|
|
Stranica: 930/1366.
|
[ 34135 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Primarijus
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 sij 2021, 14:22 |
|
|
Draža je rehabilitiran, ali sudeći po komentarima i lajkovima, bar 50% Srba ga smatra izdajnikom i zločincem.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 02:18 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Draža je rehabilitiran, ali sudeći po komentarima i lajkovima, bar 50% Srba ga smatra izdajnikom i zločincem. To si video na stranici B92, oni nisu reprezentativni. To je uglavnom levo gradjanska ekipa. Prava vecinska Srbija je ovakva: Ovaj sede kose sto peva, to sam ja. Grobi je ovaj sto snima telefonom. KiM je onaj sa brkovima, a Iki je onaj cica sa kapom. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 02:27 |
|
|
Bogami, ovaj je sve zesci. Vucica upozorava da bi mogao da ima problema sa demobilisanim borcima. Poziva na akciju ukoliko dopusti Kosovu clasntvo u UN. Kaze da dobija neke informacije iz AVovog okruzenja...
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 10:28 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
aleksije radicevic je napisao/la: To si video na stranici B92, oni nisu reprezentativni. To je uglavnom levo gradjanska ekipa. Prava vecinska Srbija je ovakva: Ovaj sede kose sto peva, to sam ja. Grobi je ovaj sto snima telefonom. KiM je onaj sa brkovima, a Iki je onaj cica sa kapom.  Bata Aleksije, a ko je ovaj iz Londona što ga zovemo telefonom na kraju klipa? 
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 10:29 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
... Ko ne bude mogao da dokaže da je zakonito stekao imovinu...https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1789790Citat: Oporezivanje i oduzimanje nelegalno uvećane imovine kreće od marta. Citat: Ko ne bude mogao da dokaže da je na zakonit način stekao imovinu, ostaće bez 3/4 njene vrednosti, a ako sud utvrdi da je imovina stečena krivičnim delom, mogao bi da mu bude oduzet celokupan nezakonito pribavljen imetak, predviđa Zakon o utvrđivanju porekla imovine i posebnom porezu, čija primena počinje 11. marta. Citat: "Na udaru" ovog Zakona naći će se oni za koje poreski organi posumnjanju odnosno utvrde da za najviše tri uzastopne kalendarske godine, imaju razliku iznad 150.000 evra između uvećanja imovine i prijavljenih prihoda, a ukoliko bude sumnje i na izvršenje krivičnog dela slučaj će biti prijavljen policiji i tužilaštvu, kaže za Tanjug predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije Nenad Stefanović. ...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 10:54 |
|
|
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 13:08 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
aleksije radicevic je napisao/la: Iki je onaj cica sa kapom.  Da, pa vidiš da ne znam da pevam i stalno prekidam Patlidžanovca... Nisam ja za Četnike... odnosno cenim Četnike iz vremena četnikovanja po Južnu Srbiju i Prvi SveCki... posle se obrukali i bolje da se ne brukaju dalje... bolje da se držimo nekompromitovanih i njih forsiramo! 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 19:59 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Iki je onaj cica sa kapom.  Da, pa vidiš da ne znam da pevam i stalno prekidam Patlidžanovca... Nisam ja za Četnike... odnosno cenim Četnike iz vremena četnikovanja po Južnu Srbiju i Prvi SveCki... posle se obrukali i bolje da se ne brukaju dalje... bolje da se držimo nekompromitovanih i njih forsiramo!  Iki, nemoj da podlezes komunistickoj propagandi. I danas u CG se vidi kakva je to pogan, kad u jednom Kolasinu imaju kurazi da unistavaju mural Amfilohiju. Jos gori su bili u 2.s.r. Partizani su bili zlocinci, saradnici okupatora, i uz to veliki lazovi kojima je laganje svojstveno koliko Vucicu. Njih nicega nije sramota, a nasa je sramota ako njihovu perspektivu i narativ usvojimo kao svoje. Drazini cetnici su ponos srpskog naroda, i to nam, u ono vreme saveznicki, zapad priznaje. Ne budimo ludi da to odbacimo jer su nas komunjare ubedili u nesto.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 sij 2021, 20:00 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: To si video na stranici B92, oni nisu reprezentativni. To je uglavnom levo gradjanska ekipa. Prava vecinska Srbija je ovakva: Ovaj sede kose sto peva, to sam ja. Grobi je ovaj sto snima telefonom. KiM je onaj sa brkovima, a Iki je onaj cica sa kapom.  Bata Aleksije, a ko je ovaj iz Londona što ga zovemo telefonom na kraju klipa?  To neka bude brat Altomanovic, kojem se zahvaljujem na videu! 
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 14:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pre nedelju dana rekoh: Citat: Onaj ko vidi neki dublji smisao u ovoj politici "genijalnog" Vucica, neka mu je Bog na pomoci. A i ja se nadam u Boziju Intervenciju kad je dzukela u pitanju u nadi da ce nam to zlo ukloniti iz zivota. Od naroda nema vajde. I evo, desilo se malo cudo! Citat: Jutros se na "Pinku" dogodilo čudo, sloboda je na momenat ugledala svetlost, tonac nije spustio regler, kamerman nije prestao da snima, gost je ustao i napustio studio uz "nikad više nemojte da me zovete, zovite izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem". Mali heroji su tu, među nama! https://www.youtube.com/watch?v=rBnhbFi ... e=emb_logoZnaci treba moliti se Bogu. Bog ocigedno slusa!  Je li Vučić kripto-globalist?
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 16:25 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
aleksije radicevic je napisao/la: Iki, nemoj da podlezes komunistickoj propagandi. I danas u CG se vidi kakva je to pogan, kad u jednom Kolasinu imaju kurazi da unistavaju mural Amfilohiju. Jos gori su bili u 2.s.r. Partizani su bili zlocinci, saradnici okupatora, i uz to veliki lazovi kojima je laganje svojstveno koliko Vucicu.
Njih nicega nije sramota, a nasa je sramota ako njihovu perspektivu i narativ usvojimo kao svoje. Drazini cetnici su ponos srpskog naroda, i to nam, u ono vreme saveznicki, zapad priznaje. Ne budimo ludi da to odbacimo jer su nas komunjare ubedili u nesto. Ne podležem ja ni njihovoj, i oni su Zločinci. Ali Četnici su se neoprostivo osramotili i treba se distancirati od njih. Od slobodarskih rodoljuba su postali sinonim za Zlo. Ima mnogo dokaza i fotografija njih sa  , Nemcima, pri činjenju zločina itd. Imali su veliki moralni Kapital ali su ga do kraja rata proćerdali i 90ih. Treba to priznati i manuti se mlaćenja prazne slame. Imamo mi, hvala Bogu, mnogo drugih kojima se možemo ponositi a koji su bez ijedne mrlje! Ubuduće strogo kontrolisati ko sme da se kiti znamenjima naših najvećih... 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 16:43 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Iki, nemoj da podlezes komunistickoj propagandi. I danas u CG se vidi kakva je to pogan, kad u jednom Kolasinu imaju kurazi da unistavaju mural Amfilohiju. Jos gori su bili u 2.s.r. Partizani su bili zlocinci, saradnici okupatora, i uz to veliki lazovi kojima je laganje svojstveno koliko Vucicu.
Njih nicega nije sramota, a nasa je sramota ako njihovu perspektivu i narativ usvojimo kao svoje. Drazini cetnici su ponos srpskog naroda, i to nam, u ono vreme saveznicki, zapad priznaje. Ne budimo ludi da to odbacimo jer su nas komunjare ubedili u nesto. Ne podležem ja ni njihovoj, i oni su Zločinci. Ali Četnici su se neoprostivo osramotili i treba se distancirati od njih. Od slobodarskih rodoljuba su postali sinonim za Zlo. Ima mnogo dokaza i fotografija njih sa  , Nemcima, pri činjenju zločina itd. Imali su veliki moralni Kapital ali su ga do kraja rata proćerdali i 90ih. Treba to priznati i manuti se mlaćenja prazne slame. Imamo mi, hvala Bogu, mnogo drugih kojima se možemo ponositi a koji su bez ijedne mrlje! Ubuduće strogo kontrolisati ko sme da se kiti znamenjima naših najvećih...  Sinonim za zlo kod Hrvata, muslimana i komunista. Ako neko iz srpske patriotske pozicije pokusava da kaze da su Drazini cetnici zlo, taj je lazni patriota. Srecom takvi su medju Srbima manjina koja sebe kandiduje za goste na Senadovoj televiziji.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 16:45 |
|
|
Purger111 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pre nedelju dana rekoh: I evo, desilo se malo cudo! https://www.youtube.com/watch?v=rBnhbFi ... e=emb_logoZnaci treba moliti se Bogu. Bog ocigedno slusa!  Je li Vučić kripto-globalist? Tesko da je on uveren u bilo kakvu ideologiju. To je jednostavno kompleksas, u mladosti luzer, koji je nasao nacin da dodje u centar paznje, i tu po svaku cenu zeli da ostane. Bice i globalista ako treba.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 16:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Purger111 je napisao/la: Je li Vučić kripto-globalist?
Tesko da je on uveren u bilo kakvu ideologiju. To je jednostavno kompleksas, u mladosti luzer, koji je nasao nacin da dodje u centar paznje, i tu po svaku cenu zeli da ostane. Bice i globalista ako treba. Drugim riječima vlast radi vlasti. AV je Milošević part deux. Džabe ste krečili. Ako je za utjehu, žena mu nema stranku (još).
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 16:56 |
|
|
buenos aires je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Tesko da je on uveren u bilo kakvu ideologiju. To je jednostavno kompleksas, u mladosti luzer, koji je nasao nacin da dodje u centar paznje, i tu po svaku cenu zeli da ostane. Bice i globalista ako treba.
Drugim riječima vlast radi vlasti. AV je Milošević part deux. Džabe ste krečili. Ako je za utjehu, žena mu nema stranku (još). Aktuvna mu je bivsa zena, kao bot-novinar. Sto se tice krecenja, ipak nije dzabe, pokazali smo da mozemo srusiti Milosevica, pa sto ne bi mogli i ovog kretena?! A kad ga se srusi, ne ponavljati iste greske kao sa Milosevicem, nego lustracija, nemilosrdan obracun, zatiranje semena svim dzukelama od Seselja, preko socijalista do Vucica i njegovih gadova.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 16:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Drugim riječima vlast radi vlasti. AV je Milošević part deux. Džabe ste krečili.
Ako je za utjehu, žena mu nema stranku (još).
Aktuvna mu je bivsa zena, kao bot-novinar. Sto se tice krecenja, ipak nije dzabe, pokazali smo da mozemo srusiti Milosevica, pa sto ne bi mogli i ovog kretena?! A kad ga se srusi, ne ponavljati iste greske kao sa Milosevicem, nego lustracija, nemilosrdan obracun, zatiranje semena svim dzukelama od Seselja, preko socijalista do Vucica i njegovih gadova. Prođe ti bolji dio života na rušenje budala, ali vi znate najbolje na što bi ga trošili. Uvijek će te vi praviti takve greške, AV je slučajni uzorak jednog mentaliteta. Švicarac vam je još davno napisao knjigu da se čuvate sami sebe...
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:02 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Prođe ti bolji dio života na rušenje budala, ali vi znate najbolje na što bi ga trošili. Uvijek će te vi praviti takve greške, AV je slučajni uzorak jednog mentaliteta. Švicarac vam je još davno napisao knjigu da se čuvate sami sebe... Je li ti ne vidis ulogu Zapada u odrzavanju ovog rezima na vlasti, nego sve pripisujes srpskom mentalitetu? Demokratski zapad nikad licemerniji nije bio nego danas prema Srbiji. Uzimaju ga za partnera na raznim temama, cesto cak direktno podrzavaju na izborima.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Prođe ti bolji dio života na rušenje budala, ali vi znate najbolje na što bi ga trošili. Uvijek će te vi praviti takve greške, AV je slučajni uzorak jednog mentaliteta. Švicarac vam je još davno napisao knjigu da se čuvate sami sebe... Je li ti ne vidis ulogu Zapada u odrzavanju ovog rezima na vlasti, nego sve pripisujes srpskom mentalitetu? Demokratski zapad nikad licemerniji nije bio nego danas prema Srbiji. Uzimaju ga za partnera na raznim temama, cesto cak direktno podrzavaju na izborima. To mi već liči na uvod u diskusije o raznim zavjerama protiv Srba. Stvarno ne bih o tim luzerskim pričama. Bruxelles pritiska i Poljake pa nemaju 101 izgovor za svoje neuspjehe, ali oni su razuman narod a vi ste epski narod. Nešto kao Commodore 64 u eri Playstation konzola.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:12 |
|
|
buenos aires je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Je li ti ne vidis ulogu Zapada u odrzavanju ovog rezima na vlasti, nego sve pripisujes srpskom mentalitetu? Demokratski zapad nikad licemerniji nije bio nego danas prema Srbiji. Uzimaju ga za partnera na raznim temama, cesto cak direktno podrzavaju na izborima.
To mi već liči na uvod u diskusije o raznim zavjerama protiv Srba. Stvarno ne bih o tim luzerskim pričama. Bruxelles pritiska i Poljake pa nemaju 101 izgovor za svoje neuspjehe, ali oni su razuman narod a vi ste epski narod. Nešto kao Commodore 64 u eri Playstation konzola. Sta bre pricas?! Ja ti kazem da EU ne pritiska, nego TOLERISE I PODRZAVA jebenog fasistu i zlikovca Aleksandra Vucica! Ja govorim kako NEMA pritiska, a trebalo bi da ga bude, ako je ta EU imalo postena. Oni u Poljskoj li Orban svakako nisu gori od Vucica!
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: buenos aires je napisao/la: To mi već liči na uvod u diskusije o raznim zavjerama protiv Srba. Stvarno ne bih o tim luzerskim pričama. Bruxelles pritiska i Poljake pa nemaju 101 izgovor za svoje neuspjehe, ali oni su razuman narod a vi ste epski narod.
Nešto kao Commodore 64 u eri Playstation konzola.
Sta bre pricas?! Ja ti kazem da EU ne pritiska, nego TOLERISE I PODRZAVA jebenog fasistu i zlikovca Aleksandra Vucica! Ja govorim kako NEMA pritiska, a trebalo bi da ga bude, ako je ta EU imalo postena. Oni u Poljskoj li Orban svakako nisu gori od Vucica! Sve bi vam muke s ostalim narodima bile upola manje da niste naglašeno skloni izdaji. Vi se samo u velikoj nevolji držite skupa, u miru ste jedan drugome vukovi. Bar neko moje posmatranje stvari, dugo sam među vama. Neke generalne karakteristike su baš uočljive.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:15 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
buenos aires je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Je li ti ne vidis ulogu Zapada u odrzavanju ovog rezima na vlasti, nego sve pripisujes srpskom mentalitetu? Demokratski zapad nikad licemerniji nije bio nego danas prema Srbiji. Uzimaju ga za partnera na raznim temama, cesto cak direktno podrzavaju na izborima.
To mi već liči na uvod u diskusije o raznim zavjerama protiv Srba. Stvarno ne bih o tim luzerskim pričama. Bruxelles pritiska i Poljake pa nemaju 101 izgovor za svoje neuspjehe, ali oni su razuman narod a vi ste epski narod. Nešto kao Commodore 64 u eri Playstation konzola. Kolega, bitno je da i vi uzivate u "epu" 50 god. Drago mi je sto vam je ljepo i sto zivite sa nama, bez da nas napustite. Zelimo privuci jos kulturnih naroda, susjeda, kultura. Srbija je velika i slabo naseljena zemlja. Samo stop za Merkel inzinjere.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:21 |
|
|
K:M je napisao/la: buenos aires je napisao/la: To mi već liči na uvod u diskusije o raznim zavjerama protiv Srba. Stvarno ne bih o tim luzerskim pričama. Bruxelles pritiska i Poljake pa nemaju 101 izgovor za svoje neuspjehe, ali oni su razuman narod a vi ste epski narod.
Nešto kao Commodore 64 u eri Playstation konzola.
Kolega, bitno je da i vi uzivate u "epu" 50 god. Drago mi je sto vam je ljepo i sto zivite sa nama, bez da nas napustite. Zelimo privuci jos kulturnih naroda, susjeda, kultura. Srbija je velika i slabo naseljena zemlja. Samo stop za Merkel inzinjere. Thumbs up za Bogovođu.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:23 |
|
|
buenos aires je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sta bre pricas?! Ja ti kazem da EU ne pritiska, nego TOLERISE I PODRZAVA jebenog fasistu i zlikovca Aleksandra Vucica! Ja govorim kako NEMA pritiska, a trebalo bi da ga bude, ako je ta EU imalo postena. Oni u Poljskoj li Orban svakako nisu gori od Vucica!
Sve bi vam muke s ostalim narodima bile upola manje da niste naglašeno skloni izdaji. Vi se samo u velikoj nevolji držite skupa, u miru ste jedan drugome vukovi. Bar neko moje posmatranje stvari, dugo sam među vama. Neke generalne karakteristike su baš uočljive. Jeste, a i oni koji uticu na nasu sudbinu, pokvareni su na drugi nacin. Prevli to preko jezika majku mu, nec ti kruna sa glave pasti. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:39 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 sij 2021, 17:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vučić tvrdi da ga je prisluškivao i tajno pratio moćan čovjek iz vrha države https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /210104107Evo ga, ili je u sukobu sa Slinom, ili se opet majmunise.  Ovo bi kao trebalo izazvati deja vu efekat, AV je ko Tito, i Titu su prisluškivali, lider regiona...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|