|
|
Stranica: 40/89.
|
[ 2217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 10 stu 2014, 21:49 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: Krenu ti od Makedonije, pa malo preko Srbije, Bugarske, Hrvatske, Rusije i SAD pa pravac dodje na more. Ionako sam imao zelju da odem u Valonu (jebi ga, ja je tako zovem - nekako mi tesko Vlorë), ali imam predrasude. :) Dosta zajebancije za danas E pa ja mogu da ti cestitam izlazak na more.Danas ste dobili potpis na besplatno koriscenje luke sen gjin.Ups izvini samo polla te lluke.Druga pollovina je za kosovare.Kineska firma ce raditi na tome da se povecava kapacitet i dubina mora na tom dellu da bi mogli da se ukotve ogromni brodovi.Billo je diskusija da ne bude nikakve putarine na avtoputevima ali se na kraju allbanija pobunilla i bit ce neka vinjeta od oko 6 evra za cijellu godinu. Za odllazak u vlori ili za tebe valonu nemoj imati predrasude ima da te docekaju ko boga.Veoma su gostoprimljivi.Jos ces da se zacudis jer u albaniju se viju razlicite zastave po krovovima kuca.Nacices i srpskih i makedonskih ma svakakvih.A za italijanske grcke americke svicarske njemacke i da ne govorimo.Za hranu bifteci su ogromni dok garnira nikakav.morski plodovi su skoro dzava.Rakovi su porcija od killograma grilirana kosta 5-6 evra.riba levrek ili jagula cijeli kilogram 7-8 evra.Rakija je gratis jer albanci i od kamena prave rakiju
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 10 stu 2014, 23:45 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Ma kakva luka sen gjin? Odakle si iscupao tu vjest?
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 11 stu 2014, 00:25 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: Ma kakva luka sen gjin? Odakle si iscupao tu vjest? Ha ha ha ha ja sam to odavno tu spomenuo na forumu.Mislis da bi kosovo dallo polla svoga budzeta da se izgradi autoput vrmnica merdare.ja sam mislio da ce danas da bude frke sa protestima u beogradu gde ce policija da udara na demonstrante.Mi albanci ce da se sladimo, joj milina bozja dozivjeli smo da se srbi ubijaju medjusobno.I niko ne bi pito.PA KOJI JE CILJ OVE POSETE.dok se mi setimo ode luka.Oni su odabrali drugu soluciju da se medjusobno koskaju posle potpisanog dogovora.Od ovoga ce kosovo da izvuce najdebliji kraj.Jer kada bude pocelo koriscenje luke, politicka elita albanije to ce da se opravda sa ekonomskom zaradom albanije(a dato je gratis).Dok kosovski politicari ce biti obeseni za M... nasred pristine. Narod ce da tvrdi da mi kod nase brace u makedoniju idemo po rupama dok vi gradite srbima autoput.Zato oni brze bolje grade autoput prema skoplju. Nego kasno je prijatelju samo cu jednu stvar da te pitam.Dali mozes da predpostavis da glavni obavestajac slobe sa kosova je bio mahmut bakali.Dali mozes da predpostavis da je on uklonjen planski od strane DB i zatvoren i podignut u najveceg albanca sa kosova.U jednom trenutku mislim da si spomenuo da si sa nekim studirao zajedno pa na osnovu toga mogu doci do zakljucka da imas sigurno zavrseni fakultet to znaci fakultetski obrazovana licnost.Boksnamnik ubrzo ce biti oslobodjen seselj.On ce doci da s... vucica i tomu grobara.Zelim ti laku noc prijatelju
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 11 stu 2014, 01:30 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Ma eto Seselja u utorak ili srijedu. Mislim da tu necce biti nista spektakularno kao sto ti pricas, ali vidjecemo. Ti bi sokole mogao dobre pare da uzmes na scenarije za trilere. Jesi li razmisljao o tome? :) Sad mi nije jasno na cijoj si ti strani. Usput - negdje sam citao to sa Bakalijem, ali ne vjerujem.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 12 stu 2014, 00:29 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: Ma eto Seselja u utorak ili srijedu. Mislim da tu necce biti nista spektakularno kao sto ti pricas, ali vidjecemo. Ti bi sokole mogao dobre pare da uzmes na scenarije za trilere. Jesi li razmisljao o tome? :) Sad mi nije jasno na cijoj si ti strani. Usput - negdje sam citao to sa Bakalijem, ali ne vjerujem. Slobo bio srcani bolesnik al ga nisu pustili iz zatvora da bi se lecio.Te stvari ne traze nikakvu spektakularnost.Jednostavno te donesu u poziciji da ti demaklov mac stoji iznad gllave.A to je nelagodan osjecaj. Ja sam na mojoj i samo na mojoj strani.Scenarije za trilere? ma jok lepo zaradjujem i na bauschtelu.Profesija mi je busenje i miniranje.Miniranje se sve redje koristi u tunelogradbi u swicarsku pa radi toga bavim se vise busenjem i punjenjem busotina.neben djob radim jos i za kabelkom.Zadovoljan sam . Prisluskivani razgovor u brezovici medju bakalija,cvijovica, i trajkovica imam kod sebe tu u svici.Puno njih su mi mnogo nudili za to al ga ne dam.Jos jednom ti kazem posedujem originalan snimak
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 12 stu 2014, 01:08 |
|
|
ok za snimke. ajde da ti vjerujem. cuvaj onda to, sakupi jos materijala i izdaj knjigu :)
imaces priliku za miniranje, posto ce najvjerovatnije na autoputu Nis - Pristina biti potrebna 4 tunela (a taj koridor ce morati da se gradi, jer ce biti nametnut kao uslov srbiji)
imas li jos koju informaciju o temama susreta rama - vucic? pitam jer sam cuo neke nevjerovatne informacije o tome.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 12 stu 2014, 07:09 |
|
|
sokoli je napisao/la: Hunter je napisao/la: Te priče o otetim delovima može da priča praktično svaka država u Evropi, nastao bi opšti rat i haos kada bi svako pokušavao da se vrati na svoj istorijski vrhunac.
Opet razlika.Albanija ne tezi nikakvom ratu.Oni ne zveckaju oruzjem.Oni ratuju politikom popustljivosti.I to ce prije ili kasnije doneti rezultate.Zamisli ako albanija prisvoji polla makedonije, kosovo, presevsku kotlinu pa hot e grud u crnu goru.Koliko vojnika ce trebati allbaniji da pazi na tu granicu.Koliko sredstava treba za to.Koliko postotaka svog bruto dohoda treba da odvoji za te stvari.Ovako mi mu branimo granicu sa makedonijom.Da makedonska policija i vojska stigne do allbanske granice treba ihiiii puno puno godina ratovanja sa allbancima iz makedonije.Isto vazi i za granicu sa srbijom.Prvo trebate uzeti kosovo, na kom kosovu sa nikakvim sredstvima i ekonomsku moc za pet sest meseci cete biti na kolena.Sa crnogorcima nema problema jer mi sa njima cemo zajedno u eu i te dvije granice ce otici u P.M. tamo gde ce otici slovensko hrvatska granica.Sa grcima i italianima isto nece biti granice, nato pomaze, i albanija treba da se angazira samo na svoj ekonomski napredak.A ne na gluposti e toga se trebate vi odreci.Zaboravite na teritorije.Ako hocete da budete velika srbija dajte gaz demokratizirajte prvo svoju drzavu.Batalite pjesme i korove sa pozivima za ubijanje i klanje.Promenite narodnu svijest.Objasnite svom narodu da te price o otetim delovima ne pali vise.Objasnite ljudima da je kosovo proslost i da na kosovu nikada vise necete moci.Objasnite ljudima da sa allbanijom cete zivjeti mozda jednog dana u zajednicku drzavu zvana eu, a sa kosovom ne jer tu moze evropa samo nesto da finansira ekonomski, a pravi gazda je tu babo I dalje smatram da ste kao narod udarili na međunarodno pravo samoproglašenjem Kosova za nezavisnu državu, što je stvorilo opasan presedan u svetu.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 12 stu 2014, 20:10 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: ok za snimke. ajde da ti vjerujem. cuvaj onda to, sakupi jos materijala i izdaj knjigu :)
imaces priliku za miniranje, posto ce najvjerovatnije na autoputu Nis - Pristina biti potrebna 4 tunela (a taj koridor ce morati da se gradi, jer ce biti nametnut kao uslov srbiji)
imas li jos koju informaciju o temama susreta rama - vucic? pitam jer sam cuo neke nevjerovatne informacije o tome. Ne mogu da se vratim sad retrogradno na svoje postove gde sam ti napomenuo da ste dobili izlaz na more da polla lluke sen gjin ce pripasti srbiji.Da ce ta lluka biti pripremlena za usidravanje ogromnih tankera i povecan kapacitet.Taj posao ce da odrade kinezi.I evo vam opet albanskog predsednika u decembar u beopgrad. Rama pono0vo u decembar u beograd.Ovaj put na kinesko-rajonalni samit http://almakos.com/lajme/ballkan/65501- ... jonal.html
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 12 stu 2014, 20:14 |
|
|
Hunter je napisao/la: sokoli je napisao/la: Opet razlika.Albanija ne tezi nikakvom ratu.Oni ne zveckaju oruzjem.Oni ratuju politikom popustljivosti.I to ce prije ili kasnije doneti rezultate.Zamisli ako albanija prisvoji polla makedonije, kosovo, presevsku kotlinu pa hot e grud u crnu goru.Koliko vojnika ce trebati allbaniji da pazi na tu granicu.Koliko sredstava treba za to.Koliko postotaka svog bruto dohoda treba da odvoji za te stvari.Ovako mi mu branimo granicu sa makedonijom.Da makedonska policija i vojska stigne do allbanske granice treba ihiiii puno puno godina ratovanja sa allbancima iz makedonije.Isto vazi i za granicu sa srbijom.Prvo trebate uzeti kosovo, na kom kosovu sa nikakvim sredstvima i ekonomsku moc za pet sest meseci cete biti na kolena.Sa crnogorcima nema problema jer mi sa njima cemo zajedno u eu i te dvije granice ce otici u P.M. tamo gde ce otici slovensko hrvatska granica.Sa grcima i italianima isto nece biti granice, nato pomaze, i albanija treba da se angazira samo na svoj ekonomski napredak.A ne na gluposti e toga se trebate vi odreci.Zaboravite na teritorije.Ako hocete da budete velika srbija dajte gaz demokratizirajte prvo svoju drzavu.Batalite pjesme i korove sa pozivima za ubijanje i klanje.Promenite narodnu svijest.Objasnite svom narodu da te price o otetim delovima ne pali vise.Objasnite ljudima da je kosovo proslost i da na kosovu nikada vise necete moci.Objasnite ljudima da sa allbanijom cete zivjeti mozda jednog dana u zajednicku drzavu zvana eu, a sa kosovom ne jer tu moze evropa samo nesto da finansira ekonomski, a pravi gazda je tu babo I dalje smatram da ste kao narod udarili na međunarodno pravo samoproglašenjem Kosova za nezavisnu državu, što je stvorilo opasan presedan u svetu. Nije to nikakav presedan.21 vijek ce biti vijek kada ce svi narodi dobiti svoje pravo na samoopredelenje.Evo zavrsio referendum za kataloniju.Katalonija ce veoma brzo postati neovisna drzava.I nece to biti nikakva katastrofa
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 14 stu 2014, 07:24 |
|
|
sokoli je napisao/la: Hunter je napisao/la: I dalje smatram da ste kao narod udarili na međunarodno pravo samoproglašenjem Kosova za nezavisnu državu, što je stvorilo opasan presedan u svetu.
Nije to nikakav presedan.21 vijek ce biti vijek kada ce svi narodi dobiti svoje pravo na samoopredelenje.Evo zavrsio referendum za kataloniju.Katalonija ce veoma brzo postati neovisna drzava.I nece to biti nikakva katastrofa Lepo, očekujem onda bombardovanje Španije. Bacanje bombi na kuće povratnika u Kataloniju i rušenje grobova njihovih predaka.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 14 stu 2014, 15:16 |
|
|
@sokoli..vaše je sada a kad dođe naše đavo će vas odneti.Srbi su 500 godina bili pod turcima pa ih sada nema a vi niste osmanlijsko carstvo.Kad tad poklopiće se kocke teško vama.Teško vama. Ja znam šta vam Srbi u Srbiji misle.Pomiriće se i sa đavolom ako treba.Nas i Srpsku bi prodali.Samo da se vama krvi napiju i osvete za KiM.Nikad vam to neće oprostiti.Kad tad povratiće KiM a vi kako ćete završiti,srećan će biti ko uspe pobeći. Ti sad piši dalje šta hoćeš ja ti rekoh šta je i kako je.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 14 stu 2014, 21:20 |
|
|
Hunter je napisao/la: sokoli je napisao/la: Nije to nikakav presedan.21 vijek ce biti vijek kada ce svi narodi dobiti svoje pravo na samoopredelenje.Evo zavrsio referendum za kataloniju.Katalonija ce veoma brzo postati neovisna drzava.I nece to biti nikakva katastrofa Lepo, očekujem onda bombardovanje Španije. Bacanje bombi na kuće povratnika u Kataloniju i rušenje grobova njihovih predaka. Ne boj se hunter nit ce spanija ubiti 200-300 hiljada katalunaca nit ce biti radi toga bombardirana.Nit ce bit raseljenih ispanaca nit ce biti izgonjenih katalonskih pekara iz madrida.Nit ce se rusiti grobovi ispanaca u kataloniji (jer se tu na zapad grobovi cuvaju do 20 godina posle toga se iskopavaju i kopaju sledeci) nit ce se paliti pekare katalunaca u kraljevinu.Ipak je to civilizirani zapad a ne balkanska vukojebina
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 14 stu 2014, 21:22 |
|
|
chat nick je napisao/la: @sokoli..vaše je sada a kad dođe naše đavo će vas odneti.Srbi su 500 godina bili pod turcima pa ih sada nema a vi niste osmanlijsko carstvo.Kad tad poklopiće se kocke teško vama.Teško vama. Ja znam šta vam Srbi u Srbiji misle.Pomiriće se i sa đavolom ako treba.Nas i Srpsku bi prodali.Samo da se vama krvi napiju i osvete za KiM.Nikad vam to neće oprostiti.Kad tad povratiće KiM a vi kako ćete završiti,srećan će biti ko uspe pobeći. Ti sad piši dalje šta hoćeš ja ti rekoh šta je i kako je. Ti slobodno kupi sebi kolica i mozes da ih cuvas.Jer jednog dana mogu ti zatrebati i time da osiguras egzistenciju
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 15 stu 2014, 10:30 |
|
|
sokoli je napisao/la: Hunter je napisao/la: Lepo, očekujem onda bombardovanje Španije. Bacanje bombi na kuće povratnika u Kataloniju i rušenje grobova njihovih predaka.
Ne boj se hunter nit ce spanija ubiti 200-300 hiljada katalunaca nit ce biti radi toga bombardirana.Nit ce bit raseljenih ispanaca nit ce biti izgonjenih katalonskih pekara iz madrida.Nit ce se rusiti grobovi ispanaca u kataloniji (jer se tu na zapad grobovi cuvaju do 20 godina posle toga se iskopavaju i kopaju sledeci) nit ce se paliti pekare katalunaca u kraljevinu.Ipak je to civilizirani zapad a ne balkanska vukojebina Ne znam o kakvih 200-300 hiljada ubijenih govoriš, zvanični podaci o ratu na Kosovu govore da je poginulo desetak hiljada Albanaca. Civilne žrtve žalim čije god da su, bandite sa fantomkama na glavi ne žalim. Ne spominješ u svojoj žalopojci ni 1981 kada ste nasiljem pokazali jasno šta vam je cilj. Ne spominješ ni učestale terorističke napade na policiju 1998. Čelnici OVK provocirali su sukob jer su znali ko će vam stati u odbranu. Sve je to već bilo dogovoreno. Za tu vašu gubavu nezavisnost bombama je zasuta i Vojvodina, i to obilato. Gađana je čak i meterološka stanica na Paliću, što slikovito govori o obesti i besmislu svega što nam se 78 dana dešavalo. Da ne pominjem oštećene škole, bolnice i druge civilne objekte koji su teško oštećeni ili potpuno srušeni. Novi svetski poredak je nad Srbijom 1999 skinuo masku i pokazao svetu svoje krvožedno sotonsko lice, isto lice koje sa uživanjem gleda kako danas krvari nedužan narod u Iraku, Siriji, Ukrajini... Vi sve to naravno niste mogli ni hteli da vidite jer podrepnim muvama je strateški interes da se pripiju uz zadnjicu domaćina. Da li vi kao jedan mali narod na Balkanu stvarno mislite da će vaša deca u budućnosti ne tako dalekoj biti pošteđena prisilnog mikročipovanja i sterilizacije? Da li mislite da vi nećete oboljevati od nametnute GMO hrane i Morgelonsove bolesti? Iza tuđinskih zastava kojima tako rado i ponosno mašete na svojim "istorijskim teritorijama" krije se neprijatelj Boga i čovečanstva. To ste izabrali. To je vaš "zaštitnik" zemaljski, ali ne zadugo.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 15 stu 2014, 23:27 |
|
|
Hunter je napisao/la: sokoli je napisao/la: Ne boj se hunter nit ce spanija ubiti 200-300 hiljada katalunaca nit ce biti radi toga bombardirana.Nit ce bit raseljenih ispanaca nit ce biti izgonjenih katalonskih pekara iz madrida.Nit ce se rusiti grobovi ispanaca u kataloniji (jer se tu na zapad grobovi cuvaju do 20 godina posle toga se iskopavaju i kopaju sledeci) nit ce se paliti pekare katalunaca u kraljevinu.Ipak je to civilizirani zapad a ne balkanska vukojebina Ne znam o kakvih 200-300 hiljada ubijenih govoriš, zvanični podaci o ratu na Kosovu govore da je poginulo desetak hiljada Albanaca. Civilne žrtve žalim čije god da su, bandite sa fantomkama na glavi ne žalim. Ne spominješ u svojoj žalopojci ni 1981 kada ste nasiljem pokazali jasno šta vam je cilj. Ne spominješ ni učestale terorističke napade na policiju 1998. Čelnici OVK provocirali su sukob jer su znali ko će vam stati u odbranu. Sve je to već bilo dogovoreno. Za tu vašu gubavu nezavisnost bombama je zasuta i Vojvodina, i to obilato. Gađana je čak i meterološka stanica na Paliću, što slikovito govori o obesti i besmislu svega što nam se 78 dana dešavalo. Da ne pominjem oštećene škole, bolnice i druge civilne objekte koji su teško oštećeni ili potpuno srušeni. Novi svetski poredak je nad Srbijom 1999 skinuo masku i pokazao svetu svoje krvožedno sotonsko lice, isto lice koje sa uživanjem gleda kako danas krvari nedužan narod u Iraku, Siriji, Ukrajini... Vi sve to naravno niste mogli ni hteli da vidite jer podrepnim muvama je strateški interes da se pripiju uz zadnjicu domaćina. Da li vi kao jedan mali narod na Balkanu stvarno mislite da će vaša deca u budućnosti ne tako dalekoj biti pošteđena prisilnog mikročipovanja i sterilizacije? Da li mislite da vi nećete oboljevati od nametnute GMO hrane i Morgelonsove bolesti? Iza tuđinskih zastava kojima tako rado i ponosno mašete na svojim "istorijskim teritorijama" krije se neprijatelj Boga i čovečanstva. To ste izabrali. To je vaš "zaštitnik" zemaljski, ali ne zadugo. Da dest hiljada ubitih sa jos cijeli milion protjeranih iz svojih kuca.Da sam ja to uradio ili da je uradio to moj narod desilo bi nam se gorije jedno dest puta od njemacke.Kazes deset hiljada jos trista hiljada po hrvatskoj i bosni to je njih otrovo deda mraz sa novogodishnjim paketima kojima je presao rok upotrebe pa su se oni otrovali.Mnogi znaju veoma dobro sta je snaslo njemacku za zlocine koje je napravio pod vodjstvom svog firera.Podeleni u dva della u protektorat toliko godina.jos dan danas placaju ratne stete i ratne reparacije drugim drzavama.Dok ballkanbski firer i balkanski fasisti posle nepune dekade budu galjeni kao sin jedinac posle sedam kceri.I ti se jos osjecas nepravedno tretiran od evrope? Pa ja imas pravo ta evropa po neki put zna da se kurvinski ponasa.Pa idealno je relativno nije apsolutno. Kada spominjes podrepno upijanje u neciji zadnjik mislis na upijanje na putkinov zadnik ili na sta? Kazes da smo mali narod, bas si u gresku nesto sa matematikom vam ne ide najbolje.Nek u allbaniju ima 3 miliona nek nema vise.Na kosovu nek je ostallo milion i po.U makedoniju nek su polamiliona nista vise.Poslednju dekadu brojimo cijeli milion u grcku i isto toliko u italiji isto cijelli milion.Tu su racunate cifre koje trenutno zive u tim zemljama to je 7 miliona.Pa ni srba nema bas puno vise.Jer ako racunas nasu dijasporu mi stizemo do punih dest miliona a to je dovoljno da smo prosecan ballkanski narod a ne minoran. Koja sterilizacija covece koje ludosti.Evropa oskudeva u mladezi.ti spominjes sterilizacije i glluposti.Sta se gmo hrane tice to koristi cijella evropa.mi jos nismo postigli taj ekonomski napredak da smo u isti esalon sa ostalim delom sveta.Sve sta je ok i sta ne valja od te hrane mi cemo najkasnije to osetiti na svoju kozu jer mi sve ostale gledamo u potiljak.Ja tu si u pravo mi smo sami odabrali i uvijek bili na tome.prozapadno gde i cemo biti prije ili kasnije.Sta i vama predlazem da se opametite ako ne zelite da nestanete kao nacija.Pa reci sta god zelis covece ali jedno je istina.Gledaj bllokovsku podjellu.Necemo tu blizu idemo na istok.Sve muslimanske drzave koje su pro americke UAE, saudi arabija,turska,singapur,malajzia, sve su to moderne i perspektivne drzave.Sta je sa proruskim iranom,irakom,avganistanom,sirijom,libijom itd.Sve sami ljudozderi kanibalci ubice,koljaci neistomisljenika.Samo se na to osvrni i vidjeces gde se nalazis.Kako je bilo juce u ceskoj,slovackoj,bugarskoj,rumunjskoj,madzarskoj, kod nas je billo polla polla jer smo stojalli na dva kolca pa se odmah to primjetilo na standardu.Dali je ovo istina koju ti kazem sad.Hoces da gledas istinu u oci ili neces? neces li da priznas da je zapadna demokracija milion puta bolja od politike ruskih stepa.Batali hunter ta sranja.Batali putina, okreni se sa cijelim tvojim narodom civiliziuranom zapadu ako neces da do 2050 godine se pise u istoriji za srpski narod isto kao sta se pise cijello vreme za trojance.Pa ti mislimu se.
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 16 stu 2014, 00:18 |
|
|
Hunter, nije problem u zapadu, već u pojedinim vladajućim krugovima na zapadu koji podržavaju islamski fašizam i stvaranje velike albanije i unitarne bih. A mi smo krivi što smo dopustili da zapad (vladajuća garnitura u Vašingtonu i Briselu) bude njihov saveznik, da zapad postane saveznik nekih nacija koje su duboko antievropske i antihrišćanske. Zapad nas nije kažnjavao zbog ratnih zločina, već zbog toga što Milošević nije hteo da saradjuje sa njima, da pokažu drugima kako će neposlušni proći. U BiH nas terete za mnogo gore zločine nego na Kosovu i Metohiji, ali tamo je Karadzic sarađivao sa zapadom (otišao kada su mu naredili da ode) i dobili smo R.S., praktično smo nagrađeni.
Kad saradjuješ sa zapadom ili nekom silom koja je u odredjenom trenutku dominantna, onda imaš dozvolu za ubijanje i proterivanje, kao što sad imaju njihovi saveznici i još imaš dozvolu da pričaš o tudjim zločinima, a o tvojim niko ne sme. Tako funkcioniše svet, hteli mi to ili ne.
Ali ničija nije gorela do zore ... oni svoje saveznike odbacuju kao toalet papir, a i dominacija sila je promenjiva.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 16 stu 2014, 01:21 |
|
|
Makedonci kazu:nadevaj se kure na piano piçe Dok ne svatite da ste ustvari hristijanska verzija muslimanskog isisa jos dugo cete da dobijete batine.Jedna nacija koja non stop sanja za unistenje drugih nacija osudjena je na propast.Cast izuzecima ali ako 90% jedne nacije sacinjavaju shovinisti i klerofashisti to je nacionalno ludilo i kolaps.Nadajte se da ce usa njemacka i engleska toliko da oslabnu a rusija toliko ojaca ondak cemo da stavimo topke na kantar.Drugacije zaboravite nemate sanse. Ako biste bili realni ne prema ostalima nego prema sebi vama ce biti jasno da vrijemena unistenja naroda su prosla to je proslost.Ekonomsku moc nemate i nikada necete je imati jer nemate resurse.Ako toga nemate nemate nista.Da ne spominjem ljudske resurse koje su ispod svakog nivoa.Gospodo zaboravite.I odsad pa nadalje mislim da klerofasistima ne odgovaram vise
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 16 stu 2014, 09:18 |
|
|
sokoli je napisao/la: Hunter je napisao/la: Ne znam o kakvih 200-300 hiljada ubijenih govoriš, zvanični podaci o ratu na Kosovu govore da je poginulo desetak hiljada Albanaca. Civilne žrtve žalim čije god da su, bandite sa fantomkama na glavi ne žalim. Ne spominješ u svojoj žalopojci ni 1981 kada ste nasiljem pokazali jasno šta vam je cilj. Ne spominješ ni učestale terorističke napade na policiju 1998. Čelnici OVK provocirali su sukob jer su znali ko će vam stati u odbranu. Sve je to već bilo dogovoreno. Za tu vašu gubavu nezavisnost bombama je zasuta i Vojvodina, i to obilato. Gađana je čak i meterološka stanica na Paliću, što slikovito govori o obesti i besmislu svega što nam se 78 dana dešavalo. Da ne pominjem oštećene škole, bolnice i druge civilne objekte koji su teško oštećeni ili potpuno srušeni. Novi svetski poredak je nad Srbijom 1999 skinuo masku i pokazao svetu svoje krvožedno sotonsko lice, isto lice koje sa uživanjem gleda kako danas krvari nedužan narod u Iraku, Siriji, Ukrajini... Vi sve to naravno niste mogli ni hteli da vidite jer podrepnim muvama je strateški interes da se pripiju uz zadnjicu domaćina. Da li vi kao jedan mali narod na Balkanu stvarno mislite da će vaša deca u budućnosti ne tako dalekoj biti pošteđena prisilnog mikročipovanja i sterilizacije? Da li mislite da vi nećete oboljevati od nametnute GMO hrane i Morgelonsove bolesti? Iza tuđinskih zastava kojima tako rado i ponosno mašete na svojim "istorijskim teritorijama" krije se neprijatelj Boga i čovečanstva. To ste izabrali. To je vaš "zaštitnik" zemaljski, ali ne zadugo.
Da dest hiljada ubitih sa jos cijeli milion protjeranih iz svojih kuca.Da sam ja to uradio ili da je uradio to moj narod desilo bi nam se gorije jedno dest puta od njemacke.Kazes deset hiljada jos trista hiljada po hrvatskoj i bosni to je njih otrovo deda mraz sa novogodishnjim paketima kojima je presao rok upotrebe pa su se oni otrovali.Mnogi znaju veoma dobro sta je snaslo njemacku za zlocine koje je napravio pod vodjstvom svog firera.Podeleni u dva della u protektorat toliko godina.jos dan danas placaju ratne stete i ratne reparacije drugim drzavama.Dok ballkanbski firer i balkanski fasisti posle nepune dekade budu galjeni kao sin jedinac posle sedam kceri.I ti se jos osjecas nepravedno tretiran od evrope? Pa ja imas pravo ta evropa po neki put zna da se kurvinski ponasa.Pa idealno je relativno nije apsolutno. Kada spominjes podrepno upijanje u neciji zadnjik mislis na upijanje na putkinov zadnik ili na sta? Kazes da smo mali narod, bas si u gresku nesto sa matematikom vam ne ide najbolje.Nek u allbaniju ima 3 miliona nek nema vise.Na kosovu nek je ostallo milion i po.U makedoniju nek su polamiliona nista vise.Poslednju dekadu brojimo cijeli milion u grcku i isto toliko u italiji isto cijelli milion.Tu su racunate cifre koje trenutno zive u tim zemljama to je 7 miliona.Pa ni srba nema bas puno vise.Jer ako racunas nasu dijasporu mi stizemo do punih dest miliona a to je dovoljno da smo prosecan ballkanski narod a ne minoran. Koja sterilizacija covece koje ludosti.Evropa oskudeva u mladezi.ti spominjes sterilizacije i glluposti.Sta se gmo hrane tice to koristi cijella evropa.mi jos nismo postigli taj ekonomski napredak da smo u isti esalon sa ostalim delom sveta.Sve sta je ok i sta ne valja od te hrane mi cemo najkasnije to osetiti na svoju kozu jer mi sve ostale gledamo u potiljak.Ja tu si u pravo mi smo sami odabrali i uvijek bili na tome.prozapadno gde i cemo biti prije ili kasnije.Sta i vama predlazem da se opametite ako ne zelite da nestanete kao nacija.Pa reci sta god zelis covece ali jedno je istina.Gledaj bllokovsku podjellu.Necemo tu blizu idemo na istok.Sve muslimanske drzave koje su pro americke UAE, saudi arabija,turska,singapur,malajzia, sve su to moderne i perspektivne drzave.Sta je sa proruskim iranom,irakom,avganistanom,sirijom,libijom itd.Sve sami ljudozderi kanibalci ubice,koljaci neistomisljenika.Samo se na to osvrni i vidjeces gde se nalazis.Kako je bilo juce u ceskoj,slovackoj,bugarskoj,rumunjskoj,madzarskoj, kod nas je billo polla polla jer smo stojalli na dva kolca pa se odmah to primjetilo na standardu.Dali je ovo istina koju ti kazem sad.Hoces da gledas istinu u oci ili neces? neces li da priznas da je zapadna demokracija milion puta bolja od politike ruskih stepa.Batali hunter ta sranja.Batali putina, okreni se sa cijelim tvojim narodom civiliziuranom zapadu ako neces da do 2050 godine se pise u istoriji za srpski narod isto kao sta se pise cijello vreme za trojance.Pa ti mislimu se. Utter bull. Ignore starts in three, two, one...
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 16 stu 2014, 20:47 |
|
|
Hunter je napisao/la: sokoli je napisao/la: Da dest hiljada ubitih sa jos cijeli milion protjeranih iz svojih kuca.Da sam ja to uradio ili da je uradio to moj narod desilo bi nam se gorije jedno dest puta od njemacke.Kazes deset hiljada jos trista hiljada po hrvatskoj i bosni to je njih otrovo deda mraz sa novogodishnjim paketima kojima je presao rok upotrebe pa su se oni otrovali.Mnogi znaju veoma dobro sta je snaslo njemacku za zlocine koje je napravio pod vodjstvom svog firera.Podeleni u dva della u protektorat toliko godina.jos dan danas placaju ratne stete i ratne reparacije drugim drzavama.Dok ballkanbski firer i balkanski fasisti posle nepune dekade budu galjeni kao sin jedinac posle sedam kceri.I ti se jos osjecas nepravedno tretiran od evrope? Pa ja imas pravo ta evropa po neki put zna da se kurvinski ponasa.Pa idealno je relativno nije apsolutno. Kada spominjes podrepno upijanje u neciji zadnjik mislis na upijanje na putkinov zadnik ili na sta? Kazes da smo mali narod, bas si u gresku nesto sa matematikom vam ne ide najbolje.Nek u allbaniju ima 3 miliona nek nema vise.Na kosovu nek je ostallo milion i po.U makedoniju nek su polamiliona nista vise.Poslednju dekadu brojimo cijeli milion u grcku i isto toliko u italiji isto cijelli milion.Tu su racunate cifre koje trenutno zive u tim zemljama to je 7 miliona.Pa ni srba nema bas puno vise.Jer ako racunas nasu dijasporu mi stizemo do punih dest miliona a to je dovoljno da smo prosecan ballkanski narod a ne minoran. Koja sterilizacija covece koje ludosti.Evropa oskudeva u mladezi.ti spominjes sterilizacije i glluposti.Sta se gmo hrane tice to koristi cijella evropa.mi jos nismo postigli taj ekonomski napredak da smo u isti esalon sa ostalim delom sveta.Sve sta je ok i sta ne valja od te hrane mi cemo najkasnije to osetiti na svoju kozu jer mi sve ostale gledamo u potiljak.Ja tu si u pravo mi smo sami odabrali i uvijek bili na tome.prozapadno gde i cemo biti prije ili kasnije.Sta i vama predlazem da se opametite ako ne zelite da nestanete kao nacija.Pa reci sta god zelis covece ali jedno je istina.Gledaj bllokovsku podjellu.Necemo tu blizu idemo na istok.Sve muslimanske drzave koje su pro americke UAE, saudi arabija,turska,singapur,malajzia, sve su to moderne i perspektivne drzave.Sta je sa proruskim iranom,irakom,avganistanom,sirijom,libijom itd.Sve sami ljudozderi kanibalci ubice,koljaci neistomisljenika.Samo se na to osvrni i vidjeces gde se nalazis.Kako je bilo juce u ceskoj,slovackoj,bugarskoj,rumunjskoj,madzarskoj, kod nas je billo polla polla jer smo stojalli na dva kolca pa se odmah to primjetilo na standardu.Dali je ovo istina koju ti kazem sad.Hoces da gledas istinu u oci ili neces? neces li da priznas da je zapadna demokracija milion puta bolja od politike ruskih stepa.Batali hunter ta sranja.Batali putina, okreni se sa cijelim tvojim narodom civiliziuranom zapadu ako neces da do 2050 godine se pise u istoriji za srpski narod isto kao sta se pise cijello vreme za trojance.Pa ti mislimu se.
Utter bull. Ignore starts in three, two, one... Ja ja ich denke auch glich.Weisch am besten antworte weiter nüd.Und muesch nüd versuche mit dem google übersetzer weil klapt nüd.Ich wünsche dich
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 16 stu 2014, 21:02 |
|
|
sokoli je napisao/la: Hunter je napisao/la: Utter bull. Ignore starts in three, two, one...
Ja ja ich denke auch glich.Weisch am besten antworte weiter nüd.Und muesch nüd versuche mit dem google übersetzer weil klapt nüd.Ich wünsche dich Bogu hvala za engleski mi uopšte nije potreban google translate, a za tvoje svinjarije na lošem srpskom eventualno ribaća četka. Iako to nije moje njesra i neću da ga čistim, aj' zdravo. P.S. Stavi ponekad jebenu tačku na kraju izlaganja. Valja se, na svim jezicima.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 17 stu 2014, 03:35 |
|
|
Nego @sokole moj,kažide ti meni.Jel ti palo ikad na pamet da se mogu udružiti Makedonija i Srbija protiv vas шипци клети kako vas već zovu tamo во Македонија. Meš čini da se Makedonija mnogo nešto umiljava Srbiji a ni Srbija nije na to hladna. Mislim ne znam ja.Ja sam zadužen uglavnom za Hrvate i Muslimane,generacijski..Zapadni front što se kaže.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 17 stu 2014, 04:01 |
|
|
http://www.srbi.org.mk/sr/srbia-makedon ... makedonijePolako se primiče to.. Srbi imaju..tu gadnu manu..znaš..pričali su ti stari.. Čitam i da je neki sud presudio da Grčka nema pravo da koči ulazak Stare Srbije u NATO.Mislim sadašnje Makedonije.BRJM. Sve mi se čini..da će vas Srbi i Makedonci onako demokratski kako ti voliš da kažeš,poubijati.A i Crnogorci su počeli da se nešto vrpolje ne sviđate im se.Bio letos..Grci će vam pomoći da se bolje mobilišete tako što će poćerati iz Grčke onu masu za Albaniju.Trebaće vam vojske. Ja bi reko moj sokole da ćete vi gadno najebati. A.Da.Za tu manu..ako ti nisu rekli..Srbi ne znaju da stanu..nego krenu tako pa oslobađaju..do Drača. Ja to samo onako..komplikovano je to za mene..ja sam zadužen za Hrvate i Muslimane..Zapadni front što se kaže.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 17 stu 2014, 04:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 17 stu 2014, 07:27 |
|
|
chat nick je napisao/la: http://www.srbi.org.mk/sr/srbia-makedonija/693-jacanje-odnosa-izmedju-srbije-i-makedonije
Polako se primiče to.. Srbi imaju..tu gadnu manu..znaš..pričali su ti stari..
Čitam i da je neki sud presudio da Grčka nema pravo da koči ulazak Stare Srbije u NATO.Mislim sadašnje Makedonije.BRJM. Sve mi se čini..da će vas Srbi i Makedonci onako demokratski kako ti voliš da kažeš,poubijati.A i Crnogorci su počeli da se nešto vrpolje ne sviđate im se.Bio letos..Grci će vam pomoći da se bolje mobilišete tako što će poćerati iz Grčke onu masu za Albaniju.Trebaće vam vojske. Ja bi reko moj sokole da ćete vi gadno najebati. A.Da.Za tu manu..ako ti nisu rekli..Srbi ne znaju da stanu..nego krenu tako pa oslobađaju..do Drača. Ja to samo onako..komplikovano je to za mene..ja sam zadužen za Hrvate i Muslimane..Zapadni front što se kaže. Sve neke oblande o saradnji, treba se mora se, nigde pomena o združenim vojnim vežbama.... Što se Zapadnog fronta tiče, kakve si sreće opet će te startovati murija.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 17 stu 2014, 17:39 |
|
|
Bogu hvala Republika Srpska nije Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|