HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 31 svi 2026, 08:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585 ... 1375  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 22 stu 2014, 15:00 

joe enter je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
Naravno da nije problem to što si ti Crnogorac, Mađar ili šar pei, problem je što si govno.
Evo ti ovog Ahme pa se razmnožavajte. I on će se složiti da je Vlah dobio što su svi oni zaslužili.

Ja govno?? , pa ja nisam ništa slagao i uvek stojim iza svojih reči , pa sam očekivao da i ti stojiš iza svojih.

Dakle , jel ubistvo Tatona i ovoga sinoć ista stvar?? , ako jeste objasni svoje tvrdnje koje tvrdiš i zbog toga prozivaš mene i mrske ti kulturnjake iz Beograda što su palili sveće za Tatonom.

Apsolutno ista stvar ! Mi smo demokratska civilizovana evropska država i kaznili smo naše ubice.
Ja od Turaka očekujem ono što su i najavili, da je Marko sam sebe ubio i da nema potrebe da se istražuje taj slučaj.
Turska ne pripada civilizovanom svetu kao i Albanija i muslimanski entitet u tzv BiH, oni to pravdaju kao jedno dobro delo gde je jedan nevernik propisano stradao.
Tako su reagovali i na ubicu engeskog navijača, on je već na slobodi, a u sudnici je dobijao ogromnu neskrivenu podršku.

Naš obraz je čist. Od Turaka očekujem da ostanu ono što jesu.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:02 

Metemma je napisao/la:
Na šta li će vam djeca ličit stoko bezrepa...

Jak argument, nema sta.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:03 

ahmo88 je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
Na šta li će vam djeca ličit stoko bezrepa...

Jak argument, nema sta.

Kuš stoko.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:04 

Blitz je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Ja govno?? , pa ja nisam ništa slagao i uvek stojim iza svojih reči , pa sam očekivao da i ti stojiš iza svojih.

Dakle , jel ubistvo Tatona i ovoga sinoć ista stvar?? , ako jeste objasni svoje tvrdnje koje tvrdiš i zbog toga prozivaš mene i mrske ti kulturnjake iz Beograda što su palili sveće za Tatonom.

Apsolutno ista stvar ! Mi smo demokratska civilizovana evropska država i kaznili smo naše ubice.
Ja od Turaka očekujem ono što su i najavili, da je Marko sam sebe ubio i da nema potrebe da se istražuje taj slučaj.
Turska ne pripada civilizovanom svetu kao i Albanija i muslimanski entitet u tzv BiH, oni to pravdaju kao jedno dobro delo gde je jedan nevernik propisano stradao.
Tako su reagovali i na ubicu engeskog navijača, on je već na slobodi, a u sudnici je dobijao ogromnu neskrivenu podršku.

Naš obraz je čist. Od Turaka očekujem da ostanu ono što jesu.

Ha ha ha :smajl007

A ciji si ti majke ti?

Malo bi da se igras crusadera i branika miteleuropskih vrijednota od azijatskih hordi s one strane Neretve. :D

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:05 

ahmo88 je napisao/la:
Citat:
I on će se složiti da je Vlah dobio što su svi oni zaslužili.

Koji ogavni fasizam. Onaj s dna kace. Prvo ga napadas i vrijedas da je Madjar, sto je po tebi uvreda - jel, a sad bi ga zbog toga sto se ne kune u Ratka & Radovana + Baju Malog Knindzu, da svrstas u red "****** izdajnika".

Fuj kakvi ste.

Ahmo nigdje nije reko da "sve vlahe tako treba" vec da su ta navijacko huliganska govna (ruku na srce, srpska su tu na vrhu svjetske ljestvice) treba primiriti i da je dobro da ponekad dobiju po picki jer ih njihova drzava (vidjeli smo nekoc u Beogradu) nije u stanju urazumiti. Mozda ovako, prije nego sto iduci put opet krenu u palez, barem par njih prije malkice razmisli da to nije uvijek setnja kao po marakani kad je igrala BiH. :)

Ahmo brate mili , nisam ja Mađar ja sam Turčin iz ravnice, i kad me zovu izdajnikom i drugim imenima , ja odmah zatekbirim da se sve ori celim južnobačkim okrugom tako da pokrepa pola okolne farme svinja , a lokalnog popa i vođe navijača i fašističkih grupa trgne iz srpskog sna. :zubati

Zabole me za tuđe nacionalizme i fašzime , ako su oni govna nek' ih jedu do mile volje dok se ne udave u njima.
Meni smeta samo ovaj naš srpski jer on izjeda moj narod i ubija budućnost naše dece.
Zato ja se uglavnom očitujem kad je naša bagra u pitanju , i naravno uvek sam u pravo zato me i mrze lažući i lajući bez imalo argumenata.

Evo vidiš matemajmun me prozvao izdajnikom jer nisam stavio znak jednakosti između ubistva Tatona i onog sinoć , i kad sam mu rekao da to prosto ne ide u isti koš sa argumetnima jasnim kao dan , on ili ćuti ili laje lažući.

Selam brate!! :palacgore2 :zubati

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:06 

Metemma je napisao/la:
ahmo88 je napisao/la:

Jak argument, nema sta.

Kuš stoko.

De se ti malo smiri. Ovo je samo jedna mala forumska rasprava i zaista nije potrebno odmah iznositi na vidjelo svu porodicnu tradiciju i kulturu.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:06 

joe enter je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
Govorimo o reakciji javnosti na ovo ubistvo. Ubistvo Srbina u Turskoj nije izazvalo toliko saosjećanje u Srbiji koliko je ubistvo Francuza u Srbiji. Prije svega reakcija srpske javnosti, i to znamo i kog dijela javnosti.

Što se tiče navijača i njihove hrabrosti, sve više mi liče na lutke na koncu UDBE. No dobro, vidjećemo.

Zato ja kežm da si smrad obični i ostaćeš zauvek smrad.

Prvo , ovo je neuporedivo , jer ovaj ubijeni mladić je bio u grupi navijača koja kao grupa pravi sranja i sukobi se sa protivničkim navijačima i policijom o čemu svedoče i snimci.

Dok Bris Taton je došao kao običan navijač koji inače voleo srpsku muziku(trubače) kojeg su samog kao uhvatili banda takvih paščadi kao što si ti i ubili od batina.

Da je Bris Taton bio u gomili majmuna koja traži sranja rekacija bi bila drugačija , ali on to nije bio , pizdurinio jedna smrdljiva.

Sektašu ne pričaj o čemu pojma nemaš! Da te ne bi pojeo mrak. :gunsmilie

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:09 

joe enter je napisao/la:
Zabole me za tuđe nacionalizme i fašzime ,
Meni smeta samo ovaj naš srpski

Šta reći...

ahmo88 je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

Kuš stoko.

De se ti malo smiri. Ovo je samo jedna mala forumska rasprava i zaista nije potrebno odmah iznositi na vidjelo svu porodicnu tradiciju i kulturu.

Sve je ok, smiren sam, ovo je samo način kako se raspravlja s takvima kao što si ti.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:12 

storaB je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Zato ja kežm da si smrad obični i ostaćeš zauvek smrad.

Prvo , ovo je neuporedivo , jer ovaj ubijeni mladić je bio u grupi navijača koja kao grupa pravi sranja i sukobi se sa protivničkim navijačima i policijom o čemu svedoče i snimci.

Dok Bris Taton je došao kao običan navijač koji inače voleo srpsku muziku(trubače) kojeg su samog kao uhvatili banda takvih paščadi kao što si ti i ubili od batina.

Da je Bris Taton bio u gomili majmuna koja traži sranja rekacija bi bila drugačija , ali on to nije bio , pizdurinio jedna smrdljiva.

Pa kome ti bolan da prijetis? Pa tebi je zivot toliko prazan da ejakuliras mentalno (nadam se ne i bukvalno) kad se nekom komsiji u Zvornickoj kasabi rodi srbska beba. :D Mislim...koliko prazan moze ljudski zivot biti...

De malo realnosti.

Da li je ijedan od branioca vjekovnih narodskih tradicija ovdje iznio ijedan, makar jedan argument, koji osporava ovo sto je napisao Joe Enter, naime: ne moze se porediti ubistvo covjeka u kaficu s ubistvom - najvjerovatnije pijanog - huligana u toku nocnih huliganskih obracuna.

Ja ne znam da li je ovaj sto ga je ubio ista bolji od njega. Moze biti da jeste i da jednostavno nije htio dozvoliti da mu pijana govna seru po kvartu (sto ga cini makar malo boljim) ili je isto govno koje je jedva cekalo na ovako nesto i koje bi se u slicnoj situaciji u Beogradu isto ponasalo. To niko od nas ne zna. Ali cinjenica je da se ubistvo Francuza ne more porediti s ovim. To i slijepac vidi ali zlonamjernik ne.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:17 

joe enter, tvoj problem je što samo tražiš pažnju po bilo koju cenu da budeš antiprotivan, attention whore. Reći da sada ovo ubistvo u Turskoj nema veze sa ubistvom u Beogradu, nije izdaja, nego debilizam i licemerje.

Kakav je to fašizam, ako ja tražim isto za turske ubice, da ne bude samo jedan i da svi budu osuđeni na ukupno 240 godina robije, da njihove NVO drže proteste po Ankari i Carigradu, da mediji otvoreno osude turske ubice i da roditelji nastradalog momka tuže državu Tursku.

Zašto u svakoj temi moraš da izigravaš budalu ?

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:18 

Metemma je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Zabole me za tuđe nacionalizme i fašzime ,
Meni smeta samo ovaj naš srpski

Šta reći...

ahmo88 je napisao/la:

Sve je ok, smiren sam, ovo je samo način kako se raspravlja s takvima kao što si ti.

Mislis s nama koje su obrezali ne pitajuci nas da li zelimo ili ove koje nisu obrezali ali ne zele da ponavljaju kao zombiji mantru o kukavnom srbstvu ugasenom? Ti si se i prema jednima i prema drugima na isti nacin obratio. A nisi morao. Da ti je tamo brat zijanio pa inekako ali ovako pjeniti samo zbog toga sto te neko ubijedio da ti je i huligansko pijano govno brat samo zato sto je Srbin...e to vec ne mogu da shvatim.

Dakle ko god ne misli kao ti "mrsh stoko"?

Zasto ste tako nakaradni?

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:20 

Ti si ladno toliko lud da se nečemu čudiš posle onih svinjarija koje si pisao... nije ni čudo šta vam rade kad ste takvi ludi.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:21 

Blitz je napisao/la:
joe enter, tvoj problem je što samo tražiš pažnju po bilo koju cenu da budeš antiprotivan, attention whore. Reći da sada ovo ubistvo u Turskoj nema veze sa ubistvom u Beogradu, nije izdaja, nego debilizam i licemerje.

Kakav je to fašizam, ako ja tražim isto za turske ubice, da ne bude samo jedan i da svi budu osuđeni na ukupno 240 godina robije, da njihove NVO drže proteste po Ankari i Carigradu, da mediji otvoreno osude turske ubice i da roditelji nastradalog momka tuže državu Tursku.

Razlozi zbog kojih ti trazis pravdu su fasisticki. I ti to vrlo dobro znas.

Kakva ono bjase pjesma kad su u Sirokom Brijegu ubili onog Vedrana? Jos Hrvat bjese...

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:22 

ahmo88 je napisao/la:
storaB je napisao/la:

Pa kome ti bolan da prijetis? Pa tebi je zivot toliko prazan da ejakuliras mentalno (nadam se ne i bukvalno) kad se nekom komsiji u Zvornickoj kasabi rodi srbska beba. :D Mislim...koliko prazan moze ljudski zivot biti...

De malo realnosti.

Da li je ijedan od branioca vjekovnih narodskih tradicija ovdje iznio ijedan, makar jedan argument, koji osporava ovo sto je napisao Joe Enter, naime: ne moze se porediti ubistvo covjeka u kaficu s ubistvom - najvjerovatnije pijanog - huligana u toku nocnih huliganskih obracuna.

Ja ne znam da li je ovaj sto ga je ubio ista bolji od njega. Moze biti da jeste i da jednostavno nije htio dozvoliti da mu pijana govna seru po kvartu (sto ga cini makar malo boljim) ili je isto govno koje je jedva cekalo na ovako nesto i koje bi se u slicnoj situaciji u Beogradu isto ponasalo. To niko od nas ne zna. Ali cinjenica je da se ubistvo Francuza ne more porediti s ovim.J To i slijepac vidi ali zlonamjernik ne.

Ja od muslimana i nisam očekivao ništa pametnije.
Kad bih se davio u mutnoj Moravi i kada bi neki musliman pokušao da me spasi, radije bih izabrao da se udavim, jer bi me snašlo manje zlo ... možda bih i preživeo reku.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:25 

Blitz je napisao/la:

Ubistvo nije isto , jer ovaj je bio u grupi navijača koja se sukobila sa drugim navijačima i policijom i pravili su sranja lomeći okolo , i to je razultat koji je uvek očekivan kad su huligani u pitanju.

Taton je ubijen iz čista mira sedeći u kafiću.

Kako to može biti isto??

Svakako da treba turska država osuditi toga ubicu na najstrožu kaznu , a ako to ne urade onda su govna kao država.

Od koga tražiš da se osude ubice u Turskoj?? , od Vučića i naše policije?? , pa da naši panduri idu tamo hapsiti i suditi?? :ucelo

Ovo što radite sa propagandom služi samo za pozivanje na linč , a to znači da će pekare biti napadane,Albanci,muslimanei,ambasada,.....

Nisu ga ubili Tirci već turski huligani u sukobu sa srpskim huliganima , dok Taton nije bio huligan već običan mirni mladić koji je sedeo u kafiću.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:26 

Blitz je napisao/la:
ahmo88 je napisao/la:

De malo realnosti.

Ja ne znam da li je ovaj sto ga je ubio ista bolji od njega. Moze biti da jeste i da jednostavno nije htio dozvoliti da mu pijana govna seru po kvartu (sto ga cini makar malo boljim) ili je isto govno koje je jedva cekalo na ovako nesto i koje bi se u slicnoj situaciji u Beogradu isto ponasalo. To niko od nas ne zna. Ali cinjenica je da se ubistvo Francuza ne more porediti s ovim.J To i slijepac vidi ali zlonamjernik ne.

Kad bih se davio u mutnoj Moravi i kada bi neki musliman pokušao da me spasi, radije bih izabrao da se udavim, jer bi me snašlo manje zlo ... možda bih i preživeo reku.

Prvo reci oklen si pa cemo dalje (jer vidim da ne argumentiras)

Kakanj? Jablanica? Bugojno? Gornji Vakuf?

Jer znas, imao sam priliku vidjeti da su najvece rvatske patriote i branioci miteleurupskih vrijednota po svakoraznim fejsbuk stranicama upravo rvatine iz tih pripizdina.

Tako da takve principijelno ne uzimam za ozbiljno jer im je mrznja neopisiva a isto tako i zaostalost. Imate isti obim glava i iste face ko i komsije vam drugih vjeroispovijesti ali ste se ufurali da ste veci papa od pape.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:30 

Blitz je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
A ova prica koja se provlaci o nevinosti srba pri zvjerskom ubojstvu
francuza samo pokazuje koliko pojedinci doista suosjecaju sa nekim ko nije srbin.
znamo drustvo vi ni za sta niste krivi. Nikad niste bili i sve je urota vatikanska.
Cak i kad se vasi navijaci medjusobno u sacekusama kokaju utokama

Tulkas, zašto uvek generalizuješ sve što ima veze sa Srbima i Srbijom ? To je samo znak tvoje srbofobije, koju nekad prikrivaš, a nekad je otvorena.
Evo ja kao srpski nacionalista, ne vidim ništa loše u kažnjavanju ubica Brisa Tatona, već sam u prošlom komentaru pisao o tome. Čak su neki naši mediji pisali da je u rancu imao dres partizana, verovatno je kupio kao suvenir.
Imaš na forumu i srpske liberale, moje političke neistomišljenike, ali i oni će se u ovom slučaju složiti samnom.

Kokaju se i vaši međusobno, to nije problem, već kada nesreća uvuče međunardnu pažnju.

ne generaliziram.
Procitaj pocetak i sve jasno.
Stora bolan pusti sa nabrajanjem nemoj da ja spiskove postavljam o vasem "ponasanju".
Bezze ti je to

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:31 

joe enter je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

Ubistvo nije isto , jer ovaj je bio u grupi navijača koja se sukobila sa drugim navijačima i policijom i pravili su sranja lomeći okolo , i to je razultat koji je uvek očekivan kad su huligani u pitanju.

Kako to može biti isto??

Svakako da treba turska država osuditi toga ubicu na najstrožu kaznu , a ako to ne urade onda su govna kao država.

Od koga tražiš da se osude ubice u Turskoj?? , od Vučića i naše policije?? , pa da naši panduri idu tamo hapsiti i suditi?? :ucelo

Ovo što radite sa propagandom služi samo za pozivanje na linč , a to znači da će pekare biti napadane,Albanci,muslimanei,ambasada,.....

Nisu ga ubili Tirci već turski huligani u sukobu sa srpskim huliganima , dok Taton nije bio huligan već običan mirni mladić koji je sedeo u kafiću.

Ha ha ha pa ako Vucic to ne dovede u red nece niko.

Citat:

Vise puta ponovljen argument na koji niko od njih nije mogao odgovoriti.

Ustvari znaju to oni ali radi se o totalno bolesnim mentalnim sklopovima koji funkcionisu po principu krvnog srodstva s nepoznatim ljudima koji slucajno pripadaju istom nacionalnom korpusu. Pa im kao takvima ne mozes objasniti da nije isto spaliti bebu u besici i ubiti naoruzanog vojnika tokom borbe.

Jebe ih to sto su im huliganska braca po krvi popusili - i to bas - od mrskog Turcina. Nema tu mnogo sazaljenja s ovim sto je zijanio vec je to vise nacionalna kita koja pati od kompleksa nize vrijednosti. Takva je velika vecina ovdje (mislim na ove koji redovno piskaraju).

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:33 

ahmo88 je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

Jer znas, imao sam priliku vidjeti da su najvece rvatske patriote i branioci miteleurupskih vrijednota po svakoraznim fejsbuk stranicama upravo rvatine iz tih pripizdina.

Tako da takve principijelno ne uzimam za ozbiljno jer im je mrznja neopisiva a isto tako i zaostalost. Imate isti obim glava i iste face ko i komsije vam drugih vjeroispovijesti ali ste se ufurali da ste veci papa od pape.

Ahmo ne njajke o Hrvatima i pripizdinama. Nema gorih pripizdina od vasih.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:33 

ahmo88 je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

WHiteone i Srbin 1/1 tj Blitzcrank.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:34 

Citat:
Razlozi zbog kojih ti trazis pravdu su fasisticki. I ti to vrlo dobro znas.

Ti ne znaš ništa o pokojnom Marku, a već si mu presudio. Da si bar sačekao neke nove vesti i saznanja, pa da te razumem. Ovako samo slediš svoju islamofašističku ideologiju srbofobije.

joe enter je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

Kako to može biti isto??

Ti nemaš nikakvih dokaza da je pokojni Marko bilo šta lomio, kao što mi nemamo dokaza da je Taton bio huligan. Dakle sam izmišljaš i kreiraš događanja kako tebi odgovara.

Nemoj da sumnjaš da je Turska govno od države kao što si i napisao, jer to jeste i pokazala je na procesu protiv ubice engleskog navijača.

Vučića i naše organe nisam ni spominjao, već turske NVO, turske medije, ako oni uopšte smatraju da pripadaju Evropi i da imaju nešto od evropskih vrednosti.
Ne zaboravi da je to država koja ima određeni stepen saradnje sa EU i da njihova dijaspora je brojna u Evropi.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:34 

ahmo88 je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

A šta drugo može da bude iz tog dijela Bačke, nego miks Zelenaša, Mađara i rotvajlera.

A da li je moguce da se sagovorniku koji ne dijeli tvoje naciosovinisticke stavove obratis normalno bez vrijedjanja i spovanja?

Prelistaj malo unatrag. Ko kod da nije ponavljo tvoju, vasu mantru o srbstvu kukavnom mucko nastradalom, odmah si u startu vrijedjao.

I onda da vas covjek ne pozeli cizmom u labrnje...

Pre nego što si ovo napisao morao si listati i čitati ali ne selektivno, samo Meta već i moralnu nakazu joe entera koji, gle čuda, slaga me da voli svoje Srbe a on neSrbin.

Dakle, ne možeš kritikovati nikoga dokle god ti i tebi slični ovako pišete:

ahmo88 je napisao/la:
Vidjecemo kako ce Albanci (koji doduse nisu nista bolji) razbucati ovu besperspektivnu nacosku greatserbia-bagru ako stisnu muda pa se pojave. Vec samo kokice pripremio.

Memento mori!

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:38 

Tulkas je napisao/la:
ahmo88 je napisao/la:

Ahmo ne njajke o Hrvatima i pripizdinama. Nema gorih pripizdina od vasih.

Mozda. Ali vidio si sigurno da je on na obicni argument s moje strane koji se odnosi na diskusiju odgovorio s pozivima na sveti rat protiv obrezanih nevjernika. Kakav je onda po tvome misljenju odgovor zasluzio?

Pa nisu bolan svi bas ko Jevreji iz Drugog Svjetskog koji su vise furali onu Isusovu "ako te udari u jedan obraz ti mu pruzi drugi" a manje onu starotestamentsku o "oku za oko i zubu za zub". Ima ih i koji ti na samar uzvrate sa sakom u nos.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:41 

BGabriel je napisao/la:
ahmo88 je napisao/la:

A da li je moguce da se sagovorniku koji ne dijeli tvoje naciosovinisticke stavove obratis normalno bez vrijedjanja i spovanja?

Prelistaj malo unatrag. Ko kod da nije ponavljo tvoju, vasu mantru o srbstvu kukavnom mucko nastradalom, odmah si u startu vrijedjao.

I onda da vas covjek ne pozeli cizmom u labrnje...

Pre nego što si ovo napisao morao si listati i čitati ali ne selektivno, samo Meta već i moralnu nakazu joe entera koji, gle čuda, slaga me da voli svoje Srbe a on neSrbin.

Dakle, ne možeš kritikovati nikoga dokle god ti i tebi slični ovako pišete:

ahmo88 je napisao/la:
Vidjecemo kako ce Albanci (koji doduse nisu nista bolji) razbucati ovu besperspektivnu nacosku greatserbia-bagru ako stisnu muda pa se pojave. Vec samo kokice pripremio.

Memento mori!

Ovdje citas ono sta zelis a ne ono sta pise. Namjerno sam naglasio da TI Albanci koji bi u tom slucaju razbucali TE Srbe nisu nista bolji. I ja mogu stradanje takvih posmatrati samo uz pivo i kokice.

Nije mozda sasvim moralno korektno ali je iskreno. :)

Ovo gore u vezi Joe Entera nisam shvatio. Ali je jedini medju Srbima ovdje koji je reko ono sta jes i zbog toga proglasen "bahlijskim izdajnikom".

Vrh

PostPostano: 22 stu 2014, 15:45 

Blitz je napisao/la:
Ti nemaš nikakvih dokaza da je pokojni Marko bilo šta lomio, kao što mi nemamo dokaza da je Taton bio huligan. Dakle sam izmišljaš i kreiraš događanja kako tebi odgovara.

Nemoj da sumnjaš da je Turska govno od države kao što si i napisao, jer to jeste i pokazala je na procesu protiv ubice engleskog navijača.

Vučića i naše organe nisam ni spominjao, već turske NVO, turske medije, ako oni uopšte smatraju da pripadaju Evropi i da imaju nešto od evropskih vrednosti.
Ne zaboravi da je to država koja ima određeni stepen saradnje sa EU i da njihova dijaspora je brojna u Evropi.

Pa taj Marko je ubijen u sukobu huligana , a on je bio u grupi koja se sukobila.
Šta se praviš lud jbt.

Taton je ubijen jer je sedeo u kafiću u centru Beograda na pravdi boga jedinoga.

Turske organizacije će svakako osuditi ali ponavljam to nije isto , jer je bio sukob huligana tako da se ubistva dešavaju , a Taton je bio miran običan mladić koji je mučki ubijen , i zato su srpske NVO i mnogi moralni ljudi protestvovali ne protiv države već likova koji takve stvari opravdavaju kao što ti radiš i većina ovde na forumu.

A šta ako Turci ne osude kako si zamislio?? , jel to znači da ćeš imati pravo ganjati okolo Albance,muslimane,napadati džamije,turske kamiondžije,....jer ne vidim šta drugo možeš učniti osim ako Vučić se udruži sa Putinom i bombarduju Tursku??

Ti već unapred govoriš da Turci neće ništa uraditi po ovom pitanju samo da bi našao opravdanje za progon ovdašnjih Albanaca,,muslimana,džamija,....koji sa time veze nemaju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585 ... 1375  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: