|
|
Stranica: 46/1355.
|
[ 33864 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 11 kol 2012, 22:03 |
|
|
Vučko pizdo, Lazara si izd'o. Citat: Svađa kosovskih funkcionera DSS i SNS oko Vučićeve izjave
Kosovski odbor DSS-a optužio je danas potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da "najavljuje dalju izdaju srpskih nacionalnih interesa" na Kosovu, na šta je predsednik opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić (SNS) rekao da je ta optužba sramna i predstavlja grub pokušaj da se odgovornost za sve što su bivše vlade činile prebaci na Srpsku naprednu stranku.
"Poslednja izjava zamenika predsednika Vlade Srbije i ministra odbrane Aleksandra Vučića da narod Srbije mora da bude spreman na bolan kompromis u rešavanju statusa Kosova i Metohije najavljuje dalju izdaju srpskih macionalnih i državnih interesa u južnoj srskoj pokrajini", navodi se u saopštenju predsednika PO DSS Nenada Kojića. Prema njegovoj oceni, razlog za takav "kompromis" Vučić vidi u želji da Srbija dobije datum početka pregovora sa EU i time pristup evropskim fondovima, pa je na delu "trgovina teritorija za EU".
Reagujući na Kojićevu izjavu, Krstimir Pantić je rekao da je ona sramna i da predstavlja grub pokušaj da se odgovornost za sve što su bivše vlade činile prebaci na Srpsku naprednu stranku. Pantić, funkcioner SNS-a, istakao je, u pisanoj izjavi za medije, da je za vreme vladavine Vojislava Koštunice jednostrano proglašena nezavisnost Kosova i da je lično Koštunica amnestirao albanske zločince. - Uzimajući u obzir činjenicu da je za vreme vladavine Vojislava Koštunice najveći broj haških optuženika izručen i da najveće zloupotrebe novca namenjenog srpskom narodu na Kosovu datiraju iz tog perioda, postavlja se pitanje ko je zaista radio protiv državnih interesa ili uopšte ništa nije činio da zaštiti srpske interese na Kosovu? - upitao je Pantić.
A u Pazaru se naši Bošnjaci opet podeliše... Dve grupe, dve IZ, dva univerziteta, gomila partija. Citat: Tuča pazarskih navijača, zapaljen transparent i povređene četiri osobe
Dve grupe domaćih navijača novopazarskog tima "Torcide" i "Ekstrema" sukobile su se pred početak fudbalske utakmice Prvog kola Jelen super lige izmedju FK Novi Pazar i FK Radnički iz Niša i tom prilikom povređene su četiri osobe
Policija je kordonom razdvojila dve grupe. Sukob se dogodio u trenutku kada su domaći navijači "Torcide" hteli da postave transparent na gradskom stadionu. O kakvom transparentu se radi nije poznato. Povređeni su prebačeni u Zdravstveni centar Novi Pazar i prema rečima dežurne sestre, za sada se ne zna kakve su povrede u pitanju.
Pripadnici policije objavili su da su povređena po dva pripadnika dve navijačke grupe.
Pripadnici navijačke grupe "Ekstremi" su nakon svađe zapalili transparent "Torcide", koji je prethodno okačen na stadionu, a potom je reagovala vatrogasna služba koja je ugasila vatru na severnoj tribini.
Opet politička priča.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 kol 2012, 13:40 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: NAKON što je priča o Sarajki koja traži Beograđanina s ljetovanja, obišla cijeli Balkan, Aida Turalić tvrdi kako je cijela priča lažna te da su novinari objavili lažne informacije. "Netko iz društva s kojim sam bila na moru u Bristu u Hrvatskoj, u moje je ime pričao s novinarima i tako je objavljena priča o tome kako sam se zaljubila u Beograđanina kojega očajnički tražim", izjavila je Aida za Dnevni avaz. Ipak, u cijeloj priči ima ponešto i istine. Naime, zaista je upoznala dečka iz Beograda i sprijateljila se s njim. "Sve do objave ove informacije bila sam u kontaktu s mladićem. Sad više nisam zbog pojedinaca koji su to sve izmislili. Nisam se zaljubila u njega. Imam momka i s Beograđaninom sam samo prijateljica. Pojedincima je to zanimljiva priča zbog naših nacionalnosti". Nadodala je kako od objave informacije nema više mira te joj stalno zvoni telefon. "On je 1986. godište i razmijenili smo telefone te znam njegovo ime. Ne znam kako ću opstati od svih tih priča. Telefon mi stalno zvoni, a na mom Facebooku ima toliko poruka da ne stignem na sve odgovoriti. U biti nije ništa loše o meni objavljeno, ali sve ovo pogodilo je i mene i moje roditelje", zaključila je Aida tvrdeći da se radi o nečijoj osveti. HAHA moš mislit što je priča lažna, spavala je sa Srbinom a sad je cijela čaršija saznala i nema povratka, zamislite samo kako su se muslimani uzjebali i šta su joj radili na fejsbuku, da je morala sada promijeniti priču, sigurno su joj prijetili batinama i smrću. oj muslimani jabuke vam gorke...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 kol 2012, 19:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 kol 2012, 19:21 |
|
|
Jesu li ono francuske i njemačke zastave u pozadini, ili me oči moje varaju?
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 kol 2012, 19:26 |
|
|
Citat: I Francuskinje se uvijaju oko trube
Reklo bi se da je derbi počeo! Zagrevanje je završeno, a igrači su spremno istrčali na ulice Guče. Takmiče se ko će pre da zaigra magični ples pored veselih orkestara. Uvijaju se oko trube i Francuskinje, Nemice, Poljakinje...
|
|
Vrh |
|
|
glx
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 06:34 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: A u Pazaru se naši Bošnjaci opet podeliše... Dve grupe, dve IZ, dva univerziteta, gomila partija.
Tuča pazarskih navijača, zapaljen transparent i povređene četiri osobe
Dve grupe domaćih navijača novopazarskog tima "Torcide" i "Ekstrema" sukobile su se pred početak fudbalske utakmice Prvog kola Jelen super lige izmedju FK Novi Pazar i FK Radnički iz Niša i tom prilikom povređene su četiri osobe
Policija je kordonom razdvojila dve grupe. Sukob se dogodio u trenutku kada su domaći navijači "Torcide" hteli da postave transparent na gradskom stadionu. O kakvom transparentu se radi nije poznato. Povređeni su prebačeni u Zdravstveni centar Novi Pazar i prema rečima dežurne sestre, za sada se ne zna kakve su povrede u pitanju.
Pripadnici policije objavili su da su povređena po dva pripadnika dve navijačke grupe.
Pripadnici navijačke grupe "Ekstremi" su nakon svađe zapalili transparent "Torcide", koji je prethodno okačen na stadionu, a potom je reagovala vatrogasna služba koja je ugasila vatru na severnoj tribini.
Čulo se i do Stambola.... http://www.sportske.net/vest/ultra-mentalita/navijaci-fenera-pazarci-osramotili-ste-nas-91445.html
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 21:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 22:40 |
|
|
Ne zna se koja je lepsa... Vidi im sake, jednoj lakirani noktici, a tim prstima je ispalila dovoljno metkova da zabrane lov na ugrozene vrste, a druga saka udara u telo, dok joj nogica deli samare E one treba da budu uzor, a ne Ceca u Guchi...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 22:49 |
|
|
Super izgledaju u plavom. Ovo pominjem zato što me nervira što su počeli da nam menjaju dresove raznih reprezentacija iz tradicionalnih boja. Nego, sećaš se one priče o kanalu Dunav-Morava-Vardar? Citat: „Iz “petnih žila” ću da guram ovaj projekat. Prokopavanjem kanala Srbija će “jednim udarcem” rešiti dva problema, suše i poplave. Morava će tako od plavljenja da štiti 70.000 do 80.000 hektara najkvalitetnijeg obradivog zemljišta. I isto toliko navodnjavaće u sušnom periodu poprečnim kanalima. Poljoprivredna proizvodnja biće utrostručena. Radiće pet do sedam hidroelektrana instalisane snage između 300 i 400 megavata električne energije, a biće kraći put od severne Evrope do Egeja za 1.200 kilometara“, kaže Bačević.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 22:54 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Super izgledaju u plavom. Ovo pominjem zato što me nervira što su počeli da nam menjaju dresove raznih reprezentacija iz tradicionalnih boja. Nego, sećaš se one priče o kanalu Dunav-Morava-Vardar? Citat: „Iz “petnih žila” ću da guram ovaj projekat. Prokopavanjem kanala Srbija će “jednim udarcem” rešiti dva problema, suše i poplave. Morava će tako od plavljenja da štiti 70.000 do 80.000 hektara najkvalitetnijeg obradivog zemljišta. I isto toliko navodnjavaće u sušnom periodu poprečnim kanalima. Poljoprivredna proizvodnja biće utrostručena. Radiće pet do sedam hidroelektrana instalisane snage između 300 i 400 megavata električne energije, a biće kraći put od severne Evrope do Egeja za 1.200 kilometara“, kaže Bačević.
Cekaj, tek su dosli...ocekujem 2015 jednu veliku radnu akciju... treba nabaviti dobru lopatu do tad, nemoj posle kao - nismo znali...sad se to sprema. Ovo ni Sloba iz najludjih dana nije obecavao
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 22:56 |
|
|
Mislim, ej... da se to stvarno napravi, bili bi opasni igrači. Šanse za to su 0,1%. Još kada se sve ukombinuje sa Veljinim koridorima i Mrkinim brzim prugama...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 23:00 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Mislim, ej... da se to stvarno napravi, bili bi opasni igrači. Šanse za to su 0,1%. Još kada se sve ukombinuje sa Veljinim koridorima i Mrkinim brzim prugama... http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=634658Velja petlja sa kosookima...realno, samo oni imaju lovu sad da ulazu, al pitanje je kako se to ugovori...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 23:07 |
|
|
Neka grade. Jbg, samo se treba obezbediti ugovorom za kvalitet gradnje (mada su kinezi već navežbani). Još će hteti malo da se pokažu na Jevropskom tlu.
Što više stranih ulaganja, to smo bezbedniji i sa političke strane. Seti se samo kako je omiljeni nam zločinački pakt izbegavao da roka po kapacitetima koji imaju inostrani kapital...
Sa Rusima energetika, sa Kinezima infastruktura, sa Švabama i Italijanima fabrike. Nije to loše, ako se ne zaletimo u bratsko poklanjanje EPS i sl.
Npr povezivanje EPS i ERS sa delimičnim ruskim kapitalom bi bilo interesantno sa više stanovišta.
Puštanje zapadnog kapitala do 49% u neke fabrike namenske industrije... Tehnologija, ulaganja, politička podrška za izvoz.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 23:11 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Neka grade. Jbg, samo se treba obezbediti ugovorom za kvalitet gradnje (mada su kinezi već navežbani). Još će hteti malo da se pokažu na Jevropskom tlu.
Što više stranih ulaganja, to smo bezbedniji i sa političke strane. Seti se samo kako je omiljeni nam zločinački pakt izbegavao da roka po kapacitetima koji imaju inostrani kapital...
Sa Rusima energetika, sa Kinezima infastruktura, sa Švabama i Italijanima fabrike. Nije to loše, ako se ne zaletimo u bratsko poklanjanje EPS i sl.
Npr povezivanje EPS i ERS sa delimičnim ruskim kapitalom bi bilo interesantno sa više stanovišta.
Puštanje zapadnog kapitala do 49% u neke fabrike namenske industrije... Tehnologija, ulaganja, politička podrška za izvoz. Nek dodje svako ko ima pare i plan... pogotovo za infrastrukturu. Fabrike su vec privatizovane, ostaje Telekom gde ce biti zanimljivo kome i za koliko ce se prodati... Bas to, strani kapital ti je osiguranje da ti nece praviti veliki nered u drzavi.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 23:12 |
|
|
Crvena je naša tradicionalna boja.
A Ceci ne fali ništa.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 kol 2012, 23:18 |
|
|
Metemma je napisao/la: Crvena je naša tradicionalna boja. I plava je naša tradicionalna boja. A posebno nisam mislio da ću gledati košarkašku reprezentaciju u crvenom.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 00:22 |
|
|
Plava je boja repke Jugoslavije. Kao da mi nemamo boje sem jugoslovenske, kao da smo juče izmišljni. http://www.youtube.com/watch?v=wp7u4oTCR_U
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 10:30 |
|
|
Majko moja koji su ovo pacijenti... Srpski list Kurir..
Ne znaju gde su! Hrvatsko letovalište Zrće na ostrvu Pag, gde ovih dana uz piće i muziku uživaju Nataša Bekvalac i njen dečko Vlada Vuksanović, mesto je na kome se nalazi oko osam hiljada kostiju srpske dece i žena!
Reč je o ustaškim logorima Slana i Metajna iz Drugog svetskog rata. Logor Metajna bio je prvi logor za žene i decu, a nalazi se u blizini popularne destinacije Zrće, gde se svakog leta održavaju raskalašne žurke.
Verovatno popularni par, baš kao i mnogobrojni neobavešteni turisti koji posećuju „hrvatsku Ibicu“, ne zna da se na dnu mora u kome se kupaju nalazi plava grobnica onih koje su ustaše pobile i nevine zakopavale u jame i bacale u more.
Kako je Kurir već pisao, na tom mestu trebalo je da se nalazi spomen-ploča srpskim žrtvama, koja je postavljena 2010. godine, ali je srušena samo dan kasnije.
Ne znamo da li su Nata i Vlada upoznati s istorijom letovališta, koje je poznato po žurkama, orgijama i bahanalijama. Ono što znamo je da se tamo odlično provode, o čemu svedoče fotografije koje je maneken postavio na svom Fejsbuk profilu. Ipak, verujemo da će sledeći put, umesto hrvatske, izabrati pravu Ibicu.
Autor ekskluzivnog snimka je dnevnik.hr. Pogledajte!
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 11:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Da taj Kurir Fahro Radončić ne drži.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 13:33 |
|
|
Evo ga srpski kasapin, oriđinal
|
|
Vrh |
|
|
Alex
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 13:50 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
bumbar92 je napisao/la: Evo ga srpski kasapin, oriđinal Gleda Moćne rendžere? Pa ova vest je stara bar 15 godina. Taj bucko je do sada sigurno otvorio neku mesaru ili klanicu...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 16:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Da taj Kurir Fahro Radončić ne drži. Ooo, ne zaboravi dragi moj BBC da su "multietniCari" sve o kukanju naucili od gospode Srba, pardon ugrozenih Srba... To nemoj smetnuti sa uma da su oni gazde u tome.. Inace ne cudi sta se pise od koga je.. Kurir je zutilo za izopacene umove ...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 16:25 |
|
|
Tulkas je napisao/la: BBC je napisao/la: Da taj Kurir Fahro Radončić ne drži. Ooo, ne zaboravi dragi moj BBC da su "multietniCari" sve o kukanju naucili od gospode Srba, pardon ugrozenih Srba... To nemoj smetnuti sa uma da su oni gazde u tome.. Inace ne cudi sta se pise od koga je.. Kurir je zutilo za izopacene umove ... Znači, najčitanije novine u Srbiji?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 16:41 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
Ooo, ne zaboravi dragi moj BBC da su "multietniCari" sve o kukanju naucili od gospode Srba, pardon ugrozenih Srba... To nemoj smetnuti sa uma da su oni gazde u tome..
Inace ne cudi sta se pise od koga je.. Kurir je zutilo za izopacene umove ...
Znači, najčitanije novine u Srbiji? Nisu najcitanije, daleko od toga...tiraz im je od pre recimo par godina u stalnom padu... Al eto, da ti ucinim, prihvati da jesu, bice ti lakse
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 15 kol 2012, 16:44 |
|
|
Nije to sramota, svugdje je žuta štampa najčitanija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|