|
|
Stranica: 203/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 18:21 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Mila zatočiti u kazamat na Prevlaci ili Dubrovniku.
Tamo je slao postrojbe u pljačku i gusarenje, a Hrv ga glorificiraju.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 18:21 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Grobar je napisao/la: Samo da zavoli opet šah, da igra sa penzićima na Stradunu.. :) Kako bi razvaljivali penzosi! On za ovoliko vremena koliko je mrzeo šah zbog Šahovnice, zaboravio je i Sicilijanku i Giocco piano... Lepom većinom izglasana Vlada:
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 18:22 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Ajde da se ne lažemo u potpunosti iako ste vi Srbi. To što Albanci sebe nazivaju Shqiptarët, mi ih nazivamo Albanci. Šiptari je uvreda i svi koji to upotrebljavaju znaju. Kad se kaže Šiptar umjesto Albanac zna se što se misli. Na šta se konkretno uvredljivo misli kad Srbin ili bilo koji neAlbanac kaže Šiptar?? To je glupavo k'o *** sve , reci mi gde to ima u svetu da sam sebe nazivaš jednim imenom a osećaš seuvređenim kad tim istim imenom zovu drugi?? Na primer ti ponosno vičeš svoje ime Reconquista , a kad te ja nazovem tako ti se naljutiš , zanimljiv fenomen. I Hrvati i Srbi Nemce nazivaju Nemcima(Nijemcima) pa se oni uopšte ne ljute , a imali bi zašto jer taj naziv je po govornoj mani i oni sami sebe tako ne zovu.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 18:26 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
K:M je napisao/la: Mila zatočiti u kazamat na Prevlaci ili Dubrovniku.
Tamo je slao postrojbe u pljačku i gusarenje, a Hrv ga glorificiraju. Hrvati ga baš vole. Sad kad prebegne kod njih na neki otok, možda čak postane i savetnik Plenkiju, kao Sakašvili u Ukrajini..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 18:26 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Samo da zavoli opet šah, da igra sa penzićima na Stradunu.. :) Kako bi razvaljivali penzosi! On za ovoliko vremena koliko je mrzeo šah zbog Šahovnice, zaboravio je i Sicilijanku i Giocco piano... Lepom većinom izglasana Vlada: Lepo, lepo! Crna Gora ima veliku sansu da se izgradi na zdravim cetnickim osnovama. Jer to nije kao ona komunisticka vlada s pocetka devedesetih, koja je bila uz Slobu i Srbiju. Milo je najbolji primer kako komunisti lako menjaju identitet, od srpskog ka crnogorskom, a i obrnuto. Zanimljiv je lik ovaj Mirotic, kosarkas! https://www.in4s.net/mirotic-dobijamo-v ... -slijedio/Koja je njegova prica?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 20:42 |
|
|
Kako su ljuti muslimanci na Dritana, što je ono hahaha. Veliko razočarenje rekao bih. Citat: Sramota si Dritane. Stide te se i Bošnjaci i Albanci, a pogotovo Sarajlije. Obećavao si i uslovljavao EKSPERTSKU vladu, dok su svi ostali tvrdili da su pobijedili srpski nacionalisti. Evo sada se vidi da su svi ostali bili upravu. Vlada je srpska, bez bošnjačkog korpusa, a prošla je imala čak 6 Bošnjaka. ZA NAS SI IZDAJNIK I KOGA OVDJE BUDEŠ PODRŽAVAO ZA MENE SU IZDAJNICI Citat: Nema niti jednog predstavnika Bosnjaka u novoj vladi CG.Ali zato ima fašista ko salataa!!!Dno dna Citat: IZDAJNIKU DRITANU ABAZOVICU TREBA TRAJNO ZABRANITI DOLAZAK U SARAJEVO.DOBRO JE REAKAO SENAD PECANIN SA KIM JE OVAJ IZROD U KOALICIJI. Iznenađen sam koliko im je stalo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 21:04 |
|
|
Aleksije, Mirotićem su počinjali vesti iz sporta i davili sa njime sve dok ne saznaše da je čovek Srbin... a onda polako distanca pa sve ređe pominjanje do potpunog ignorisanja... Kvaki, "zaboravili", valjda, da je Muslimanima nuđeno da uđu u vladu tj. nastave da imaju Ministre ali odbili ljudi jer žele da potonu sa Yiannopoulosom... zanimljiva odanost prema čoveku koji je toliko Zla naneo baš tim Muslimanima: http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=56027Srećna nam pravoslavna Džamahirija :
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 21:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kako su ljuti muslimanci na Dritana, što je ono hahaha. Veliko razočarenje rekao bih. Citat: Sramota si Dritane. Stide te se i Bošnjaci i Albanci, a pogotovo Sarajlije. Obećavao si i uslovljavao EKSPERTSKU vladu, dok su svi ostali tvrdili da su pobijedili srpski nacionalisti. Evo sada se vidi da su svi ostali bili upravu. Vlada je srpska, bez bošnjačkog korpusa, a prošla je imala čak 6 Bošnjaka. ZA NAS SI IZDAJNIK I KOGA OVDJE BUDEŠ PODRŽAVAO ZA MENE SU IZDAJNICI Citat: Nema niti jednog predstavnika Bosnjaka u novoj vladi CG.Ali zato ima fašista ko salataa!!!Dno dna Citat: IZDAJNIKU DRITANU ABAZOVICU TREBA TRAJNO ZABRANITI DOLAZAK U SARAJEVO.DOBRO JE REAKAO SENAD PECANIN SA KIM JE OVAJ IZROD U KOALICIJI. Iznenađen sam koliko im je stalo. Što je najveća fora , ti isti srpski kleročetnički fašisti su zvali Bošnjake i Albance u vladu više puta , što je vrlo čudno za jedne klerofašističke četnike , ali ovi nisu hteli. I sad ovi muslimani govore da nema Bošnjaka u vladi jer ih srpski klerofašisti neće. Zanimljivo da je Dritan izdajnik za Sarajevo , kako to da jedan Albanac iz CG i to građanski orjentisan buda izdajnik za Sarajlije i da mu brane dolazak u Sarajevo. To bi blo kao kad bi Hrvati za nekog Mađara iz Srbije koji je ušao u vladu Vučića rekli da je izdajnik i da mu treba zabraniti dolazak u Zagreb i Mostar.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 21:18 |
|
|
A DUDUKljani tuguju :
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 21:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kako su ljuti muslimanci na Dritana, što je ono hahaha. Veliko razočarenje rekao bih. Citat: Sramota si Dritane. Stide te se i Bošnjaci i Albanci, a pogotovo Sarajlije. Obećavao si i uslovljavao EKSPERTSKU vladu, dok su svi ostali tvrdili da su pobijedili srpski nacionalisti. Evo sada se vidi da su svi ostali bili upravu. Vlada je srpska, bez bošnjačkog korpusa, a prošla je imala čak 6 Bošnjaka. ZA NAS SI IZDAJNIK I KOGA OVDJE BUDEŠ PODRŽAVAO ZA MENE SU IZDAJNICI Citat: Nema niti jednog predstavnika Bosnjaka u novoj vladi CG.Ali zato ima fašista ko salataa!!!Dno dna Citat: IZDAJNIKU DRITANU ABAZOVICU TREBA TRAJNO ZABRANITI DOLAZAK U SARAJEVO.DOBRO JE REAKAO SENAD PECANIN SA KIM JE OVAJ IZROD U KOALICIJI. Iznenađen sam koliko im je stalo. muslimani su meni mnogo smešni. Obožavam da čitam njihove portale i komentare. Glavne udarne vesti iz Srbije su uvek, ali uvek, svakoga dana, neke crne hronike. Tipa sin ubio oca, autobus u Srbiji se prevrnuo i zapalio, itd, itd.. A ove pöturice dole u komentarima tih i takvih vesti, svršavaju i navijaju kao na utakmici. :) Naravno, treba napomenuti i da se nepismenost, izlivi mržnje i prostakluk podrazumevaju. :)
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 21:37 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Tuguju i naši drugarčići Hrvati HB. Očevidno ignoriraju komentirati, sa gorkim okusom u ustima.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 21:48 |
|
|
K:M je napisao/la: Tuguju i naši drugarčići Hrvati HB. Očevidno ignoriraju komentirati, sa gorkim okusom u ustima. Da, i hijena iz Piškorevaca kod Babine Grede se utišala.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 21:51 |
|
|
K:M je napisao/la: Tuguju i naši drugarčići Hrvati HB. Očevidno ignoriraju komentirati, sa gorkim okusom u ustima. Mislio sam se da li da stavim njihove mnogobrojne "Kmečaćete opet kad Milo pobedi i ovog puta" & "Black Mountain ste zauvek izgubili" citate... ... ali sam odustao. Žao mi ih bilo, gde da im so utrljavam u rane... gre'ota je... A mrzelo me da stavljam i sopstvene proročke citate o pobedi, brisanju sramnog zakona, novoj hrvatskoj stranci koja će uzeti HGI baš dovoljan broj za taj 1 Mandat u Parlamentu... nisam ja hvalisavac i likovatelj... žao mi ih... Naravno, ono čega mi nije žao su proćerdana sredstva podrške koja su sipali Yiannopoulosu ne bi li mu pomogli da pobedi... A sad samo mudro, strpljivo, polako: razmontirati Yiannopoulosovu strukturu i dići Srpstvo na stare visine. Black Mountain mora biti srpski Beton!
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 22:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
skutor55
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 22:24 |
|
|
Meni nije mrsko. Vidim da Reufu teško pada pa mi je malo i drago.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 22:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 22:26 |
|
|
Meni je posebno drago sto imamo dve sportske reprezentacije da navijamo.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 22:44 |
|
|
Lepo je videti kako se Crna Gora vraća Srpstvu i Majci Crkvi. Srbija, Crna Gora i Srpska, tri bisera u srpskoj kruni.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 22:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Meni je posebno drago sto imamo dve sportske reprezentacije da navijamo. Ja ću samo za Crnu Goru da navijam. Za ove naše dunstere čak i da igraju protiv Hrvatske neću.. :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 22:52 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Meni je posebno drago sto imamo dve sportske reprezentacije da navijamo. Ja ću samo za Crnu Goru da navijam. Za ove naše dunstere čak i da igraju protiv Hrvatske neću.. :) Ma sve su to isti ljudi, bata Grobi! Ako Tumba ne moze da vodi reprezentaciju Srbije, ode da vodi CG. Tako da ti se isto vata. Jedino ako nova vlada ne resi da ocisti sport od korupcije, svakako da ce mi biti simpaticniji od rugla koje vlada u Srbiji kad je sport u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 23:02 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Lepo je videti kako se Crna Gora vraća Srpstvu i Majci Crkvi. Srbija, Crna Gora i Srpska, tri bisera u srpskoj kruni. Tako je! Samo Pravoslavno, samo Srpsko, samo Targaryensko!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 pro 2020, 23:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 pro 2020, 19:07 |
|
|
Youtube kanal Darka Sukovica prenosi nam deo amosfere iz Niksica i Pljevalja!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 pro 2020, 21:45 |
|
|
Nikad ne zaboraviti: ima dobrih Muslimana! Ovakve zvati u Vladu:
Izabrana Vlada, sastav:
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 pro 2020, 23:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|