|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 170 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teranova
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 09:52 |
|
|
|
Znači dostupan je našim organima gonjenja? Odlično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 09:52 |
|
|
|
Mozes li mi rec nesto o ovim naseljima: Brodarevo-Ja koliko znam o njem da je mali gradic koji ima preko 2.000 st. i da Bosnjaci i Muslimani cine preko 88%. Zavinogradje je selo oko 1.700st. preko 78% Bosnjaci i Muslimani. Zalug preko 1.100 st. tu cinimo preko 52%. Ivanje preko 1.200 Srba ima 55%. Kovacevac oko 2.000 st. preko 54% Kosevine su selo gdje Srbi cine preko 60% i ima nesto preko 1.000st. Ratajska ima skoro isto Srba i nas a 2200 st. Tasevo preko 2200 st.mi cinimo preko 60%. Mozes li nesto kazat o njima i postavit koju sliku ako imas,ako si iz Sandzaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 09:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Prema IP-u on je iz Prijepolja. ;) Nisi trebao rec da je iz Prijepolja,a ja sam prvo pomislio na to,a mozda nije covjek vidis kakvi su ovi Srbi.Tako je to kad im je uzor Staljin,Hitler,Milosevic al sta ces.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 09:59 |
|
|
teranova je napisao/la: Znači dostupan je našim organima gonjenja? Odlično. Tema je razlika izmedju muslimana iz Hrvatske i BiH ,tema strogo zabranjuje da se muslimani iz Beograda javljaju zato razguli. Free sandzak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 10:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27913 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ama ložim vas, otkud ja da znam njegov IP. Nisam admin. Jedino ako sam slučajnoi potrefio. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 10:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ama ložim vas, otkud ja da znam njegov IP. Nisam admin. Jedino ako sam slučajnoi potrefio.  Nisi trebao ni slucajno jer znas da tamo vlada Staljinov rezim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 11:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ama ložim vas, otkud ja da znam njegov IP. Nisam admin. Jedino ako sam slučajnoi potrefio.  Sad me bas zanima odakle je?Mozda je iz SeherSarajeva?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 11:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43711 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Pustite čovjeka na miru, uopće nije važno odakle je bilo tko...onaj tko želi da to obznani cijelom forumskom pučanstvu ima u profilu opciju "Lokacija".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 14:51 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 03:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
|
@zapovjednik ( Nisam iz Sandžaka. Sarajevski sam student i svoj čovjek. Živim u Zagrebu. Ostatak priče je vrlo složen i neobičan.) @Bobovac ( Bobovac se šali u svezi sa IP adresom ! ) @teranova ( Ne možete vi bez carice MILICIJE ! ) :(( @Ministry... ( Tako je...!! )
Pozdrav svima. ( I poneki bratski selam ! ) Od SUTLE do ZEMUNA !!! ( Gospodine, usliši nas !!! ) ....
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 14:57 |
|
|
Ernani je napisao/la: Pričalo se o tome da će sinagoga u Praškoj ulici biti obnovljena, kad i kako ne zna se, u Palmotićevoj je obnovljena. Za parking i tko skuplja šolde ne znam, vjerovatno Zagrebački Holding, sad jel oni daju ŽOZ kakvu naknadu, ne znam stvarno. Postoje slike sinagoge prije rušenja, građena je u maurskom stilu, prelijepa građevina, šteta što je uništena, kamen je navodno završio na minaretima od "džamije" - Meštrovićev paviljon, nakon toga je kamen postao dio savskog nasipa. Sadašnja džamija u Borongaju ispunjava vjerske obaveze vjernika i mislim da ne treba otvarati stare rane niti mislim da džamija treba biti u centru grada, ipak kod nas islam nema takav uticaj što smatram dobrim i naprednim. Iskreno, ja mislim da je itekako potrebno da muslimani dobe natrag džamiju u središtu Zagreba. Eto, u središtu imaš sinagogu, imaš pravoslavnu crkvu, a muslimani koji su krvarili za Hrvatsku moraju ići u džamiju tamo negdje na rub Zagreba, bez obzira što je taj islamski centar sbilja liepo uređen. Tu se radi o čistom poštenju i pravdi. U Hrvatskoj su se izpreplitale i islamska i zapadno kršćanska uljudba, tako da bi i s obzirom na to pristajala džamija u središtu Zagreba. Na pr., protupropisno je da se ona pravoslavna crkva u Zagrebu nalazi u srbskim rukama, pak nikom ništa.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 20:28 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
|
Kakve veze ima što je džamija na rubu grada, pa ne žive svi muslimani u centru. A pravoslavna crkva je, koliko mi je poznato, propisno u rukama Srpske pravoslavne crkve koja ju je preuzela od grčkih trgovaca, koji su je kupili od RKC-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 21:07 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Kakve veze ima što je džamija na rubu grada, pa ne žive svi muslimani u centru. A pravoslavna crkva je, koliko mi je poznato, propisno u rukama Srpske pravoslavne crkve koja ju je preuzela od grčkih trgovaca, koji su je kupili od RKC-a. Ima veze što je na rubu grada, jerbo je to znak omalovažavanja. Ali je 1945. nepropisno oduzeta od HPC-a.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 21:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27913 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Znači Dane, pored jednog treba graditi i drugi Islamski centar u Zagrebu i to u centru. Nema problema, nek se sprovede demokratska procedura, referendum među zagrepčanima o tomu i ako volja naroda bude takva zašto ne? A nakon drugog i treći centar nek prave - uz zagrebačku katedralu, u istoj veličini kao ona, da simbolizira jedinstvo i ravnopravnost dvije vjere.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 22:22 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
StariTorcidaš je napisao/la: Nova džamija ( Islamski Centar ) ne nalazi se u Borongaju, nego u naselju Borovje, preko puta Savice. A gdje je završio kamen od stare sinagoge...?! O tome bi se dalo porazgovarati, ali - sine ira et studio ! U svakom slučaju, nadam se da će sinagoga biti obnovljena !
Shalom & Lechaim ! ---- Tako je, nije Borongaj nego Borovje, lapsus calami. Pa velim ti gdje je završio, u nasipu. Što se tiče bogomolja na ovim prostorima mislim da ih je previše i da najmanje služe svrsi kojoj su namijenjene, od sugeriranja glasovanja, političkih izjava, zatupljivanjima lažnim demagogijama o blaženom siromaštvu dok popa prođe kraj tebe u Merđi itd. Da se razumijemo, ljudi više nisu glupi i neke stvari im se neće tako lako prodati. Toda, Šalom & Šana tova.

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 22:34 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Ernani je napisao/la: Pričalo se o tome da će sinagoga u Praškoj ulici biti obnovljena, kad i kako ne zna se, u Palmotićevoj je obnovljena. Za parking i tko skuplja šolde ne znam, vjerovatno Zagrebački Holding, sad jel oni daju ŽOZ kakvu naknadu, ne znam stvarno. Postoje slike sinagoge prije rušenja, građena je u maurskom stilu, prelijepa građevina, šteta što je uništena, kamen je navodno završio na minaretima od "džamije" - Meštrovićev paviljon, nakon toga je kamen postao dio savskog nasipa. Sadašnja džamija u Borongaju ispunjava vjerske obaveze vjernika i mislim da ne treba otvarati stare rane niti mislim da džamija treba biti u centru grada, ipak kod nas islam nema takav uticaj što smatram dobrim i naprednim. Iskreno, ja mislim da je itekako potrebno da muslimani dobe natrag džamiju u središtu Zagreba. Eto, u središtu imaš sinagogu, imaš pravoslavnu crkvu, a muslimani koji su krvarili za Hrvatsku moraju ići u džamiju tamo negdje na rub Zagreba, bez obzira što je taj islamski centar sbilja liepo uređen. Tu se radi o čistom poštenju i pravdi. U Hrvatskoj su se izpreplitale i islamska i zapadno kršćanska uljudba, tako da bi i s obzirom na to pristajala džamija u središtu Zagreba. Na pr., protupropisno je da se ona pravoslavna crkva u Zagrebu nalazi u srbskim rukama, pak nikom ništa. Pa nek dobiju ako je volja većine za to i ako imaju para da kupe plac u centru a da nije iz Bin Ladenovog merhameta ili islamskih oligarhija Bliskog istoka. Za Hrvatsku su krvarili svi tko su htjeli i koji su osjećali prema toj zemlji ljubav i obavezu da je brane, etničko porijeklo tu ne treba potencirati niti je to naročito bitno, tu polazim od sebe i svoje obitelji. Hrvatska je puno slobodnija u religijskim slobodama nego npr. zemlje u susjedstvu koje redovno klate muslimane u Beogradu i griju se na plamteću džamiju ili poturice novog doba koji kopaju temelje džamije na katoličkim i pravoslavnim grobljima. O šaranjima i križaljkama po sinagogama da ne pričam. Ima problema i kod nas u ZG za pravoslavni Božić kad neki delikvent ili narkoman napadne starije ljude, ali nadam se da će to sa vremenom nestati. Kakvi god da jesmo nikad nije kod nas bilo tradicije puškaranja u Saboru na manjine ili blagoslova ratne mašinerije da ubije što više ljudi i djece.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 22:40 |
|
|
|
Zanima me jedna tvrdnja, čuo sam da u Sarajevu ima samo 5 % kršćana, ako može više o tome.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 22:46 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
dane-croatia je napisao/la: divlja svinja je napisao/la: Kakve veze ima što je džamija na rubu grada, pa ne žive svi muslimani u centru. A pravoslavna crkva je, koliko mi je poznato, propisno u rukama Srpske pravoslavne crkve koja ju je preuzela od grčkih trgovaca, koji su je kupili od RKC-a. Ima veze što je na rubu grada, jerbo je to znak omalovažavanja. Ali je 1945. nepropisno oduzeta od HPC-a. A kako je HPC došao do nje? I ja podržavam njeno postojanje i djelovanje, ali bez prisvajanja imovine drugih vjerskih organizacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 22 ruj 2010, 22:57 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
dane-croatia je napisao/la: Ernani je napisao/la: Pričalo se o tome da će sinagoga u Praškoj ulici biti obnovljena, kad i kako ne zna se, u Palmotićevoj je obnovljena. Za parking i tko skuplja šolde ne znam, vjerovatno Zagrebački Holding, sad jel oni daju ŽOZ kakvu naknadu, ne znam stvarno. Postoje slike sinagoge prije rušenja, građena je u maurskom stilu, prelijepa građevina, šteta što je uništena, kamen je navodno završio na minaretima od "džamije" - Meštrovićev paviljon, nakon toga je kamen postao dio savskog nasipa. Sadašnja džamija u Borongaju ispunjava vjerske obaveze vjernika i mislim da ne treba otvarati stare rane niti mislim da džamija treba biti u centru grada, ipak kod nas islam nema takav uticaj što smatram dobrim i naprednim. Iskreno, ja mislim da je itekako potrebno da muslimani dobe natrag džamiju u središtu Zagreba. Eto, u središtu imaš sinagogu, imaš pravoslavnu crkvu, a muslimani koji su krvarili za Hrvatsku moraju ići u džamiju tamo negdje na rub Zagreba, bez obzira što je taj islamski centar sbilja liepo uređen. Tu se radi o čistom poštenju i pravdi. U Hrvatskoj su se izpreplitale i islamska i zapadno kršćanska uljudba, tako da bi i s obzirom na to pristajala džamija u središtu Zagreba. Na pr., protupropisno je da se ona pravoslavna crkva u Zagrebu nalazi u srbskim rukama, pak nikom ništa. E vala si ga prećero s ovime. Uostalom neće ti to pomoći da ih pridobiješ za neku konfederaciju sa RH. Kani se ćorava posla.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 23 ruj 2010, 00:01 |
|
|
Ernani je napisao/la: StariTorcidaš je napisao/la: Nova džamija ( Islamski Centar ) ne nalazi se u Borongaju, nego u naselju Borovje, preko puta Savice. A gdje je završio kamen od stare sinagoge...?! O tome bi se dalo porazgovarati, ali - sine ira et studio ! U svakom slučaju, nadam se da će sinagoga biti obnovljena !
Shalom & Lechaim ! ---- Tako je, nije Borongaj nego Borovje, lapsus calami. Pa velim ti gdje je završio, u nasipu. Što se tiče bogomolja na ovim prostorima mislim da ih je previše i da najmanje služe svrsi kojoj su namijenjene, od sugeriranja glasovanja, političkih izjava, zatupljivanjima lažnim demagogijama o blaženom siromaštvu dok popa prođe kraj tebe u Merđi itd. Da se razumijemo, ljudi više nisu glupi i neke stvari im se neće tako lako prodati. Toda, Šalom & Šana tova. Unatoć tvojim ( brojnim ) stajalištima sa kojima se nikako ne mogu složiti, zbog čega ćemo jednom morati ukrstiti koplja, želim ti sretan blagdan: Shana tova !!!
1. שתהיה לכולנו שנה מתוקה 2. ומסקרנת ... 3. עם הרבה חיוכים ... 4. שנה של עבודה ... 5. ומשחקים ... 6. שנה של חשיבה מחוץ לקופסה ... 7. של פריצת מחסומים וחציית גשרים 8. שנמצא נחת ועוצמה לבד ... 9. ועם חברים ... 10. שנה שבה נעשה את הצעד הקטן והמפחיד 11. כי אחריו כמעט תמיד מאוד נהנים
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 23 ruj 2010, 10:46 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ima veze što je na rubu grada, jerbo je to znak omalovažavanja.
Ali je 1945. nepropisno oduzeta od HPC-a.
A kako je HPC došao do nje? I ja podržavam njeno postojanje i djelovanje, ali bez prisvajanja imovine drugih vjerskih organizacija. Prvo je SPC u kraljevini Jugoslaviji prisvojio tu crkvu, a u NDH je također bilo nedozvoljeno da tuđe državne sredbotvorbe djeluju u jednoj drugoj samostalnoj državi. U NDH je samo izpravljena nepravda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 23 ruj 2010, 11:54 |
|
|
StariTorcidaš je napisao/la: Unatoć tvojim ( brojnim ) stajalištima sa kojima se nikako ne mogu složiti, zbog čega ćemo jednom morati ukrstiti koplja,
Dobro, budi malo specifičniji o kojim stajalištima je riječ. שלום

|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 23 ruj 2010, 18:00 |
|
|
@Ernani Ukazivanje na neka tvoja inzistiranja na stvarima kojima si - čini se - opsjednut, bilo bi Out of topic ( Off-Topic ). Možda cu jednom otvoriti temu i pozvati te da o tome porazgovaramo. O tim stvarima je već bilo riječi, kako na ovome, tako i na brojnim drugim forumima. Tema je stara, ali - vječna: Židovi, Arapi, islam, terorizam... ... MOSAD, CIA, cionizam. Čini mi se da smo jednom ( bilo je to poprilično davno ) popili piće i sasvim fino porazgovarali u "BP CLUB-u" u Teslinoj. ( Zagreb ) Tada smo se obojica ponašali normalno. Što se to dogodilo u medjuvremenu ?! ( A možda to i nisi bio ti. ) Uživaj. Ali - ne zakuhavaj kavgu i ne potkuruj tamo gdje nije potrebno. Nije ! Doista nije !! Budi FRANK... ili LANG, a ne - po svaku cijenu - GOLDSTEIN ! Oni su OUT ! OBOJICA !!! ( Pa ćemo ponovno za neki dobar šank... i ponovno - LECHAIM !!! ) ---- 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 23 ruj 2010, 21:40 |
|
|
StariTorcidaš je napisao/la: @Ernani Ukazivanje na neka tvoja inzistiranja na stvarima kojima si - čini se - opsjednut, bilo bi Out of topic ( Off-Topic ). Možda cu jednom otvoriti temu i pozvati te da o tome porazgovaramo. O tim stvarima je već bilo riječi, kako na ovome, tako i na brojnim drugim forumima. Tema je stara, ali - vječna: Židovi, Arapi, islam, terorizam... ... MOSAD, CIA, cionizam. Čini mi se da smo jednom ( bilo je to poprilično davno ) popili piće i sasvim fino porazgovarali u "BP CLUB-u" u Teslinoj. ( Zagreb ) Tada smo se obojica ponašali normalno. Što se to dogodilo u medjuvremenu ?! ( A možda to i nisi bio ti. ) Uživaj. Ali - ne zakuhavaj kavgu i ne potkuruj tamo gdje nije potrebno. Nije ! Doista nije !! Budi FRANK... ili LANG, a ne - po svaku cijenu - GOLDSTEIN ! Oni su OUT ! OBOJICA !!! ( Pa ćemo ponovno za neki dobar šank... i ponovno - LECHAIM !!! ) ----  Da razjasnimo, definitivno ne znam tko si ni odakle si, niti me zanima. Tema o Židovima i Arapima postoji na forumu, ako te to muči možemo prijeći tamo. Ne zakuhavam ja nikakvu kavgu, ako ti aludiraš na hrvatsko-bošnjačko bratstvo to zaboravi, i ja sam to branio jer sam mislio da nije toliki animozitet između Hrvata i muslimana, doduše stvari nisu takve bile i zaista nema smisla gurati to savezništvo jer nitko iza toga neće stati ni sa jedne strane. Pozdrav.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 24 ruj 2010, 00:12 |
|
|
|
@Ernani
Ninašto ja ne aludiram u citiranome postu, a poglavito ne na bosansko-hercegovačku političku zbilju. Sasvim jasno i nedvosmisleno sam ti rekao na što se odnosila moja opaska: "Tema je stara, ali - vječna: Židovi, Arapi, islam, terorizam... ... MOSAD, CIA, cionizam." Takodjer sam rekao da bi to ovdje bilo - Out of topic ( Off-Topic ). Na nekom drugom mjestu, o tome ćemo svakako porazgovarati, ali pod jednim uvjetom: Da pritom ne ispoljavaš nervozu koju si ispoljio u svome prethodnom postu, na kojega ti, evo - uljudno odgovaram !
שלום ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Razlika između muslimana u Hrvatskoj i ovih naših iz bej ha Postano: 24 ruj 2010, 00:20 |
|
|
Ja se nastojim držati teme ali konstantno se sa nje skreće, gospođa popušlić pita jesi li iz Prijepolja, pa neke glupe doskočice sa strane, stalna ometanja. Ako misliš da meni treba Izrael, CIA, Židovi i Mossad da vodim diskusiju o muslimanima globalno i lokalno, ne, niti ću glumiti glavnog dušebrižnika za židovstvo. Nije ni tema ni forum za to. Pa eto pitam tebe kao Sarajliju zašto je broj kršćana u Sarajevu pao na 5 %, bio mi je prijatelj nedavno tamo na susretu kršćanske mladeži, ono što je vidio i što je rekao stvarno je razočaravajuće. Po meni je ispalo da slušam o Islamabadu a ne o Sarajevu. I po čemu sam nervozan lol  שלום

|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|