|
|
Stranica: 438/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 15:22 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Moraš jače da se boriš Lasice. Nikome svet nije došao na noge.
Moraš da ih probudiš iz tog sna, jer SPC sprema nove terorističke akcije. Ovo nije ništa šta sledi... :)
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 15:27 |
|
|
Joanikije iznenađen što su na Cetinju počeli da daju ime ,,Njegoš'' - Ovde su počeli da daju ime Njegoš? To sam do sada gledao samo na Romaniji da daju to ime - rekao je mitropolit kroz smeh.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dunno
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 15:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Raspopa Miraša možeš vidjeti samo ispod neke tende u društvu desetak ocvalih cetinjskih komunjara koji mu služe kao 'vjernički' dekor, u nekoj tragikomičnoj situaciji poput te gore, zatim u društvu grupe lažikomita pored neke vatre od zapaljenog granja kao imitacije badnjaka, pored neke zapaljene gume ili prevrnutog kontejnera, kod Senada Hadžifejzovića na FaceTV ili u visokom društvu kojeg čine moji prijatelji Velja, Hasa, Anta i Draža. I nigdje više. A ponekad i u krošnji drveta ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Hrvatski ekvivalent Miraša bi bilo da se neki katolički biskup u Hrvatskoj odmetne, bude izopćen, osnuje svoju privatnu biskupiju (bez crkava i svećenika, samo ju registrira kao udrugu) i krene srati po Hrvatima na sva zvona, gostovati kod Marića u Ćirilici, pozivati na borbu protiv ustaša i povampirenog fašizma u Hrvatskoj, najavljivati nove Bleiburge, govoriti da su Hrvati u BiH Bošnjaci katolici... a istovremeno tražiti od pape da mu preda u posjed sve župe u toj zamišljenoj biskupiji jer je on autentični biskup, a službene strukture HBK su uzurpatori i okupatori. Eto o kolikom je svjetskom fenomenu riječ... Čovjek ne može povjerovati da takav čovjek postoji, a eto u Crnoj Gori pored svih čuda imaju i to.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 15:33 |
|
|
Grobar je napisao/la: Bio je i kod Bujaneca, gospodine Aga.. :) Naravno. Bujanec je taj moj prijatelj Velja kojeg sam prethodno pomenuo, gospodine Grobi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 15:34 |
|
|
dunno je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Raspopa Miraša možeš vidjeti samo ispod neke tende u društvu desetak ocvalih cetinjskih komunjara koji mu služe kao 'vjernički' dekor, u nekoj tragikomičnoj situaciji poput te gore, zatim u društvu grupe lažikomita pored neke vatre od zapaljenog granja kao imitacije badnjaka, pored neke zapaljene gume ili prevrnutog kontejnera, kod Senada Hadžifejzovića na FaceTV ili u visokom društvu kojeg čine moji prijatelji Velja, Hasa, Anta i Draža. I nigdje više. A ponekad i u krošnji drveta ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Hrvatski ekvivalent Miraša bi bilo da se neki katolički biskup u Hrvatskoj odmetne, bude izopćen, osnuje svoju privatnu biskupiju (bez crkava i svećenika, samo ju registrira kao udrugu) i krene srati po Hrvatima na sva zvona, gostovati kod Marića u Ćirilici, pozivati na borbu protiv ustaša i povampirenog fašizma u Hrvatskoj, najavljivati nove Bleiburge, govoriti da su Hrvati u BiH Bošnjaci katolici... a istovremeno tražiti od pape da mu preda u posjed sve župe u toj zamišljenoj biskupiji jer je on autentični biskup, a službene strukture HBK su uzurpatori i okupatori. Eto o kolikom je svjetskom fenomenu riječ... Čovjek ne može povjerovati da takav čovjek postoji, a eto u Crnoj Gori pored svih čuda imaju i to. Apsolutno, gospodine Dunno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 15:37 |
|
|
Lucho je napisao/la: Joanikije iznenađen što su na Cetinju počeli da daju ime ,,Njegoš'' - Ovde su počeli da daju ime Njegoš? To sam do sada gledao samo na Romaniji da daju to ime - rekao je mitropolit kroz smeh.SPC je nešto najbolje što nam se desilo kao narodu, glede naše srpske stvari. Postaću vernik dok gledam ovo. Idem u neku crkvu sad da mi bace malo svete vodice na čelo i isteraju ove demone u meni. Grešan sam dosta. .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 16:11 |
|
|
Nama se ovdje objasnjavalo da Joanikije bez obezbjeđenja neće smjeti na Cetinje, a on lagano šeta, ćaska sa građanima i šali se.
Kakav danak neiskustvu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 16:12 |
|
|
Lucho je napisao/la: Joanikije iznenađen što su na Cetinju počeli da daju ime ,,Njegoš'' - Ovde su počeli da daju ime Njegoš? To sam do sada gledao samo na Romaniji da daju to ime - rekao je mitropolit kroz smeh.A čujete li ovaj glas u pozadini, na kraju klipa? 'I moji Majevičani' ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 16:12 |
|
|
To je prirodan proces u Srpstvu, najveci ateisti postanu vernici.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 16:14 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Lucho je napisao/la: Joanikije iznenađen što su na Cetinju počeli da daju ime ,,Njegoš'' - Ovde su počeli da daju ime Njegoš? To sam do sada gledao samo na Romaniji da daju to ime - rekao je mitropolit kroz smeh.A čujete li ovaj glas u pozadini, na kraju klipa? 'I moji Majevičani' ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Da daaa ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 16:16 |
|
|
Nisam ja ta vrsta ateista koji mrze popove i koji bi rušili crkve.
Ja samo ne verujem u crkvene dogme.
Volim da udjem u crkvu, osećam se spokojno. Poštujem običaje, slavim slavu, prekrstim se kad treba itd, itd..
Ali sam grešan. Obeščastio sam mnoge žene npr..
.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 16:28 |
|
|
Weaselovi brigadiri objasnjavaju ko su: ![slika](https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/240669425_4293821060725630_8175012132959331083_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_rgb565=1&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=j_panowsXQoAX81VJ2C&tn=CnSFd0FJtvhBV7Vo&_nc_ht=scontent.fbeg1-1.fna&oh=a5868114a91c3e91485eb784d1724ef7&oe=613D3538)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 17:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Ma ja ne plaiš se velje srpske ugroze , a svako malo kevćeš da je Srbija i Srpska preblizu Zagrebu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sindjelic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 17:22 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Kako ste ovo propustili.
Da cestitamo Danici trece dete i novi hit.
Ko se stidi porijekla, vazda rdja dovijeka.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 18:16 |
|
|
Na yt trendingu je u Srbiji, samo neka se ugledaju na nju, a ne na neke "srpske majke"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 18:26 |
|
|
Pa to ne gledaju naše klinke koje treba da se ugledaju na nju, nego mi Srbi - nacionalisti.. :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 18:27 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 18:35 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa to ne gledaju naše klinke koje treba da se ugledaju na nju, nego mi Srbi - nacionalisti.. :) Danica je izuzetno popularna medju klinkama, i mama sto se kaze :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Riquelme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 18:44 |
|
|
Sveti pancirije! ![tongue_smilie :tongue_smilie](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/tongue_smilie.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
|
|
Ako je tako onda super. Ali muška omladina će nam ostati suva kurca.. :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lucho
|
|
|
Tankosic je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa to ne gledaju naše klinke koje treba da se ugledaju na nju, nego mi Srbi - nacionalisti.. :) Danica je izuzetno popularna medju klinkama, i mama sto se kaze :) Da, primetio sam i ja ovo :) Inače u poslednjih godinu-dve ima puno patriotskih pesama i imaju veliki broj pregleda što me je pozitivno iznenadilo. Evo neke višemilionske Lazarica - 9,5 miliona Veseli se srpski rode - 7,6 miliona (+3,3 miliona na drugim snimcima) Junaci sa Košara - 5,5 miliona (+3 miliona na drugim snimcima) Vila sa Košara - 4,3 miliona (+3 miliona na drugim snimcima) Ja sam momče sa Kosova - 4 miliona Ne dam - 847k (+765k na drugim snimcima) Verujem da bi i ova pesma imala znatno veći broj pregleda kada bi otpevala (ili barem izreklamirala) Danica Crnogorčević ili neko poznatiji. Otpevala je sjajno ova devojka, ali nije poznata da bi imala veliki broj pregleda.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 18:48 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Sveti pancirije! ![tongue_smilie :tongue_smilie](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/tongue_smilie.gif) Zelena transverzala pa-pa ... Obojena u trobojku sada.. .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sindjelic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 18:58 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Vecina pesama su jako dobre do odlicne. Ne dam me je iznenadila koliko je dobro uradjena - od teksta, preko izvodjena.
Jedna od mojih omiljenih je i ova. Odlican spot, jako efektan.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 19:18 |
|
|
Da ne bismo bili prestrogi prema dijelu našeg puka za kojeg mislimo da ih interesuje samo izlazak, provod, šminka i šund muzika, nije to baš tako, dapače: ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 07 ruj 2021, 19:45 |
|
|
Sve naše pesme su predivne.
Ali samo na jednu se naježim svaki put kad krene, a to je ova..
Ne bi sjala ovako jako ova naša lijepa avlija ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Ilija...
.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|