HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 05:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e
PostPostano: 12 vel 2024, 19:31 

Da opet ne bude zabune, spomenuta susjeda dođe često odraditi nešto po kući bez da se taj poziv meni opravdava niti spominje.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:32 

estoyAqui je napisao/la:
dudu je napisao/la:

odveo je na vikend negdje u Liku, spičio epimen tabletu i u 3 dana je uništio.

već zadnji dan sam naglo zahladio odnos, ali moguće da je bilo od tablete, glava me boljela.

uglavnom kad smo se vratili doma rekao sam joj da trebam predah, da nisam siguran u vezu s njom, da moram razmisliti, ona se kune u vječnu ljubav i ne znam što sve ne, klasični ženski argumenti, da sam ispunjenje njenih snova bla bla bla

u tih mjesec dana je onako vidljivo izgubila jedno 5 kila, a nije imala ni 60 prije toga, u tom prekidu od mjesec i pol ipak ju jednom kresnem (tad još nisam znao da se već viđa s drugim), a nakon što sam već saznao za drugog još sam ju jednom kresnuo i to u resortu na moru, ali tad se za kaznu nije htjela ljubiti sa mnom. i to je bio kraj praktički, tu smo trajno raskrstili, ujutro je bila strašno ljuta na mene.

još je imala obraza govorit mi da joj se svidio jer ju podsjeća na mene, da je izgovorio neku riječ koju je prije toga jedino čula od mene (neku vjerojatno strašno pametnu) i da joj je to bilo jako čudno i vau. frajer jebeni ITovac, meni je to uvreda samo da me usporedi s ITovcem. :D

:zubati jesi lud!
Čekaj jesi se viđao s njom ikako unutar tih mjesec dana?
Što bi značilo to da je izgubila 5 kila?
Što si točno htio postić testom? Što znači uspjeh, a što neuspjeh?

viđao sam je jer radimo u istoj firmi, tim više mi je bila rizična i morao sam ju ekstra testirati, nakon tog prekida hladan odnos, nije da nije prišla par puta, ali hladnokrvno odbijanje. dakle testiram ju zbog prekida s drugim zbog mene i zbog posla, ekstra test na lojalnost, želim te vidjeti praktički slomljenu i onda da te spasim. i ide to dobro, gubi kile, ne spava, sjebana je sva, vidim na dobrom je putu i tad saznam da se viđa s drugim tipa 2 tjedna (nakon jedno mjesec i pol nakon prekida).

e sad svidjelo mi se što ide na misu, što joj sestra živi normalan obiteljski život, što je strašno zabavna i vrckava, zgodna i lijepa, ali je ipak Zagrepčanka pa shodno tome moraš i oštro testirati, pogotovo jer joj je tata ostavio mamu kao ženskaroš.

želio sam ju vidjeti slomljenu i pokorenu kako naša kvačica piše, samo po ubrzanom postupku i prije braka.

doduše sad imam dodatan problem, uskoro se vraća s porodiljnog, a ja sam joj od 1.1. šef pa ću je morati ispedalirati. :zubati

e da, moj zadnji savjet joj je bio, ajde molim te budućem nemoj ispuniti sve moguće seksualne fantazije u roku par mjeseci.

i to me jako privlači trenutno, što se za svaku novu pozu borim kao za Azovstal, do zadnjeg. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:33 

Naša Kvačica je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Dobro kupila je to, nije me ni pitala niti me pita za bilo što po kući jer zna da se ne bih bunio, jer kuću ona drži, da ne bude zabune ima i ona svoj posao koji obavlja prilično uspješno,ali je puno lakši i vremenski i fizički i psihički.
Ali kako sam rekao da to ne pale dok sam ja u kući onda zato i ne znam gdje stoji.

Dudu, svečano objavljujem da sam amater za Zabu. :zubati

znači još vas je 5 od Zenice do Mostara. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:42 

dudu je napisao/la:
estoyAqui je napisao/la:
:zubati jesi lud!
Čekaj jesi se viđao s njom ikako unutar tih mjesec dana?
Što bi značilo to da je izgubila 5 kila?
Što si točno htio postić testom? Što znači uspjeh, a što neuspjeh?

viđao sam je jer radimo u istoj firmi, tim više mi je bila rizična i morao sam ju ekstra testirati, nakon tog prekida hladan odnos, nije da nije prišla par puta, ali hladnokrvno odbijanje. dakle testiram ju zbog prekida s drugim zbog mene i zbog posla, ekstra test na lojalnost, želim te vidjeti praktički slomljenu i onda da te spasim. i ide to dobro, gubi kile, ne spava, sjebana je sva, vidim na dobrom je putu i tad saznam da se viđa s drugim tipa 2 tjedna (nakon jedno mjesec i pol nakon prekida).

e sad svidjelo mi se što ide na misu, što joj sestra živi normalan obiteljski život, što je strašno zabavna i vrckava, zgodna i lijepa, ali je ipak Zagrepčanka pa shodno tome moraš i oštro testirati, pogotovo jer joj je tata ostavio mamu kao ženskaroš.

želio sam ju vidjeti slomljenu i pokorenu kako naša kvačica piše, samo po ubrzanom postupku i prije braka.

doduše sad imam dodatan problem, uskoro se vraća s porodiljnog, a ja sam joj od 1.1. šef pa ću je morati ispedalirati. :zubati

e da, moj zadnji savjet joj je bio, ajde molim te budućem nemoj ispuniti sve moguće seksualne fantazije u roku par mjeseci.

i to me jako privlači trenutno, što se za svaku novu pozu borim kao za Azovstal, do zadnjeg. :zubati

Ajde dobro si se spasio dragi!
Sviđa mi se mehanizam filtriranja. Ti njoj kažeš NE i gledaš hoće li samo tebe htjet ili će usput drugom zvonit na vrata samo da bi dobila dozu dopamina
Isto tako di pronalaziš seksualne poze? Jel ideš na stranice ili imaš neku knjigu za preporučit?

Želim ti sreću s ovom sadašnjom i neka su vam dica lipa i zdrava!

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:45 

Ovo što dudu piše meni nije jasno, čemu to i koja je svrha.
Nikad ne igram igre sa ženom, nastojim biti pravedan, dobar, donositi lovu i omogućiti obitelji dobar život.
Ako krene pričat fantazije, zahtjevat ludosti, općenito zajebavat.. Odmah joj kažem nemoj se sa mnom zajebavat i to neće tako ići iz tog i tog razloga i jer to nije radi toga i toga dobro,... izvoli obrazloži svoj stav, ako budeš uspiješna u tome bit će po tvome, što se nekad i desi.

Tako da mislim da nema potrebe igrati igre, pošteno, dosljedno i pravedno je recept, a podrazumjeva se i radnički udarno.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:46 

estoyAqui je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Ajde dobro si se spasio dragi!
Sviđa mi se mehanizam filtriranja. Ti njoj kažeš NE i gledaš hoće li samo tebe htjet ili će usput drugom zvonit na vrata samo da bi dobila dozu dopamina
Isto tako di pronalaziš seksualne poze? Jel ideš na stranice ili imaš neku knjigu za preporučit?

Želim ti sreću s ovom sadašnjom i neka su vam dica lipa i zdrava!

Zagrepčanke sve znaju, ne moraš imati nikakvo predznanje, osjećam se kao Pervan iz jednog skeča kad kaže izlazim iz sobe, ja sam znao za dvije poze, a ako ona zna sve ovo, onda možda nije nevina.

šalu na stranu, ali i to me odbilo, žena je predobra u krevetu, preslatko ti je, ne može ti to biti supruga koja će ti sutra rađati Jurišiće.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:51 

zaba1111 je napisao/la:
Nikad ne igram igre sa ženom, nastojim biti pravedan, dobar, donositi lovu i omogućiti obitelji dobar život.
Ako krene pričat fantazije, zahtjevat ludosti, općenito zajebavat.. Odmah joj kažem nemoj se sa mnom zajebavat i to neće tako ići iz tog i tog razloga i jer to nije radi toga i toga dobro,... izvoli obrazloži svoj stav, ako budeš uspiješna u tome bit će po tvome, što se nekad i desi.

Tako da mislim da nema potrebe igrati igre, pošteno, dosljedno i pravedno je recept, a podrazumjeva se i radnički udarno.

dobri moj sugrađaninu, ne bih ni ja drukčije da sam u Tomislavgradu, iako i tamo ima liski, ali gdje je to, dobar i pošten narod, od zagrebačke sodome i gomore, a ja nisam zločesti tip koji bi došao odvesti Duvanjku za Zagreb, koliko god bi to bilo osobno dobro za mene, žao mi je mog kraja.

dodatan problem je što su Duvanjke ogromne, tako da ni u Zagrebu nikad nisam upoznao neku koja bi mi zapela za oko, nije da nisu probali, pogotovo u mojim mlađim danima, namještali non stop, ali džaba kad srce vuče za sitnije kajkavke. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 20:13 

dudu je napisao/la:
jebeni ITovac, meni je to uvreda samo da me usporedi s ITovcem. :D

Ja sam mislio da si ti u IT-u, a to je valjda Ceha. Čime se ti baviš ono?

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 20:17 

Novdan je napisao/la:
dudu je napisao/la:
jebeni ITovac, meni je to uvreda samo da me usporedi s ITovcem. :D

Ja sam mislio da si ti u IT-u, a to je valjda Ceha. Čime se ti baviš ono?

kakav IT, ja sam biznismen, pretvaram grumene u zlato. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 20:26 

Kvačice, imaš u Bibliji primjera gdje Bog prihvaća žensku samovolju i odluku. Na osnovu odluke i ženina nagovaranja, praotac Abraham protjeruje sina Ismaila.
Ili
Na osnovu odluke Izakove žene, a protivno Izaku, baštinik postaje Jakov, a ne stariji Ezav i Bog to prihvaća. Ima i još primjera.

Ja se podpuno slažem da mužko i žensko ne mogu biti isto, ali iz izkustva znam da onaj muž koji ne promišlja o savjetima svoje žene, ili čak nema povjerenja u to da žena u mnogim stvarima može presudit u nekoj odluci, otežava život cieloj obitelji, a onda i samom sebi.
Puno je mužkih takvih da prvo naprave, a onda skuže da su zeznuli. Ako takav ima promišljenu ženu, onda je budala ako ju ne sluša...
Nema niti jednakih žena niti mužkaraca...

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 20:30 

dane-croatia je napisao/la:
Kvačice, imaš u Bibliji primjera gdje Bog prihvaća žensku samovolju i odluku. Na osnovu odluke i ženina nagovaranja, praotac Abraham protjeruje sina Ismaila.
Ili
Na osnovu odluke Izakove žene, a protivno Izaku, baštinik postaje Jakov, a ne stariji Ezav i Bog to prihvaća. Ima i još primjera.

Ja se podpuno slažem da mužko i žensko ne mogu biti isto, ali iz izkustva znam da onaj muž koji ne promišlja o savjetima svoje žene, ili čak nema povjerenja u to da žena u mnogim stvarima može presudit u nekoj odluci, otežava život cieloj obitelji, a onda i samom sebi.
Puno je mužkih takvih da prvo naprave, a onda skuže da su zeznuli. Ako takav ima promišljenu ženu, onda je budala ako ju ne sluša...

ima i do toga, blaženi oni koji imaju pametnu i inteligentnu ženu dobrog srca.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 21:46 

Isto tako, još jedno pitanje za sve starije od 45

Kakvi ste s tjelovježbom?
Jel žalite što niste više prije u to ulagali?
Jel ostaju ostvareni dobici iz mladosti?

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 21:50 

Recimo kad god dođem u neku prostoriju s ljudima starijim od 45 i krenu s argumentom: “Ne možemo ovo mi smo stari…”
Ja im uvijek odlučno kažem: “Sve mi momci možete reć, samo tu jednu stvar ne! Pa ovo su vam najbolje godine!”

Takva ih radost dohvati, ja to ne mogu opisat
Kao da će se sad popet na planinu, tražit cure…
I meni se srce obraduje

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 21:52 

dudu je napisao/la:
dane-croatia je napisao/la:
Ili

ima i do toga, blaženi oni koji imaju pametnu i inteligentnu ženu dobrog srca.

U Primorju, pa i kod mene na Grobniku, žene su tradicionalno imale jaku ulogu u obitelji. Mužki su znali biti dobri majstori, ali su bili skloni tomu da potrackaju novce. S druge strane, žene su često bile te koje su čuvale novac i vodile brigu za bolje sutra, ter su zahvaljujući njima djeca imala za jesti, a i za školovanje. U Primorju, žena je tradicionalno uviek imala nešto za reći. Rekao bih, dosta drugčiji mentalitet od Zagore i Hercegovine. Može se reći, planiranje i rad s novcima je bolje ležalo ženama. Inače, unatoč jakoj ženskoj ulozi u odlučivanju, obitelji su imale šestero do osmero djece.

Moje osobno mišljenje jest, da kad su oba roditelja istinski vjernici, tada se to vidi u dobrom smislu i na djeci i na samom braku. Nečiji ego, sebičnost i komocija najviše dolaze do izražaja upravo u odnosima muž-žena. A ako je netko pravi vjernik, tada je to svedeno na minimum, a onda brak ne može ići na loše. Ako nešto drugo prevlada, tada počinje postupni razpad sustava braka i odgoja djece. Makar čak ako je već samo jedan istinski vjernik, i tada ima velike šanse u obstanak obitelji i dobar odgoj djece...

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 21:53 

estoyAqui je napisao/la:
Isto tako, još jedno pitanje za sve starije od 45

Kakvi ste s tjelovježbom?
Jel žalite što niste više prije u to ulagali?
Jel ostaju ostvareni dobici iz mladosti?

- Dobri.
- Ne žalim jer sam uvijek bio aktivan.
- Ostaju, naravno.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 22:01 

Ostaje umjerenost. Sve u čemu sam pretjerivao osjećam a mislim da ću još i više kako budem stariji.

Zato treba bit umjeren u svemu. I trčanju za ženama, i radu, i tjelovježbi, ali i ležanju, jedenju.

Redovan san, kretanje i redovna klopa su izuzetno važni. Dok sam bio mlađi nisam baš obraćao pozornost na to.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 00:13 

dudu je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Žene ko žene su vazda bile iste, razlika je što su stari sistem i okolina žene držali pod kontrolom u prošlim vremenima, nije bilo cile mile ja bi s qrca na qrac, meni dosadio muž, ja mogu bolje, ja neću slušat, ja mogu šta oću i kako oću, meni idu djeca doplatci alimentacije itd itd.
S obzirom da je danas na snazi potpuni raspašoj i da je praktički svakog muškarca sjebala bar jedna, red pill pokret je samo nužna posljedica toga svega, moderni muškarac mora biti upućen i upoznat sa ženskom psihom i ponašanjem i cijelom tom dinamikom muško ženskih odnosa, sa "igrom", inače je predodređen na propast.
Ovaj moj upravo prolazi kalvariju sa rastavom braka, oženio 10 godina mlađu sirotu, krezuba bila praktički, on računao još bolje bit će dobra slušat će napravit ću ja od nje ženu, ulagao u nju ko u potrošenog golfa, doveo je u red, u početku dobro bilo, slušala letala za njim, dobili dvoje djece, upali u kolotečinu, on radio po cijele dane i ukratko on joj dosadio, ufurala se da može bolje (sakrament braka i djeca su joj vrijedili ko pišljivi bob), veliki okidač su bili instagram i aplikacije na kojima su drugi balili za njom dok se kući naslikavala (dok je on crnčio na baušteli) i pala je na to, uglavnom sve otišlo u *** kad joj se javio neki jebač sa six packom i R8icom a u stvarnosti je bio neki psihopat sa fejk profila, glupa kuja pala na najgori mogući način, da je bar bio stvaran hahah. I da ne idem dalje šta je sve bilo, on je to pokušavao popraviti ali uglavnom na kraju rastava.Nije bio svjestan šta je žensko, kakva je igra, da igru mora igrati htio ne htio jer nije više neko staro vrijeme i stari sistem koji ih je držao pod kontrolom i naravno najebao je. Sad šalje doplatke alimentacije i praktički plaća njoj jebače dok mu takva "odgaja" djecu.
Bila ti cura bila ti žena ako nisi upoznat sa ženskom psihom, sa igrom, sa cijelom tom dinamikom, donji si i najebao si prije ili kasnije.
Velika većina tih stvari stoji u Bibliji i tko je upoznat sa Biblijom upoznat je i sa većinom toga i ne trebaju mu nikakvi jutub savjetnici ali nažalost otpali smo od vjere svi. Tek nedavno i ja nalazim razne dobre citate i priče iz Biblije koju da sam redovito čitao i ja bih pametniji puno bio. Pogano vrijeme.

podijelio bih u dva dijela.

prvi koji se tiče izbora žene, tu moraš biti jako oprezan, imati upaljene sve moguće senzore, kad biraš psa onda se raspituješ koja je sorta, tko su roditelji, a di nećeš onda kad biraš ženu, gledaš roditelje, braću i sestre ako ima, temeljne životne vrijednosti, lojalnost i sve moguće parametre, naiđeš li na bilo što da smrdi dobro ispitaj, smrdi li jako kreši samo dok ti ne dosadi ili ne nađeš novu prije toga. meni je jedna odgovarala po svemu, ali napravio sam brutalan test lojalnosti, ostavio ju praktički samo da provjerim je li wifey jer je ostavila drugog zbog mene, u mjesec i pol dana prekida završila je s drugim likom, doduše udala se i sve po psu zasad, ali nije ni njemu svejedno kad je 2 mjeseca pred svadbu saznao za moje postojanje, složila je neku priču gdje je prekinula s dečkom za kojeg su svi znali i onda bila godinu dana sama prije nego ga je upoznala pa je onda naišao na screenshotove našeg dopisivanja kad joj prebacivao sve fileove na novi iphone koji joj je kupio, vjerojatno je naišao na neke masne poruke kad želi zbog toga iseliti iiz Zagreba. :zubati ova koju ženim je totalna kontra, lojalnost ispred života, ali ženim je jer ima puno veće sise i loptastu guzicu.

drugi dio se tiče Naše kvačice kao takvog, to je alfa mužjak, HVO bojovnik, kasnije uspješan poduzetnik, petero djece, kombinacija superiorne genetike i narodnih mudrosti te stečenog modernog znanja, takvih je 7 u dvije županije, dakle nije reprezentativan i ne pomaže pišući ove toliko privlačne dominantorske statuse, ta i sam dominiram, ali ovo o čemu on piše je čak i meni teško i moram se oznojiti kad primjenjujem uspješno njegove savjete.

I opet kad ti sve žive testove prođe nisi siguran i nemaš nikakvih garancija u svezi vaše budućnosti jednostavno iz razloga što je današnja žena vjerna isključivo svojim trenutnim osjećajima i sistem joj daje za pravo da u bilo kojem trenutku u kojem joj se osjećaji prema tebi promjene iz bilo kojeg razloga kaže dule planino jure mate ante ćao dopizdeo si ali prije daj mi 50% svega i djecu i doplatke i s obzirom da dobro zarađivaš jednu debelu alimentaciju taman da ni ne moram radit ništa a ti nastavi crnčit za nas sve plus za mog novog jebača, jbg nije išlo nije bilo kako sam zamišljala bla bla ukratko dosadio si ćao. Prije par generacija dobila bi jednu preko zubiju i reset na tvorničke postavke i kuvaj ručak (ako nećeš vrati se svojima kao raspušćenica, sramota neviđena) a sada ti se još smije u facu dok joj ti plaćaš novog jebača. Sve to ovaj moj prolazi, gledam iz prve ruke.
Ali dobro to je život, garancija svakako nema ni u čemu, danas jesi sutra nisi ali eto bar biti svjestan toga svega. Mnogi su pali jer su živili u bajkama ili u nekim prošlim vremenima i prepustili se, nesvjesni šta je žensko i ženska priroda i šta je današnji sistem koji im sve daje za pravo, nesvjesni da uvijek moraš biti korak ispred i u suštini najteža za progutati je ta spoznaja koja ti ruši idealističku percepciju ljubavi i žene, nije tvoja samo je tvoj red, voljen si samo pod određenim uvjetima da u njoj budiš te i te osjećaje i pružaš tu i tu korist i dok se to krene mijenjati ode ona na drugi qrac za kojeg misli da je bolji, sve onako kako je isprogramirana em biološki em od strane iste takve matere em od Taylor Swift i vascelog instagrama i vascelog trulog sistema.
Što se tiče Kvačice i zabe kao što kažeš očito se radi o iznimno uspješnim ljudima starijeg kova koji uz to drže do sebe itd itd. ukratko kombinacija svega i time su u top 1%. Prosječni lik od 25 godina koji završava fax ili kreće radit, živi sa svojima, gleda kako da ušpara za auto, taj još uvijek ne zna ko mu glavu nosa a ne šta su žene i šta ga potencijalno sve čeka ako igdi sjebe. Kad si u top 1% po svemu ne zamaraš se uopće, ali 1% je 1%.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 10:56 

Nikad nisi siguran dragi Planina
Naprosto je takvo vrijeme da više ne možeš u to bit siguran
Stoga moraš odlučit što ćeš dat ženi, a što ne
Nije vrijeme kao prije 30 godina da si siguran u svoju investiciju
Jer ona u svakom trenutku može svoj udio povuć
Ako tako ona želi, onda ti možeš isto napravit

Stvari su zapravo jako jednostavne, samo su pravila igre promijenjena

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 11:15 

Nije uvijek jednak rizik, gledaš da ti je bliska, što bliža to manji rizik.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 11:24 

dudu je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

dobri moj sugrađaninu, ne bih ni ja drukčije da sam u Tomislavgradu, iako i tamo ima liski, ali gdje je to, dobar i pošten narod, od zagrebačke sodome i gomore, a ja nisam zločesti tip koji bi došao odvesti Duvanjku za Zagreb, koliko god bi to bilo osobno dobro za mene, žao mi je mog kraja.

dodatan problem je što su Duvanjke ogromne, tako da ni u Zagrebu nikad nisam upoznao neku koja bi mi zapela za oko, nije da nisu probali, pogotovo u mojim mlađim danima, namještali non stop, ali džaba kad srce vuče za sitnije kajkavke. :zubati

Kako je to problem :zubati

Visina je jedna od glavnih kvaliteta kako muškarca tako i žene. Ne želiš valjda da ti klinci budu metar i žilet.

Kad vidim neku od metar pedeset sa visokim čovjekom točno mi dođe žao kako upropaštava genetsko nasljeđe.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 11:27 

dudu je napisao/la:

podijelio bih u dva dijela.

prvi koji se tiče izbora žene, tu moraš biti jako oprezan, imati upaljene sve moguće senzore, kad biraš psa onda se raspituješ koja je sorta, tko su roditelji, a di nećeš onda kad biraš ženu, gledaš roditelje, braću i sestre ako ima, temeljne životne vrijednosti, lojalnost i sve moguće parametre, naiđeš li na bilo što da smrdi dobro ispitaj, smrdi li jako kreši samo dok ti ne dosadi ili ne nađeš novu prije toga. meni je jedna odgovarala po svemu, ali napravio sam brutalan test lojalnosti, ostavio ju praktički samo da provjerim je li wifey jer je ostavila drugog zbog mene, u mjesec i pol dana prekida završila je s drugim likom, doduše udala se i sve po psu zasad, ali nije ni njemu svejedno kad je 2 mjeseca pred svadbu saznao za moje postojanje, složila je neku priču gdje je prekinula s dečkom za kojeg su svi znali i onda bila godinu dana sama prije nego ga je upoznala pa je onda naišao na screenshotove našeg dopisivanja kad joj prebacivao sve fileove na novi iphone koji joj je kupio, vjerojatno je naišao na neke masne poruke kad želi zbog toga iseliti iiz Zagreba. :zubati ova koju ženim je totalna kontra, lojalnost ispred života, ali ženim je jer ima puno veće sise i loptastu guzicu.

drugi dio se tiče Naše kvačice kao takvog, to je alfa mužjak, HVO bojovnik, kasnije uspješan poduzetnik, petero djece, kombinacija superiorne genetike i narodnih mudrosti te stečenog modernog znanja, takvih je 7 u dvije županije, dakle nije reprezentativan i ne pomaže pišući ove toliko privlačne dominantorske statuse, ta i sam dominiram, ali ovo o čemu on piše je čak i meni teško i moram se oznojiti kad primjenjujem uspješno njegove savjete.

Čekaj čekaj, =))

Kontam našao neku katolibanku i onda pročitam kraj rečenice haha.

Prvo joj ugasi instagram odatle navire šejtan, i rješio si se 90% problema.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 12:18 

Mislim da stvari nisu tako crne i komplicirane.
Prvo treba poraditi na sebi, da se u svakom trenutku može stati iza svojih odluka, stavova i vizija. Znati to argumentirati i prihvatiti dobru kritiku.
Loše prijedloge argumentirano odbaciti, recimo: " Ti smatraš da je u redu da ti moji roditelji kupe stan, a da ti ne trebaš nikad njih pozvati na ručak". Znači svaki ludi prijedlog i pokušaj treba izvesti na čistac stavljanjem nje u sami taj kontekst prijedloga,recimo: Ti smatraš da je pravedno da ja radim čitav dan i da kad dođem kući trebam prati suđe jer si ti umorna od kuhanja ručka.
Dakle razumni i pravedni ljudi se lako dogovore.
Ali tu dolazimo do ključa, ako vidiš da je zlobna, iskompleksirana, da joj se ne može objasniti onda tu nemaš što tražiti, to se vrlo lako i brzo ustanovi i to se odmah prekida. Ako to nisi u stanju, do tebe je.

Srećom ja nisam zapravo ni imao takvih ozbiljnijih problema, ali vidim u obitelji da toga ima i to je beskrajno izmišljanje problema i stvaranje kavgi bez ikakvog razloga.

Valja dodati i to da kad posložiš svoj život i odaješ dojam zadovoljnog čovjeka da time navlačišš gnjev ovih neostvarenih i stalno doživljavaš sulude sukobe s ljudima oko sebe.
Vrlo je malo ljudi koji te mogu podnijeti ako zračiš pozitivnom i zadovoljstvom, ali hvala Bogu ima ih.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 13:54 

Koliko god vi Zabu dizali u nebesa, uvjeren sam da će njegova hanuma kad-tad pucat si u glavu.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 14:08 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Koliko god vi Zabu dizali u nebesa, uvjeren sam da će njegova hanuma kad-tad pucat si u glavu.

Nema sretnije i bolje žene na daleko.
Da ne spominjem uspješnije, ne samo u svom poslu.
Dobro ima žena poduzetnica, ali moja ima zavidnu karijeru, uz moju veliku podršku.

Nije moja žena potlačena naprotiv, poticana je konstantno od mene da bude bolja i u poslu i u životu , tako da je i fizički bolja od svih žena svoje dobi i 10 godina mlađih.
Niti me se boji niti zato ima ikakvog razloga, kao što ja njoj skrešem u brk, na isti način hebe ona majku meni kad treba.
Ali kako je razumnim i dobrim ljudima jasno da su greške normalne i da se ne rade iz zlobe, rijetko kad se duboko naljutimo ili da to traje duže od vremena trajanja samog fajta koji nije rijedak.
Znači kao što ja njoj kažem nemoj se zajebavat, isto kaže ona i meni kada to treba reći.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2024, 14:23 

Naša Kvačica je napisao/la:
Dudu, na žalost svijet je džungla. Zaboravimo to često. Svi ćemo pod zemlju. Malo se zabavljamo u međuvremenu, ali još jedna stvar koju muškarac iznad 45 bi morao imati je kupljeno grobno mjesto. :zubati

LOL

Ja neki dan išao u banku i pitao koje police mi pokrivaju koje smrti. Sad sam pod povećalom, pa zašto, pa kako.

:sega

It's probably me...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: