|
|
Stranica: 535/1375.
|
[ 34351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 16:20 |
|
|
|
Ima li kakvih novosti, da li je slučaj razjašnjen pa tako sigurno pišeš o slučaj povređenog gosta Nemca? A muškarci koji koji se junače a naročito ako su isprovocirani nikako nisu pi*čke već muškarci koji ne vole da ih pi*ke izazivaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 16:36 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Ima li kakvih novosti, da li je slučaj razjašnjen pa tako sigurno pišeš o slučaj povređenog gosta Nemca? A muškarci koji koji se junače a naročito ako su isprovocirani nikako nisu pi*čke već muškarci koji ne vole da ih pi*ke izazivaju. A čime ga je peder izazvao? Svojim bivstvovanjem? Nije ni čudno da ti je Split ljetna rezidencija s takvim stavovima. 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 16:50 |
|
|
Nisam u istražnom timu pa ti ne bih znala reći ko je koga izazvao u sred noći. I još nešto, kako to peder izaziva? Možeš li mi dočarati moguću scenu? Ko kaže da mi je Split letnja rezidencija? Za Split sam vezana zbog drugih stvari, a letnje rezidencije su mi jadranski otoci i druga mora. Volim čistu vodu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 16:59 |
|
|
PCM je napisao/la: Hunter je napisao/la: Mda... nego zanimljivo da se niko nije osvrnuo na pobedu Srbije u košarkaškom okršaju sa Francuskom. Koliko zajedljivih komentara na gnevno.hr povodom plasiranja Srbije u finale, stvarno me je ponekad sramota... Osvrnulo se ohoho ljudi samo na odgovarajucoj temi, ne znam cega te je sram. Ontopic: Ne kontam vise te sheme s pederima i premlacivanjem. Ti koji su nabili tog njemca su picke. Zbog količine podmuklosti kada se u hrvatskim medijima pojavi vest a ima veze sa Srbijom. Kada je Čilić pobedio na US openu bilo je nebrojeno dobronamernih komentara u srpskoj javnosti. A sad kada srpski košarkaši slave pobedu i plasiranje u finale ja vidim gomilu negativnih komentara u hrvatskim medijima...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 17:33 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
|
Čekajte malo ... ako ja odem u Berlin na NPD-ov miting, da pružim podršku nemačkim patriotama, valjda je očigledno da rizikujem da dobijem batine od muslimana i levičara i da me još i murija ispegla i uhapsi, a da ne moram nikoga ni popreko da pogledam. To je rizik koji moraš da prihvatiš. Medjutim ako odem tamo kao običan turista, koga zanimaju istorijske znamenitosti i kultura grada, onda je to sasvim druga priča.
Dakle isto kao što je ovaj peder iz Nemačke došao u zemlju i grad koji nije ''gay-friendly'' (kako nas i predstavljaju internet vodiči). On predstavlja politiku i jednu ideologiju i vuče sa sobom mogućnost da bude napadnut.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 18:21 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Dakle isto kao što je ovaj peder iz Nemačke došao u zemlju i grad koji nije ''gay-friendly'' (kako nas i predstavljaju internet vodiči). On predstavlja politiku i jednu ideologiju i vuče sa sobom mogućnost da bude napadnut. Zašto da bude napadnut?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 19:23 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Čekajte malo ... ako ja odem u Berlin na NPD-ov miting, da pružim podršku nemačkim patriotama, valjda je očigledno da rizikujem da dobijem batine od muslimana i levičara i da me još i murija ispegla i uhapsi, a da ne moram nikoga ni popreko da pogledam. To je rizik koji moraš da prihvatiš. Medjutim ako odem tamo kao običan turista, koga zanimaju istorijske znamenitosti i kultura grada, onda je to sasvim druga priča.
Dakle isto kao što je ovaj peder iz Nemačke došao u zemlju i grad koji nije ''gay-friendly'' (kako nas i predstavljaju internet vodiči). On predstavlja politiku i jednu ideologiju i vuče sa sobom mogućnost da bude napadnut. Pobogu covjece premlacivanje pedera i generalno te gay populacije je jad jadni i to rade samo isfrustrirane i iskompleksirane pizde od muskaraca. Nema to veze sa gay friendly gradom ili ne gay friendly... To je jad i dno dna.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 19:31 |
|
|
PCM je napisao/la: Pobogu covjece premlacivanje pedera i generalno te gay populacije je jad jadni i to rade samo isfrustrirane i iskompleksirane pizde od muskaraca. Nema to veze sa gay friendly gradom ili ne gay friendly... To je jad i dno dna. Mogu se složiti s tobom da je to krajnje brutalno i primitivno i nikako ne opravdavam ali... šta ćemo sa konkretnim slučajem? Svi se bune a niko da odgovori na pitanje, zašto je Nemac dobio batine? To je esencijalno pitanje za ovaj slučaj. Dakle, ne govorimo o problemima gej populacije već o konkretnom slučaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 13 ruj 2014, 21:22 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Citat: Zašto da bude napadnut? PCM je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Čekajte malo ... ako ja odem u Berlin na NPD-ov miting, da pružim podršku nemačkim patriotama, valjda je očigledno da rizikujem da dobijem batine od muslimana i levičara i da me još i murija ispegla i uhapsi, a da ne moram nikoga ni popreko da pogledam. To je rizik koji moraš da prihvatiš. Medjutim ako odem tamo kao običan turista, koga zanimaju istorijske znamenitosti i kultura grada, onda je to sasvim druga priča.
Dakle isto kao što je ovaj peder iz Nemačke došao u zemlju i grad koji nije ''gay-friendly'' (kako nas i predstavljaju internet vodiči). On predstavlja politiku i jednu ideologiju i vuče sa sobom mogućnost da bude napadnut. Pobogu covjece premlacivanje pedera i generalno te gay populacije je jad jadni i to rade samo isfrustrirane i iskompleksirane pizde od muskaraca. Nema to veze sa gay friendly gradom ili ne gay friendly... To je jad i dno dna. Prvo on nije prebijen zato što je peder, jer niko nema senzor koji može da provali da li je neko peder ili nije, da li voli plave ili crne devojke, debele ili anoreksične, sisate ili guzate. Ovaj lik iz Nemačke (još uvek nije saopšteno ime, pa postoji mogućnost i da je neki Turčin ili melez, mi na Balkanu ne priznajemo naturizovane) je otvoreno propagirao nešto što je strano u Beogradu i generalno na Balkanu, dakle gurao je prst u oko ovdašnjoj kulturi življenja. Drugo, ako je ovo antigey region, nemoj da se provociraš. Pa dobio bi batine i u Zagrebu, da ne pričamo tek o Sarajevu, CG ili Makedoniji, bilo gde. Pa čoveče, na Balkanu dobiješ batine zbog pogrešne boje šala, dobiješ batine od pripadnike svoj sopstvenog naroda. Ali to je cena ponosa, provokacije. Ajde probaj da šetaš u majici sa simbolima neke nacionalističke partije u Nemačkoj ili Austriji, misliš da ne bi dobio batine od nekih levičara ili islamista. Dobio bi batine, bez obzira što su to legalne partije, koje ne krše ustav. Ali to je rizik koji nosi propagiranje neke ideje, odnosno ideologije. Ovaj Nemac je manje peder, a više pobornik gej lobija zbog čega je i dobio batine. To je sve politika, sada najmanje pričaju o pravima pedera, stigli su do prava stranaca, jer navodno su vikali ''nećemo strane'', pa su se setili prava Roma, čak su došli i do prava invalida. Nažalost nacionalističko nasilje je samo prirodan odgovor na bolesnu vladajuću klasu izmišljene tvorevine zvane EU i njegog S.A.D. saveznika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 05:04 |
|
|
|
Beli moraš da ih razumeš.Oni su po tom pitanju što se kaže legli na rudu.To je sada njima sasvim OK. Žalosno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 05:09 |
|
|
|
Negooo...je.be..š pedere. Ko ide u Novi Pazar? Ima li добровољаца? Ima li dragovoljaca? To mene zanima. Muslimani su to lepo posijali dobro im je rodilo vreme im je da to lepo poberu. Sem u koliko srbomrzačka policija to ne spreči svojim blokadama. :-(
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 07:59 |
|
|
|
Homeini je svojevremeno htio da izveze Islamsku revoluciju cijelom svijetu, Lenjin je htio da izveze komunizam cijelom svijetu.
A danas nam izvoze pederske ideologije...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 08:28 |
|
|
chat nick je napisao/la: Negooo...je.be..š pedere. Ko ide u Novi Pazar? Ima li добровољаца? Ima li dragovoljaca? To mene zanima. Muslimani su to lepo posijali dobro im je rodilo vreme im je da to lepo poberu. Sem u koliko srbomrzačka policija to ne spreči svojim blokadama. :-( ja ipak mislim da je vlast srbomrzačka, policija radi šta joj se kaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 10:14 |
|
|
|
Evo ti hijene isis-sa u sandzhaku.A treballo je samo izgoniti ruse iz vojne baze u nishu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 10:20 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
chat nick je napisao/la: Negooo...je.be..š pedere. Ko ide u Novi Pazar? Ima li добровољаца? Ima li dragovoljaca? To mene zanima. Muslimani su to lepo posijali dobro im je rodilo vreme im je da to lepo poberu. Sem u koliko srbomrzačka policija to ne spreči svojim blokadama. :-( Srbi u BIH su ekstremni kao Sandžaklije to ti je taj kompleks manjine.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 13:27 |
|
|
Hunter je napisao/la: ja ipak mislim da je vlast srbomrzačka, policija radi šta joj se kaže.
Mora da je tako.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 14:29 |
|
|
korrisnik je napisao/la: chat nick je napisao/la: Negooo...je.be..š pedere. Ko ide u Novi Pazar? Ima li добровољаца? Ima li dragovoljaca? To mene zanima. Muslimani su to lepo posijali dobro im je rodilo vreme im je da to lepo poberu. Sem u koliko srbomrzačka policija to ne spreči svojim blokadama. :-( Srbi u BIH su ekstremni kao Sandžaklije to ti je taj kompleks manjine. Ti ćeš nekom da kažeš da je manjina Azijatu usred Evrope 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 18:10 |
|
|
Metemma je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Srbi u BIH su ekstremni kao Sandžaklije to ti je taj kompleks manjine.
Ti ćeš nekom da kažeš da je manjina Azijatu usred Evrope  Po čemu je on Azijat a ti nisi? Ako aludiraš na poreklo islama, moram da te podsetim da je i hrišćanstvo u Evropu doneto iz tog dela sveta. Bliski istok je po predanjima abrahamskih religija kolevka civilizacije. Drugim rečima, svi smo Azijati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 19:41 |
|
|
Hunter je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ti ćeš nekom da kažeš da je manjina Azijatu usred Evrope  Po čemu je on Azijat a ti nisi? Ako aludiraš na poreklo islama, moram da te podsetim da je i hrišćanstvo u Evropu doneto iz tog dela sveta. Bliski istok je po predanjima abrahamskih religija kolevka civilizacije. Drugim rečima, svi smo Azijati. Evropa je hrišćanska, hrišćanstvo je nastalo na Bliskom istoku ali nije ostalo usko azijsko. Islam nije evropski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 20:30 |
|
|
Metemma je napisao/la: Hunter je napisao/la: Po čemu je on Azijat a ti nisi? Ako aludiraš na poreklo islama, moram da te podsetim da je i hrišćanstvo u Evropu doneto iz tog dela sveta. Bliski istok je po predanjima abrahamskih religija kolevka civilizacije. Drugim rečima, svi smo Azijati.
Evropa je hrišćanska, hrišćanstvo je nastalo na Bliskom istoku ali nije ostalo usko azijsko. Islam nije evropski. Evropa ni ime nema hrišćansko, niti je hrišćanska civilizacija prva koja je nastala na ovom tlu. Mnogo dugujemo antičkoj civilizaciji bez koje evropska (posebno zapadna) danas ne bi ličila na sebe i zasigurno bi bila znatno siromašnija. A slavu i snagu mnogobožačkog Rima hrišćanska civilizacija i vera nikad nije uspela da oživi i ponovi, iako je obilato ratovala. Pre džamija beše crkvi, a pre crkvi beše hramova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 20:30 |
|
|
Metemma, Čoveče, brate, pa zar nije korisnije da navijaš nego da raspredaš o Azijatima i hrišćanskoj Evropi, osim ako imaš moć rasute pažnje? Čujem komšiluk i po njihovoj reakciji znam rezultat. Nešto su se ućutali pa ću morati pred TV da dam sve od sebe, a možda i okadim ekran.  Protiv Francuza je upalilo. Samo sam dodavala tamjan do poslednjeg koša. lol
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 20:33 |
|
|
Hunter je napisao/la: Metemma je napisao/la: Evropa je hrišćanska, hrišćanstvo je nastalo na Bliskom istoku ali nije ostalo usko azijsko. Islam nije evropski.
Evropa ni ime nema hrišćansko, niti je hrišćanska civilizacija prva koja je nastala na ovom tlu. Mnogo dugujemo antičkoj civilizaciji bez koje evropska (posebno zapadna) danas ne bi ličila na sebe i zasigurno bi bila znatno siromašnija. A slavu i snagu mnogobožačkog Rima hrišćanska civilizacija i vera nikad nije uspela da oživi i ponovi, iako je obilato ratovala. Pre džamija beše crkvi, a pre crkvi beše hramova... A i ti zapeo. Tražim od moderacije TIME OUT. lol Ovo je borba veća nego borba za put ka evropskim integracijama. (jesam li dobro rekla? lol )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 20:40 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Hunter je napisao/la: Evropa ni ime nema hrišćansko, niti je hrišćanska civilizacija prva koja je nastala na ovom tlu. Mnogo dugujemo antičkoj civilizaciji bez koje evropska (posebno zapadna) danas ne bi ličila na sebe i zasigurno bi bila znatno siromašnija. A slavu i snagu mnogobožačkog Rima hrišćanska civilizacija i vera nikad nije uspela da oživi i ponovi, iako je obilato ratovala. Pre džamija beše crkvi, a pre crkvi beše hramova...
A i ti zapeo. Tražim od moderacije TIME OUT. lol Ovo je borba veća nego borba za put ka evropskim integracijama. (jesam li dobro rekla? lol ) Sretno s amerima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 20:50 |
|
|
|
Hvala na željama, valjda i ti navijaš za Srbiju. A Ameri, to sve nabudženo hemijom. Istrošiće se do poslednje četvrtine ako već nisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 14 ruj 2014, 22:19 |
|
|
Au,šta ovi slave? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|