|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 20 ožu 2024, 20:26 |
|
|
Treba biti kvalitetan muškarac i to isto tražiti od žene, ista stvar sa ženske strane, ona traži kvalitetnog muškarca. Zbog različite prirode žena često hoće nešto što nije razumno, ali tu je muško da joj objasni. Ista stvar sa druge strane, postoji mnoštvo stvari u koje se ja uopće ne unosim, a žena ih ima u malom prstu, to je na njoj da obajasni meni i da ja to ptihvatim ukoliko ima dobre argumente. Žene nisu nerazumne, nego imaju drugi predmet interesa, svako treba dominirati u onome u čemu je bolji. Problem nastaje kad muško nije bolje ni u čemu, onda žena preuzme sve konce i tu nastaju jadi jer ukupno prevlada ženska priroda, a to nije dobro.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 05:11 |
|
|
Možemo mi ovde da tandaramo o ženama i muškarcima , ali ono što je zaista problem je tzv,tehničke prirode , a to je zakon o braku tj.razvodu gde se možeš razvesti bez krivice. I sasvim je logično da je drastično porastao broj razvoda koje u većini slučajeva iniciraju žene. Jedini problem na koji žene nailaze pri zahtevu razvoda je kome će pripasti deca , e onda samo izjavi da je žrtva maltretiranja koju sud uzme bez dokaza u njenu korist , i u većini slučajeva deca pripadnu majci.
Dakle , poenta je da se ne da ženi zakonski olakšan razvod i pripadanje dece jer bi se dobar deo supružnika vremenom dogovorio , dok ovako žena čim oseti prvu neurotičnost,osećanje da nije srećna u braku , odmah kreće na razvod.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 10:24 |
|
|
joe enter je napisao/la: Možemo mi ovde da tandaramo o ženama i muškarcima , ali ono što je zaista problem je tzv,tehničke prirode , a to je zakon o braku tj.razvodu gde se možeš razvesti bez krivice. I sasvim je logično da je drastično porastao broj razvoda koje u većini slučajeva iniciraju žene. Jedini problem na koji žene nailaze pri zahtevu razvoda je kome će pripasti deca , e onda samo izjavi da je žrtva maltretiranja koju sud uzme bez dokaza u njenu korist , i u većini slučajeva deca pripadnu majci.
Dakle , poenta je da se ne da ženi zakonski olakšan razvod i pripadanje dece jer bi se dobar deo supružnika vremenom dogovorio , dok ovako žena čim oseti prvu neurotičnost,osećanje da nije srećna u braku , odmah kreće na razvod. Problem nije zakonodavne, već je ekonomske prirode Ženi muškarac više nije neophodan kao što je nekoć bio Trenutno više manje joj muškarac služi 1. U svrhe statusa - Ženska hipergamija uvijek tjera ženu na odabir muškarca većeg statusa. Razlog tome je njena sigurnost da je dobro odabrala i da to potvrdi u svojoj ženskoj grupi prijateljica i bližih muškaraca(brat, otac). Ovome u prilog govori postotak parova koji se smatraju sretnim u braku(14%) 2. U svrhe rasploda - Dovoljne su dvije male kapi u razdoblju od 30-40 godina i sigurnost u tom razdoblju. Općenito je poznato kako su žene osjetljivije na ljubomoru i bilo kakve druge podražaje kad su trudne i kad paze na malu djecu. Zato u tom razdoblju vole sigurne partnere s kojima mogu imat djecu. U vremenu kad djeca postanu samostalna(4/5 godina), nestaje potreba za sigurnim partnerima
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 10:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Stvar je u tome, sve ti to već znaš, manje više. Nema zapravo potrebe da ja kao sad tu neki mudrac objašnjavam svaku situaciju, patroniziram i slično. Ne treba puno vremena trošiti na razne članke, 10 načina kako usrećiti ženu, 15 stvari koje žene žele i slične gluposti. Sve je ekstremno jednostavno i nema potrebe komplicirati. Kako reče sv. Pavao: "Muž je glava žene kao što je Krist glava crkve.". Sve jasno, ne treba ti ništa više od ovog. Zadaća muškarca je da prati Kristov put i bude moralni autoritet. Što se tiče žene, muž je glava žene. Ispada da ona ide kroz život bez mozga. Često se usporedi da djetetom, ali koliko točno godina ima to dijete? Evo npr., susret USA ženske reprezentacije u nogometu protiv U-15 muške reprezentacije. Izgubili 5-2 protiv dječaka ispod 15 godina i to lokalne ekipe iz Dalasa. https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... -boys.htmlGdje bi onda bile bolje? Pa možda ako bi momci imali ispod 12 godina bilo bi tu negdje, recimo protiv 10 ili 11-godišnjaka bi bile tu negdje. I onda, tvoje pitanje, samo se upitaš kako bi postupio prema djetetu od 11 godina, npr. bojiš se da ne ode u drogu, što učiniti? Nećeš ga sigurno držati svezanog u podrumu, mora dijete izaći, ali ćeš da bi imao bolje šanse za odgoj naravno paziti da provodiš dovoljno vremena sa djetetom, da razgovarate, da ga učiš, savjetuješ itd. Ili pođi s druge strane, zamisli sebe kad si imao 10-11 godina, kakav si htio da ti bude otac? Što si htio od njega? Evo meni prvo pada na pamet ljubav, djeca žele da ih roditelji vole, pa onda da ih paze, pa sigurnost, tata nas čuva, brine se za nas, kupuje nam što treba, osigurava kuću, hranu, daje novca. Dalje tata je jak, obično se djeca raspravljaju "čiji je tata jači", na tatu se možeš osloniti, tata uvijek zna najbolje što treba napraviti, tata je glavni. Takvog tatu želiš, ne želiš tatu koji je "ranjiv" i pokazuje svoje slabe strane. Hajde da te ja ne uvjeravam, pokušaj ne treba dugo ni velika pamet, vrlo jednostavno, evo 2 tjedna bilo koji kontakt sa ženom prvo se sjeti da joj je mozak 10-godišnjaka, pa onda kako bi pristupio djetetu tako prilagodi i ženi. Pa mi reci za desetak dana je li vam se drastično, ne malo samo nego mislim zaista vidljivo popravio odnos. Baš sam o nečem sličnom nedavno razmišljao Nikad ne možeš birat što će netko pokupit od tebe, bila to tvoja žena, dijete, prijatelj, javnost.... Najbolje se to vidi iz pozicije dijeteta Dijete s 4/5 godina ima ispred sebe razne stvari po kojima može temeljiti svoj karakter. Recimo ima ispred sebe ekipu koja igra košarku i ekipu koja igra nogomet. Ako slučajno smatra da je ekipa koja igra nogomet preseljačka i nekulturna, otić će igrat košarku i za očekivat ti je da će kad odraste ostajat budan do 3 ujutro gledat NBA, da će slušat rap, da će više volit strano nego domaće. Ako mu ekipa koja igra košarku ostavlja previše upitnika iznad glave i voli više nogomet, za očekivat je da će kad odraste igrat kladaru ili bit po birtijama ili da će htjet postat nogometaš(propali ili ne) itd Više manje se radi o pitanju odabira kad podvučeš crtu
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 10:46 |
|
|
Često se onda dogodi da se u jednom takvom odnosu krene prenaglašavat jedna tvoja osobina koju imaš nauštrb nekih drugih osobina Recimo žena voli tvoj sarkazam i opuštenost. Onda ti kreneš prenaglašavat tu jednu tvoju osobinu kad treba i kad ne treba, jer voliš i jer ti je stalo do tvoje žene Onda se u tome izgube neke druge tvoje karakterne crte koje imaš te se onda često izgubiš u tome Važno je biti svoj i razumijevati što žena i djeca vide u tebi(i pozitivno i negativno). Važno je zato što se lako možeš izgubit i pretvorit svoju osobnost u to što oni vide u tebi. To se često događa zato što s njima provodiš najviše vremena(pogotovo kad su djeca jako mala) Zato su važni prijatelji i hobiji. Da ne zaboraviš tko si i koliko si zapravo jedna široka i kompleksna ličnost
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 12:19 |
|
|
Zaba, Joe, pravite obojica istu grešku tj. ženi dajete mogućnosti razuma koje ne posjeduje.
Muž je glava žene. To je sve. Kako biće bez glave može biti bolje u bilo čemu? To nema smisla.
@Zaba, žena nije bolja od tebe ni u čemu. Sjećam se govorio si ona više radi kućanske poslove i kuha ručak. Ako bolje čisti kuću, to je samo zato jer to tebe ne zanima. Ako bolje kuha od tebe, to je samo zato jer ti to nisi radio. Budimo realni, da želiš kuhati vrlo brzo bi naučio. Nećemo komplicirati, odeš na YouTube ima gomila recepata za sva moguća jela, korak po korak pratiš proceduru i napraviš ručak. Da to želiš, vrlo brzo bi postao bolji kuhar od žene. Jedini razlog zašto je ona kao bolja je zato jer se ti ne takmičiš.
@Joe, biće bez glave ne može samostalno donositi odluke, pa ni o razvodu. Žena podnese zahtjev jer želi biti poslušna. Ženstvenost = poslušnost. E problem nastane kad muž povjeruje u te gluposti o ravnopravnosti, pusti druge da mu odgajaju ženu i jadna žena onda sluša medije i društvo koje joj kaže nesretna si razvedi se, go girl, i žena posluša zmiju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 13:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zaba, Joe, pravite obojica istu grešku tj. ženi dajete mogućnosti razuma koje ne posjeduje.
@Joe, biće bez glave ne može samostalno donositi odluke, pa ni o razvodu. Žena podnese zahtjev jer želi biti poslušna. Ženstvenost = poslušnost. E problem nastane kad muž povjeruje u te gluposti o ravnopravnosti, pusti druge da mu odgajaju ženu i jadna žena onda sluša medije i društvo koje joj kaže nesretna si razvedi se, go girl, i žena posluša zmiju. Slažem se sa tobom , ali državna i zakonska pizdarija je otvorila vrata ludilu. Poenta je u tome da društva na zapadu a i kod nas prosto ženama dozvoljavaju da budu ono što im realno ne pripada , a tome nisu krive one već elitni muškarci koji su im to dozvolili. Sve feministkinje od početka(200 godina ranije) su odreda bile bogate umišljene svađalice koje su gle čuda čim su dobile pare od pokrovitelja krenula da rade za njih u zamenu za implementacju njihovih fantazija. Samo treba se rešiti slabosti u zakonskoj regulativi , i za vrlo kratko vreme žene će se vratiti onome gde im je realno mesto. Dakle , ne možeš se razvesti bez ičije stvarne krivice , i deca po prirodi ne ne pripadaju samo majci nego jednako i ocu. I to je to , i veruj mi za vrlo kratko vreme bi se relativno sve sredilo.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 17:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
joe enter je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zaba, Joe, pravite obojica istu grešku tj. ženi dajete mogućnosti razuma koje ne posjeduje.
@Joe, biće bez glave ne može samostalno donositi odluke, pa ni o razvodu. Žena podnese zahtjev jer želi biti poslušna. Ženstvenost = poslušnost. E problem nastane kad muž povjeruje u te gluposti o ravnopravnosti, pusti druge da mu odgajaju ženu i jadna žena onda sluša medije i društvo koje joj kaže nesretna si razvedi se, go girl, i žena posluša zmiju. Slažem se sa tobom , ali državna i zakonska pizdarija je otvorila vrata ludilu. Poenta je u tome da društva na zapadu a i kod nas prosto ženama dozvoljavaju da budu ono što im realno ne pripada , a tome nisu krive one već elitni muškarci koji su im to dozvolili. Sve feministkinje od početka(200 godina ranije) su odreda bile bogate umišljene svađalice koje su gle čuda čim su dobile pare od pokrovitelja krenula da rade za njih u zamenu za implementacju njihovih fantazija. Samo treba se rešiti slabosti u zakonskoj regulativi , i za vrlo kratko vreme žene će se vratiti onome gde im je realno mesto. Dakle , ne možeš se razvesti bez ičije stvarne krivice , i deca po prirodi ne ne pripadaju samo majci nego jednako i ocu. I to je to , i veruj mi za vrlo kratko vreme bi se relativno sve sredilo. Velika je šteta, što se vas dva elitna primjerka, muškog roda, ne možete ili samooploditi ili medjusobno oploditi. Pa da stvorite još elitnije muško potomstvo! Lol Kako vam nije neugodno pisati gluposti?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 17:35 |
|
|
joe enter je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zaba, Joe, pravite obojica istu grešku tj. ženi dajete mogućnosti razuma koje ne posjeduje.
@Joe, biće bez glave ne može samostalno donositi odluke, pa ni o razvodu. Žena podnese zahtjev jer želi biti poslušna. Ženstvenost = poslušnost. E problem nastane kad muž povjeruje u te gluposti o ravnopravnosti, pusti druge da mu odgajaju ženu i jadna žena onda sluša medije i društvo koje joj kaže nesretna si razvedi se, go girl, i žena posluša zmiju. Slažem se sa tobom , ali državna i zakonska pizdarija je otvorila vrata ludilu. Poenta je u tome da društva na zapadu a i kod nas prosto ženama dozvoljavaju da budu ono što im realno ne pripada , a tome nisu krive one već elitni muškarci koji su im to dozvolili. Sve feministkinje od početka(200 godina ranije) su odreda bile bogate umišljene svađalice koje su gle čuda čim su dobile pare od pokrovitelja krenula da rade za njih u zamenu za implementacju njihovih fantazija. Samo treba se rešiti slabosti u zakonskoj regulativi , i za vrlo kratko vreme žene će se vratiti onome gde im je realno mesto. Dakle , ne možeš se razvesti bez ičije stvarne krivice , i deca po prirodi ne ne pripadaju samo majci nego jednako i ocu. I to je to , i veruj mi za vrlo kratko vreme bi se relativno sve sredilo.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 17:36 |
|
|
Šta je bilo Doc? I ti bi se uvukao u moju gore napisanu tvrdnju?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 17:51 |
|
|
Reconquista je napisao/la: joe enter je napisao/la: Slažem se sa tobom , ali državna i zakonska pizdarija je otvorila vrata ludilu. Poenta je u tome da društva na zapadu a i kod nas prosto ženama dozvoljavaju da budu ono što im realno ne pripada , a tome nisu krive one već elitni muškarci koji su im to dozvolili. Sve feministkinje od početka(200 godina ranije) su odreda bile bogate umišljene svađalice koje su gle čuda čim su dobile pare od pokrovitelja krenula da rade za njih u zamenu za implementacju njihovih fantazija.
Samo treba se rešiti slabosti u zakonskoj regulativi , i za vrlo kratko vreme žene će se vratiti onome gde im je realno mesto. Dakle , ne možeš se razvesti bez ičije stvarne krivice , i deca po prirodi ne ne pripadaju samo majci nego jednako i ocu. I to je to , i veruj mi za vrlo kratko vreme bi se relativno sve sredilo.
Sarajka, zašto imaš potrebu za svađom?
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 17:57 |
|
|
Ja se smijem kladiti u 1000 eura, da ti Kvačice i Djole, ovo što pišete ovdje, ne bi ni u najludjim snovima smjeli reci pred partnerkama. I dok si pisao te baljezgarije, skrivao si monitor da ti zena u prolazu ne procita.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 18:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja se smijem kladiti u 1000 eura, da ti Kvačice i Djole, ovo što pišete ovdje, ne bi ni u najludjim snovima smjeli reci pred partnerkama. I dok si pisao te baljezgarije, skrivao si monitor da ti zena u prolazu ne procita. Pa naravno draga, nisam lud. Muškarac treba konkretno raditi a ne pametovati. Djela se broje.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 18:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja se smijem kladiti u 1000 eura, da ti Kvačice i Djole, ovo što pišete ovdje, ne bi ni u najludjim snovima smjeli reci pred partnerkama. I dok si pisao te baljezgarije, skrivao si monitor da ti zena u prolazu ne procita. Pa naravno draga, nisam lud. Muškarac treba konkretno raditi a ne pametovati. Djela se broje. Licemjeran jesi. I podmukao. Nema mi logike da mater svoje djece i licemjerno i podmuklo promatraš kao osobu sa posebnim potrebama. Koja treba skrbnika. Ruzno. Totalno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 18:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa naravno draga, nisam lud. Muškarac treba konkretno raditi a ne pametovati. Djela se broje. Licemjeran jesi. I podmukao. Nema mi logike da mater svoje djece i licemjerno i podmuklo promatraš kao osobu sa posebnim potrebama. Koja treba skrbnika. Ruzno. Totalno. Tako nešto mi nije ni palo na pamet. Sve si pogrešno shvatila. Moja žena je visoko obrazovana i kao i ja radi u IT-u gdje se traži iznimna sposobnost razmišljanja, orijentiranost ka detaljima, odgovornost i općenito visoki standardi.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 18:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Licemjeran jesi. I podmukao. Nema mi logike da mater svoje djece i licemjerno i podmuklo promatraš kao osobu sa posebnim potrebama. Koja treba skrbnika. Ruzno. Totalno.
Tako nešto mi nije ni palo na pamet. Sve si pogrešno shvatila. Moja žena je visoko obrazovana i kao i ja radi u IT-u gdje se traži iznimna sposobnost razmišljanja, orijentiranost ka detaljima, odgovornost i općenito visoki standardi. Procitaj ponovno onu svoju kilometsrsku opservaciju i prepisku sa Djoletom. Pa se vrati i reci mi opet: pogresno si me shvatila
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 19:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tako nešto mi nije ni palo na pamet. Sve si pogrešno shvatila.
Moja žena je visoko obrazovana i kao i ja radi u IT-u gdje se traži iznimna sposobnost razmišljanja, orijentiranost ka detaljima, odgovornost i općenito visoki standardi.
Procitaj ponovno onu svoju kilometsrsku opservaciju i prepisku sa Djoletom. Pa se vrati i reci mi opet: pogresno si me shvatila Dopuštam da sam i ja kriv, jer i Zaba je nešto komentirao u smislu "nisu žene glupe". Naravno da nisu žene glupe, niti sam to ikad igdje rekao. Naprotiv žene, kako koja doduše, ali su općenito jako inteligentne. Ono što sam ja rekao, precizno, je da žene ne posjeduju neke funkcije mozga. Obzirom kako inteligenciju imaju, onda se postavlja pitanje koje druge funkcije im nedostaju, pa jel. Ženama nedostaje sposobnost nezavisnog donošenja odluka. Žena uvijek želi odlučnog muškarca "koji zna što želi". Zašto, pa zato ljudi moji jer sama nije sigurna što želi, jer nema te funkcije. Žena naravno zna analizirati, može to raditi beskonačno ali koliko god analizira u krug i dalje teže donosi zaključak. Treba joj netko, po mogućnosti neki kvalificirani sposobni muškarac, da donosi odluke, da bude vođa na koga se ona može osloniti, da pazi nju i djecu, da drži stvari pod kontrolom.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 21:28 |
|
|
Žene imaju žensku prirodu i mogu se iskreno zaljubiti samo u muškarca koji je inteligentniji od njih . Budući da žene nisu gluplje od muškaraca vrlo često im je teško naći željenog muškarca. Žena želi da se osloni na muškarca pa i da je on vodi, ali kako će kad ga nema uz sebe, kad vidi da je ona sposobnija od njega.
Zato ona pizdi i stvara kavgu u vezi, što dovodi do začaranog kruga, on se nesposoban ne zna suprotstaviti i nametnuti, ona još više pizdi.... Nekad se to rješavalo silom, ali danas jasno je to više ne prolazi. Ne možeš reć za sarajku da je glupa, nije. Ali da ima poriv za svađu ima, zašto, jer traži inteligentnijeg muškarca, a to joj realno nije lako. Prema tome, nije se lako danas sa svim time nositi, ali rješenje postoji. Svijet se brzo mijenja i nije lako niti znati što je ispravno Zato je nemoguće danas držati se principa kada oni više ni ne postoje. Zato kao što sam već napisao, pošteno, dosljedno, pravedno, odgovorno, marljivo i bez uzmicanja u temeljnim stvarima. Ako nisi dovoljno inteligentan, da znaš sam uvijek razlučiti što je ispravno, ma koliko žena pritiskala drži se kršćanske etike i nećeš pogriješiti, pogledaj jesu li tvoji postupci korisni za bolji život i opće dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 21:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Evo npr., susret USA ženske reprezentacije u nogometu protiv U-15 muške reprezentacije. Izgubili 5-2 protiv dječaka ispod 15 godina i to lokalne ekipe iz Dalasa. https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... -boys.htmlGdje bi onda bile bolje? Pa možda ako bi momci imali ispod 12 godina bilo bi tu negdje, recimo protiv 10 ili 11-godišnjaka bi bile tu negdje. I onda, tvoje pitanje, samo se upitaš kako bi postupio prema djetetu od 11 godina, npr. bojiš se da ne ode u drogu, što učiniti? Nećeš ga sigurno držati svezanog u podrumu, mora dijete izaći, ali ćeš da bi imao bolje šanse za odgoj naravno paziti da provodiš dovoljno vremena sa djetetom, da razgovarate, da ga učiš, savjetuješ itd. Ovo je šala, je li? Na temelju toga što su ženske sportašice na razini muških dječaka sportaša- ti si zaključio da su i intelektualno na istoj razini. Na temelju čega? Mislim, pretpostavljam da je riječ o šali. Nemoguće da si toliko glup
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 21:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zašto, pa zato ljudi moji jer sama nije sigurna što želi, jer nema te funkcije. Žena naravno zna analizirati, može to raditi beskonačno ali koliko god analizira u krug i dalje teže donosi zaključak. Treba joj netko, po mogućnosti neki kvalificirani sposobni muškarac, da donosi odluke, da bude vođa na koga se ona može osloniti, da pazi nju i djecu, da drži stvari pod kontrolom.
Imaš li neke studije koje ovo potvrđuju ili lupaš? I molim te da elaboriraš zašto smatraš da ženama treba oduzeti pravo glasa tj. da ga nisu trebale dobiti.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:02 |
|
|
Novdan je napisao/la: I molim te da elaboriraš zašto smatraš da ženama treba oduzeti pravo glasa tj. da ga nisu trebale dobiti. Svojevremeno je moja baka glasala za Nadana Vidoševića "jer je zgodan"
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:08 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Novdan je napisao/la: I molim te da elaboriraš zašto smatraš da ženama treba oduzeti pravo glasa tj. da ga nisu trebale dobiti. Svojevremeno je moja baka glasala za Nadana Vidoševića "jer je zgodan" Glupih ima i među ženama i među muškarcima. Anegdote i pojedinačni slučajevi nisu argument.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:39 |
|
|
Novdan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo npr., susret USA ženske reprezentacije u nogometu protiv U-15 muške reprezentacije. Izgubili 5-2 protiv dječaka ispod 15 godina i to lokalne ekipe iz Dalasa. https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... -boys.htmlGdje bi onda bile bolje? Pa možda ako bi momci imali ispod 12 godina bilo bi tu negdje, recimo protiv 10 ili 11-godišnjaka bi bile tu negdje. I onda, tvoje pitanje, samo se upitaš kako bi postupio prema djetetu od 11 godina, npr. bojiš se da ne ode u drogu, što učiniti? Nećeš ga sigurno držati svezanog u podrumu, mora dijete izaći, ali ćeš da bi imao bolje šanse za odgoj naravno paziti da provodiš dovoljno vremena sa djetetom, da razgovarate, da ga učiš, savjetuješ itd. Ovo je šala, je li? Na temelju toga što su ženske sportašice na razini muških dječaka sportaša- ti si zaključio da su i intelektualno na istoj razini. Na temelju čega? Mislim, pretpostavljam da je riječ o šali. Nemoguće da si toliko glup Smiri se kolega. To je bio primjer. Ako će te usrećiti možemo uzeti neki drugi primjer. Koji želiš? Usporedbu u poduzetništvu? Broj Nobelovih nagrada? Broj prijavljenih patenata? Članova Mense? Broju milijardera?
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:43 |
|
|
Novdan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto, pa zato ljudi moji jer sama nije sigurna što želi, jer nema te funkcije. Žena naravno zna analizirati, može to raditi beskonačno ali koliko god analizira u krug i dalje teže donosi zaključak. Treba joj netko, po mogućnosti neki kvalificirani sposobni muškarac, da donosi odluke, da bude vođa na koga se ona može osloniti, da pazi nju i djecu, da drži stvari pod kontrolom.
Imaš li neke studije koje ovo potvrđuju ili lupaš? Kakve bola studije, nisu bijeli nosorozi, jesi ti ikad sreo žensko u životu? Žao mi je što ja moram to reći, ali sa tim pristupom nećeš imati seksualni život. Novdan je napisao/la: I molim te da elaboriraš zašto smatraš da ženama treba oduzeti pravo glasa tj. da ga nisu trebale dobiti. Čitaš li ti što pišem, jasno sam rekao zato jer nisu u stanju donositi samostalne odluke.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Procitaj ponovno onu svoju kilometsrsku opservaciju i prepisku sa Djoletom. Pa se vrati i reci mi opet: pogresno si me shvatila Dopuštam da sam i ja kriv, jer i Zaba je nešto komentirao u smislu "nisu žene glupe". Naravno da nisu žene glupe, niti sam to ikad igdje rekao. Naprotiv žene, kako koja doduše, ali su općenito jako inteligentne. Ono što sam ja rekao, precizno, je da žene ne posjeduju neke funkcije mozga. Obzirom kako inteligenciju imaju, onda se postavlja pitanje koje druge funkcije im nedostaju, pa jel. Ženama nedostaje sposobnost nezavisnog donošenja odluka. Žena uvijek želi odlučnog muškarca "koji zna što želi". Zašto, pa zato ljudi moji jer sama nije sigurna što želi, jer nema te funkcije. Žena naravno zna analizirati, može to raditi beskonačno ali koliko god analizira u krug i dalje teže donosi zaključak. Treba joj netko, po mogućnosti neki kvalificirani sposobni muškarac, da donosi odluke, da bude vođa na koga se ona može osloniti, da pazi nju i djecu, da drži stvari pod kontrolom. Ajde? Poceo si kao oni „strucnjaci“ na kliksu, koji na svakoj temi „briljiraju“. Ukratko: pišeš notorne gluposti, znanstveno neutemeljene iz posta u post na ovoj temi. I iz postova ti vriste predradude, neobjektivnost, krkanluk i glupost.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|