|
|
Stranica: 879/1375.
|
[ 34352 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:14 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:17 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Saznalo se tko je nabildani Srbin za kojim su poludjele cure diljem regije https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2196710 Kakav šoV program  džaba široka ramena ako su muda malena Naćićemo ti jednog koji ima i to.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:20 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Saznalo se tko je nabildani Srbin za kojim su poludjele cure diljem regije https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2196710 Kakav šoV program  džaba široka ramena ako su muda malena To si čuo od Gorana Vukovića Majmuna u ostvarnju po imenu 'Vidimo se u čitulji', priznaj. Šalim se.  Vidiš da se nag šiba sa kornjačama. Znači ima muda kao Krang. 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Krkson
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:22 |
|
Pridružen/a: 02 stu 2019, 11:12 Postovi: 200 Lokacija: Hercegovački Zid
|
|
Cure ko cure. I Severina je 2004. na jahti Hercegovka u vlasniku Ljubušaka Lučića govorila “Daj mi ga daj mi ga” dok joj je zalijevao sise šampanjcem, samo da bi kasnije dvojici Srba rekla “Da, bit ću majka tvoje djece”.
_________________ Eto, to prokleto hrvatsko srce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:22 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: i_jopet je napisao/la: džaba široka ramena ako su muda malena
To si čuo od Gorana Vukovića Majmuna u ostvarnju po imenu 'Vidimo se u čitulji', priznaj. Šalim se.  Nisam ali česta je to uzrečica od žena za ove sa mišićima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:25 |
|
|
Krkson je napisao/la: Cure ko cure. I Severina je 2004. na jahti Hercegovka u vlasniku Ljubušaka Lučića govorila “Daj mi ga daj mi ga” dok joj je zalijevao sise šampanjcem, samo da bi kasnije dvojici Srba rekla “Da, bit ću majka tvoje djece”. I posle još ubeđuje sina da je Hrvat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:26 |
|
|
podrinje je napisao/la: Krkson je napisao/la: Cure ko cure. I Severina je 2004. na jahti Hercegovka u vlasniku Ljubušaka Lučića govorila “Daj mi ga daj mi ga” dok joj je zalijevao sise šampanjcem, samo da bi kasnije dvojici Srba rekla “Da, bit ću majka tvoje djece”. I posle još ubeđuje sina da je Hrvat.  Valjda ona zna tko mu je otac 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90426 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Vučić sto vise glasova na izborima to žešće prosvjede ima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:31 |
|
|
|
Vučić opet napada "hrvatske" medije. E moj Vučko, da ti vidiš što ti mediji pišu o Hrvatskoj ne bi ih takvima nazvao. Stvarno je preosjetljiv čovjek. Navikao da ga se u medijima samo hvali. Na neki način se odao jer je priznao da čita sve što se u medijima o njemu piše. Gdje bi mi završili da su nam predsjednici i premijeri toliko osjetljivi na naše medije, srpske da i ne spominjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:32 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: podrinje je napisao/la: I posle još ubeđuje sina da je Hrvat.  Valjda ona zna tko mu je otac  Nadajmo se, za dobrobit tog nesretnog deteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:34 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Vučić opet napada "hrvatske" medije. E moj Vučko, da ti vidiš što ti mediji pišu o Hrvatskoj ne bi ih takvima nazvao. Stvarno je preosjetljiv čovjek. Navikao da ga se u medijima samo hvali. Na neki način se odao jer je priznao da čita sve što se u medijima o njemu piše. Gdje bi mi završili da su nam predsjednici i premijeri toliko osjetljivi na naše medije, srpske da i ne spominjem. Što vas to toliko optećuje? Ko jebe medije, jel radiš u nekoj novinskoj redakciji?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47654 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Dobro ne pratim toliko, ali s obziron na tradiciju prevrata i svrgavanja u Srbiji rekao bi da Vučko leti s trona. Nego tko sve ovo organizira i koga žele staviti na tron?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:36 |
|
|
Citat: 19:20 Grupa mladića koji su došli na prosvjed ispred Skupštine Srbije napala je lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, javlja Nova.rs.
Mladići su ga doslovno izgurali s prosvjeda. Polijevali su ga vodom i gađali limenkama piva. Pukla mu je arkada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47654 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
podrinje je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Vučić opet napada "hrvatske" medije. E moj Vučko, da ti vidiš što ti mediji pišu o Hrvatskoj ne bi ih takvima nazvao. Stvarno je preosjetljiv čovjek. Navikao da ga se u medijima samo hvali. Na neki način se odao jer je priznao da čita sve što se u medijima o njemu piše. Gdje bi mi završili da su nam predsjednici i premijeri toliko osjetljivi na naše medije, srpske da i ne spominjem. Što vas to toliko optećuje? Ko jebe medije, jel radiš u nekoj novinskoj redakciji? Nije nego Vučić koristi medije u Hrvatskoj u stranom vlasništvu za širenje mržnje prema Hrvatima i predočava to kao stav Hrvata. Da ne spominjem tvrdnje da su ljudi iz Hrvatske sudjelovali u prosvjefima i da sve organiziraju službe iz susjedstva.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:42 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Citat: 19:20 Grupa mladića koji su došli na prosvjed ispred Skupštine Srbije napala je lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, javlja Nova.rs.
Mladići su ga doslovno izgurali s prosvjeda. Polijevali su ga vodom i gađali limenkama piva. Pukla mu je arkada. Ovaj put je dobio, sad nema predizbornog skidanja rančeva po pola sata... Ako, govno plaćeničko. I Pozderac je dobio jednu do uveta iz mase.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:45 |
|
|
daramo je napisao/la: podrinje je napisao/la: Što vas to toliko optećuje? Ko jebe medije, jel radiš u nekoj novinskoj redakciji? Nije nego Vučić koristi medije u Hrvatskoj u stranom vlasništvu za širenje mržnje prema Hrvatima i predočava to kao stav Hrvata. Da ne spominjem tvrdnje da su ljudi iz Hrvatske sudjelovali u prosvjefima i da sve organiziraju službe iz susjedstva. To ti je sve medijska predstava. Bez brige dragi Daramo.  Ovde tvrdnje nigde nisam video. Eventualno mogu da se koriste u svojstvu stranog vlasništva. Kao i mediji uostalnom. Ali sve je to slabo. Najglavniji CNN ovde je N1.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:48 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Blitz je napisao/la: Pa čim sam jutros otvorio jutarnji, vidim Kosorka podržava nas ''fašiste'' i još nas naziva gradjanskom opcijom. Pa ko ovde koga zaje%ava ? Mi ovde na forumu znamo ko stoji iza kakvih ideja, a ona koja je profesionalni političar to ne zna. Može da kaže podržavam svoje ideološke istomišljenike, mi zajedno mrzimo migrante itd, ali ne može da glumi ludilo i da od Vučića pravi fašistu koji se bori protiv nas liberala i levičara, jer je situacija potpuno obrnuta.
Protest su organizovali srpski desničari sa dna kace.
Prema tome zašto iz usta nekih hrvatskih političara dolaze laži, koje imaju za cilj da prozivaju Srbe i da podrivaju bilo čiju borbu.
Kosor ne predstavlja ništa. Bukvalno ništa, a ona blebeće i u Hrvatskoj. Sa druge strane psi iz vrha vlasti tipa Vulin, Dačić pa i gospodin Brnabić non stop nešto o Hrvatskoj. Rekoh nađi nešto o Plenkoviću. Nije za poređenje. Kod nas u Saboru ljevica čini sada, poslije onog poraza, opet 50 zastupničkih mjesta. Koliko u Srbiji takvih ima. Pusti Dačića i njegov nacional socijalizam Da nije Vučić ljevičar ili Dveri ili onaj vaterpolista U HR politički ne prolaze oni koji bi danas neke druge teritorije. Ne ulaze ni u Sabor. Kod vas su vlast oni koji bi i danas do Karlobaga To je razlika Ma iskuliraj i ne loži se mnogo na političare, nema tih o kojima ti pričaš. Evo malopre je najveći domaći izdajnik iz reda Vučićeve EU opozicije dobio žestoke batine, radi se o Sergeju Trifunoviću, levičarskom smradu. https://nova.rs/politika/sergej-trifuno ... mu-arkada/A pazi sad ovo, sinoć je neki dalmatinski desničar, Hrvat bio na protestu. On je bez problema pevao torcidine pesme i drao se kao magarac i niko ga nije pipnuo. Hrvat pevao pesmu “Torcide” usred Beograda: Drao se na ulici, a evo kakva je bila reakcija (VIDEO) https://objektiv.rs/vest/237794/hrvat-p ... ija-video/Mene bi bila sramota da neko poput njega je dobio batine, ali ponosan sam na gradjane koji su pretukli svakog domaćeg političara koji je to zaslužio.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 18:59 |
|
|
Uopšte ne mora da znači da je Hrvat. Mislim, nemam ništa protiv, samo kažem. Da čuješ kad se zapeva Zbog jedne ljubavi. Ipak je Hajduk u pitanju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 19:06 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 19:10 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Uopšte ne mora da znači da je Hrvat. Mislim, nemam ništa protiv, samo kažem. Da čuješ kad se zapeva Zbog jedne ljubavi. Ipak je Hajduk u pitanju.  Prenose hrvatski mediji. Mada posle pomoći grobarima na južnoj tribini, kada su došli Splićani, onda je sve moguće. Srbi i Hrvati idu na desničarske proteste po Poljskoj, Austriji, Nemačkoj itd, pa ako tamo mogu da saradjuju i nikada nije bilo incidenata, onda mogu bilo gde. Bitno je da ne dolaze hrvatske komunjare, zadnji put kada je jedan od njih došao ovde, onaj nesrećni Filipović, napravio je pokolj, kada je kukavički napao nemački konvoj, a onda se ovi svetili nad Jevrejima i Srbima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 19:13 |
|
|
Napadnut još jedan domaći izdajnik. NAPADNUT I DRAGAN ĐILAS?08. jul 2020. 19:41 | Komentara: 0 Nakon napada na Sergeja Trifunovića, još jedan lider dela opozicije Dragan Đilas postao je žrtva protesta na koje je pozivao. https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/p ... GAN-DjILAS
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 19:16 |
|
|
podrinje je napisao/la: Citat: Osude iz Evropskog parlamenta: “Čini se da je Vučić lagao” https://nova.rs/politika/osude-iz-evrop ... cic-lagao/Puštaju ga pajtosi niz vodu, a narod besan... Šizoje večeras oka neće sklopiti. Da vidimo ko kaže. Citat: Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo i izvestilac iz senke za Srbiju ispred grupe Zelenih Viola von Kramon Taubadel sinoćnje proteste opisala je kao napad policije na mirne demonstrante, dodajući da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznosio lažne podatke o broju zaraženih. Zeleni brane "desnicu". Mejdej mejdej, pometnja!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 19:19 |
|
|
Blitz je napisao/la: Napadnut još jedan domaći izdajnik. NAPADNUT I DRAGAN ĐILAS?08. jul 2020. 19:41 | Komentara: 0 Nakon napada na Sergeja Trifunovića, još jedan lider dela opozicije Dragan Đilas postao je žrtva protesta na koje je pozivao. https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/p ... GAN-DjILASPredivno, nadepati sve majmune koji nas lažu i mažu preko dvadeset godina! Srpski narod hoće srpsku Srbiju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 19:32 |
|
|
daramo je napisao/la: podrinje je napisao/la: Što vas to toliko optećuje? Ko jebe medije, jel radiš u nekoj novinskoj redakciji? Nije nego Vučić koristi medije u Hrvatskoj u stranom vlasništvu za širenje mržnje prema Hrvatima i predočava to kao stav Hrvata. Da ne spominjem tvrdnje da su ljudi iz Hrvatske sudjelovali u prosvjefima i da sve organiziraju službe iz susjedstva. Index koji je tehnički u hrvatskom vlasništvo je antihrvatski medij. Njihov novinar koji najviše piše protiv Vučića je gej Tuzlak češko-srpskog porijekla Gordan Duhaček.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 srp 2020, 19:37 |
|
|
Citat:  "Mi smo došli na prosvjed, a Sergej je otišao u prve redove kako bi radio lajv. Onda ga je grupica fašističkih govana napala", rekao je Radovanović. Ne daju čoveku na radno mesto, ccc...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|