se nađoše kao pravi rasisti koji bi kao i ova dva jadna mala naroda nekome određivali koga treba ženiti i sa kime decu praviti.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 14:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja u svoju odbranu samo mogu reći ovo : Ne podnosim ni ljude koji puše. Mislim da se nikad ne bi mogla udati za pušača, niti ostvariti s njim potomstvo. Iz prostog razloga što ne bi mogla zivjeti u kući koja se osjeti na smrad .. Je li i to Djole rasizam?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 15:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja u svoju odbranu samo mogu reći ovo : Ne podnosim ni ljude koji puše. Mislim da se nikad ne bi mogla udati za pušača, niti ostvariti s njim potomstvo. Iz prostog razloga što ne bi mogla zivjeti u kući koja se osjeti na smrad .. Je li i to Djole rasizam? naravno da jeste rasizam pogotovu u ovoj kombinaciji, jer ti niko ne bi vjerovao da ga nećeš zato što puši već si to našla kao izgovor.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 15:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja u svoju odbranu samo mogu reći ovo : Ne podnosim ni ljude koji puše. Mislim da se nikad ne bi mogla udati za pušača, niti ostvariti s njim potomstvo. Iz prostog razloga što ne bi mogla zivjeti u kući koja se osjeti na smrad .. Je li i to Djole rasizam? E vidiš ja sa tupavim ženama i muškarcima neću da imam ikakve odnose , jer mnogi od njih nisu rođeni glupi već to vole da budu jer im je tako lakše u životu. Zato tebe ne bi oženio sigurno jer tvoja usporedba ljudi druge rase sa pušačima iziskuje izbegavanje u širokom luku po pitanju muško-ženskih odnosa bar kad sam ja u pitanju. Ljudi se ne rađaju sa cigarom u ustima , i gle čuda ako su pušači mogu to i prestati biti , dok crnac se rađa garav i jedino može biti beo ako postane inkarnacija Majkl Džeksona sa 5 milijardi dolara u džepu. Jeste to je rasizam , ali ne zato što mrziš pušače i ne bi se za njih udala , već zbog glupave logike koju iznosiš , pa tako me ne bi ni čudilo da mrziš i crnce jer svaki rasizam i jeste glup u samoj svojoj osnovi kao i ova tvoja usporedba. Izvini al' nemoj da se ljutiš jbg sama si kriva , mada to nije urođeno kao što je biti crnac urođeno , tako da za tebe ima nade.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 15:13 |
|
|
Koji budalaš. Uglavnom ljudi ne budite rasisti, koliko god ovakvi tvorovi kvare imidž antirasizmu. Samo budite realisti. To je dovoljno. Voli svoje, poštuj tuđe.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 15:39 |
|
|
Briše mi se post gde zvaničnog rasistu na ovom forumu koji odavno širi svoje ubilačke i zločinačke ideologije nazivam pravim imenom koje zaslužuje?! Jbt došao vakat da ode pravda u p.m i u tri lepe šargerepe jer se 'ladno osvedočenim rasistima ublažuju duševne boli tako što se antirasisti i antifašisti sankionišu zbog vređanja njihovih napaćenih zločinačkih dušica. Perfektno zaista.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 22:28 |
|
|
doc je napisao/la: Koji budalaš. Uglavnom ljudi ne budite rasisti, koliko god ovakvi tvorovi kvare imidž antirasizmu. Samo budite realisti. To je dovoljno. Voli svoje, poštuj tuđe. Posve je normalno da svatko preferira svoje: http://racehist.blogspot.com/2009/04/miscegenation.html
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 22:41 |
|
|
Slažem se.
Ni ovo nenormalno vrijeme to ne može promjeniti u nekoj značajnijoj mjeri.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 27 sij 2014, 23:58 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja u svoju odbranu samo mogu reći ovo : Ne podnosim ni ljude koji puše. Mislim da se nikad ne bi mogla udati za pušača, niti ostvariti s njim potomstvo. Iz prostog razloga što ne bi mogla zivjeti u kući koja se osjeti na smrad .. Je li i to Djole rasizam? naravno da jeste rasizam pogotovu u ovoj kombinaciji, jer ti niko ne bi vjerovao da ga nećeš zato što puši već si to našla kao izgovor. Ma ovaj da je u pitanju ja bi se vadila na mahalski mentalitet. Ono, gdje ću s njim po Bistriku šetati
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 00:10 |
|
|
joe enter je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja u svoju odbranu samo mogu reći ovo : Ne podnosim ni ljude koji puše. Mislim da se nikad ne bi mogla udati za pušača, niti ostvariti s njim potomstvo. Iz prostog razloga što ne bi mogla zivjeti u kući koja se osjeti na smrad .. Je li i to Djole rasizam? E vidiš ja sa tupavim ženama i muškarcima neću da imam ikakve odnose , jer mnogi od njih nisu rođeni glupi već to vole da budu jer im je tako lakše u životu. Zato tebe ne bi oženio sigurno jer tvoja usporedba ljudi druge rase sa pušačima iziskuje izbegavanje u širokom luku po pitanju muško-ženskih odnosa bar kad sam ja u pitanju. Ljudi se ne rađaju sa cigarom u ustima , i gle čuda ako su pušači mogu to i prestati biti , dok crnac se rađa garav i jedino može biti beo ako postane inkarnacija Majkl Džeksona sa 5 milijardi dolara u džepu. Jeste to je rasizam , ali ne zato što mrziš pušače i ne bi se za njih udala , već zbog glupave logike koju iznosiš , pa tako me ne bi ni čudilo da mrziš i crnce jer svaki rasizam i jeste glup u samoj svojoj osnovi kao i ova tvoja usporedba. Izvini al' nemoj da se ljutiš jbg sama si kriva , mada to nije urođeno kao što je biti crnac urođeno , tako da za tebe ima nade. Djole, ti kao čovjek širokih shvatanja zaboravljaš na jedno i to veoma vazno po meni u cijeloj priči. Slobodnu volju i mogućnost izbora. Ja sam se u uvodnom postu očitovala da mi takvi brakovi izmedju različitih rasa ne smetaju kad su drugi u pitanju. Iza toga stojim još uvijek. Medjutim, ja lično po sopstvenoj volji i mom slobodnom izboru a ne iz prerasuda ili mrznje nikad ne bi bila u takvoj vezi ili braku. Razlozi su praktične prirode većinom. -Ne dopadaju mi se muškarci crne boje koze. Neke zene vole plavokose, neke tamnije ( kad se radi o bijeloj rasi) ja ne volim crnce i svjetlije muškarce bijele rase. Namjerno ti dakle izjednačavam ovo, kako bi shvatio da to nema veze sa rasizmom. -Volim imati dakle u budućnosti nekog tamnokosog dečkića ili curicu koji bi ličili na oca ili mene. - I sama sam crnokosa i avatare čak na forumu biram po toj osnovi. Tamnokose djevojke -Za pušenje sam bila poluozbiljna u usporedjivanju, no zbilja tu naviku smatram odvratnom. Misliš li i dalje da je rasizam kod mene u pitanju?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 00:19 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Hrobi, vezano za vaš predhodni post o uspješnosti brakova i statistikama, kod Austrijanaca i Švaba trudesetih godina vlada prava pomama za zenama zute rase. Kineskinjama većinom. Mislim da su tradicionalnije odgajane od zena sa zapada, te muškarce upravo to privlači. Poslušnije, mirnije, sklone kompromisu i sl. Jesu li to mogući razlozi?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 11:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: joe enter je napisao/la: E vidiš ja sa tupavim ženama i muškarcima neću da imam ikakve odnose , jer mnogi od njih nisu rođeni glupi već to vole da budu jer im je tako lakše u životu. Zato tebe ne bi oženio sigurno jer tvoja usporedba ljudi druge rase sa pušačima iziskuje izbegavanje u širokom luku po pitanju muško-ženskih odnosa bar kad sam ja u pitanju. Ljudi se ne rađaju sa cigarom u ustima , i gle čuda ako su pušači mogu to i prestati biti , dok crnac se rađa garav i jedino može biti beo ako postane inkarnacija Majkl Džeksona sa 5 milijardi dolara u džepu. Jeste to je rasizam , ali ne zato što mrziš pušače i ne bi se za njih udala , već zbog glupave logike koju iznosiš , pa tako me ne bi ni čudilo da mrziš i crnce jer svaki rasizam i jeste glup u samoj svojoj osnovi kao i ova tvoja usporedba. Izvini al' nemoj da se ljutiš jbg sama si kriva , mada to nije urođeno kao što je biti crnac urođeno , tako da za tebe ima nade. Djole, ti kao čovjek širokih shvatanja zaboravljaš na jedno i to veoma vazno po meni u cijeloj priči. Slobodnu volju i mogućnost izbora. Ja sam se u uvodnom postu očitovala da mi takvi brakovi izmedju različitih rasa ne smetaju kad su drugi u pitanju. Iza toga stojim još uvijek. Medjutim, ja lično po sopstvenoj volji i mom slobodnom izboru a ne iz prerasuda ili mrznje nikad ne bi bila u takvoj vezi ili braku. Razlozi su praktične prirode većinom. -Ne dopadaju mi se muškarci crne boje koze. Neke zene vole plavokose, neke tamnije ( kad se radi o bijeloj rasi) ja ne volim crnce i svjetlije muškarce bijele rase. Namjerno ti dakle izjednačavam ovo, kako bi shvatio da to nema veze sa rasizmom. -Volim imati dakle u budućnosti nekog tamnokosog dečkića ili curicu koji bi ličili na oca ili mene. - I sama sam crnokosa i avatare čak na forumu biram po toj osnovi. Tamnokose djevojke -Za pušenje sam bila poluozbiljna u usporedjivanju, no zbilja tu naviku smatram odvratnom. Misliš li i dalje da je rasizam kod mene u pitanju? Samo iznošenje takvog stava jeste rasizam jer te niko nije direktno pitao jel voliš crnce ili ne. Ovako kad sama od sebe bez ikakvog povoda počneš pričati kako ti se ne dopadaju crnci onda je logično da si rasista ili da imaš psihičkih problema pa umišljaš kako te neko tera da budeš sa njima pa zbog toga iznisiš takav stav. Zamisli sad neko dođe i iz čista mira "iznese svoj stav" kako se nikad ne bi mogao oženiti Bošnjakinjom jer sve imaju neki ružan oblik glave i konjsku facu. Ti se onda trzneš i pitaš se :"WTF" i pitaš ga :"Jel te ko pitao šta i zašto je to sad važno?! A ovaj počne :"Ne,ne , nemam ja ništa protiv Bošnjakinja , nek se ženi sa njima ko hoće , samo kažem da su meni ružne,bla,bla,bla,... Znači taj je ili totalna budala ili rasista.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 11:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25695 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovaj Joe jeste na svoju ruku ali nekada i sam sebe prevaziđe. Kritizira žensku koja piše o crncima, eventualnoj udaji za njih, kao tobož - odakle ti to sad odjednom dođe na pamet bez ikakvog razloga. A ženska se samo referirala na njegov zadnji post gdje on upravo povlači i potencira to pitanje. E moj Joe , brigo naša...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 11:49 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: doc je napisao/la: Koji budalaš. Uglavnom ljudi ne budite rasisti, koliko god ovakvi tvorovi kvare imidž antirasizmu. Samo budite realisti. To je dovoljno. Voli svoje, poštuj tuđe. Posve je normalno da svatko preferira svoje: http://racehist.blogspot.com/2009/04/miscegenation.htmlPosve je normalno da iznošnjenje ovakve priče jeste rasizam , jer čemu ovakva istraživanja osim rasističke propagande(inače ko kaže da je ovo relevatno?!). Kojoj ciljnoj grupi su ova istraživanja upućena?! , jel možda ženama koje su već sa crncima pa da promene mišljenje i vrate se "svome belom jatu"?? , ili možda kad ženu cela rasistička familija odjebe zato što je crncem pa da bi joj rodbina još više zagorčala život daj joj na uvid ovo divno istraživanje iz kojeg treba zaključiti da nije normalna i da je njen izbor neprirodan. Ali mislim da je ovo ipak upućeno roditeljima koji bi sa ovakvim "naučnim dokazima" trebali vaspitati decu tj.svoje kćeri. A inače ti je totalno rasistička konotacija onog što si izneo kao stav , jer kao da postoji neko da te na silu gura tamo gde nećeš pa onda moraš leteti svome jatu. Zašto je bilo ko bele kože tvoj?? , možda ako te izbace iz helikoptera u Keniju pa budeš jedini među crncima pa kad naiđe slučajno jedan belac ti mu kažeš " Pa gde si brate mili!" , a ovaj belac poreklom unuk nekog nemačkog naciste i kad te tebe vidi sa gustim crnim hercegovačkim obrvama i oblikom glave samo ti veli :" Kad će te vi balkanski slaveni konačno prestati da nam ližete skute i da se bratimite sa nama mimo naše bele germanske volje?!"
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 11:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ovaj Joe jeste na svoju ruku ali nekada i sam sebe prevaziđe. Kritizira žensku koja piše o crncima, eventualnoj udaji za njih, kao tobož - odakle ti to sad odjednom dođe na pamet bez ikakvog razloga. A ženska se samo referirala na njegov zadnji post gdje on upravo povlači i potencira to pitanje. E moj Joe , brigo naša... Kad već dolaziš na temu onda vidi ko je započeo i na kakav način , pa će ti biti jasno. Evo sad ja otvorim temu pod nazivom "Antirhrvatstvo". I onda počnem na sledeći način kao što je učinila Sarajka: Reći nekom da je mrzitelj Hrvata je uvreda , ali daj da vidmo zaista koliko smo mi oslobođeni predrasuda?! Jeste li ikad bili sa Hrvaticama?!
Ja imam mnogo prijatelja koji imaju Hrvatice za devojke i žene i nemam sa time problema , ali ja nikad ne bi mogao biti sa njima jer su mi ružne,glupe,genocidne su i imaju male sise i debele su. Ali inače nema ništa protiv njih.
Šta bi ti rekao da za ovakvu temu tj.šta bi rekao za začetnika teme?? Pa verovatno bit rekao da sam mrzitelj Hrvata/ica ili da sam totalna budala i ludak pa ovakve teme započinjem.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 12:35 |
|
|
joe enter je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Djole, ti kao čovjek širokih shvatanja zaboravljaš na jedno i to veoma vazno po meni u cijeloj priči. Slobodnu volju i mogućnost izbora. Ja sam se u uvodnom postu očitovala da mi takvi brakovi izmedju različitih rasa ne smetaju kad su drugi u pitanju. Iza toga stojim još uvijek. Medjutim, ja lično po sopstvenoj volji i mom slobodnom izboru a ne iz prerasuda ili mrznje nikad ne bi bila u takvoj vezi ili braku. Razlozi su praktične prirode većinom. -Ne dopadaju mi se muškarci crne boje koze. Neke zene vole plavokose, neke tamnije ( kad se radi o bijeloj rasi) ja ne volim crnce i svjetlije muškarce bijele rase. Namjerno ti dakle izjednačavam ovo, kako bi shvatio da to nema veze sa rasizmom. -Volim imati dakle u budućnosti nekog tamnokosog dečkića ili curicu koji bi ličili na oca ili mene. - I sama sam crnokosa i avatare čak na forumu biram po toj osnovi. Tamnokose djevojke -Za pušenje sam bila poluozbiljna u usporedjivanju, no zbilja tu naviku smatram odvratnom. Misliš li i dalje da je rasizam kod mene u pitanju? Samo iznošenje takvog stava jeste rasizam jer te niko nije direktno pitao jel voliš crnce ili ne.. Točka. Što se mene tiče tema može biti zaključana.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 12:53 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Kako ćeš bit rasist kad pogledaš ovo
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 15:21 |
|
|
Wind je napisao/la: joe enter je napisao/la: Samo iznošenje takvog stava jeste rasizam jer te niko nije direktno pitao jel voliš crnce ili ne. . Točka. Što se mene tiče tema može biti zaključana. Evo Bobo ti je odgovorio. Ne znam što bi dodala? Znači ja sam rasist i ako imam stav o crncima? I to je zabranjeno i ubraja se u rasizam, bez obzira što su moji razlozi potpuno bezazleni. Ovaj Forum i svi drugi su rasistički jer ljudi imaju stavove o Politici, sexu, ljubavi i sl. Isto kao da sad MAtemmi, da je mojih godina a znamo da je arijevski plav u Sarajevu u nekom lokalu dam dvicu " jer nije moj tip" Mislim svi smo mi onda bili rasisti i osjetili rasizam na svojoj kozi. Po toj logici .. E to još nisam čula. Stvarno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 15:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Wind je napisao/la: Točka. Što se mene tiče tema može biti zaključana. Evo Bobo ti je odgovorio. Ne znam što bi dodala? Znači ja sam rasist i ako imam stav o crncima? I to je zabranjeno i ubraja se u rasizam, bez obzira što su moji razlozi potpuno bezazleni. Ovaj Forum i svi drugi su rasistički jer ljudi imaju stavove o Politici, sexu, ljubavi i sl.Isto kao da sad MAtemmi, da je mojih godina a znamo da je arijevski plav u Sarajevu u nekom lokalu dam dvicu " jer nije moj tip" Mislim svi smo mi onda bili rasisti i osjetili rasizam na svojoj kozi. Po toj logici .. E to još nisam čula. Stvarno. Sarajka dušo saberi se i počni razmišljati racionalno jer nemaš *** pa da ti čini smetnje u razmišljanju kao što je to slučaj sa muškarcima koji zbog tog uda u gaćama bivaju svakav ološ i barabe od Adama pa sve do danas. Politika,sex i ljubav su stečene stvari i nisu urođene što znači da su sklone promenama tj.primanju i odbacivanju , to je društveni fenomen Sarajko pametnice lepa. A boja kože to nije , već se sa njom rađaš! Hoćeš li još navoditi primere ovog tipa , ili ćeš početi malo da razmišljaš?! Mada znam da i nisi ti kriva što ovako lupetaš , jer boravak među ovim nacionalističkim ološem na forumu kojima osim pušenja popovima i premlaćivanja sopstevnih žena sve drugo u životu je masonska zavera zaista može da zarazi svako pošteno čeljade virusom ludila.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 15:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jel vi možete zamisliti ovog Entera negdje u društvu na kavi vanka ?
Asocijalnijeg tipa nisam odavno vidio. Pravi prolupali "Blizanac" bez perspektive za zaliječenje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 15:48 |
|
|
Nisi u pravu Djole. Prvo jer mi spočitavaš eto teme o sexu recimo.. Evo analiziraćemo ljude različite seksualne orijentacije.
Recimo homoseksualce. Kakve oni seksualne navike po tebi imaju? Urodjene ili stečene?
Dakle meni homoseksualci ne smetaju, no biseksualizam me takodje ne privlači, mada volim vidjeti lijepe zene.
Sad ako se referiram ovdje ( da ima podforum Lj/S) ovako ja sam ipak rasista odnosno mrziteljica homoseksualaca?
To nema logike.
Dakle meni djeca i ljudi crne boje koze ne smetaju. Dolazim u svakodnevni kontakt s takvim osobama pa i teško oboljelim. Nemam odbojnosti, niti averzije.
Samo me veza ili bračna zajednica s njima ne zanima. Bez obzira na društveni status i sl.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 16:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisi u pravu Djole. Prvo jer mi spočitavaš eto teme o sexu recimo.. Evo analiziraćemo ljude različite seksualne orijentacije.
Recimo homoseksualce. Kakve oni seksualne navike po tebi imaju? Urodjene ili stečene?
Dakle meni homoseksualci ne smetaju, no biseksualizam me takodje ne privlači, mada volim vidjeti lijepe zene.
Sad ako se referiram ovdje ( da ima podforum Lj/S) ovako ja sam ipak rasista odnosno mrziteljica homoseksualaca?
To nema logike.
Dakle meni djeca i ljudi crne boje koze ne smetaju. Dolazim u svakodnevni kontakt s takvim osobama pa i teško oboljelim. Nemam odbojnosti, niti averzije.
Samo me veza ili bračna zajednica s njima ne zanima. Bez obzira na društveni status i sl. Opet loša usporedba , ******** ima svih boja kože i fizionomija , i ******** ili heterluk obeležava tvoju ličnost jer to su unutrašnji porivi koje imaš ili nemaš. Dok biti crnac nije poriv niti nešto što se izražava jer boja kože je jednostavno to što jeste. Kad je neko ******** on može to da zataji ili da svima javno pokazuje , dok kad si crnac ili belac a pokušavaš zatajiti ili biti ponosan na svoju boju kože znači da si za psihijatriju.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 16:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Jel vi možete zamisliti ovog Entera negdje u društvu na kavi vanka ?
Asocijalnijeg tipa nisam odavno vidio. Pravi prolupali "Blizanac" bez perspektive za zaliječenje. Sikter lažovčino , ne uzimaj me u usta. Od takvih kao što si ti ne bi ni aspirin uzeo a kamoli kafu popio jer znam da bi ti i u davanju aspirina nešto slagao i nešto podvalio. Zato , mrš skote lažljivi!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 16:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Enter, aj daj nam neki povijesni predmet "koji Hrvati kriju", pa nam onda daj fotografiju istog tog predmeta u hrvatskom muzeju koji je otvoren za javnost. Ajde please ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rasizam Postano: 28 sij 2014, 16:17 |
|
|
joe enter je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisi u pravu Djole. Prvo jer mi spočitavaš eto teme o sexu recimo.. Evo analiziraćemo ljude različite seksualne orijentacije.
To nema logike.
Samo me veza ili bračna zajednica s njima ne zanima. Bez obzira na društveni status i sl. Opet loša usporedba , ******** ima svih boja kože i fizionomija , i ******** ili heterluk obeležava tvoju ličnost jer to su unutrašnji porivi koje imaš ili nemaš. Dok biti crnac nije poriv niti nešto što se izražava jer boja kože je jednostavno to što jeste. Kad je neko ******** on može to da zataji ili da svima javno pokazuje , dok kad si crnac ili belac a pokušavaš zatajiti ili biti ponosan na svoju boju kože znači da si za psihijatriju. Ma usporedba je na mjestu. Uglavnom.. Evo neka se očituju cure.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|