|
|
Stranica: 14/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
rastko
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 tra 2013, 22:18 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ovo Daci me sjeti na Daciu i odvede u Rumunjsku no ne skrećimo s teme Himna CG u čast pobjede gdina Filipa Pa Albanci su nastali delom od Rumuna,a dobar deo krivice sto su nastali snosimo mi Srbi.Daci je Albansko prezime . Sto se tice himne ,cudo jeste ali i jeftine kur*** mogu nesto lepo rodit ko ovaj Drljevic,a narod koji stavlja kur*** na mesto oca nacije a vreda sve sto je sveto u Crnoj Gori(negde sam cak procito da oce da zabrane Gorski vjenac )je sta,da nebi vredo necu ja reci
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 tra 2013, 20:59 |
|
|
Herceg Novi - ponos!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 tra 2013, 21:10 |
|
|
Čudna karta, Berane i Andrijevica Vujanovićevi?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 tra 2013, 21:12 |
|
|
Zanimljive tri "najcrnogorskije" općine
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 tra 2013, 21:25 |
|
|
Metemma je napisao/la: Čudna karta, Berane i Andrijevica Vujanovićevi? I mene Andrijevica čudi. Mada, A. i Šavnik su možda takvi zbog kupljenih glasova, državne službe i sl... Na 3-4 hiljade glasača, takve stvari su moguće. Berane - Bošnjaci i Muslimani glasaju za Fiću. Lekić je čak i na Cetinju solidno prošao. Po običaju nadmoćna pobeda Milovih međ' zatvorenicima. Sve ostalo već viđeno, kao i za referendum.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 tra 2013, 22:56 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5906 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 tra 2013, 23:53 |
|
|
Nije loše. Ladno uzeše Prijepolje, a ostaviše nam Sandžaklije. A po govoru bi drugačije išlo.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 tra 2013, 23:55 |
|
|
Po govoru sve ispod Loznice i Valjeva
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 23 tra 2013, 00:03 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5906 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 23 tra 2013, 00:06 |
|
|
Kakvi Crnogorci takve i etape.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 24 tra 2013, 12:54 |
|
|
Citat: CG: Osnovana katolička crkva IZVOR: TANJUG
Podgorica -- MUP Crne Gore registrovao je Crnogorsku katoličku crkvu, čime je prekršen ugovor potpisan sa Vatikanom, prenose podgorički mediji.
U uverenju o registraciji, koje je izdala Područna jedinica MUP-a za upravne poslove u Baru, navodi se da je verska zajednica Crnogorska katolička crkva prijavila svoje postojanje sa sedištem u Sutomoru.
Kancelar Biskupije kotorske don Pavao Medać kazao je da veruje da se neko grubo našalio jer bi, kako je naveo, bilo skandalozno da je MUP registrovao tako nešto i dozvolio zloupotrebu imena Katoličke crkve.
"Verujem da je u pitanju neko udruženje građana koje se registrovalo kao nevladina organizacija. U svakom slučaju, MUP nije smeo dozvoliti zloupotrebu", rekao je on.
U Crnoj Gori i dalje je na snazi Zakon o verskim zajednicama iz 1977. godine.
Crna Gora i Vatikan potpisali su 27. juna 2011. godine Temeljni ugovor, kojim je regulisan pravni status Katoličke crkve u Crnoj Gori. Konkordatom se priznaje pravo Katoličoj crkvi da osniva, menja, ukida ili priznaje crkvena pravna lica prema odredbama kanonskog prava.
Crna Gora garantuje Katoličkoj crkvi i njenim pravnim i fizičkim licima slobodu komunikacije i održavanje veza sa Vatikanom, sa biskupskim konferencijama, partikularnim crkvama, ustanovama i licima u državi i inostranstvu.
Miraševa DB sekta dobila sestrinsku organizaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 24 tra 2013, 21:27 |
|
|
ROTFLMAO... Mada, nekidan upoznah zivog i zdravog Srbina katolika
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 tra 2013, 21:47 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Crna Goro tko udari na te sa Pantovčaka pucat će granate. Ne dirajte mi bratsku Crnu Goru
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 tra 2013, 21:47 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Crna Goro tko udari na te sa Pantovčaka pucat će granate. Ne dirajte mi bratsku Crnu Goru
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 10:17 |
|
|
Kad vratite nezavisnost Republici Srpskoj Dubrovnik, onda se petljajte u CG...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 10:36 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: S Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 11:05 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: S Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče Dok lovćenskoj našoj misli Naša sloga daje krila, Biće gorda, biće slavna Domovina naša mila.Metemma je napisao/la: Kad vratite nezavisnost Republici Srpskoj Dubrovnik, onda se petljajte u CG... Kako vratiti nešto što nikad nije postojalo?
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 11:35 |
|
|
Evo vam svima koji kažete da je Glazbenik bot!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 11:37 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: lovćenskoj našoj misli Možda je vila umjesto izvinjenja zbog granatiranja, Dubrovniku htjela poručiti nešto sasma drugo pa nije dobro shvaćena pa sad precizira svoja stajališta putem ove mape, gospodine Glazbeniče
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 12:05 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: lovćenskoj našoj misli Možda je vila umjesto izvinjenja zbog granatiranja, Dubrovniku htjela poručiti nešto sasma drugo pa nije dobro shvaćena pa sad precizira svoja stajališta putem ove mape, gospodine Glazbeniče Zahvalan sam Vam što ste štiocima ove međumrežne agore otvorili oči i za tu mogoćnost. Ipak, vjerujem da je kartograf Crnogorac svetosavac, a da će se ambicije Crnogoraca lovćenaca zaustaviti na Istočnoj Hercegovini. Iz njihovih upisa vidi se da je u tijeku prožimanje lovćenskom misli nekadašnjih Jugoslavena koji su razmišljali u okviru " od Triglava do Đevđelije" u crnogorske domoljube koji razmišljaju u okviru "od Dečića do Berkovića".
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 12:21 |
|
|
Svetosavlje i Lovćen su u eshatološkoj vezi a njihov posrednik je sv. vladika i gospodar Petar II, a to nikad nemojte gubiti iz vida u ovom svijetu opsjena i ad hoc promišljanja, gospodine Glazbeniče
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 12:42 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Svetosavlje i Lovćen su u eshatološkoj vezi a njihov posrednik je sv. vladika i gospodar Petar II, a to nikad nemojte gubiti iz vida u ovom svijetu opsjena i ad hoc promišljanja, gospodine Glazbeniče Ne gubim iz vida, ali svjedoci smo diferenciranja nekad jedinstvenog korpusa Crnogoraca srpskog jezika na dvije nacije u Crnoj Gori: a) Crnogorce crnogorskog jezika ili Crnogorce lovćence b) Srbe srpskog jezika ili Crnogorce svetosavce Takva je sudba snašla i jedinstvenu svetosavsko-lovćensku misao. Crnogorci lovćenske misli proglasili su svetosavsku misao simbolom srbijanskog imperijalizma, a Crnogorci svetosavske misli proglasili su lovćensku misao simbolom ustaštva, stoga i otpor toj strofi himne. Podsjetili ste me na Vaš osmi post na ovom forumu. Tema je bila: egzistencija kontradikcija u realnosti. *** No, da se prebacimo na vedrije teme. U cilju podizanja transparentnosti Uprava policije Crne Gore objavila je popis svih svojih vozila i njihovih korisnika: http://www.upravapolicije.com/fajlovi/upravapolicije/editor_fajlovi/pdf_fajlovi/Vozila_Uprave_policije.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 13:32 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Crnogorce lovćence
Po lovćencima, titogorci ili Crnogorci kako oni sebe nazivaju su i Srbi iz Crne Gore i Srbi iz Hercegovine i Srbi iz Raške samo što su eto kao zaboravili pa se posrbili što zorno prikazuje i gornja mapa tako da, čak i da je kako vi kažete, svetosavska, potpuno se poklapa i sa tim lovćenskim vizijama. Zato vam i kažem, na jednu stranu opsjene i ad hoc promišljanja a na drugu Dubrovnik i okolina koji su uvršteni u mapu a vi sad odgonetajte, da li je mapa svetosavska ili lovćenska
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 13:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Po lovćencima, titogorci ili Crnogorci kako oni sebe nazivaju su i Srbi iz Crne Gore i Srbi iz Hercegovine i Srbi iz Raške samo što su eto kao zaboravili pa se posrbili što zorno prikazuje i gornja mapa tako da, čak i da je kako vi kažete, svetosavska, potpuno se poklapa i sa tim lovćenskim vizijama. Zato vam i kažem, na jednu stranu opsjene i ad hoc promišljanja a na drugu Dubrovnik i okolina koji su uvršteni u mapu a vi sad odgonetajte, da li je mapa svetosavska ili lovćenska Gospodine Agathonikos, želite li poručiti Hrvatima da su stvorili Frankenstein-a? Koji je Vaš interes u osviješćivanju hrvatskog forumskog čitateljstva na opasnost koja hrvatskoj Ateni prijeti iz Duklje? Bilježim se sa štovanjem, Glazbenik
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 14:10 |
|
|
Jedan i jedini, gospodine Glazbeniče. Očuvanje naše države Bosne i Hercegovine u njenim međunarodno priznatim granicama i zajednička borba protiv svih njenih neprijatelja, uključujući i povampirenu svetosavsko-lovćensku velikodržavničku neman
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|