|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: Novdan je napisao/la: Imaš li neke studije koje ovo potvrđuju ili lupaš?
Kakve bola studije, nisu bijeli nosorozi, jesi ti ikad sreo žensko u životu? Žao mi je što ja moram to reći, ali sa tim pristupom nećeš imati seksualni život. Novdan je napisao/la: I molim te da elaboriraš zašto smatraš da ženama treba oduzeti pravo glasa tj. da ga nisu trebale dobiti. Čitaš li ti što pišem, jasno sam rekao zato jer nisu u stanju donositi samostalne odluke. Zato je tvoj seksualni zivot divan i krasan? Zbog „shvatanja“ zenske psihe? 24 sata si na forumu. Cuj nisu u stanju donositi samostalne odluke? Koje nebuloze! U rangu kilerovih i robijevih da dobiju „proser“ od kaVe Tipicni sovinjarski proser je ova tvoja tvrdnja!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dopuštam da sam i ja kriv, jer i Zaba je nešto komentirao u smislu "nisu žene glupe". Naravno da nisu žene glupe, niti sam to ikad igdje rekao. Naprotiv žene, kako koja doduše, ali su općenito jako inteligentne.
Ono što sam ja rekao, precizno, je da žene ne posjeduju neke funkcije mozga. Obzirom kako inteligenciju imaju, onda se postavlja pitanje koje druge funkcije im nedostaju, pa jel.
Ženama nedostaje sposobnost nezavisnog donošenja odluka. Žena uvijek želi odlučnog muškarca "koji zna što želi". Zašto, pa zato ljudi moji jer sama nije sigurna što želi, jer nema te funkcije. Žena naravno zna analizirati, može to raditi beskonačno ali koliko god analizira u krug i dalje teže donosi zaključak. Treba joj netko, po mogućnosti neki kvalificirani sposobni muškarac, da donosi odluke, da bude vođa na koga se ona može osloniti, da pazi nju i djecu, da drži stvari pod kontrolom.
Ajde? Poceo si kao oni „strucnjaci“ na kliksu, koji na svakoj temi „briljiraju“. Ukratko: pišeš notorne gluposti, znanstveno neutemeljene iz posta u post na ovoj temi. I iz postova ti vriste predradude, neobjektivnost, krkanluk i glupost. Super mi je taj avatar.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:53 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 22:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kakve bola studije, nisu bijeli nosorozi, jesi ti ikad sreo žensko u životu? Žao mi je što ja moram to reći, ali sa tim pristupom nećeš imati seksualni život. Čitaš li ti što pišem, jasno sam rekao zato jer nisu u stanju donositi samostalne odluke. Zato je tvoj seksualni zivot divan i krasan? Zbog „shvatanja“ zenske psihe? 24 sata si na forumu. Cuj nisu u stanju donositi samostalne odluke? Koje nebuloze! U rangu kilerovih i robijevih da dobiju „proser“ od kaVe Tipicni sovinjarski proser je ova tvoja tvrdnja! Kolegice ovo je jedini website koji posjećujem. Ne idem na druge forume, ni na Index, ne koristim Facebook ni Instagram. Nemam TikTok, ni Twitter. Ovdje otipkam koju rečenicu to mi je osim posla sve što imam života na internetu, ne bi mi valjda i ovo uzela.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 23:02 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Ne bi. Nego pises notorne gluposti. Nicim pozvan.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 21 ožu 2024, 23:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne bi. Nego pises notorne gluposti. Nicim pozvan. A malo se zabavljamo u večernji sat. Žena gleda neku policijsku seriju na RTL 2, ja kuckam po laptopu i tak to, ljenčarenje.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 22 ožu 2024, 11:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: joe enter je napisao/la: Slažem se sa tobom , ali državna i zakonska pizdarija je otvorila vrata ludilu. Poenta je u tome da društva na zapadu a i kod nas prosto ženama dozvoljavaju da budu ono što im realno ne pripada , a tome nisu krive one već elitni muškarci koji su im to dozvolili. Sve feministkinje od početka(200 godina ranije) su odreda bile bogate umišljene svađalice koje su gle čuda čim su dobile pare od pokrovitelja krenula da rade za njih u zamenu za implementacju njihovih fantazija.
Samo treba se rešiti slabosti u zakonskoj regulativi , i za vrlo kratko vreme žene će se vratiti onome gde im je realno mesto. Dakle , ne možeš se razvesti bez ičije stvarne krivice , i deca po prirodi ne ne pripadaju samo majci nego jednako i ocu. I to je to , i veruj mi za vrlo kratko vreme bi se relativno sve sredilo.
Velika je šteta, što se vas dva elitna primjerka, muškog roda, ne možete ili samooploditi ili medjusobno oploditi. Pa da stvorite još elitnije muško potomstvo! Lol Kako vam nije neugodno pisati gluposti? Što te ljuti? To što su rekli da su žene po prirodi poslušne? Razvod? Zakoni?
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 22 ožu 2024, 11:11 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kakve bola studije, nisu bijeli nosorozi, jesi ti ikad sreo žensko u životu
Studije su potrebne zato što ne možemo donositi apsolutne zaključke na temelju osobnih poznanstava. Neke žene koje znam jesu takve kakvima si ih opisao, ali neke i nisu. Isto tako ima i muškaraca koji su papučari i ne znaju donositi odluke. To je jako individualno čini mi se. Zato nam trebaju studije da bismo mogli utvrditi neke stvari preciznije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|