HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 srp 2025, 00:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Boris Tadić
PostPostano: 13 lis 2010, 11:41 

Gledala ga sa divljenjem: Hillary htjela poljubac, Tadić je otkačio! :D

24SI - Predsjednik Srbije Boris Tadić uspješno je eskivirao ljubljenje sa američkom državnom sekretarkom Hillary Clinton! Naime, ona je nakon izlasku iz automobila pred Palatom Srbija krenula da "cmokne" srbijanskog Georgea Clooneya, ali je predsjednik Srbije u stilu boksera poluteške kategorije uspješno eskivirao njen pokret i umjesto poljupca, samo ju je potapšao po ruci...

slika

Clintonova je Tadića, ipak, sve vrijeme gledala sa divljenjem, a da se sve ne bi završilo samo na srdačnom rukovanju, na putu do Palate Srbija iskoristila je priliku da ga potapša po leđima. Clintonova se raspitivala za historijat zgrade u kojoj je primljena, a Boris joj je kao pravi domaćin udovoljio...

Ispred Palate Srbija bilo je vidno odsustvo visokih državničkih počasti za Clintonovu, odnosno standardnog ceremonijala. Nije bilo garde, Clintonovu je na crvenom tepihu dočekao samo Tadić, nije bilo ministara, čak ni himne nisu intonirane... Kako je objašnjeno srbijanskim medijima, takve počasti namenjene su isključivo predsjednicima i potpredsjednicima država, te bez obzira na to kakvu važnost ima posjeta Clintonove, morala je da se zadovolji samo rukovanjem. Kako "Alo" saznaje, Hillary je u vezi sa protokolom imala samo jedan zahtjev, ali krajnje specifičan. Naime, tražila je da joj uvijek budu dostupne velike količine zelenog čaja...

slika

Sa njom u delegaciji, koja je došla u Palatu Srbija, između ostalih su došli i američki sekretar za evropska pitanja Phillip Gordon i ambasadorica SAD u Beogradu Mary Warlick. Nakon razgovora iza zatvorenih vrata, Tadić i Clintonova obratili su se javnosti.

slika

http://www.24sata.info/vijesti/regija/4 ... kacio.html

Bogme i po ovom pogledu bi se dalo zaključiti da je mala prsla :sega

Vrh

Naslov: Re: Boris Tadić
PostPostano: 13 lis 2010, 12:36 

Komentar čitaoca u Kuriru:

Dragan
12.10.2010 20:01:43

I dalje smatram da su joj oci ogledalo iz koga izbija zelja za Borisom. Mislim da ga zena ozbiljno zeli. Potisnuta od gospodje Levinski a naucila sa predsednicima, nova ljubav je na pomolu. Mislim da ne bi trebao da je odbije mozda povratimo ugled u svetu. Borba za drzavni prosperitet,,, napred Borise nemoj da nas obrukas.

=))

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 12:39 

Ludih slika...
Ocarana sedovulja...i posramljeni sedov... :
Pala je,pala je..pala je Amerika.. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 12:41 

teranova je napisao/la:
Komentar čitaoca u Kuriru:

Dragan
12.10.2010 20:01:43

I dalje smatram da su joj oci ogledalo iz koga izbija zelja za Borisom. Mislim da ga zena ozbiljno zeli. Potisnuta od gospodje Levinski a naucila sa predsednicima, nova ljubav je na pomolu. Mislim da ne bi trebao da je odbije mozda povratimo ugled u svetu. Borba za drzavni prosperitet,,, napred Borise nemoj da nas obrukas.

=))

Kako bi nju Boris "otreso o ledinu" :sega

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 12:55 

slika

Koji pogled čovječe :laugh
Da je prenoćila u Beogradu, bilo bi tu svašta :D

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 12:56 

Pa i prenoćila je, u Hajatu.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 13:23 

Tko je ovu Hilari pogurao na mjesto državne tajnice.

majke mi kako ga gleda pocepala bi ga ko svinja mastan džak..biraj oćeš Kosovo il republiku srpsku...sad bi reko šta joj iz očiju viri al neću jer sam pristojan.. :closedeyes

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 13:39 

Pa znaš kako, nije ni Hilari za bacanje. Šarmantna žena, na stranu politika. U svakom slučaju je marka za svog (bivšeg) muža Bila.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 14:17 

Govorim zbog toga jer je žena ograničin kapacitet..malo je reć. Njezina jedina motivacija da uđe u politiku bila je da se osveti mužu.

predstavnica inastant politike, mislim da ona nema pojma ni gdje su strane svijeta. Nije ni čudo da bleji u animalnog Tadića to i je njezina razina...

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 14:29 

manite ženeturače... pa kako će ona bit dobar političar kad ne zna sakrit ni ono što joj iz očiju viri, a inkvi se srami napisat što.

tadić je maher za žene, i njemu majstorluk iz očiju viri.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 14:57 

teranova je napisao/la:
Pa znaš kako, nije ni Hilari za bacanje.

Tako je. Ako neće Boki, ima ko oće... =))

A Velja je hteo Olbrajtovu. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 16:34 

Interesantno. Hilari je stvarno, vidno ushićena što je pored Tadića, još o Srbiji govori prilično afirmativno. Da je Tadić malo manje demagog, a da je više čovek od dela, verovatno bi se sastanak sa Hilari završio ovako:

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 16:42 

Mislim da je dobro što je jedan Srbin bar jednu noć ušao u(na) Zapad ! :D

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 22:02 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Alex je napisao/la:

:sega

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 22:28 

"Smatrajte da smo se dogovorili" ;P

=))

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 23:06 

pohana jetrica je napisao/la:

24SI - Predsjednik Srbije Boris Tadić uspješno je eskivirao ljubljenje sa američkom državnom sekretarkom Hillary Clinton! Naime, ona je nakon izlasku iz automobila pred Palatom Srbija krenula da "cmokne" srbijanskog Georgea Clooneya, ali je predsjednik Srbije u stilu boksera poluteške kategorije uspješno eskivirao njen pokret i umjesto poljupca, samo ju je potapšao po ruci...

slika

Clintonova je Tadića, ipak, sve vrijeme gledala sa divljenjem, a da se sve ne bi završilo samo na srdačnom rukovanju, na putu do Palate Srbija iskoristila je priliku da ga potapša po leđima. Clintonova se raspitivala za historijat zgrade u kojoj je primljena, a Boris joj je kao pravi domaćin udovoljio...

Ispred Palate Srbija bilo je vidno odsustvo visokih državničkih počasti za Clintonovu, odnosno standardnog ceremonijala. Nije bilo garde, Clintonovu je na crvenom tepihu dočekao samo Tadić, nije bilo ministara, čak ni himne nisu intonirane... Kako je objašnjeno srbijanskim medijima, takve počasti namenjene su isključivo predsjednicima i potpredsjednicima država, te bez obzira na to kakvu važnost ima posjeta Clintonove, morala je da se zadovolji samo rukovanjem. Kako "Alo" saznaje, Hillary je u vezi sa protokolom imala samo jedan zahtjev, ali krajnje specifičan. Naime, tražila je da joj uvijek budu dostupne velike količine zelenog čaja...

slika

Sa njom u delegaciji, koja je došla u Palatu Srbija, između ostalih su došli i američki sekretar za evropska pitanja Phillip Gordon i ambasadorica SAD u Beogradu Mary Warlick. Nakon razgovora iza zatvorenih vrata, Tadić i Clintonova obratili su se javnosti.

slika

Kurishe ga Hillary, ocigledno, samo ako je Boris kresne onda fakat nije normalan - pa BABA je !!! :eek Meni sve sto je triesttrecu preslo, ali fakat, staro ali Hillary ima namjanje pedesetak..nedo mi bog, ni flasa viskija me nebi mogla ohrabriti na jedan tako gnusan cin.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 23:26 

Džabe Austrija, nekima nema pomoći.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2010, 23:35 

slika

Koji pogled čovječe :laugh
Da je prenoćila u Beogradu, bilo bi tu svašta :D

Za ugodu ne triba noć.

:whistling

Vrh

PostPostano: 14 lis 2010, 09:19 

Znas ti mala moja sta znaci kad ljubi Bosanac :bihzastava

:aleale :zubati

Vrh

PostPostano: 14 lis 2010, 10:24 

Ilirk@ je napisao/la:
manite ženeturače... pa kako će ona bit dobar političar kad ne zna sakrit ni ono što joj iz očiju viri, a inkvi se srami napisat što.

tadić je maher za žene, i njemu majstorluk iz očiju viri.

paaa... nisam baš siguran.
sigurno mu žena nije zdimila u manastir zato jer ju je majstorirao.
Možda je pomislila; pa ako je to to od svetovnog, fizičkog, odo ja odma u duhovno, da ne gubim vreme. =)) =)) =))

meni se kao veći pohotnici doimaju likovi poput markovića-palme ili velje ilića ali s njima uvijek postoji opasnost da im srce stane ko nedavno đorđu novkoviću u klinču sa onom malom iz superstorynovatalent štali već, od vijagre i koznačegajoš.
to također ne bi bilo dobro, jer bi se jadna hilary toliko istraumatizirala sa omlohavljenim veljom na sebi, odapelim od infarkta (kladim se da frajem može poželiti da bi tako htio umrijeti) da bi traume pretvorila u mržnju prema državi na koju bi je trauma podsjećala a onda adio sandžak adio vojvodino.
možda da joj je uvalit bejbifejs čedu jovanovića....ono da joj se probude majčinski instikti.....zrela teta podučava malog i tako to....ko zna možda se kosovo vrati u grudi majke srbije :sega :sega :sega

Vrh

PostPostano: 15 lis 2010, 15:37 

Bihac-Krajina je napisao/la:
Znas ti mala moja sta znaci kad ljubi Bosanac :bihzastava

:aleale :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 15 lis 2010, 16:28 

mister_no je napisao/la:

slika

slika

slika

Kurishe ga Hillary, ocigledno, samo ako je Boris kresne onda fakat nije normalan - pa BABA je !!! :eek Meni sve sto je triesttrecu preslo, ali fakat, staro ali Hillary ima namjanje pedesetak..nedo mi bog, ni flasa viskija me nebi mogla ohrabriti na jedan tako gnusan cin.

Zrtvovat ce se zbog drzave. Samo se vi kezite. Ako Boris zazmuri, popije i popusi joint, pa je kresne, ode vam RS. :smijeh Pogotovu ako se postavi u stilu muske kurve, pa je RS placanje mjesto dolara.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2010, 17:00 

Hrvatske političarke poludile za Tadićem: "Čovjek je jednostavno zapanjujuće zgodan!" :D

24SI - Boris Tadić, 52-godišnji predsjednik Republike Srbije i Demokratske stranke, zgodan je muškarac, a oni koji su ga upoznali tvrde da je i jako šarmantan.

slika

Italijanski premijer Silvio Berlusconi obratio mu se prošle godine u Rimu riječima "predsjedniče Clooney", otvoreno aludirajući na najzgodnijeg sjedokosog glumca današnjice - Georgea Clooneyja, piše "Jutarnji". Nakon toga nije bilo povratka - Boris Tadić, osim političkim stavovima, počeo je zanimati javnost i svojim izgledom.

Brojne hrvatske političarke koje su ga upoznale kažu da je u prirodi isto tako lijep i šarmantan, iako nekima estradizacija politike ide na živce.

"Meni je jako zgodan, upoznala sam ga puno prije nego što smo i on i ja ušli u politiku i bio mi je jako zgodan onda, a jako je zgodan i danas. Uz to je vrlo šarmantan, u tome je, na primjer, napredovao iz mladosti. Ne znam da li je najzgodniji političar na ovim prostorima, ne bih se htjela u to upuštati, ali zgodan svakako jest", kazala je Vesna Pusić, predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora Hrvatske sa EU.

Željka Antunović, članica SDP-a Hrvatske ima slično mišljenje:

"Lično ga nisam gledala ni doživljavala u tom kontekstu, više u profesionalnom i političkom smislu. Ali primjećujem da je jedan od onih muškaraca koji prolaze među ženama i da ima odjeka".

(24sata.info)

http://www.24sata.info/zabava/trach/491 ... godan.html

Znači, pored Hillary Clinton, i one bi se prcukale al im ne da nana =))

Vrh

PostPostano: 25 stu 2010, 17:27 

[/quote]Gledala ga sa divljenjem: Hillary htjela poljubac, Tadić je otkačio![/size] :D
24SI - [i]Predsjednik Srbije Boris Tadić uspješno je eskivirao ljubljenje sa američkom državnom sekretarkom Hillary Clinton! Naime, ona je nakon izlasku iz automobila pred Palatom Srbija krenula da "cmokne" srbijanskog Georgea Clooneya, ali je predsjednik Srbije u stilu boksera poluteške kategorije uspješno eskivirao njen pokret i umjesto poljupca, samo ju je potapšao po ruci...
[/quote]

[/quote]sigurno mu žena nije pobjegla u manastir zato što ju je majstorirao[/quote]

Možda je u pitanju seksualna dezorjentacija...

slika

Vrh

PostPostano: 25 stu 2010, 17:38 

ivica je napisao/la:
Možda je u pitanju seksualna dezorjentacija...

Čija :D
Moguće.
Mada sam za g. Čovića uvijek mislio da je normalne sex. orjentacije =))

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: