HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 srp 2026, 01:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 1375  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 08 srp 2020, 14:31 

Hvala Indexu na live prijenos ..
Samo kakve veze ima HR i hrvatski portal s ovim?

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 14:32 

DivaGrabovceva je napisao/la:

Mislim da piše u naslovu teme, proveri.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 14:33 

1986 je napisao/la:
Kod nas u Hrvatskoj je ovako šta nezamislivo. U nas se napravi ozbiljan prosvjed samo kad su u pitanju ZDS, branitelji, generali, DR i obiteljske vrijednosti.

Hvala Bogu da je tako i da razmišljamo državotvorno.

To je točno, al kod nas je nezamisliva politička situacija u rangu Srbije 2020., gdje imaš uberpopulista / diktatora na vlasti. :kava

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 14:34 

aleksije radicevic je napisao/la:
Agathonikos je napisao/la:
Od ovakvih naslova ljigavija mi je samo Vučićeva splakana patetična njuška.

A pripremao se da na konferenciji za novinare govori plačljivim glasom, da se vata za glavu, da izigrava zabrinutost, računajući da lako postići ono što je naumio - da uvede policijski čas.
Ulizice su ga tapšale po ramenu kad se konferencija završila - bravo, šefe, sjajno ste ovo izveli...

A onda reke ljudi spontano dođu pred Skupštinu.
Toliko se uplašio da je poslao ogromnu silu policije... Toliko Milošević nikada nije izveo policije na ulicu.
Verujem da nije spavao prošlu noć i da će to pomoći da crkne što pre.

Dobra mi je svaka paralela sa Slobom. Kažu slobodnomisleći ljudi u Srbiji da medijska cenzura u doma Slobe nije bila ravna ovoj danas. :kava

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 14:34 

podrinje je napisao/la:
DivaGrabovceva je napisao/la:

Mislim da piše u naslovu teme, proveri.

Live je najavljen. Evo upravo sad, ako tko slusa, prica se o HR.
U zadnje vrijeme Vučić cesto spominje HR u neg kontekstu.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 14:40 

Inače smrad se usrao i nema ništa od policijskog časa. Najnovija vest.

Citat:
Bivša premijerka Jadranka Kosor pozvala je Milorada Pupovca da osudi nasilje nad građankama i građanima

Kakva su govna političari i njihovi usrani globalistički proislamski mediji, to je katastrofa.

Kosorka mora da shvati istinu, da mi nismo gradjanska opcija, mi se gadimo gradjanske opcije, jer mi smo upravo kao njeni HDZovci, dakle rodoljubi, desničari i fašisti, kako ko, ali uglavnom nacionalisti.

Naravno da svi znamo da Kosorka nije glupača koje ne poznaje političke prilike na Balkanu i naravno da zna to sve, ali njena frustracija je toliko velika da ona može da predje preko činjenice da je podržala srpske fašiste, odnosno srpsku krajnju desnicu.

Dakle Pupovac treba da podrži nas nacionaliste, je l to poruka Kosorke ? Zašto ? Samo zato da ga posvadja sa svojim gospodarom Vučićem ? Da mu napakosti, samo da nekome nanese zlo. Onako balkanski, jadno.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 14:49 

Blitz je napisao/la:

Pa to nije ni bila njegova ideja, već kriznog štaba, sa Konom na čelu... Lepo je rekao u intervjuu da će slušati predloge kriznog štaba. Što ne znači da ga nije bilo dosta, bolesan je čovek i treba da se leči. A ne da upravlja našim životima.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 14:59 

Meni u Srbiji nikad nije bila jasna fetišizacija Cecine djece. Prestolonaslednik Veljko i princeza Anastasija su udarna vijest u svim medijima.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:00 

podrinje je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

Pa to nije ni bila njegova ideja, već kriznog štaba, sa Konom na čelu... Lepo je rekao u intervjuu da će slušati predloge kriznog štaba. Što ne znači da ga nije bilo dosta, bolesan je čovek i treba da se leči. A ne da upravlja našim životima.

Taj Ješa se baš mnogo pita. Našao je uhleb sa režimom i sad serucka kako mu se naredi.

Vidim da je šizoju muka što neće sprovesti u delo ono što je hteo, ali šta reći nego da se usrao kao grlica.

Evo protesta u 18 sati, sada se traži da se oslobodi Damnjan Knežević, inače lider pokreta Narodna patrola, koji su se najviše borili protiv islamskih migranata.

Da je briselski guzoljub bio čvrst u svojim stavovima i da je održao obećanje o policijskom času, večeras bi bilo još više ljudi i ono sinoć bi bila dečija igra, ovako nisam siguran.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:04 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Meni u Srbiji nikad nije bila jasna fetišizacija Cecine djece. Prestolonaslednik Veljko i princeza Anastasija su udarna vijest u svim medijima.

Pričaš o zemlji Farme i Zadruge, gdje se duhovni vođa naroda naziva imenom Baka Prase.
Ako pokušaš da zamisliš to okruženje, djeca popularne turbofolk pjevačice čiji je otac preminuli mafijaš, kriminalac prije rata, u ratu ratni zločinac, a nakon rata likvidirani mafijaš, pa ta djeca fakat imaju velike šanse da postanu ultra popularna.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:08 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:

Ni meni nije jasna polularnost Tompsona, mislim da je seljačina i da je njegova muzika seljačka, za ljude bez ukusa. Šta glupi fudbaler može da sluša nego te srpsko-hrvatske cajke.
Nema neke razlike izmedju balkanskih seljačina, slušali Cecu, Tompsona ili neke druge cajke t.j. turbo-folk.
Sa druge strane zagrebačka scena je uvek imala prave umetnike.

Mediji forsiraju takva sranja, a oni su pod kontrolom režima. Na svu sreću već decenijama postoji internet tako da otrov iz tih medija ne može da se prelije na nas mladje, samo na one koji nemaju izbora.

Nažalost polusvet u SR i HR čini većinu, pa mediji udovoljavaju njihovim najnižim nagonima.

Citat:
Ni Slobu niko nije spašavao.

Sloba, kao i njegove kolege Tudjman i Alija su nešto drugo. Zato što su imali pristalice koji su iz ideoloških razloga stvarno bili za njih, bilo je i drugo vreme, bili su spremni da se žrtvuju, da svašta urade.
Danas, ovi botovi gledaju interes, ćute glasaju za njih, nema više tu ideološkog ludila, tako da će ih odbaciti kao potrošeni toalet papir.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:09 

podrinje je napisao/la:

50:00 >

Psihopata se raspao pred javnošću, ceo intervju je pun gafova i napušavanja, vredi pogledati.

Pa ovo je ludilo brale. Da vam ovakav lik drži sve?

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:10 

Anastasija će biti popularnija od Cece u HR, ako već nije. Samo pratite. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:12 

Planina je napisao/la:
podrinje je napisao/la:

50:00 >

Psihopata se raspao pred javnošću, ceo intervju je pun gafova i napušavanja, vredi pogledati.

Pa ovo je ludilo brale. Da vam ovakav lik drži sve?

Ja sam to primetio još 2014 u vreme poplava, na žalost bio sam dalekovid. Njegovo mentalno zdravlje je problematično.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:13 

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1704606

Beograd -- Naši partneri iz Srbije su izrazili interesovanje da nabave i druge sisteme PVO i mi smo spremni da udovoljimo Srbiji kao našem davnašnjem savezniku.

To za "Novosti" kaže direktor Federalne službe vojnotehničke saradnje Rusije Dmitrij Jevgenjevič Šugajev.

Naši partneri iz Srbije su izrazili interesovanje da nabave i druge sisteme PVO i mi smo spremni da udovoljimo Srbiji kao našem davnašnjem savezniku i pouzdanom partneru, kaže za „Novosti“ direktor Federalne službe vojnotehničke saradnje Rusije Dmitrij Jevgenjevič Šugajev.

Prema njegovim rečima, ruski proizvođači i specijalni izvoznik „Rosoboroneksport“ predlažu danas široku liniju prvoklasnih sredstava PVO raznog dometa.

"Nastavljamo da o tome razgovaramo sa partnerima iz Srbije, ali o konkretnim rezultatima rano je govoriti", precizirao je on, dodajući da se saradnja naših zemalja realizuje u više pravaca, ali da je u sferi avijacije i tehnike PVO poslednjih godina bila najobimnija.

"Srbija u naoružanju ima avione mig-29, od kojih je šest isporučeno iz sastava Ministarstva odbrane RF, helikopteri su iz porodice Mi, kao i ruski sistemi PVO. Od realizovanih ugovora mogu da navedem isporučene helikoptere Mi-17B-5. U junu 2018. bio je potpisan ugovor za prodaju helikoptera Mi-35 M, koji su isporučeni krajem 2019. Baterija Pancira-S1 bila je isporučena početkom ove godine", podsetio je Šugajev.

On je rekao i da je vojnotehnička saradnja saradnja Rusije i Srbije poslednjih nekoliko godina podignuta je na viši nivo i da se razvija u formatu strateškog partnerstva o kojem su govorili predsednici dveju država.

Ruski vojni stručnjak je podsetio i da je potpisan međuvladin dogovor o vojnotehničkoj saradnji, da se realizuju projekti o isporuci oružja i vojne tehnike kao i rezervnih delova, kao i da se radi na remmontu i modernizaciji ranije isporučene tehnike.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:14 

Nbgd88 je napisao/la:
Anastasija će biti popularnija od Cece u HR, ako već nije. Samo pratite. :biceovodobro

Vole Hrvatice cajke, kako to meša uz harmoniku...

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:16 

Blitz je napisao/la:

Vidim da je šizoju muka što neće sprovesti u delo ono što je hteo, ali šta reći nego da se usrao kao grlica.

Meni ovo i nije izgledalo kao protest protiv mjera u vezi sa koronavirusom,
vikali su izdaja pa protiv migranata pa molotovljevi kokteli, svašta nešto.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:21 

Ibar je napisao/la:

A pripremao se da na konferenciji za novinare govori plačljivim glasom, da se vata za glavu, da izigrava zabrinutost, računajući da lako postići ono što je naumio - da uvede policijski čas.
Ulizice su ga tapšale po ramenu kad se konferencija završila - bravo, šefe, sjajno ste ovo izveli...

A onda reke ljudi spontano dođu pred Skupštinu.
Toliko se uplašio da je poslao ogromnu silu policije... Toliko Milošević nikada nije izveo policije na ulicu.
Verujem da nije spavao prošlu noć i da će to pomoći da crkne što pre.

Dobra mi je svaka paralela sa Slobom. Kažu slobodnomisleći ljudi u Srbiji da medijska cenzura u doma Slobe nije bila ravna ovoj danas. :kava

Medijska cenzura jeste strašna, čini mi se da Vučić razvio metode medijke manipulacije do savršenstva.

Sinoć se dogodilo nešto značajano. Nešto što se ranije nije dešavalo. Njegov medijski nastup je bio okidač. Njegov medijski nastup proizveo je suprotan efekat od onoga što je on želeo. Što može značiti da je prekardašio sa medijskom manipulacijom i da može ubuduće da računa da će njegovi nastupi izazivati sve veći bes.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:21 

podrinje je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:

Vole Hrvatice cajke, kako to meša uz harmoniku...

Svi vole, nema rodne diskriminacije. Pa šta će da rade uz TomPsona koji kuka uz gitaru. Jedino da mašu kosom ka metalike.

Vidiš da i likovi sa ove teme prate celu turbo-folk priču. Ovi iz Slavonije glasaju za Ivu Grgurić u Zadruzi 100%.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:22 

i_jopet je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

Nakupilo se svega. Lično smatram da je mnogo ranije trebalo dići dževu protiv Šizoja. Narod se godinama tešio, nisu ni ovi pre bili bolji...

I sad imamo ogroman problem.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:23 

i_jopet je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

Tako to funkcioniše. Nezadovoljstvo se gomila po raznim pitanjima, a eskalira nekim pojedinačnim povodom. A kad eskalira, onda i sve ostalo čime su ljudi nezadovljni izađe na površinu.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:27 

Policija je bila neobična sinoć. Nije kao devedesetih, kada kordon krene sporim ali sigurnim korakom pa te potiskuje, pa kad te rasture, onda mlate razbijene grupe.
Sinoć se policija u više navrata povlačila pred demonstrantima da se konsoliduje. U Bulevaru kralja Aleksandra demonstranti su u jednom trenutku krenuli u kontranapad na konjicu pa se ova povukla da se pregrupiše.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:30 

dudu je napisao/la:

nek bude na ovoj temi, Orban, Vučić i Janša o Europi, europskim vrijednostima, koroni, fertilitetu, migrantima i koje čemu.

Daj stvarno šta je ovom Vučiću? Pauze od 5 sekundi nakon svake riječi i na rubu suza stalno? Negledljiv je, bio je natuknuo nešto zanimljivo o ulozi tzv. desnog centra na početku ali onda samo kmeka o koroni.

Prebacio na Orbana, veli Europa ide u qurac po svim parametrima i pitanje je mogu li ikako liberalno globalistički zapad EU i konzervativno suverenistički istok EU opstati skupa jer se radi o 2 potpuno suprotna koncepta, kaže moguće samo ako ne budemo jedni drugima nametali što ćemo i kako ćemo. Uvijek ga je užitak slušati, svaka mu ko u Njegoša.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:40 

Zvučim neozbiljno, ali evo čim imam vremena googlam videe na kojima se pojavljuje Vučić. Prezabavno.
Od Monty Python-a nisam gledala nista bolje.
Žaliću ako ga maknu s Tv-a i vlasti.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2020, 15:42 

Policija je bila neobična sinoć. Nije kao devedesetih, kada kordon krene sporim ali sigurnim korakom pa te potiskuje, pa kad te rasture, onda mlate razbijene grupe.
Sinoć se policija u više navrata povlačila pred demonstrantima da se konsoliduje. U Bulevaru kralja Aleksandra demonstranti su u jednom trenutku krenuli u kontranapad na konjicu pa se ova povukla da se pregrupiše.

Zato što se on plaši svoje senke. Plaši se reakcije naroda, opozicije, Rusije, zapada, regiona, svojih podguznim muva preletača ... svega.

Jedno je biti ravnodušan, a sasvim drugo je ako probudiš taj ravnodušni deo naroda i okreneš protiv sebe, a on upravo to radi.

Sad kuka kako strane službe su bile umešane. Pa ko može da se umeša osim Rusije ? Njegovi mentori da su hteli da ga sruše, koristili bi svoje ideološke idiote, a ne nacionaliste.

Zapad može da sruši Vučića za 24 sata, samo neka uvedu sankcije, zavrnu sve slavine i rešene problem. Ali oni njega čuvaju i neguju, dok on glumi nekog suverenistu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 1375  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: