|
|
Stranica: 206/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 pro 2020, 21:59 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Freyu, ZLOvenci nemaju vojsku, brojnost ni bilo šta drugo... ali su "opasni igrači". I za vreme Tita su bili glavni, u SHS su drmali... njime ni ne treba vojska, snađu se oni... Prvaci Evrope su u košarci... Slovenija, ej! Znači nisu se proslavili? A kurče se k'o da su u Zagreb ušli... ono sa Dubrovnikom je takva svinjarija da je to neopisivo... Najmasovni i najuticajnija Crnogorska stranka sa tzv. "Kosova" pozdravila formiranje nove Vlade u CG: https://www.in4s.net/crnogorska-liberal ... ni-srbije/Evo ih iz CPC već kukaju oko najavljenog brisanja sramnog "zakona" o Hramovima: "rušenje CG", "poniženje Crnogoraca", "napad na državu", "kršenje ustavnih prava", "predati u vlasništvo Beograda" itd, itd... uživajte u cviljenju tih kukavaca : https://www.in4s.net/damjanovic-uvrijed ... m-mirasem/A povodom vraćanja na Ćirilicu u CG, neko napravio Meme kao onaj moj sa Targaryenskim zmajem... samo malo drugačiji:
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 pro 2020, 22:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 pro 2020, 23:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 pro 2020, 23:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 pro 2020, 23:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bata Grobi, Turci su tupavi generalno. Nije im vakat da zabadaju nos u stvari izvan svojih 24%, ali ne mogu protiv sebe! Evo za bata Ikija, jos jedno predvidjanje. Ne od Hrvata, nego od Turkinje: glasaci ce uskoro napustiti vladajuce stranke, jer su se vec razocarali. Novu srpskospartansku ministarku prosvjete je pomenula i ova потуркиња. Za nju, ona je Bosanka. 13:58
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 pro 2020, 23:46 |
|
|
Gospodin Senad: Je li to dobro? Gospodin Aga: Jeste.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 pro 2020, 23:48 |
|
|
Da, stvarno... nije je čak nazvala ni "Hercegovka"... A najjače što odmah posle toga sledi snimak slavlja zbog pobede na izborima (ljudi pevaju, mašu zastavama, pale vatromet) a ide muzika kao iz napetog trilera, kao da ide nešto zlokobno i opasno... Ova Kenana "Struja" je Zlo... srećom, stavio sam iznad da se klupko oko nje odmotava... sav taj šljam je uvezan... Hrvati, šta vi kažete na našu Ledenu Caricu? Kakva je, a? Dudu, jel' da da je Moćna?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 00:18 |
|
|
Jedno pitanje za dežurne svetosavce, tko vam drži pravosuđe u CG, dok god ne držite to džaba vam sabur, to smo mi perecistanci naučili...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 00:31 |
|
|
weasel je napisao/la: Jedno pitanje za dežurne svetosavce, tko vam drži pravosuđe u CG, dok god ne držite to džaba vam sabur, to smo mi perecistanci naučili... Dežurni Svetosavac prisutan! Juče sam stavljao za Ministra Pravde, razgovor koji je "albanski Četnik" obavio sa tužiocima i zapretio im, a Medenica, predsednica vrhovnog suda, je na izlaznim vratima. Tako da... Jebote, do sad ste mogli svašta dobiti i uraditi za Hrvate u Boki za ove 4 godine... sad bi već dobili 2. Mandat da nastavite do 2024. ... 8 godina rada za Hrvate Boke je moglo biti veoma unosno... "lukavost Latina" koja je iznad moći poimanja nas glupih ostalih
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 00:46 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: Jedno pitanje za dežurne svetosavce, tko vam drži pravosuđe u CG, dok god ne držite to džaba vam sabur, to smo mi perecistanci naučili... Dežurni Svetosavac prisutan! Juče sam stavljao za Ministra Pravde, razgovor koji je "albanski Četnik" obavio sa tužiocima i zapretio im, a Medenica, predsednica vrhovnog suda, je na izlaznim vratima. Tako da... Jebote, do sad ste mogli svašta dobiti i uraditi za Hrvate u Boki za ove 4 godine... sad bi već dobili 2. Mandat da nastavite do 2024. ... 8 godina rada za Hrvate Boke je moglo biti veoma unosno... "lukavost Latina" koja je iznad moći poimanja nas glupih ostalih Misliš da smo mi sretni što nas nema u vlasti? Nama naravno ne odgovara prosrpska Crna Gora ali i bilo kakva Crna Gora je bolja od one gdje nema Hrvata u vlasti. Preračunali smo se iki, hebiga desi se... A za pravosuđe, to vam je najbitnija stvar, ključna. Tuđman je kod nas "zaboravio" lustrirati komunjare i zbog toga nam dan danas odriniraju po državi. Sude i presuđuju kako ih volja, naravno sve po naruđbi interesnih krugova. Sad vam je prilika demontirati sustav i učvrstiti vlast, ako ne odradite posao do kraja prvi idući put kad se vrate Milovi najebali ste.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 14:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Misliš da smo mi sretni što nas nema u vlasti? Nama naravno ne odgovara prosrpska Crna Gora ali i bilo kakva Crna Gora je bolja od one gdje nema Hrvata u vlasti. Preračunali smo se iki, hebiga desi se... Freyu, ti to uviđaš, otvoreno kažeš i priznaješ. Na tome ti svaka čast! Ali ti ne razumeš: oni ne misle da su se preračunali, da su pogrešili, postupili na način koji nije ispravan. To ti ne kopčaš. Oni su ubeđeni da osim uz Mila NEMA DRUGOG PUTA. Ne postoji! Da su im Srbi ponudili Premijera i SVU Vladu, i CELU Boku da bude hrvatska pokrajina - opet bi isto postupili. Jer, oni imaju 2 Postulata na kojima zasnivaju svoje odlučivanje: 1. VAZDA kontra Srba 2. ako ne znaš ili nisi siguran šta i kako, onda vidi pod 1. To je nejveći problem Hrvata u Boki, a možda i šire... weasel je napisao/la: Sad vam je prilika demontirati sustav i učvrstiti vlast, ako ne odradite posao do kraja prvi idući put kad se vrate Milovi najebali ste. Nismo, jer oni su već sve pokušali. Otpuštali, ucenjivali, tukli, otimali, držali u strahu, nametali, vršili pritiske, podmetali, zabranjivali ulazak, ... njihov glavni problem je što su ostali bez Ideja. Više nisu imali šta da nam urade (kad se ne računaju otvoreni masovni progoni, proterivanja i sl a to baš i ne smeju). Nisu ponudili adekvatnu Alternativu, neke Klovnove su šetali, bahato umišljali da sve može da prođe, da se Jezik i Crkva jednostavno može IZMISLITI (moglo je ranije u Komunističkoj tiraniji ali sad je 21. vek, jebiga)... Šta je, nema komentara na našu Ledenu Caricu, strogu učiteljicu? Očekivao sam da ćete je primetiti, Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 18:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 22:16 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Može se napisati 100 puta ali izgleda da nikako ne ulazi ljudima u glavu da su Srbi većina (relativna) u CG, naprosto je Đukanovićev model vlasti bio neodrživ. Srbi su em brojniji, em vitalniji što se najbolje vidi po skupovima, izuzev onog skupa u Podgorici (gdje je ionako golem % bio Arbanasa i Muslimana), prosječni DPS-ovac je gerijatrija. Da ne govorim da su srpski mediji u CG i pristup informacijama (dominira privatna inicijativa sa jasnim i kratkim izvještajima i porukama prilagođenih novom IT dobu) daleko moderniji od rigidnog komunističkog DPS pristupa.
Da je zadnji popis stanovništva bio pošten nebi se sada ovi toliko plašili novog popisa 2021. Jedan od retkih Hrvata na Temi koji piše izvan kruga wishfulthinkingalija... svaka čast! A Yiannopoulos čačka mečku: https://m.cdm.me/politika/kabinet-dukan ... emu-samom/Koliko sam ja načuo, Joanikije je jako opasan igrač... ovaj budući predsednik Dubrovnika se opekao na Amfilohiju ali će ga Joankije uništiti...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 22:49 |
|
|
Nema Mila nema Tita Vladika se ođe pita
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 23:10 |
|
|
Gospodine Ikman, čuli ste za 'Pesme iznad Istoka i Zapada' koje prožimaju rock muziku i pravoslavne tekstove?
'Darovi sv. Jovana Vladimira'
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 23:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Ikman, čuli ste za 'Pesme iznad Istoka i Zapada' koje prožimaju rock muziku i pravoslavne tekstove?
'Darovi sv. Jovana Vladimira'
Čuo sam pre ovu pesmu i ostao mi je u sećanju ovaj specifičan ženski vokal... ali nisam nikad saznao kako se zove bend... ovo je skraćena verzija... Hrvati, ovaj spot bi vam trebao biti interesantan, lepi kadrovi Bara... u Baru i dan danas ima dosta Katolika... doduše, vaš "veliki prijatelj", "pouzdani NATO Partner", "uvaženi susjed", "drag gost" i budući predsednik Hrvatske ih je pocrnogorčio pa su sada lavovskom većinom Crnogorci Katolici ... a vi ćete ga i dalje zdušno podržavati i snažno potpomagati...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 23:27 |
|
|
Svetlana Spajić, puna verzija pjesme
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 pro 2020, 23:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Svetlana Spajić, puna verzija pjesme
Savršeno! Hvala Vam najlepše, Agathonikose!
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 13 pro 2020, 00:08 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
ikmandvaradtist je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Može se napisati 100 puta ali izgleda da nikako ne ulazi ljudima u glavu da su Srbi većina (relativna) u CG, naprosto je Đukanovićev model vlasti bio neodrživ. Srbi su em brojniji, em vitalniji što se najbolje vidi po skupovima, izuzev onog skupa u Podgorici (gdje je ionako golem % bio Arbanasa i Muslimana), prosječni DPS-ovac je gerijatrija. Da ne govorim da su srpski mediji u CG i pristup informacijama (dominira privatna inicijativa sa jasnim i kratkim izvještajima i porukama prilagođenih novom IT dobu) daleko moderniji od rigidnog komunističkog DPS pristupa.
Da je zadnji popis stanovništva bio pošten nebi se sada ovi toliko plašili novog popisa 2021. Jedan od retkih Hrvata na Temi koji piše izvan kruga wishfulthinkingalija... svaka čast!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 13 pro 2020, 00:10 |
|
|
Gospodine Ikman, gospodin Zlatko je naš.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 13 pro 2020, 00:17 |
|
|
Uuuups... Video sam ovo "ZG" i pomislio na glavni grad Kiflatske... Izvinjavam se na grešci, g. Zlatko! I dalje sam prilično nov na forumu pa ne znam svakog...
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 13 pro 2020, 00:32 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Uuuups... Video sam ovo "ZG" i pomislio na glavni grad Kiflatske... Izvinjavam se na grešci, g. Zlatko! I dalje sam prilično nov na forumu pa ne znam svakog... Pa ja jesam rođeni Zagrepčanin, i tu živim Po navici pišem na hrvatskom standardu.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 13 pro 2020, 01:00 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Pa ja jesam rođeni Zagrepčanin, i tu živim Po navici pišem na hrvatskom standardu. Eto, požurih sa pretpostavkom da ste Kiflat! A bilo mi je čudno ovo "Tribalia"... znam da oni baš to i ne furaju... Nadam se da Vas lepo tretiraju tamo... A ima Katolika prilično i u Ulcinju (11 %), ali to niste vi Hrvati nego su to Malisori... Malisori su Gospoda! Njih imati kao populaciju je super. U poslednje vreme se neki od njih albanizuju, te prebacuju prezimena sa npr. "Ivanović" u albansko "Ivanoviq" ... zanimljivo, 2. jezik (posle albanskog, 62 %) u tom gradu kao maternji je Srpski (18 %) iako je samih Srba u njemu samo 8 % ! Eto, Hrvati, da ste drugari sa nama možda ste mogli da proširite svoj uticaj u Boki, hrvatizujete mnoge Barane i Ulcinjane Katolike... ali vama draži bivši uređivač eksterijera Dubrovnika...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 13 pro 2020, 12:34 |
|
|
Oooo, pa ko se to nama javlja? Naš stari, dobri poznanik... sigurno se sećate "strašnog" Lava Lajovića? Onog što je bio Protestantski bogoslov... pa đakon kod "Mitropolita" CPC, "tende" Miraša ... pa se otcIJepio od CPC i osnovao nekakvu svoju "Crkvu" ... a onda ga je Miraš isključio iz CPC ... šta li će sledeće da uradi? Zanimljivo, ima diplomu nekakvog fakulteta iz Osijeka... svaka čast Hrvati, ako ste ga vi ubacili da urušava CPC onda ste carevi i zahvaljujemo vam! Kako god, nadam se da ga naši dobro plaćaju - realno, tip radi odličan posao deljenja i izvrtanja ruglu CPC te zaslužuje dobar honorar... a ako sve ovo radi besplatno onda ga hitno treba nagraditi... Uživanje je i gušt gledati te sitne pacove kako se kolju... https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5FF9F707
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 13 pro 2020, 13:46 |
|
|
Jadni siroti titogorci. Milo Kabaničar i dužd od Dubrovnika im na vlasti 30 godina, punom parom radio na promociji te njihove minijaturne pseudovjerske udruge i ništa, prdec u prazno. Čak se raspadoše na dvije ili čak više međusobno zavađenih još minijaturnijih frakcija, jer ko će sve to pohvatati i popamtiti
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|