|
|
Stranica: 48/1355.
|
[ 33866 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 10:55 |
|
|
Nemam ja ništa protiv Marka, osim onih pjesmica o Jasenovcu, Čapljini i slično... često sebe uhvatim da pjevam neku njegovu pjesmu ili "Oj Tadiću jebo ti pas mater i onome ko je glasa za te" A "Kralju Dmitre Zvonimire" je epska No ako poredimo, ovi su neuporedivo sitniji, a i nisu samo na tu stranu okrenuti. Nego, jel se meni čini ili je na ovom forumu to loženje na glumice, sportistkinje, vojnikinje i slične osobe s televizije prilično izraženo?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 11:18 |
|
|
Ima i Markec par ljubavnih, pukni pusko i tako to. Ta Jasenovac mu je stvarno glupost bila, al' mislin da to vise nebi opiva, ne sto bi mu pritile sankcije, vec sto mu to ne stoji, ne pase. Izgradija je on karijeru na domoljubnin pismama, to je istina, ali bar je istinit desnicar, stoji iza toga, nije mu samo biznis....na kraju krajeva, mislin da ima slican politicki svjetonazor kao ja i ti, ili Aga, lako je naci zajednicki jezik, kao sto ti ovi zvezdasi pivaju, Zvezda Srbija, nikad (vise) Jugoslavija, tako je meni Hajduk Hrvatska, nikad (vise) Jugoslavija, i sve je jasno. Jel tako?; )
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 11:23 |
|
|
Sto se tice lozenja, meni ova mala izgleda kao zgodna cura iz susjedstva, curetak. Cudnije je meni lozenje na neke tete koje su izvan svakog mirila, science fiction takoreci.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 11:42 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ima i Markec par ljubavnih, pukni pusko i tako to. Znam, znam, ortak i ja tako volimo da pustimo "Lipa kajo", a onda pitamo ljude ko to pjeva :) Citat: Ta Jasenovac mu je stvarno glupost bila, al' mislin da to vise nebi opiva, ne sto bi mu pritile sankcije, vec sto mu to ne stoji, ne pase. Izgradija je on karijeru na domoljubnin pismama, to je istina, ali bar je istinit desnicar, stoji iza toga, nije mu samo biznis....na kraju krajeva, mislin da ima slican politicki svjetonazor kao ja i ti, ili Aga, Kao što rekoh, ništa ja strašno ne vidim kod tog Thompsona ako izuzmemo te jade koje pomenusmo. A i cijenim što je stao iza onoga što vjeruje, stvarno rijedak primjer na Balkanu. Citat: lako je naci zajednicki jezik, kao sto ti ovi zvezdasi pivaju, Zvezda Srbija, nikad (vise) Jugoslavija, tako je meni Hajduk Hrvatska, nikad (vise) Jugoslavija, i sve je jasno. Jel tako?; ) Samo još taj problem Cavtata da se riješi... Nego, nemoj da pomisliš da sam ja neki Zvezdaš, da se ja pitam ti relikti komunizma bi odavno nestali
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 11:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
puntar2.0 je napisao/la: na kraju krajeva, mislin da ima slican politicki svjetonazor kao ja i ti, ili Aga, lako je naci zajednicki jezik, kao sto ti ovi zvezdasi pivaju, Zvezda Srbija, nikad (vise) Jugoslavija, tako je meni Hajduk Hrvatska, nikad (vise) Jugoslavija, i sve je jasno. Jel tako?; ) Ne, nikada. Ta glupost o složnim desničarima sa obje strane nikada neće proći, jer imate možda 1% dodirnih točki, a čim se udalji od tih 1%, jedni druge bi klali zubima. Jedina zdrava, dugoročna suradnja može se razviti na principu poštovanja ljudskih i nacionalnih prava, omogućenja povratka ili restitucije izbjeglicama, regionalne suradnje, kažnjavanja ratnih zločinaca (po istim kriterijima). Ontopic: male jesu slatke ali ova streljačica ne izgleda europski.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 11:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne, nikada. Ta glupost o složnim desničarima sa obje strane nikada neće proći, jer imate možda 1% dodirnih točki, a čim se udalji od tih 1%, jedni druge bi klali zubima. Jedina zdrava, dugoročna suradnja može se razviti na principu poštovanja ljudskih i nacionalnih prava, omogućenja povratka ili restitucije izbjeglicama, regionalne suradnje, kažnjavanja ratnih zločinaca (po istim kriterijima). Ne vidim šta si ovde naveo a da prosječan desničar ne bi podržao... uglavnom... Citat: Ontopic: male jesu slatke ali ova streljačica ne izgleda europski. Pff... vidim mjeri s vilica...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 11:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Metemma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne, nikada. Ta glupost o složnim desničarima sa obje strane nikada neće proći, jer imate možda 1% dodirnih točki, a čim se udalji od tih 1%, jedni druge bi klali zubima. Jedina zdrava, dugoročna suradnja može se razviti na principu poštovanja ljudskih i nacionalnih prava, omogućenja povratka ili restitucije izbjeglicama, regionalne suradnje, kažnjavanja ratnih zločinaca (po istim kriterijima). Ne vidim šta si ovde naveo a da prosječan desničar ne bi podržao... uglavnom... Ne bih rekao. Ti desničarski sporazumi mi djeluju na odluku tipa: Složimo se da se mrzimo, i da između nas treba biti što veći zid, a ako se negdje sretnemo, netko od nas će nastradati.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 12:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ne vidim šta si ovde naveo a da prosječan desničar ne bi podržao... uglavnom...
Ne bih rekao. Ti desničarski sporazumi mi djeluju na odluku tipa: Složimo se da se mrzimo, i da između nas treba biti što veći zid, a ako se negdje sretnemo, netko od nas će nastradati. Kriva ti je percepcija, opet ti moran reci. Ja ne mrzin Srbe u globalu, jer mi to nista ne donosi, vec mrzin one koji hoce aktivno naskodit mome narodu, nema veze jeli Bosnjak, Srbin ili Talijan. Izmedju Srba i Hrvata je ostalo malo mista di se susrecu, a oni koji su ostali izvan matica bi morali zivit mirno, i bez da ih ko dira, uz sva prava koja spominjes. Di je problem? Di je problem u ekonomskoj suradnji? Cudno kako su si liberali umislili da su jedini nosioci zdravog razuma, jos cudnije kad su to oni jugo-ofarbani liberali. A kako izgleda ta mala?Azijatski?
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 21:08 |
|
|
Citat: Đilas traži da se Tadić povuče
Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas traži da se lider demokrata Boris Tadić povuče sa mesta predsednika stranke.
Ukoliko to ne učini, Đilas je spreman da kao poslednju opciju napravi svoju stranku u koju otvoren poziv ima potpredsednik Bojan Pajtić koji ne bi da napušta stranku, ali smatra da je pozicija Borisa Tadića neodrživa, saznaje „Blic“ u vrhu Demokratske stranke.
Ono što se iskristalisalo kao kompromisni predlog jeste da Tadić bude počasni predsednik, da Đilas bude njegov zamenik koji će i voditi stranku, a da postoje samo dva potpredsednička mesta. Jedno bi bilo rezervisano za Pajtića kao prvog čoveka Vojvodine, a drugo bi bilo namenjeno ženi iz kruga demokrata. Međutim, taj predlog nije prihvatljiv za Đilasa koji insistira na povlačenju lidera DS.
- Đilas smatra da je pravljenje nove partije poslednja opcija, ali od toga ne beži. Pre toga, želi da iskoristi sve mogućnosti unutar DS. Ukoliko to ne uspe, spreman je da pravi stranku i ostavlja otvorena vrata za Pajtića - tvrdi naš sagovornik iz vrha DS.
Na Glavnom odboru stranke, koji bi trebalo da bude održan 1. septembra, raspravljaće se o tome da li će biti vanredne skupštine stranke. Tadićeva struja predlaže da izbori ne budu održani do kraja godine jer ne treba da se izbori vode u postojećoj atmosferi, dok je Đilas za to da se stanje u DS odmah reši kako bi stranka što pre nastavila sa radom.
Lider DS Boris Tadić do sada je izjavljivao da nema nameru da se povlači. On smatra, tvrdi naš sagovornik, da njegova odgovornost za stanje u stranci nije najveća da bi prepustio vođenje stranke drugome i da to treba proveriti na izborima u stranci.
- Tadić smatra da je DS trebalo da prođe bolje u Beogradu kada je reč o predsedničkim i parlamentarnim izborima. On je ubeđen da Đilas nije dovoljno uradio u drugom krugu izbora, a zamera mu i to što je vodio kampanju drugačiju od ostatka stranke. Doduše, to da nije slušao centralu u kampanji zamera i Pajtiću - kaže naš sagovornik. Tadić kao da se zalepio za fotelju.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 21:37 |
|
|
Čovjek stvarno ne zna kad je dosta... bijedno...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 21:45 |
|
|
Mada, ko nas nije običaj da mudri vođa podnese ostavku kad pukne na izborima. Da je normalna zemlja, Tadić bi posle (manje) izborne i (više) postizborne bruke sam podneo ostavku i raspisao opšte izbore. Ovako će ponovo da si zabijaju nož u leđa, podmeću podobne kadrove u glasačko telo i sl. Ali ne, njega zabole. Malo umače jaja u Jadran po 'rvackoj, malo piči basket sa ortacima...
Đilas-Pajtić i npr Delevića (kao pomenuta ženska iz DS-a) bi bili sposobna ekipa u vrhu (iako poprilično mutna). Naravno, poželjno je da se Tadić, Mićunović, Trivanka, Šutanovac i (u odborima po centralnoj Srbiji dobro ukorenjeni) Petrović lete. A onda to otvara problem i u N.Skupštini, a otvara i jedno novo poglavlje pod naslovom "Kako će Đilas i Pajtić izdržati jedan pored drugog?".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 21:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Žalosno reći ali Nikolić vam ima puno simpatičniju i dobroćudniju facu nego onaj Dačić.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 21:59 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Mada, ko nas nije običaj da mudri vođa podnese ostavku kad pukne na izborima. Da je normalna zemlja, Tadić bi posle (manje) izborne i (više) postizborne bruke sam podneo ostavku i raspisao opšte izbore. Ovako će ponovo da si zabijaju nož u leđa, podmeću podobne kadrove u glasačko telo i sl. Ali ne, njega zabole. Malo umače jaja u Jadran po 'rvackoj, malo piči basket sa ortacima... Živo me zanima šta bi bilo sa Đinđićem da je poživio, jer mi je izgledao kao jedini koji iskače iz tih seljačko-kneževskih fazona, iz doživotnog predsjedništva, koji je stvarno vjerovao u demokratiju... Tadić je za mene najveće razočarenje posle Šešelja 1999 :) Čovjek izgleda vjeruje da ima misiju, a ta misija je izgleda putevima Gorana Svilanovića, budi dobar pa ćeš dobiti mjesto u nekom UNESCOu ili slično... prerašćeš malu nebitnu Srbijicu... Citat: Đilas-Pajtić i npr Delevića (kao pomenuta ženska iz DS-a) bi bili sposobna ekipa u vrhu (iako poprilično mutna). Naravno, poželjno je da se Tadić, Mićunović, Trivanka, Šutanovac i (u odborima po centralnoj Srbiji dobro ukorenjeni) Petrović lete. A onda to otvara problem i u N.Skupštini, a otvara i jedno novo poglavlje pod naslovom "Kako će Đilas i Pajtić izdržati jedan pored drugog?". Toga se i bojim, oni neće biti jedan pored drugog, podijeliće feude. Ova konjina je koliko toliko znala da se pojavi i u Trgovištu i da zajebava ljude posle poplave, i u Svilajncu da hrani krave i vozi kombajn... kao što uvode kvote za žene, trebalo bi da uvedu regionalne kvote, Srbija južno od Save, Šapca i Dunava je nevjerovatno loše predstavljena na svim poljima. Ne znam šta da mislim o ovoj dvojici, prvi je definitivno dobio povjerenje građana, makar mu protivnik bio i Vučić, dakle nešto je i dobro radio, ali sve te priče o milionima i firmama ... Pajtićev uspjeh u Vojvodini bih prije povezao sa brojem nacionalnih manjina, izbornom sistemu APV te nesposobnošću pokrajinskih odbora ostalih stranaka, ali ovo sa statutom Vojvodine i sl. je i njegovo čedo... Ja se njihove sposobnosti bojim... kao automata u rukama masovnog ubice...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Žalosno reći ali Nikolić vam ima puno simpatičniju i dobroćudniju facu nego onaj Dačić. Ma bucko je skroz simpa...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:14 |
|
|
Metemma je napisao/la: Živo me zanima šta bi bilo sa Đinđićem da je poživio, jer mi je izgledao kao jedini koji iskače iz tih seljačko-kneževskih fazona, iz doživotnog predsjedništva, koji je stvarno vjerovao u demokratiju... Pa kao prvo, pukao bi na izborima 2004. Kao drugo, pored svih hijena kojima je bio okružen, zaista sumnjam da bi dugo potrajao i u svojoj stranci. Kakva je to mafijaška družina bila, sve zajedno sa onim Čovićem (mada on nije DS-ovac). Sada se svi zaklinju u Đinđića, a skrenuli su sa puta "druga Tita", još se nije bio ni ohladio. Metemma je napisao/la: Tadić je za mene najveće razočarenje posle Šešelja 1999 :) Čovjek izgleda vjeruje da ima misiju, a ta misija je izgleda putevima Gorana Svilanovića, budi dobar pa ćeš dobiti mjesto u nekom UNESCOu ili slično... prerašćeš malu nebitnu Srbijicu... To je Đilasu najpametnije. Neka potegne veze, plati gde treba i nek' uvali Tadića u neku beznačajnu evropsku fondaciju, pakt, regionalni forum, bilo šta. Metemma je napisao/la: Toga se i bojim, oni neće biti jedan pored drugog, podijeliće feude. Ova konjina je koliko toliko znala da se pojavi i u Trgovištu i da zajebava ljude posle poplave, i u Svilajncu da hrani krave i vozi kombajn... kao što uvode kvote za žene, trebalo bi da uvedu regionalne kvote, Srbija južno od Save, Šapca i Dunava je nevjerovatno loše predstavljena na svim poljima. Istina. Vojvodina koliko-toliko opstaje, a sve ostalo doletelo u Beograd i tamo pustilo korenje. Kod reforme izbornog sistema bi definitivno trebalo podeliti izborne jedinice tako da iz svakog kraja Srbije dođe neko. Metemma je napisao/la: Ne znam šta da mislim o ovoj dvojici, prvi je definitivno dobio povjerenje građana, makar mu protivnik bio i Vučić, dakle nešto je i dobro radio, ali sve te priče o milionima i firmama ... Ako ništa, makar i to pokazuje neku sposobnost. Odavno sam odustao od traganja za poštenim političarima. Nije mek, zna da bude efikasan, povući će DS blago udesno. Metemma je napisao/la: Pajtićev uspjeh u Vojvodini bih prije povezao sa brojem nacionalnih manjina, izbornom sistemu APV te nesposobnošću pokrajinskih odbora ostalih stranaka, ali ovo sa statutom Vojvodine i sl. je i njegovo čedo... Pa definitivno je DS u APV najjači, mada naravno da nije toliko jak kao što je prikazano u pokrajinskoj skupštini. (kao što reče, izborni sistem). Ostale stranke se skroz amaterski ponašaju. Pajtić ima nekog kvaliteta, ali i za njim se vuku repovi. Uz to, nekad zna da vuče sa sobom potpuno blesave kadrove (npr ovaj gradonačelnik NS-a). Čim selekcija bude bolja, deo ligaških glasova će se preliti kod DS-a, što je svakako bonus.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:15 |
|
|
Metemma, zanimljivo kako se ne "bojis" ove garniture na vlasti Pusti DS, oni su svoju pricu odsvirali, sad je period regrupisanja, i vreme ce pokazati u kom smeru to ide... Ne cuh te da kritikujes prihvatanje ucesca na skupovima zajedno sa Albancima sa Kosova u istoj ravni, sto je x puta losija odluka od svih koje je Tadic vukao u vezi Kosova, upletenost svih strana sa u vlasti u milionsku drpacinu para u Agrobanci, pad kreditnog rejtinga... Izgleda da te to ne zanima, pljuvacina po Tadicu ce za neke biti aktuelna i kad bude pokojnik...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:21 |
|
|
Pa dobro, ja sam pokrenuo temu o DS.
Pljuvaćemo vlast u septembru. Sad su tek krenuli, a tada će materijala biti i za izvoz.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:35 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa dobro, ja sam pokrenuo temu o DS.
Pljuvaćemo vlast u septembru. Sad su tek krenuli, a tada će materijala biti i za izvoz. A sto u septembru... to vec smrdi na opasan shit... I umesto da pricamo o kljakavim potezima Vucka i Dacica, sad se namece glavno pitanje sta je sa DS-om...koga boli uvo, oni nece donositi ni jednu vaznu odluku sledece 4 godine u zemlji. Ovo je klasican knee-jerking onih koji su patoloski mrzeli DS uvek, kao izdajnicku stranku...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:49 |
|
|
Znaš kako, ovi tek treba da povuku neke poteze. Neki period tokom koga im se skinemo sa grbače mora da postoji.
A DS... Dosad su trebali da se saberu, a nisu. Što opet pokazuje određene stvari. Bez kvalitetne opozicije nema prave kontrole vlasti. Ali oni se ljudi kupaju...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:53 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Znaš kako, ovi tek treba da povuku neke poteze. Neki period tokom koga im se skinemo sa grbače mora da postoji.
A DS... Dosad su trebali da se saberu, a nisu. Što opet pokazuje određene stvari. Bez kvalitetne opozicije nema prave kontrole vlasti. Ali oni se ljudi kupaju... Cekaj Jagnje, povukli su nekoliko ocajnih poteza... sta da cekamo, 100 dana... Tek kad se stvari razrese za 10-ak dana videcemo sta se sve kuvalo u DS...ovo su do sada medijske spekulacije, namerno skretanje sa vaznih stvari - kakve odluke nam donosi vlast... Jel ti vidis kako je neopazeno prosla vest da prihvataju Kosovo "bez zvezdice", a oko toga smo lomili koplje godinu dana, ovi na vlasti optuzivali Tadica da je i zvezdica izdaja...a sad nonsalatno legli na rudu... ...e to je tema za pricu, kakav Tadic, to je proslost...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 22:59 |
|
|
Pa to sa zvezdicom (valjda još uvek nije izvedeno) je deo njihovog plana o pregovorima. Dakle, daj da vidimo šta rade. Iako mislim da će se naša predviđanja o izdajničkom karakteru ove vlasti potpuno obistiniti. (hell yeah, napravio sam podelu na patriJote i izdajnike, sad se osećam ono pravo velikosrpski )
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 23:07 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa to sa zvezdicom (valjda još uvek nije izvedeno) je deo njihovog plana o pregovorima. Dakle, daj da vidimo šta rade. Iako mislim da će se naša predviđanja o izdajničkom karakteru ove vlasti potpuno obistiniti. (hell yeah, napravio sam podelu na patriJote i izdajnike, sad se osećam ono pravo velikosrpski ) Nekoliko velikih faulova... ne zna se koji je gori... Najavljivali su departizaciju, a nekad gora feudalizacija. Toma kao preblagi Jevrem... prvo usran na sastanku sa Putinom, onda sa dzempercetom na Olimpijadi, ni jedan hrabar drzavnicki govor, najavu novog kursa... Mrka i Velja se tuku oko puteva, smenjuju guvernera da bi postavili totalno nekompetentnu osobu za kontrolu makroekonomije, sto nam je pitanje zivota... Kucna prijateljica radi tamo, ona se kune da je gospodja Jorgovanka visila u Agrobanci...razni Dacicevi ljudi... i da je tu toliko prstiju u medu da drzava od svoje love je morala da uleti preko 200 milki... sto su ogromne pare u ovo nevreme. O Kosovu necu ni da pricam koji su kadar doveli, i kakve odluke najavljuju... Ko ce da preuzme palicu u DS vazno je u nekoj daljoj perspektivi... ali ova pitanja sada gore...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 23:11 |
|
|
Znači sledeći put glasamo za Koštunicu?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 23:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Znači sledeći put glasamo za Koštunicu? Koja je barem dosledan u svojoj budalastini
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 kol 2012, 23:47 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: I umesto da pricamo o kljakavim potezima Vucka i Dacica, sad se namece glavno pitanje sta je sa DS-om...koga boli uvo, oni nece donositi ni jednu vaznu odluku sledece 4 godine u zemlji.
Ovo je klasican knee-jerking onih koji su patoloski mrzeli DS uvek, kao izdajnicku stranku... Bezveze, naravno da se ne radi o tome. Šta, nisu više vlast i ne smemo da ih pomenemo više, inače smo odmah Tomislavovi vernici? A ako te baš zanima, ja ih nisam smatrao izdajničkom strankom sve dok nisu došli na vlast, a posebno posle Đinđićevog ubistva. Kad sam video kakvu gamad puštaju u raznorazne državne i paradržavne institucije, nisam mogao da vjerujem. DzoniBG je napisao/la: Metemma, zanimljivo kako se ne "bojis" ove garniture na vlasti Ne cuh te da kritikujes prihvatanje ucesca na skupovima zajedno sa Albancima sa Kosova u istoj ravni, sto je x puta losija odluka od svih koje je Tadic vukao u vezi Kosova, upletenost svih strana sa u vlasti u milionsku drpacinu para u Agrobanci, pad kreditnog rejtinga... Izgleda da te to ne zanima, pljuvacina po Tadicu ce za neke biti aktuelna i kad bude pokojnik... Ne vidim razloga da svaki put kad pomenem Tadića moram da pomenem i Nikolića, valjda zbog ravnoteže? Da, bojim ih se, definitivno, posebno kad je u pitanju Kosovo. To prihvatanje učešća zajedno sa kosovskim Albancima mi je takođe sumnjivo, ali kao što reče jagnje, još uvijek čekam da vidim šta se iza toga krije. Postoji par činjenica, a to je da ćemo mi u nekom vidu morati da prihvatimo tu kosovskoalbansku administraciju, priznavali je ili ne, i ja u nekim stvarima ne vidim ništa problematično, npr, da se ja pitam, građani Srbije sa Kosova bi mogli normalno da putuju širom svoje zemlje bez obzira koje dokumente imaju, problem osiguranja automobila bih takođe riješio, a i Srbima južno od Ibra nepriznavanje te administracije je jako problematično. Agrobanka? Čekaj, sranja su pravili pod prošlom vlašću, a ovi hapse? Kreditni rejting nije pao ni zbog nove vlasti ni zbog smjene guvernera ili promjene zakona o NBS, već zbog lošeg stanja u privredi. Ne znam odakle potreba da se Tadić brani, s obzirom koliki je to idiot i štetočina, lako se izvukao.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|