|
|
Stranica: 555/1375.
|
[ 34356 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:26 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
puntar2.0 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pseto se dresira džukelo jedna. A učenje se stiče korištenjem mozga i razmišljanjem. Onda su svi učenici psi po tvome. Pajdo, nauci se da su ti sestre Bosnjakinje odgovorne same za sebe. Inace, posten si momak, sacuvaj si to. Dobro one su odgovorne za sebe ali to ne znači kad bi neko sutra napao na neku (fizički psihički verbalno bilo kakko) ne mislim samo Bošnjakinju da treba ignorirati ona će sama sebe braniti šta mene briga. A što se tiče moje izjave o lešinarima naravno nisam mislio na sve ne BOšnjake na forumu nego ima nekih koji su takvi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2014, 22:28 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
puntar2.0 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa da titula je handrati Baliyku. I ne mojte meni petljati džaba. Znamo se mi dobro.
Uf, a kako se zove ta titula. Da zna bula kakva je slanina ne bi bula ljubila Turčina. Ej munira ko te razmontira Srbi braća jebo li ih ćaća . Ej Munira đe su ti dimije u četnika oko redenika. Itd itd.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 05:11 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Ako nikad ne donesu svoju odluku, onda jesu psi. Pseto ponavlja samo naučeno, čovik posli učitelja ide dalje i uči sam. Mamlazu.  Znaš li šta znači pojam učenja???? Naučio sam sam sebe razmišljanjen o određenim stvarima kroz život. I onda sam valjda učen ili naučen. Jesi vala, obučen si za svaku situaciju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 05:24 |
|
|
|
Al neko valja neku gudru ovde po forumu jbt!I to baš lošu. Jel ovo,od onog ruskog krokodila?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 05:24 |
|
|
Pustite"čoveka".Praznik mu je,neki. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 06:35 |
|
|
Citat: Pismo mom bratu Rifatu ef. Fejziću Pregledano 3.722 puta | 3. Oktobar 2014 Brate Rifate, uz molbu Allahu dž.š. da sve nas uputi na put milosti, podsjećam tebe i sve nas da su oni koje pozivaš za zaštitnike i pomagače, tvoju i moju braću na nož predali četnicima u BiH, pa zar da te oni brane od mene? Pozivaš režim da se obračuna sa mnom a taj režim bi bio najsrećniji da biološki eliminiše i tebe i mene i tvoju i moju porodicu i djecu… Brate moj, objeručke predaješ svoga brata onome koji se do sada ničim nije pokazao da zastupa pravdu, niti mu je stalo do istine, a naš Poslanik kaže: “Musliman je muslimanu brat, ne predaje ga niti ga izdaje”. Buniš se zbog Škole Kur’ana i dječije igraone, u kojoj će naša djeca umjesto o pjesmarica o šarenoj laži učiti šehadet, pa zar ti može Kur'an i njegova ljepota zasmetati? DOVA ZA BRATA I UMMET: Evo me sjedim pored Allahove kuće Kabe, u sred svete Mekke, razmišljam o tebi i molim Plemenitog i Milostivog Allaha da ti dade svako dobro na oba svijeta. Molim se Allahu da nam istinu pokaže istinom, te da nas poslije uputi da je slijedimo, i da nam zabludu pikaže zabludom pa da nas pomogne da je izbjegavamo. Molim Allaha za sav Ummet našeg Poslanika, a posebno za ummet koji živi u Sandžaku. PA ZAR TI MOŽE KUR’AN I NJEGOVA LJEPOTA ZASMETATI: Brate moj, čitao sam ovih dana tvoje izjave, koje su me rastužile, i molio sam Allaha da Ti oprosti sve one teške riječi koje si tom prilikom izgovorio. Pozvao si režim da zaštiti našu Islamsku zajednicu od nas samih, upirući prst protiv svoga brata. Brate Rifate, uz molbu Allahu dž.š. da sve nas uputi na put milosti, podsjećam tebe i sve nas da su oni koje pozivaš za zaštitnike i pomagače, tvoju i moju braću na nož predali četnicima u BiH, pa zar da te oni brane od mene? Pozivaš režim da se obračuna sa mnom a taj režim bi bio najsrećniji da biološki eliminiše i tebe i mene i tvoju i moju porodicu i djecu… Brate moj, objeručke predaješ svoga brata onome koji se do sada ničim nije pokazao da zastupa pravdu, niti mu je stalo do istine, a naš Poslanik kaže: “Musliman je muslimanu brat, ne predaje ga niti ga izdaje”. Buniš se zbog Škole Kur’ana i dječije igraone, u kojoj će naša djeca umjesto o pjesmarica o šarenoj laži učiti šehadet, pa zar ti može Kur'an i njegova ljepota zasmetati? Kur'an je čisto dobro i ljepota, a dobra i ljepote nikada nije dosta. Govoriš da nas Škola Kur'ana razjedinjuje, a šta nas to, tako ti Allaha Veličanstvenog, može ujediniti ako ne Kur'an. Ja te ovim putem pozivam da odustaneš od borbe protiv Škole Ku'rana i da upišeš svoju djecu u ovu našu zajedničku instituciju kako bi postali čuvari Allahove knjige. FAŠISTI SU ONI KOJI GENOCID POČINIŠE NAD TVOJIM I MOJIM NARODOM: Brate moj, nazvao si najboljeg sandžačkog sina fašistom, a zar nije preče da si fašizam pripisao onima koji genocid učineše nad tvojim i mojim narodom? I zar može Sandžački muftija biti fašista, kada potiče iz naroda koji nikada u historiji nije imao fašistički pokret. Smeta ti brate Rifate Muftijstvo sandžačko, a svi odbori IZ-e iz Južnog Sandžaka na čelu sa odborom iz Rožaja su osnivači Mešihata Sandžaka, po odluci koja je, kao što i sam znaš, u pravnom smislu i dalje na snazi. SPC MOŽE – IZ NE MOŽE: Brate moj, ljutiš se što Islamska zajednica preskače državne granice a ne smeta ti što Srpska pravoslavna crkva sa sjedištem u Beogradu organizira sav vjerski i duhovni život pravoslavnog naroda u Crnoj Gori. Ti i predsjednik Crne Gore hoćete da Islamsku zajednicu ogradite granicama Crne Gore, a Srpska pravoslavna crkva može slobodno uživati ustavno pravo i sva međunarodna prava o slobodi vjere i njenom izvandržavnom teritorijalnom ustrojstvu. Brate moj, po ustavu Islamske zajdnice sa sjedištem u Sarajevu, muftijstvo Islamske zajednice Sandžaka je cjelovito i obuhvata i južni i sjeverni Sandžak, i ima jednog muftiju, pa zašto to ne prihvatiš, kada je u tome mnogo veći stepen jedinstva od onog kome ti pozivaš. “Koristim priliku da te pozovem da se zajedno, rame uz rame borimo na ispravan način za prava našeg naroda i tako uđemo u historiju sa lijepim spomenom. Ja molim Allaha da me počasti šehadetom za Islam i muslimane Sandžaka. U tom smislu, Bajram mubarek olsun” ISKLJUČIO SI ME ŠTO ŽELIM DA NAŠA INSTITUCIJA BUDE DIO IZ SA SJEDIŠTEM U SARAJEVU: Brate moj, isključio si me iz Medžlisa ili Odbora Islamske zajednice Rožaja zato što želim da ta naša institucija bude i suštinski dio Islamske zajednice sa sjedištem u Sarajevu, jer je formalno pravno, po odluci koju sam prije pomenuo, u sastavu Muftijstva Sandžaka. Podsjećam te brate Rifate, da je nedavno Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori, čiji si predsjednik, u maju ove godine, bar prema medijskim informacijama, uoči prijedhodnih lokalnih izbora, donio odluku o integraciji cijele Islamske zajednice u Crnoj Gori u jedinstvenu Islamsku zajednicu sa sjedištem u Sarajevu. HRLIŠ PROTIV ISTINE, A ZNAŠ NAŠI PONOSNI PRECI IZ BALOTIĆA UVIJEK SU BIULI NA STRANI ISTINE: Brate moj, svojim izjavama i zabranama cijepaš Sandžak i kidaš našu vezu sa Novim Pazarom, a dobro znaš da su nam naši preci iz ponosnih Balotića ostavili u amanet da čuvamo jedinstvo Sandžaka. Brate moj, sjeti se samo govora i oporuka tvoga i moga mudrog amidže, r.h. Kadrije Fejzića koji te je preklinjao svim kletvama da nikada ne prekineš vezu sa Novim Pazarom i da ne cijepaš Sandžak i Muftijstvo sandžačko. Pa zar ti je lahko zgaziti te riječi i amanet koji ti je ostavio? Brate moj, vidim te kako hrliš i trčiš da zadovoljiš režim, pa makar to bilo protiv istine i pravde, a znaš li da su naši ponosni preci iz Balotića uvijek bili na strani istine i pravde koliko god to bilo mrsko režimima i diktatorima. Sjeti se da su naši djedovi zaštitili šejha Mehmeda Užičanina u Balotićima kada ga je vlast proganjala samo zato što je govorio istinu i branio pravdu! Sjeti se također da su naši Balote dali utočište hfz. Hamdiji ef. Koničaninu kada ga je režim htio likvidirati, a ti brate moj, danas, kao sin tih velikana, guraš svoga brata u ruke režima i još se ljutiš što režim odmah ne reagira i ne isuče britku sablju da odrubi glavu tvoga brata. POZIV NA JEDINSTVO: Brate moj, pozivam te na jedinstvo muslimana cijelog Sandžaka, Crne Gore, Srbije, BiH, Slovenije i Hrvatske sa sjedištem u Sarajevu, i molim te ne cijepaj naše safove i poslušaj moje iskrene savjete. Sve ovo što si uradio od grešaka koje sam spomenuo i koje nisam, molim Allaha da ti ih oprosti i stanje tvoje na bolje da promijeni. I znaj brate da me od Kur'ana, Sandžaka i naših sandžačkih vjerskih i nacionalnih institucija ne možeš odvratiti, i kada bi sam bio na ovom putu ja bi ustrajao, ali kao što vidiš, nisam sam niti sam ostao bez podrške. Brate moj, znaj da ću se za Sandžak boriti svim legalnin sredstvima do posljednjeg daha i snage. RAME UZ RAME: Koristim priliku da te pozovem da se zajedno, rame uz rame borimo na ispravan način za prava našeg naroda i tako uđemo u historiju sa lijepim spomenom. Ja molim Allaha da me počasti šehadetom za Islam i muslimane Sandžaka. U tom smislu, Bajram mubarek olsun, želi ti Allahov rob i tvoj brat, Abdurrahman Kujević iz Balotića, Rožaja, iz našeg lijepog Sandžaka, koji, dok ti piše ove riječi, sjedi pored časne Kabe u svetoj Mekki. Četvrtak 08. zul hidže 1435. g.h. 02. 10.2014 god. hfz. Abdurrahman ef. Kujević
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 06:37 |
|
|
|
Bio nekad čovek i prezivao se Balotić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 06:39 |
|
|
|
Порекло презимена Балотић Аутор: administrator Објављено: мај 12, 2013 На: Војислав Ананић, Презимена | Коментари : 0 Прочитано: 1 Стојан Караџић, Вук Шибалић: „Дробњак и породице у ДРОБЊАКУ и њихово поријекло“, II допунско издање, Београд, 1997, ИШ ‘Стручна књига’ БАЛОТИЋИ Балотићи воде поријекло од Балоте, сина Ивана Калуђеровића , који се приликом досељавања Новљана у Дробњак, из Бањана, доселио у Дробњачко село Дубровско. Иван је, осим сина Балоте, имао и Илију. Илија је имао сина Перка, а овај Ивана, који је био дробњачки војвода. Помиње се у документима с краја 16. и почетком 17. вијека као војвода Иван Калуђеровић. Балота Иванов Калуђеровић био је познат као кнез. Његови потомци се по њему прозваше Балотићи. Балота је имао сина, кнеза Радмана, а Радман Николу, који је био такође кнез у Дробњаку. Он је са дробњачким обер- кнезом Симеуном Мандићем предводио Дробњаке који су се налазили у саставу војске босанског везира Кукавице, која је нападала Чево 1612. године. У овој бици са Чевљанима погину кнез Никола Балотић и обер-кнез Симеун Мандић. Од кнеза Николе остала су два сина, Радман и Тома. Радман је имао Радосава и Николу. Радосав Радманов имао је надимак „Сератлија“ и од њега су Сератлићи, а Никола, други Радманов син, имао је надимак „Зарубак“ и од њега су Зарубице . Томићи су од Томе, сина кнеза Николе. ИЗВОР: Стојан Караџић, Вук Шибалић: Дробњак и породице у Дробњаку и њихово поријекло, 1997, приредио сарадник портала ПОРЕКЛО Војислав Ананић
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 06:41 |
|
|
|
Ko se tuđom verom zarazi njemu izlečenja nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 07:40 |
|
|
chat nick je napisao/la: Al neko valja neku gudru ovde po forumu jbt!I to baš lošu. Jel ovo,od onog ruskog krokodila? Nikakav krokodil to Rusi mogu dati upute svojim slavenskim jaranima Srbima. A mi ako treba možemo od braće Albanaca malo a i iz Bliskog Istoka hašiša. Nemoj se sikirati da ćemo spasti na krokodil koji se pravi mišomorom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 12:06 |
|
|
Jbt, koja diskusija! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 13:19 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Jbt, koja diskusija!  Neka ih, nek se ispucaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 13:24 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
|
Sarajka dobro si ti na vreme pobegla od ovih talibana, tek sada vidim u kakvom su položaju žene u muslimanskom entitetu i kako će tek biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 13:26 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Sarajka dobro si ti na vreme pobegla od ovih talibana, tek sada vidim u kakvom su položaju žene u muslimanskom entitetu i kako će tek biti. Ma da, kao brane ih a nedaju im ni da beknu. Zašto se muslimani toliko boje žena, ne kontam...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 13:42 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Sarajka dobro si ti na vreme pobegla od ovih talibana, tek sada vidim u kakvom su položaju žene u muslimanskom entitetu i kako će tek biti. Ali stvarno, jedino lebowski nije upozoravao forumske Bošnjakinje na nedolično ponašanje. Nadam se da je u stvarnom životu to manje izraženo. Ipak ime privlaci klerikalne nacionaliste među njima. Nisu valjda svi toliko mentalno otišli na istok.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 16:08 |
|
|
|
E zbog ovakvih mi moramo biti takvi (ne mislim na dodika nego na kretene koji stavljaju ovakve naslove) i one koji ovo rade. .Maloljetnica A. E. svjedocila je kako su njezine dojucerasnje skolske drugarice Srpkinje upadale u bosnjacke kuce i naoruzane nozevima prisiljavale bosnjacke djevojcice, djevojke i mladje zene da s njima idu na srpske polozaje na brdu Zuc, gdje su ih onda Srbi silovali. U tom podrucju svaka cetnicka kuca bila je pretvorena u mucilista Bosnjakinja. Prilikom oslobodjenja Zuci od cetnika, vojnici Armije RBiH naisli su u nekoliko srpskih kuca na gole djevojcice, a u rovovima na nekoliko izmasakriranih zenskih leseva bez glava. Vojnici komandanta Muzafera Mesica u jednoj su srpskoj kuci na Zuci, odakle su cetnici u strahu pobjegli, pronasli sest djevojaka koje su bile na ivici smrti. Sve su bile vise puta silovane, a neke su od njih ostale trudne...
Na Grbavici su Srbi iz stanova Bosnjakinje odvodili na razna mjesta gdje su ih silovali, a potom dalje i do Pala i na druge lokalitete medju svoje vojnike. U svojoj izjavi jedan od stradalnika s Grbavice prica: "Cujem jednom oko 22.oo sata zenski glas kako zove u pomoc - jednom, dva puta, tri puta. Sutradan cujem da su staricu od 83 godine silovali. Trazili pice, pa kad nisu nasli, daj sta das. A njoj 83 godine." Bosnjakinja B. predstavnicima Human Rights Watcha -Helsinki i Women's Rights Projecta ispricala je svoje stradanje u Doboju: "Uzivali su u tome da smisle sto ogavniji nacin da nas ponize... Jednoj zatocenici doveli su cetrnaestogodisnjeg sina. Natjerali su ga da siluje majku. Gledale smo to svojim ocima... Ako neko od vojnika fizicki nije bio u stanju da izvrsi silovanje, koristio bi bocu ili pistolj ili bi me pomokrio. Ne mogu reci tacno koliko su me puta silovali za tih 28 dana. Cini mi se bezbroj." Mirjana Sainovic, Srpkinja iz Doboja, tokom agresije na BiH bila je upletena u upravu dva konclogora za silovanje nesrpskih zena. Ti logori su bili u Srednjoj skoli u Doboju i u hangaru kod "Bosanke" u Usori gdje je ona dovodila srpske vojnike da odaberu zene za silovanje, kaze se u Izvjestaju Human Rights Watcha-Helsinki.
Eto to nas na to asocira kad neko sa strane se uvaljuje sa onakvim ispadima. Sad će ti vi reći da smo mi takav narod da nas sve asocira na rat i Genocid i da pominjemo Genocid zbog propagande ali to nije istina. Treba proći dosta vremena da se mi normalizujemo kao što smo bili eto toliko od mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 16:35 |
|
|
|
@Whiteone eto sad si uvjeren da kod nas nece biti gay parade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 16:35 |
|
|
|
Zbog tog mentaliteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 17:35 |
|
|
Ni meni nije jasan taj lažni moral kod muslimana, ali činjenica je da su nekada bili mnogo više sekularni, a da danas se okreću ekstremizmu. korrisnik je napisao/la: @Whiteone eto sad si uvjeren da kod nas nece biti gay parade. Pa možda i neće biti, jer vaš muslimanski entitet će biti mala država koja će verovatno biti nebitna ovim kretenima iz EU. Ako kojim slučajem opstane BiH, te pederske parade ćete gledati i sve što možete uraditi je da napadate svoje ljude u policiji koji će imati zadatak da te pedere odbrane od vas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 18:12 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Ni meni nije jasan taj lažni moral kod muslimana, ali činjenica je da su nekada bili mnogo više sekularni, a da danas se okreću ekstremizmu. korrisnik je napisao/la: @Whiteone eto sad si uvjeren da kod nas nece biti gay parade. Pa možda i neće biti, jer vaš muslimanski entitet će biti mala država koja će verovatno biti nebitna ovim kretenima iz EU. Ako kojim slučajem opstane BiH, te pederske parade ćete gledati i sve što možete uraditi je da napadate svoje ljude u policiji koji će imati zadatak da te pedere odbrane od vas. Hajmo malo o raspadu BiH. Kad joj predviđaš raspad. I šta dalje. Svjestan si da onda sve mora ispočetka se raditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 18:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Čuj neće biti gay parade. To ne odlučujete vi vehabije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 lis 2014, 18:20 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Ni meni nije jasan taj lažni moral kod muslimana, ali činjenica je da su nekada bili mnogo više sekularni, a da danas se okreću ekstremizmu.
Pa možda i neće biti, jer vaš muslimanski entitet će biti mala država koja će verovatno biti nebitna ovim kretenima iz EU. Ako kojim slučajem opstane BiH, te pederske parade ćete gledati i sve što možete uraditi je da napadate svoje ljude u policiji koji će imati zadatak da te pedere odbrane od vas. Hajmo malo o raspadu BiH. Kad joj predviđaš raspad. I šta dalje. Svjestan si da onda sve mora ispočetka se raditi. Sami ste krivi što ste prihvatili ustav kakav nema niko u okruženju. Takav ustav garantuje dugovečnost državi samo ako budete imali standard kao Švajcarska, a ni tada ne bi opstali ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2014, 00:09 |
|
|
http://webtribune.rs/izgleda-li-vam-da- ... ja-sansa/#Izgleda li vam da se nešto u Srbiji opasno kuva? I meni Piše: Željko Cvijanović Da sam na Vučićevom mestu, ne bih se pitao ko su ti koji me napadaju, već ko su oni koji me brane i ko su oni koji danas ćute
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2014, 08:15 |
|
|
Metemma je napisao/la: http://webtribune.rs/izgleda-li-vam-da-se-nesto-u-srbiji-opasno-kuva-i-meni-putinova-poseta-kao-poslednja-sansa/#
Izgleda li vam da se nešto u Srbiji opasno kuva? I meni
Piše: Željko Cvijanović
Da sam na Vučićevom mestu, ne bih se pitao ko su ti koji me napadaju, već ko su oni koji me brane i ko su oni koji danas ćute Citat: AV ozbiljno i odgovorno vodi Srbiju kroz proces pridruživanja EU a bolne reforme u koje je ova Vlada odlučno ušla obezbediće građanima osetni boljitak već 2016 godine! Botujem po povoljnoj ceni, za detalje javite se na pp 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2014, 23:12 |
|
|
 Da li je sledeće Sarajevo ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|