|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 256 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:08 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Metemma je napisao/la: Ne more! More kad daje, nemere kad vraća! I Krim ne treba da pripada Rusiji. Eto ne treba i tačka. Vi ste meni smijesni kolega Metemma. Vi ocigledno poklonite nesto vasim frendovima i onda izvrsite invaziju na njih da taj poklon vratite. Bravo za vas. Pored takvih frendova nije potrebno imati neprijatenje. ;)
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:14 |
|
|
Audrey je napisao/la: Ma dobro, vi tjerate vase. Ja se s vama ne slazem. Po vama Rusija uopce ne moze da ucini nista lose, koliko sam shvatila. Moram da priznam da mi je jedna velika vecina Srba zanimljiva - vecinom ste zagovornici Rusije i sve njihovo vam je ekstra dobro, ekstra lijepo, ekstra sve i tak to. Samo mi nije jasno sto Srbi radije emigriraju na taj mrski Zapad nego u Rusiju. Pomalo mi je to licemjerno, ako me kuzite. Onako, cisto me interesira... Tjerajte i vi vaše, gospođice Audrey. Dakle, Krim je vraćen Rusiji i to bez ispaljenog metka, referendumom na kojem je 98% građana glasalo za povratak Krima Rusiji. I ja bih tu stavi tačku. Što se tiče emigracije, pitanje vam je ravno onom - zašto koristite američki PC ako mrzite USA. Pa mislim, ne moram mrziti PC ako mrzim agresivnu američku spoljnu politiku, gospođice Audrey.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Audrey je napisao/la: It's quite charming to read how much you people love Russia. Even thought Russia never ever did anything for you in reality - anything good, that is. In fact, it is my strong belief that Russia don't give a damn about any of the Balkan countries, Serbia included. You can only be used as the fuel in their feud with the West. But, I guess, you are too blinded to see that - actually, that can be compared to lovefools.
And just for the record - I don't have a media.
And just for the record, you didn't refute anything I said. You switched the subject to our Balkan bullshit, which doesn't have anything to do with the topic we are discussing about. Russia didn't invade Ukraine. If they did, they would be in control of all the Ukraine years by now. I'm not saying that you are a lier, just that you are to inclined to trust your manipulative media. Which, as you say, you don't have, so I presume you get your information directly from the NSA memos. What great connections you must have, to be privileged to the have informations directly from the source of operations, unlike the rest of us, who have to filter the media reports, and think for ourselves what to believe, and what to disregard as lies. I didn't change the subject. I made a point about your inability to see that Russia did invade Ukraine - since you are blinded by your so called love for Russia. In accordance to that you are not able to see anything that is not in favor of Russia. However, when you think about the legislation, eg. the jurisdiction - invading a country is not similar with being in control of all of the contry, you must be able to see that. But, you are (apparently) not able to realize that. And just for the record again - if anything is nonsense, it is your biased claim about the media. Just because you seem to be blinded, everyone else is not. So, since you referred to the topic, I would appreciate if you could keep to the topic yourself. Thank you in advance.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:27 |
|
|
Audrey je napisao/la: Vi ste meni smijesni kolega Metemma. Vi ocigledno poklonite nesto vasim frendovima i onda izvrsite invaziju na njih da taj poklon vratite. Bravo za vas. Pored takvih frendova nije potrebno imati neprijatenje. ;) hehhe Hruščov nije Krim kupio na pijaci niti je Krim bio njegov da ga nekom poklanja, gospođice Audrey. On ga je ukrao Rusiji a onda je Rusija ukradeno vratila. Čiča miča gotova priča.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:31 |
|
|
Nego, ovde se samo piše o Ukrajini. Ni riječi o mojoj državi Bosni i Hercegovini.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Ma dobro, vi tjerate vase. Ja se s vama ne slazem. Po vama Rusija uopce ne moze da ucini nista lose, koliko sam shvatila. Moram da priznam da mi je jedna velika vecina Srba zanimljiva - vecinom ste zagovornici Rusije i sve njihovo vam je ekstra dobro, ekstra lijepo, ekstra sve i tak to. Samo mi nije jasno sto Srbi radije emigriraju na taj mrski Zapad nego u Rusiju. Pomalo mi je to licemjerno, ako me kuzite. Onako, cisto me interesira... Tjerajte i vi vaše, gospođice Audrey. Dakle, Krim je vraćen Rusiji i to bez ispaljenog metka, referendumom na kojem je 98% građana glasalo za povratak Krima Rusiji. I ja bih tu stavi tačku. Što se tiče emigracije, pitanje vam je ravno onom - zašto koristite američki PC ako mrzite USA. Pa mislim, ne moram mrziti PC ako mrzim agresivnu američku spoljnu politiku, gospođice Audrey. Mislim da to sto se tice ispaljenog metka nema nikakve veze. Invazija je invazija - Krim je do invazije Rusije pripadao Ukraini, svidjalo se to vama ili ne. Kao sto je vama u redu da su Rusi ucinili to sto jesu, meni zapravo nije. I nije to samo pitanje Krima, nego i Donetska, Luhanska, itd. Jos to nije zavrseno, tak da zapravo budemo vidjeli tko ce tu da prevlada. A sto se tice emigracije, po meni je logicno da rusofili radije idu u Rusiju nego na Zapad. No, ta ljubav je ocito samo teoretska i pomalo licemjerna. Ja sam inace mislila da su Srbi dosledni ljudi, a ovako mi kvarite iluzije. ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:33 |
|
|
Audrey je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: And just for the record, you didn't refute anything I said. You switched the subject to our Balkan bullshit, which doesn't have anything to do with the topic we are discussing about. Russia didn't invade Ukraine. If they did, they would be in control of all the Ukraine years by now. I'm not saying that you are a lier, just that you are to inclined to trust your manipulative media. Which, as you say, you don't have, so I presume you get your information directly from the NSA memos. What great connections you must have, to be privileged to the have informations directly from the source of operations, unlike the rest of us, who have to filter the media reports, and think for ourselves what to believe, and what to disregard as lies. I didn't change the subject. I made a point about your inability to see that Russia did invade Ukraine - since you are blinded by your so called love for Russia. In accordance to that you are not able to see anything that is not in favor of Russia. However, when you think about the legislation, eg. the jurisdiction - invading a country is not similar with being in control of all of the contry, you must be able to see that. But, you are (apparently) not able to realize that. And just for the record again - if anything is nonsense, it is your biased claim about the media. Just because you seem to be blinded, everyone else is not. So, since you referred to the topic, I would appreciate if you could keep to the topic yourself. Thank you in advance. Even the American government doesn't claim that Russia invaded Ukraine. If you have informations claiming otherwise, don't be selfish, and share them with the rest of the World, so we can all know the truth. We are all holding our breath to hear what insider informations you have about the invasion.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Vi ste meni smijesni kolega Metemma. Vi ocigledno poklonite nesto vasim frendovima i onda izvrsite invaziju na njih da taj poklon vratite. Bravo za vas. Pored takvih frendova nije potrebno imati neprijatenje. ;) hehhe Hruščov nije Krim kupio na pijaci niti je Krim bio njegov da ga nekom poklanja, gospođice Audrey. On ga je ukrao Rusiji a onda je Rusija ukradeno vratila. Čiča miča gotova priča. A sto onda Rusija ne vrati ukradeni Kaliningrad? Ako cemo po vasem, kolega Agathonikos.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:37 |
|
|
O kojoj vi invaziji pričate, gospođice Audrey? O onoj iz zapadnih medija, tipa: 
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Audrey je napisao/la: I didn't change the subject. I made a point about your inability to see that Russia did invade Ukraine - since you are blinded by your so called love for Russia. In accordance to that you are not able to see anything that is not in favor of Russia. However, when you think about the legislation, eg. the jurisdiction - invading a country is not similar with being in control of all of the contry, you must be able to see that. But, you are (apparently) not able to realize that.
And just for the record again - if anything is nonsense, it is your biased claim about the media. Just because you seem to be blinded, everyone else is not. So, since you referred to the topic, I would appreciate if you could keep to the topic yourself. Thank you in advance.
Even the American government doesn't claim that Russia invaded Ukraine. If you have informations claiming otherwise, don't be selfish, and share them with the rest of the World, so we can all know the truth. We are all holding our breath to hear what insider informations you have about the invasion. No need to hold your breath. Use the Google and search for the jurisdiction in regards to the mentioned context. That would be enough for a start. And just a friendly advice - don't try to argue in a patronizing way. It's so unsexy.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:39 |
|
|
Audrey je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ne more! More kad daje, nemere kad vraća! I Krim ne treba da pripada Rusiji. Eto ne treba i tačka. Vi ste meni smijesni kolega Metemma. Vi ocigledno poklonite nesto vasim frendovima i onda izvrsite invaziju na njih da taj poklon vratite. Bravo za vas. Pored takvih frendova nije potrebno imati neprijatenje. ;) Stolen by commie dictatorship. Referendum conducted. People said they want to return to their mother. Russia accepted. If you love to think that what Nikita Khruschev did should last forever, it is your problem and yours alone.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: O kojoj vi invaziji pričate, gospođice Audrey? O onoj iz zapadnih medija, tipa:  Nisu potrebni mediji sa Zapada da se razazna ono sto vam zdrav razum nalaze, kolega Agathonikos.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:41 |
|
|
Audrey je napisao/la: A sto onda Rusija ne vrati ukradeni Kaliningrad? Ako cemo po vasem, kolega Agathonikos.
Možda ga i vrate, ali kad izvrše agresiju na Njemačku i ubiju 20 miliona Švaba, gospođice Audrey.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: A sto onda Rusija ne vrati ukradeni Kaliningrad? Ako cemo po vasem, kolega Agathonikos.
Možda ga i vrate, ali kad izvrše agresiju na Njemačku i ubiju 20 miliona Švaba, gospođice Audrey. Kalinjingrad nije ukraden već je uzet kao kazna i odšteta. Pa nisu Rusi Švabama što su Srbi Hrvatima...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:43 |
|
|
Audrey je napisao/la: Nisu potrebni mediji sa Zapada da se razazna ono sto vam zdrav razum nalaze, kolega Agathonikos.
I šta zdrav razum nalaže kad prestane čitati zapadne medije i zaključi da te ruske invazije nije ni bilo, gospođice Audrey?
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Metemma je napisao/la: Kalinjingrad nije ukraden već je uzet kao kazna i odšteta. Pa nisu Rusi Švabama što su Srbi Hrvatima...
Figurativno rečeno, kad napadnu Njemačku i roknu 20 miliona Švaba, možda im ga i vrate. Mislim da bi to štetilo vaspitno-popravnoj prirodi prvobitnog transfera.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:56 |
|
|
Audrey je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Even the American government doesn't claim that Russia invaded Ukraine. If you have informations claiming otherwise, don't be selfish, and share them with the rest of the World, so we can all know the truth. We are all holding our breath to hear what insider informations you have about the invasion. No need to hold your breath. Use the Google and search for the jurisdiction in regards to the mentioned context. That would be enough for a start. And just a friendly advice - don't try to argue in a patronizing way. It's so unsexy. I wasn't trying to be sexy. I just wanted to hear from you what informations you have about regular Russian troops on Ukraine soil. That doesn't include Crimea, which Russia also didn't invade, since they had 20.000 soldiers in Crimea under the treaty that they have signed with Ukraine. Crimeans holded a referendum, and overwhelmingly voted to reunite with Russia. That wasn't an invasion. Neither is a war in Donbas a Russian invasion, since there are no Russian troops on the ground there, just the local inhabitants rebelling, as even the American government doesn't refute. Please give us the informations that we are unaware of, or pretty please, stop arguing just for argue sake.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 02:59 |
|
|
Audrey je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: hehhe
Hruščov nije Krim kupio na pijaci niti je Krim bio njegov da ga nekom poklanja, gospođice Audrey. On ga je ukrao Rusiji a onda je Rusija ukradeno vratila. Čiča miča gotova priča. A sto onda Rusija ne vrati ukradeni Kaliningrad? Ako cemo po vasem, kolega Agathonikos. A što onda Sverige ne vrati Skane i Blekinge Dancima, koleginice Audrey?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 03:08 |
|
|
Audrey je napisao/la: A sto se tice emigracije, po meni je logicno da rusofili radije idu u Rusiju nego na Zapad. No, ta ljubav je ocito samo teoretska i pomalo licemjerna. Ja sam inace mislila da su Srbi dosledni ljudi, a ovako mi kvarite iluzije. ;) Rusofilija kod Srba nije uslovljena ni bogatstvom ni siromaštvom Rusije kao što je uslovljena vaša westofilija, gospođice Audrey. Da Zapad zavrne pipe ili da osiromaši do nivoa Zemalja trećeg svijeta, dupe biste mu se klanjali. Dakle, vaša westofilija je licemjerna, gospođice Audrey.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 03:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A što onda Sverige ne vrati Skane i Blekinge Dancima, koleginice Audrey?
Vratili bi oni to Dancima ali im ne da Putin. A ni ruski hakeri nisu za tu ideju.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 03:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 09:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: A sto onda Rusija ne vrati ukradeni Kaliningrad? Ako cemo po vasem, kolega Agathonikos.
Možda ga i vrate, ali kad izvrše agresiju na Njemačku i ubiju 20 miliona Švaba, gospođice Audrey. A je li, kolega Agathonikos? Zar je nuzno da se ubije 20 miliona Svaba? Ubili su Rusi 40 milijuna ljudi, pa nitkome nista. Primjecujem da ste vi za dvostruke arsine - Rusi mogu uzeti sto im je volja, kad im je volja a ostali ne mogu. Vjerujem da gotivite Ruse, ali nemojte biti toliko kontradiktorni.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 09:25 |
|
|
Metemma je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Možda ga i vrate, ali kad izvrše agresiju na Njemačku i ubiju 20 miliona Švaba, gospođice Audrey. Kalinjingrad nije ukraden već je uzet kao kazna i odšteta. Pa nisu Rusi Švabama što su Srbi Hrvatima... Ma naravno, klasicna mantra. Sve je u redu ako to rade Rusi. Priberite se.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 09:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Nisu potrebni mediji sa Zapada da se razazna ono sto vam zdrav razum nalaze, kolega Agathonikos.
I šta zdrav razum nalaže kad prestane čitati zapadne medije i zaključi da te ruske invazije nije ni bilo, gospođice Audrey? Vi ste sebi umislili da invazije nema, sto ja mogu tu. Nastavite da zivite tako. A zdrav razum (generalno) nalaze da Rusi nisu takvi idoli kao sto ste vi sebi umislili, kolega Agathonikos.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Bosnia and Ukraine Postano: 27 ožu 2017, 09:33 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Audrey je napisao/la: A sto onda Rusija ne vrati ukradeni Kaliningrad? Ako cemo po vasem, kolega Agathonikos.
A što onda Sverige ne vrati Skane i Blekinge Dancima, koleginice Audrey? Kolega Carmello, ajte pogledajte mapu pa zakljucite gdje pripada Skåne i gdje pripada Blekinge - nije to otcjepljena oblast, niti ostrvo. Uzgred, prije Danske okupacije je to pripadalo Svedskoj i ranije. Tu uopce i ne zive Danci (ne u nekoj velikoj mjeri). Tak da, nije moguce porediti na isti nacin. No, ak se Danci budu zalagali za taj dio, nek si uzmu - ionak je taj dio Svedske najnerazvijeniji.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|