|
|
Stranica: 554/1375.
|
[ 34356 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tema je Srbija, opet si usrao. Nije ovo muslimanski forum.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Ima, al s tobom neće tako da pričaju.  Pa da titula je handrati Baliyku. I ne mojte meni petljati džaba. Znamo se mi dobro. Evo iznerviro se čovik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Čovijek na bošnjački.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Tema je Srbija, opet si usrao. Nije ovo muslimanski forum. Vidi ko je prvi usrao temu sa kineskim puncem i stijenama koje se vežu za testise.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:10 |
|
|
korrisnik je napisao/la: BBC je napisao/la: Tema je Srbija, opet si usrao. Nije ovo muslimanski forum. Vidi ko je prvi usrao temu sa kineskim puncem i stijenama koje se vežu za testise. Pa sad šta bi ti, nećeš tamo di svi misle isto a ne valja ti ni drukčije mišljenje? Nikom se tu ne ugađa, pa neće ni tebi. Ako ti se tema ne sviđa sjaši i rešen problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:14 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Hunter je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Vidi ko je prvi usrao temu sa kineskim puncem i stijenama koje se vežu za testise.
Pa sad šta bi ti, nećeš tamo di svi misle isto a ne valja ti ni drukčije mišljenje? Nikom se tu ne ugađa, pa neće ni tebi. Ako ti se tema ne sviđa sjaši i rešen problem. Pa tad je i otišla offtopic eno ti prelistaj 2 stranice unazad.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:28 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Pa sad šta bi ti, nećeš tamo di svi misle isto a ne valja ti ni drukčije mišljenje? Nikom se tu ne ugađa, pa neće ni tebi. Ako ti se tema ne sviđa sjaši i rešen problem.
Pa tad je i otišla offtopic eno ti prelistaj 2 stranice unazad. Svako skrene s teme tu i tamo. No big deal.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:35 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22274 Lokacija: među zvijezdama
|
Dragi korisniče, ja sam daleko od onih nemoćnih napaćenih zena kojima je muska zaštita potrebna, no hvala ti ipak na brizi. Vjeruj mi da je moj moral u potpunosti siguran ovdje, a i bilo gdje drugdje. Nije mi potreban Alfa muzijak za odbranu, većinom se forumsko pučanstvo brani od mene  Hunter se referirao na vic koji sam postavila, a zavrtanje jaja je bila stilska figura. Lik mi preko foruma ne moze nauditi i upropastiti moj moral, čednost i ostale vrline. Naša rasprava je bila na u okvirima pristojnosti. Ne postoje hijene koje bi mogle od mene " komadic mesa " kušati. Zato relax ...
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dragi korisniče, ja sam daleko od onih nemoćnih napaćenih zena kojima je muska zaštita potrebna, no hvala ti ipak na brizi. Vjeruj mi da je moj moral u potpunosti siguran ovdje, a i bilo gdje drugdje. Nije mi potreban Alfa muzijak za odbranu, većinom se forumsko pučanstvo brani od mene  Hunter se referirao na vic koji sam postavila, a zavrtanje jaja je bila stilska figura. Lik mi preko foruma ne moze nauditi i upropastiti moj moral, čednost i ostale vrline. Naša rasprava je bila na u okvirima pristojnosti. Ne postoje hijene koje bi mogle od mene " komadic mesa " kušati. Zato relax ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dragi korisniče, ja sam daleko od onih nemoćnih napaćenih zena kojima je muska zaštita potrebna, no hvala ti ipak na brizi. Vjeruj mi da je moj moral u potpunosti siguran ovdje, a i bilo gdje drugdje. Nije mi potreban Alfa muzijak za odbranu, većinom se forumsko pučanstvo brani od mene  Hunter se referirao na vic koji sam postavila, a zavrtanje jaja je bila stilska figura. Lik mi preko foruma ne moze nauditi i upropastiti moj moral, čednost i ostale vrline. Naša rasprava je bila na u okvirima pristojnosti. Ne postoje hijene koje bi mogle od mene " komadic mesa " kušati. Zato relax ... Dobro ali kad neko uđe i čita sa strane nije baš lijepo. Ja sam učen kad se ženska populacija približava društvu da se jebe kurtz i ostale riječi izbjegavaju a sad žene to koriste. A nema mi smješnije ništa nego kad žensko kaže boli me quratz. Ali eto takvo ponašanje neadekvatno žena se karakteriše kao raskalašenost i takve cure muškarci najviše iskorištavaju i kasnije ih odbace.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:42 |
|
|
|
Taj razgovor je u granicama pristojnosti. Garantiram. Nemaš potrebe da zauzimas odbrambeni gard. Ali evo javno se zahvaljujem na ponudjenoj zaštiti :)
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:44 |
|
|
|
NEma na čemu. I drugi put kad osjetim ovako ću banuti . Jer hunter se je nadovezao nešto "Ti i njegovi testisi" prelistaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:44 |
|
|
|
NEma na čemu. I drugi put kad osjetim ovako ću banuti . Jer hunter se je nadovezao nešto "Ti i njegovi testisi" prelistaj. Aha evo "Jel ti to sad i meni perfidno obrađuješ jaja?"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:48 |
|
|
Dobro. Nemoj se brinuti nisam ja veterinarka ona iz " Sekuline zene " Seka Sabljic te me njegovi testisi apsolutno ne zanimaju. To su samo verbalni mozdani driblinzi izmedju forumaša 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:51 |
|
|
|
Pa znam da su ali ne valja kad neko to čita sa strane. Neki gost ili nešto. "Eno one bule/balyke su lake.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 21:59 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa znam da su ali ne valja kad neko to čita sa strane. Neki gost ili nešto. "Eno one bule/balyke su lake. Ja nisam ni bula ni balinka. Imam šokačke krvi. Tako da se apsolutno ne trebaš brinuti o dojmu koji ostavljam  Rekoh ti godinama sam tu a lista strijelaca u mom slucaju je prazna  Dakle Forum mi nije potreban za seksualne akrobacije u privatnom zivotu. Preozbiljno ovo shvataš  No ja imam dojam da se neko dobro poznat na tvom nicku zajebaje muški 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:00 |
|
|
korrisnik je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dragi korisniče, ja sam daleko od onih nemoćnih napaćenih zena kojima je muska zaštita potrebna, no hvala ti ipak na brizi. Vjeruj mi da je moj moral u potpunosti siguran ovdje, a i bilo gdje drugdje. Nije mi potreban Alfa muzijak za odbranu, većinom se forumsko pučanstvo brani od mene  Hunter se referirao na vic koji sam postavila, a zavrtanje jaja je bila stilska figura. Lik mi preko foruma ne moze nauditi i upropastiti moj moral, čednost i ostale vrline. Naša rasprava je bila na u okvirima pristojnosti. Ne postoje hijene koje bi mogle od mene " komadic mesa " kušati. Zato relax ... Dobro ali kad neko uđe i čita sa strane nije baš lijepo. Ja sam učen kad se ženska populacija približava društvu da se jebe kurtz i ostale riječi izbjegavaju a sad žene to koriste. A nema mi smješnije ništa nego kad žensko kaže boli me quratz. Ali eto takvo ponašanje neadekvatno žena se karakteriše kao raskalašenost i takve cure muškarci najviše iskorištavaju i kasnije ih odbace. Pseto se uči. Koristi mozak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa znam da su ali ne valja kad neko to čita sa strane. Neki gost ili nešto. "Eno one bule/balyke su lake. Ja nisam ni bula ni balinka. Imam šokačke krvi. Tako da se apsolutno ne trebaš brinuti o dojmu koji ostavljam  Rekoh ti godinama sam tu a lista strijelaca u mom slucaju je prazna  Dakle Forum mi nije potreban za seksualne akrobacije u privatnom zivotu. Preozbiljno ovo shvataš  No ja imam dojam da se neko dobro poznat na tvom nicku zajebaje muški  Nije Bošnjak sam šta se to mora dokazivati. Ali nismo svi ista generacija pa zato tako izgleda i rijeko je na forumu shvaćenoi ono šta ja mislim. Ja sam generacija Ateisteforumaša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa znam da su ali ne valja kad neko to čita sa strane. Neki gost ili nešto. "Eno one bule/balyke su lake. Ja nisam ni bula ni balinka. Imam šokačke krvi. Tako da se apsolutno ne trebaš brinuti o dojmu koji ostavljam  Rekoh ti godinama sam tu a lista strijelaca u mom slucaju je prazna  Dakle Forum mi nije potreban za seksualne akrobacije u privatnom zivotu. Preozbiljno ovo shvataš  No ja imam dojam da se neko dobro poznat na tvom nicku zajebaje muški  Ne razumiš ti Sarajka čovika, on bi te tako rado branio...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:04 |
|
|
Hunter je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Dobro ali kad neko uđe i čita sa strane nije baš lijepo. Ja sam učen kad se ženska populacija približava društvu da se jebe kurtz i ostale riječi izbjegavaju a sad žene to koriste. A nema mi smješnije ništa nego kad žensko kaže boli me quratz. Ali eto takvo ponašanje neadekvatno žena se karakteriše kao raskalašenost i takve cure muškarci najviše iskorištavaju i kasnije ih odbace.
Pseto se uči. Koristi mozak. Pseto se dresira džukelo jedna. A učenje se stiče korištenjem mozga i razmišljanjem. Onda su svi učenici psi po tvome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:08 |
|
|
Dobro momci smirite strasti.  Vratimo se temi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:10 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Pseto se uči. Koristi mozak.
Pseto se dresira džukelo jedna. A učenje se stiče korištenjem mozga i razmišljanjem. Onda su svi učenici psi po tvome. Ako nikad ne donesu svoju odluku, onda jesu psi. Pseto ponavlja samo naučeno, čovik posli učitelja ide dalje i uči sam. Mamlazu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:11 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Pseto se uči. Koristi mozak.
Pseto se dresira džukelo jedna. A učenje se stiče korištenjem mozga i razmišljanjem. Onda su svi učenici psi po tvome. Pajdo, nauci se da su ti sestre Bosnjakinje odgovorne same za sebe. Inace, posten si momak, sacuvaj si to.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:12 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Ima, al s tobom neće tako da pričaju.  Pa da titula je handrati Baliyku. I ne mojte meni petljati džaba. Znamo se mi dobro. Uf, a kako se zove ta titula.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:21 |
|
|
Hunter je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pseto se dresira džukelo jedna. A učenje se stiče korištenjem mozga i razmišljanjem. Onda su svi učenici psi po tvome. Ako nikad ne donesu svoju odluku, onda jesu psi. Pseto ponavlja samo naučeno, čovik posli učitelja ide dalje i uči sam. Mamlazu.  Znaš li šta znači pojam učenja???? Naučio sam sam sebe razmišljanjen o određenim stvarima kroz život. I onda sam valjda učen ili naučen.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|