|
|
Stranica: 583/1375.
|
[ 34351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:45 |
|
|
ahmo88 je napisao/la: Matemajmune  (Sory moradoh, ovo je fakat dobra fora) kad prestanes velicati masoubice i genocidase - kao sto ti radi 90% sunarodnika diljem bosanskih sumetina i pseudogradica, onda mozes spominjati Cacu. Dobro ti je covjek rekao, od samog pocetka trazis samo po picki jer cim neko ne dijeli tvoje pobudalesale stavove po kojima su Turci u Istanbulu roknuli malo srbonevinasce koje je doslo da samo malo et` tim Turcima pokaze srbijanski folklor, odmah grizes i lajes ko sarplaninac. M'rš! To ja onako po srpski, folklorno u svoje ime, a u ime ožalošćene majke neka ti je Bog u pomoći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:48 |
|
|
Citat: Ovo gore u vezi Joe Entera nisam shvatio. Ali je jedini medju Srbima ovdje koji je reko ono sta jes i zbog toga proglasen "bahlijskim izdajnikom". Ja sam takođe rekao da su ubice Tatona zaslužile kaznu, ali ti i Tulkas kao najveći srbofobi terate po svom. Generalizovanje ... Citat: Pa taj Marko je ubijen u sukobu huligana , a on je bio u grupi koja se sukobila. Pusti medije ... mediji su svašta pisali i kada je ubijen Taton. Sudski postupak se vodi na osnovu konkretnih dokaza. I šta kažeš Turska ima svoje NVO i Nataše Kandić ? I još kažeš da će oni reagovati. Važi verujem ti, ti si verovatno više upućen u njihovo delovanje.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:52 |
|
|
Blitz je napisao/la: Citat: Ovo gore u vezi Joe Entera nisam shvatio. Ali je jedini medju Srbima ovdje koji je reko ono sta jes i zbog toga proglasen "bahlijskim izdajnikom". Ja sam takođe rekao da su ubice Tatona zaslužile kaznu, ali ti i Tulkas kao najveći srbofobi terate po svom. Generalizovanje ... Po cemu sam ja to srbofob. A ne srbofil ja jos ponavljam za tobom Zato sto ne podnosim one koji stuju cetnicku ideologiju. hmmmm ako je to mjerilo onda jesam
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:54 |
|
|
ahmo88 je napisao/la: Ovdje citas ono sta zelis a ne ono sta pise. Namjerno sam naglasio da TI Albanci koji bi u tom slucaju razbucali TE Srbe nisu nista bolji. I ja mogu stradanje takvih posmatrati samo uz pivo i kokice.
Nije mozda sasvim moralno korektno ali je iskreno. :)
Ovo gore u vezi Joe Entera nisam shvatio. Ali je jedini medju Srbima ovdje koji je reko ono sta jes i zbog toga proglasen "bahlijskim izdajnikom". Šta ti meni tumačiš svoje pisanje? Samo ti piši i tapši entera, čoveka sa dijagnozom F60 pa do F69 ev. F99.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:55 |
|
|
BGabriel je napisao/la: ahmo88 je napisao/la: Matemajmune  (Sory moradoh, ovo je fakat dobra fora) kad prestanes velicati masoubice i genocidase - kao sto ti radi 90% sunarodnika diljem bosanskih sumetina i pseudogradica, onda mozes spominjati Cacu. Dobro ti je covjek rekao, od samog pocetka trazis samo po picki jer cim neko ne dijeli tvoje pobudalesale stavove po kojima su Turci u Istanbulu roknuli malo srbonevinasce koje je doslo da samo malo et` tim Turcima pokaze srbijanski folklor, odmah grizes i lajes ko sarplaninac. M'rš! To ja onako po srpski, folklorno u svoje ime, a u ime ožalošćene majke neka ti je Bog u pomoći. Izvini ali moram ti reci. Mislim da si glup. Zasto? Zato sto nisi u stanju da shvatis ironiju i sarkazam. Naravno da ne mislim da se radilo o nevinascu. Gabrielu, de mi reci, da li ti je bilo zao onog Vedrana sto ga ubise u sred bijela dana u Sirokom Brijegu i da li si i tad stao u odbranu navijackih prava?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:55 |
|
|
Blitz je napisao/la: Citat: Ovo gore u vezi Joe Entera nisam shvatio. Ali je jedini medju Srbima ovdje koji je reko ono sta jes i zbog toga proglasen "bahlijskim izdajnikom". Ja sam takođe rekao da su ubice Tatona zaslužile kaznu, ali ti i Tulkas kao najveći srbofobi terate po svom. Generalizovanje ... Čekaj malo , aj budi pošten pa pregrizi svoje reči i stavove. Malopre si rekao meni da je Turska takva zemlja da ne osuđuje ubice , pa ako je to činjenica zašto su navjijači Zvezde išli u takvu državu gde postoji kako ti kažeš realna opsanost da budeš ubijen a da niko ne odgovara?? Jel ti navijači nisi znali isto što i ti?? , a ako su znali onda su otišli sa razlogom da rizikuju svoj život jer idu praviti sranja i po mogućnosti da oni ubiju nekog jer tamo u Turskoj kako ti kažeš žive ubice koje niko ne kažnjava , a ubice treba ubijati zar ne??
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:58 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Blitz je napisao/la: Ja sam takođe rekao da su ubice Tatona zaslužile kaznu, ali ti i Tulkas kao najveći srbofobi terate po svom. Generalizovanje ... Po cemu sam ja to srbofil? Zato sto ne podnosim one koji stuju cetnicku ideologiju. hmmmm ako je to mjerilo onda jesam Nisi srbofil, nego srbofob. Zato što generalizuješ sve Srbe, čak i kada je to očigledno. Da ti ne crtam sada, nisi glup, guraš sve Srbe u isti koš, čak i kada se ti Srbi javno slažu sa tobom. Da je to u jednom temi, nego ti prešlo u naviku. Ti si dežuran za takve stvari, ali to je tvoj problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:00 |
|
|
BGabriel je napisao/la: ahmo88 je napisao/la: Ovdje citas ono sta zelis a ne ono sta pise. Namjerno sam naglasio da TI Albanci koji bi u tom slucaju razbucali TE Srbe nisu nista bolji. I ja mogu stradanje takvih posmatrati samo uz pivo i kokice.
Nije mozda sasvim moralno korektno ali je iskreno. :)
Ovo gore u vezi Joe Entera nisam shvatio. Ali je jedini medju Srbima ovdje koji je reko ono sta jes i zbog toga proglasen "bahlijskim izdajnikom". Šta ti meni tumačiš svoje pisanje? Samo ti piši i tapši entera, čoveka sa dijagnozom F60 pa do F69 ev. F99. Ne znam ja ko ovdje ima kakvu dijagnozu. Vidim samo pojedinacne stavove na pojedinacnim temama. Na ovoj temi je covjek reko sto jes i odmah je pocela spika o "izdajnistvu"..i da se slucajno ne zna da je Srbin garant bi ga proglasili bahlijom koji je doso da glumi Srbina. E to je taj fasizam koji mi se gadi iskonski. I tu ste identicni. Kao sto je odmah neko izdajnik ko se na nekom bosanskom forumu zalaze za treci entitet (kao da je ovako moguce otici u neku od rvatskih pripizdina i reci da je to Bosna..ovo ono)...ha dje ce to reci neko ko nije Hrvat. Dzaba objasnjavati i argumentovati...u startu si jal izdajnik jal Hrvat ili nedaj boze Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:02 |
|
|
Blitz je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Po cemu sam ja to srbofil? Zato sto ne podnosim one koji stuju cetnicku ideologiju. hmmmm ako je to mjerilo onda jesam
Nisi srbofil, nego srbofob. Zato što generalizuješ sve Srbe, čak i kada je to očigledno. Da ti ne crtam sada, nisi glup, guraš sve Srbe u isti koš, čak i kada se ti Srbi javno slažu sa tobom. Da je to u jednom temi, nego ti prešlo u naviku. Ti si dežuran za takve stvari, ali to je tvoj problem. ALO POZEGA?! Isto to radis sa svim muslimanima ili sa svim Bosnjacima. Da li zaista neko moze biti veca budala od onog mahnitog BBC-a... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:04 |
|
|
Blitz je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Po cemu sam ja to srbofil? Zato sto ne podnosim one koji stuju cetnicku ideologiju. hmmmm ako je to mjerilo onda jesam
Nisi srbofil, nego srbofob. Zato što generalizuješ sve Srbe, čak i kada je to očigledno. Da ti ne crtam sada, nisi glup, guraš sve Srbe u isti koš, čak i kada se ti Srbi javno slažu sa tobom. Da je to u jednom temi, nego ti prešlo u naviku. Ti si dežuran za takve stvari, ali to je tvoj problem. Automatski za tobom napisah srbofil pa skontah WTF ako ne procitas kako treba ono sto napisem onda ne komentiraj. napisao sam kako pojedinci pricaju gluposti o ubistvu francuza. kao drugo opet ponavljam. ako sam srbofob zato sto ne podnosim one koje stuju cetnicku ideoligiju onda ok. Jel jasno
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:07 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8208 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Tulkas i kako je ubijen Taton? To si negdje vidio? Čuo? Od koga? Da li je istražitelj bio na licu mjesta? Kažem opet o čemu ne znaš nemoj. I ja ne pričam o molekularnoj fizici...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:09 |
|
|
joe enter je napisao/la: Blitz je napisao/la: Ja sam takođe rekao da su ubice Tatona zaslužile kaznu, ali ti i Tulkas kao najveći srbofobi terate po svom. Generalizovanje ... Čekaj malo , aj budi pošten pa pregrizi svoje reči i stavove. Malopre si rekao meni da je Turska takva zemlja da ne osuđuje ubice , pa ako je to činjenica zašto su navjijači Zvezde išli u takvu državu gde postoji kako ti kažeš realna opsanost da budeš ubijen a da niko ne odgovara?? Jel ti navijači nisi znali isto što i ti?? , a ako su znali onda su otišli sa razlogom da rizikuju svoj život jer idu praviti sranja i po mogućnosti da oni ubiju nekog jer tamo u Turskoj kako ti kažeš žive ubice koje niko ne kažnjava , a ubice treba ubijati zar ne?? Možda ja Tursku zamišljam kao Mordor, ali to je moj problem, a navijači su možda poverovali evropskim sportskim društvima, koji su iz nekih razloga prihvatili da Turska učestvuju u tim takmičenjima, kao zemlja koja je sposobna da primi goste, a da se ne vrate u mrtvačkom kovčegu. Tu već nisam ja kriv, jer moja reč istine ne može da dopre daleko, već naše vlasti u Beogradu, koje promovišu Tursku, turski turizam i hranu, tursku kulturu genocida kroz serije itd. Pa na kraju krajeva su dozvolili da se odigra utakmica visokog rizika. Sada kada je već kasno zabranili su FK Novom Pazaru da igra utakmicu sa navijačima. Ali opet bolje i to nego da se ponavlja nasilje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:12 |
|
|
storaB je napisao/la: Tulkas i kako je ubijen Taton? To si negdje vidio? Čuo? Od koga? Da li je istražitelj bio na licu mjesta? Kažem opet o čemu ne znaš nemoj. I ja ne pričam o molekularnoj fizici... Moza je ovog momka ubio neki njegov. Otkuda znamo. Jesi bio tamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:12 |
|
|
ahmo88 je napisao/la: BGabriel je napisao/la: M'rš!
To ja onako po srpski, folklorno u svoje ime, a u ime ožalošćene majke neka ti je Bog u pomoći.
Izvini ali moram ti reci. Mislim da si glup. Zasto? Zato sto nisi u stanju da shvatis ironiju i sarkazam. Naravno da ne mislim da se radilo o nevinascu. Gabrielu, de mi reci, da li ti je bilo zao onog Vedrana sto ga ubise u sred bijela dana u Sirokom Brijegu i da li si i tad stao u odbranu navijackih prava? Moram i ja tebi reći da si druga moralna nakaza pored entera jer u ovom razgovoru gde se govori o smrti dvadesetpetogodišnjaka šta god da je uzrok, nema ironije i sarkazma, nema metafora na koje se vadiš, tupsone jedan, razumeš li? I nisam muško već žensko, majka dva sina. Žao mi je svakog čoveka koga ubiju pa i Vedrana ko god bio i šta god da je bilo, nisam upoznata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:13 |
|
|
ahmo88 je napisao/la: Ne znam ja ko ovdje ima kakvu dijagnozu. Vidim samo pojedinacne stavove na pojedinacnim temama. Na ovoj temi je covjek reko sto jes i odmah je pocela spika o "izdajnistvu"..i da se slucajno ne zna da je Srbin garant bi ga proglasili bahlijom koji je doso da glumi Srbina. E to je taj fasizam koji mi se gadi iskonski. I tu ste identicni. Kao sto je odmah neko izdajnik ko se na nekom bosanskom forumu zalaze za treci entitet (kao da je ovako moguce otici u neku od rvatskih pripizdina i reci da je to Bosna..ovo ono)...ha dje ce to reci neko ko nije Hrvat. Dzaba objasnjavati i argumentovati...u startu si jal izdajnik jal Hrvat ili nedaj boze Srbin.
Dijagnoza je dolazak prvi put na ovu temu da se kao hijena napijes krvi poginulog decka... Da imas malo ljudskosti u sebi, preskocio bi da se divis "zajebanim Turcima"... jos se tip nije ni ohladio, a lesinarski mu razvlacis kosti kako je maltene to i zasluzio... Sve ok, od takvih tipova i ne ocekujem drugacije, pun ih je trougao Sarajevo-Tuzla-Zenica, svedske i kanadske dodrinaske bojne... samo nemoj posle da mi kukate, kme kme, dzenosajd, sta nam uradise vlasi... takvim protuvama poput tebe treba kicmu ispravljati stanglom... Dodjes ovde pa se nasladjujes govno jedno poturceno...laj malo iza ekrana, to ti je plafon...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:15 |
|
|
BGabriel je napisao/la: ahmo88 je napisao/la:
Izvini ali moram ti reci. Mislim da si glup. Zasto? Zato sto nisi u stanju da shvatis ironiju i sarkazam.
Naravno da ne mislim da se radilo o nevinascu.
Gabrielu, de mi reci, da li ti je bilo zao onog Vedrana sto ga ubise u sred bijela dana u Sirokom Brijegu i da li si i tad stao u odbranu navijackih prava?
Moram i ja tebi reći da si druga moralna nakaza pored entera jer u ovom razgovoru gde se govori o smrti dvadesetpetogodišnjaka šta god da je uzrok, nema ironije i sarkazma, nema metafora na koje se vadiš, tupsone jedan, razumeš li? I nisam muško već žensko, majka dva sina. Žao mi je svakog čoveka koga ubiju pa i Vedrana ko god bio i šta god da je bilo, nisam upoznata. Stani malo Ahmo. Da li si i za Vedrana i njegove govorio da su zasluzili sta su dobili. dosli su u tudji grad da orgijaju. I ne napadaj Gabi bez veze
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:17 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8208 Lokacija: Republic of Srpska
|
Tulkas je napisao/la: storaB je napisao/la: Tulkas i kako je ubijen Taton? To si negdje vidio? Čuo? Od koga? Da li je istražitelj bio na licu mjesta? Kažem opet o čemu ne znaš nemoj. I ja ne pričam o molekularnoj fizici... Moza je ovog momka ubio neki njegov. Otkuda znamo. Jesi bio tamo. To je to. Ne znaš i onda nagađaš. Učiš polako. 
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:21 |
|
|
storaB je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
Moza je ovog momka ubio neki njegov. Otkuda znamo. Jesi bio tamo.
To je to. Ne znaš i onda nagađaš. Učiš polako.  To mi je vec odavno poznato covjece. Praksa takvih ko sto si ti.. Izvlakuse i trabunjanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:22 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Blitz je napisao/la: Nisi srbofil, nego srbofob. Zato što generalizuješ sve Srbe, čak i kada je to očigledno. Da ti ne crtam sada, nisi glup, guraš sve Srbe u isti koš, čak i kada se ti Srbi javno slažu sa tobom. Da je to u jednom temi, nego ti prešlo u naviku. Ti si dežuran za takve stvari, ali to je tvoj problem.
Automatski za tobom napisah srbofil pa skontah WTF ako ne procitas kako treba ono sto napisem onda ne komentiraj. napisao sam kako pojedinci pricaju gluposti o ubistvu francuza. kao drugo opet ponavljam. ako sam srbofob zato sto ne podnosim one koje stuju cetnicku ideoligiju onda ok. Jel jasno Kapiram ja sve, uvek se možeš sakriti iza četničke ideologije, kao što Srbi mogu iza ustaške kada generalizuju jedan ceo narod. Kada se radi o osudi ideologije to je u redu, ali ne i kompletnog naroda. Ali i to može biti relativno, čak i kada misliš samo na ideološku pripadnost. Recimo nije isto četnik i neočetnik, ili ustaša i neoustaša, jer jedni su pod zemljom i ostavili su sa sobom svoje probleme, a ovi neo imaju nove probleme. Ako sam ja recimo neočetnik, a BBC neoustaša i složimo se u svemu što se tiče srpsko-hrvatskih odnosa. Šta nam ti onda dođeš, nešto kao Žarko Puhovski ili Vedrana Rudan ? Kažem ti teoretski, nemoj da shvatiš bukvalno. p.s. međutim zanimljivo je da ti uvek teraš vodu na suprotnu vodenicu, nikad na srpsku ... po svaku cenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:24 |
|
|
uostalom..sta ste se vise digli. mescini ovi se medjusobno porokali. :) Citat: “Uprava Galatasaraya od jutros je uključena u sve aktivnosti koje se odnose na pripremu tijela navijača za prijevoz u domovinu jer niko iz Crvene zvezde nije bio prisutan. Lijes je već sada spreman za prijevoz”, kazao je potpredsjednik Galatasaraya dodajući da niko zasigurno ne podržava ovakav događaj.
“Ovo što se desilo mnogo nas je rastužilo kao i našu zemlju. Voljeli bi da se ovako nešto nije desilo, ali događaj se desio među navijačima Crvene zvezde. Osoba koja je smrtno stradala doputovala je u Istanbul vlastitim vozilom. Osoba s kojom je žrtva imala raspravu je također, došla vlastitim vozilom. U policijskim izvorima postoje ovi podaci. Ovo je tužan događaj, ali sreća je da niko iz naše zemlje nije umiješan u ovaj događaj”, istakao je Albayrak. http://www.fokus.ba/27534/sport/ostali- ... -navijaca/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:26 |
|
|
BGabriel je napisao/la: ahmo88 je napisao/la:
Izvini ali moram ti reci. Mislim da si glup. Zasto? Zato sto nisi u stanju da shvatis ironiju i sarkazam.
Naravno da ne mislim da se radilo o nevinascu.
Gabrielu, de mi reci, da li ti je bilo zao onog Vedrana sto ga ubise u sred bijela dana u Sirokom Brijegu i da li si i tad stao u odbranu navijackih prava?
Moram i ja tebi reći da si druga moralna nakaza pored entera jer u ovom razgovoru gde se govori o smrti dvadesetpetogodišnjaka šta god da je uzrok, nema ironije i sarkazma, nema metafora na koje se vadiš, tupsone jedan, razumeš li? I nisam muško već žensko, majka dva sina. Žao mi je svakog čoveka koga ubiju pa i Vedrana ko god bio i šta god da je bilo, nisam upoznata. Izgleda da sam te zamijenio s nekim. Izvini. :) Nije lako majkama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:27 |
|
|
ahmo88 je napisao/la: uostalom..sta ste se vise digli. mescini ovi se medjusobno porokali. :) Citat: “Uprava Galatasaraya od jutros je uključena u sve aktivnosti koje se odnose na pripremu tijela navijača za prijevoz u domovinu jer niko iz Crvene zvezde nije bio prisutan. Lijes je već sada spreman za prijevoz”, kazao je potpredsjednik Galatasaraya dodajući da niko zasigurno ne podržava ovakav događaj.
“Ovo što se desilo mnogo nas je rastužilo kao i našu zemlju. Voljeli bi da se ovako nešto nije desilo, ali događaj se desio među navijačima Crvene zvezde. Osoba koja je smrtno stradala doputovala je u Istanbul vlastitim vozilom. Osoba s kojom je žrtva imala raspravu je također, došla vlastitim vozilom. U policijskim izvorima postoje ovi podaci. Ovo je tužan događaj, ali sreća je da niko iz naše zemlje nije umiješan u ovaj događaj”, istakao je Albayrak. http://www.fokus.ba/27534/sport/ostali- ... -navijaca/Odlično, ja nisam ni očekivao drugi epilog. Ima još vremena da objave da je sam sebe ubo u srce. Drago mi je što sam uvek bio u pravu kada su u pitanju oni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:28 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: ahmo88 je napisao/la: Ne znam ja ko ovdje ima kakvu dijagnozu. Vidim samo pojedinacne stavove na pojedinacnim temama. Na ovoj temi je covjek reko sto jes i odmah je pocela spika o "izdajnistvu"..i da se slucajno ne zna da je Srbin garant bi ga proglasili bahlijom koji je doso da glumi Srbina. E to je taj fasizam koji mi se gadi iskonski. I tu ste identicni. Kao sto je odmah neko izdajnik ko se na nekom bosanskom forumu zalaze za treci entitet (kao da je ovako moguce otici u neku od rvatskih pripizdina i reci da je to Bosna..ovo ono)...ha dje ce to reci neko ko nije Hrvat. Dzaba objasnjavati i argumentovati...u startu si jal izdajnik jal Hrvat ili nedaj boze Srbin.
Dijagnoza je dolazak prvi put na ovu temu da se kao hijena napijes krvi poginulog decka... Da imas malo ljudskosti u sebi, preskocio bi da se divis "zajebanim Turcima"... jos se tip nije ni ohladio, a lesinarski mu razvlacis kosti kako je maltene to i zasluzio... Sve ok, od takvih tipova i ne ocekujem drugacije, pun ih je trougao Sarajevo-Tuzla-Zenica, svedske i kanadske dodrinaske bojne... samo nemoj posle da mi kukate, kme kme, dzenosajd, sta nam uradise vlasi... takvim protuvama poput tebe treba kicmu ispravljati stanglom... Dodjes ovde pa se nasladjujes govno jedno poturceno...laj malo iza ekrana, to ti je plafon... Oooh pravednice..ti koji trazis krvnu osvetu (tema o Turskoj na PDF-u "svijet")...tebi kao zao mladica a ne zbog toga sto ste dobili po picki? Pa sta mislis koga bi mogla zapasti ta osveta? Stvarno ste sljam, ali onaj s dna kace. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:30 |
|
|
Pazte ga ljudi kako je samo moralan i human svijet/turska-t4950-700.htmlHAHAHAHA Koji gadni, srmdljivi i ogavni licemjerluk. FUJ kakvi ste. Fuj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 16:32 |
|
|
Blitz je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
Automatski za tobom napisah srbofil pa skontah WTF ako ne procitas kako treba ono sto napisem onda ne komentiraj. napisao sam kako pojedinci pricaju gluposti o ubistvu francuza. kao drugo opet ponavljam. ako sam srbofob zato sto ne podnosim one koje stuju cetnicku ideoligiju onda ok. Jel jasno
Kapiram ja sve, uvek se možeš sakriti iza četničke ideologije, kao što Srbi mogu iza ustaške kada generalizuju jedan ceo narod. Kada se radi o osudi ideologije to je u redu, ali ne i kompletnog naroda. Ali i to može biti relativno, čak i kada misliš samo na ideološku pripadnost. Recimo nije isto četnik i neočetnik, ili ustaša i neoustaša, jer jedni su pod zemljom i ostavili su sa sobom svoje probleme, a ovi neo imaju nove probleme. Ako sam ja recimo neočetnik, a BBC neoustaša i složimo se u svemu što se tiče srpsko-hrvatskih odnosa. Šta nam ti onda dođeš, nešto kao Žarko Puhovski ili Vedrana Rudan ? Kažem ti teoretski, nemoj da shvatiš bukvalno. p.s. međutim zanimljivo je da ti uvek teraš vodu na suprotnu vodenicu, nikad na srpsku ... po svaku cenu. Ne tjeram ja vodu ni na jedan mlin sem na Hrvatski. meni su isto i muslimani i srbi koji zele lose Hrvatima. Gledao sam vas i jedne i druge kako jurite na nas. A to sto ovako odokativno vise pisem kontra vas je jednostavno zato sto je vas vise no muslimana na forumu. Nista posebno. i svakom ko napise bilo sto pozitivno o nekom cetniku cetnicima ko ce pljunut na Hrvate odgovorit cu. Razumijes Manje kenjajte manje cu reagirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|