|
|
Stranica: 114/1355.
|
[ 33866 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 22:03 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Rat je sto puta teže pogodio gospodarstvo Hrvatske nego Srbije; hoćeš poljoprivredu, industriju, turizam, i apsurdno mi je uopće ići to dokazivati. Zato što ste nesposobni da sagledate sliku dalje od granice Hrvatske i dalje od 1991-1995. Što opet ima malo veze sa mojom prvobitnom tvrdnjom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 22:16 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Rat je sto puta teže pogodio gospodarstvo Hrvatske nego Srbije; hoćeš poljoprivredu, industriju, turizam, i apsurdno mi je uopće ići to dokazivati. Zato što ste nesposobni da sagledate sliku dalje od granice Hrvatske i dalje od 1991-1995. Što opet ima malo veze sa mojom prvobitnom tvrdnjom. A koliko je to dalje?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 22:33 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: A koliko je to dalje? Ja sam gledao period 1990-2000. I nisam govorio ništa oko Srbija, Hrvatska, BiH... Već o Srbi, Hrvati, Bošnjaci na čitavom prostoru BiH. A i ako je rat u Hrvatskoj, uglavnom je direktno pogodio područija na kojima je makar 50% stanovnika bilo srpske nacionalnosti. Koliko su u Hr trajale krupnije vojne operacije, 6-9 meseci? Bez ekonomskih, političkih, sportskih itd sankcija. I otad normalan razvoj. Primljen je određen broj izbeglica (ne znam koliki) iz BiH, Srbije, CG... ali je "oslobođen prostor" od 400 000 ljudi u stanovništvu. Imovina, poslovi itd. U BiH je rat uticao na sve tri strane, uz velike demografske i ekonomske gubitke. Ovo se posebno odnosi na Bošnjake. U Srbiji, pored decenije sankcija koje su masakrirale industriju i trgovinu, imali smo i rat na Kosmetu, tromešečno bombardovanje koje je dotuklo ono što je preživelo od industrije (taman na vreme za jeftinu burazetsku privatizaciju), energetskog sistema, putne mreže itd. Uz to, ne znam da je baš Srbija napravila "prostor" za 380 000 ljudi iz Hr, BiH, Slo, Mkd i još 150-200 000 sa Kosmeta. A to su samo oni koji su se zadržali do kraja perioda o kome govorimo. Slovenci su poprilično neoštećeni prošli kroz čitavu priču. Crnogorci su morali primiti deo izbeglica i izdržati sankcije (Milo gliser). Makedonci su opet imali svoj kratak sukoba nešto kasnije. Albanci su pretrpeli određena razaranja. I na kraju krajeva. Broj ubijenih i izbeglih je približno poznat. Posebno sad kad imamo i neke rezultate povratka. Dakle, mislim da imam osnova za ovo o čemu govorim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 22:46 |
|
|
Jago, te priče više ne vrijede ništa. Večeras (u 2012 AD) Maribor je na korak do ustanka, Makedonsku djecu tuku Šiptarske bande i vesele se kao da je zemlja samo njihova, Crnom Gorom (po ko zna koji put) vlada preporadavac cigareta, Srbijom čovjek koji skriva diplomu... da ne prozivam sve redom. Tko nije platio na Drini, plaća na ćupriji. Debelo.
Ali svi idemo u isti slivnik, veslati po *** od prije dvadeset godina... Niko se od tog vraćanja filma unatrag neće probuditi iz mrtvih. Što ne znači da vas ne treba tužiti za materijalnu štetu. Netko za taj svinjac mora platiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 22:51 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: EU traži od države da se povuče iz tiskanih medija. Drugim riječima, i državljanin Gvatemale s dovoljno novaca može uređivati najčitaniji dnevni list u zemlji, država se u to ne smije petljati. SNS ne može spinovati medije jer je samo igrač u partiji pokera s označenim kartama... Da, vidjeli smo kako to izgleda, pa medije ne kontroliše država, već su oni "nezavisni". Tipa, od Nijemaca Politiku kupi drugar DSovaca iz Šapca. Da ne pričamo o Đilasovoj kontroli oglasnog prostora. To što mediji formalno nisu pod državnom kontrolom ne znači da nisu pod kontrolom moćnika iz vlasti. Čista Afrika, nije vlasnik država već precednikova sestra od tetke. DzoniBG je napisao/la: Metemma je napisao/la: U odnosu na Blic i slične mutante, Kurir je Vašington post.
Ako naprednjaci stavljaju medije pod svoju kontrolu, pametni su, jer ako isti ostanu pod kontrolom žutih i stranih ambasada, sledi im sudbina Koštunice.
Srpsko novinarstvo je pod žutima doseglo dno, gore ne može. Setimo se samo ekstaze od stranih investicija pred izbore dok su pet dana posel izbora počeli s pričom da mora da se povećava PDV.
Toma nedorastao poziciji... posle Tadića, pekinezer je dorastao.
Ovo je toliko neozbiljno da ne vredi ni da repliciram... Pa dobro, Blic je ozbiljna i nepristrasna novina, čiji komentatori tipa Gordane Suše povremeno pišu o vaspostavljanju "normalnog dvopartijskog sistema"...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 22:57 |
|
|
Metemma je napisao/la: vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: EU traži od države da se povuče iz tiskanih medija. Drugim riječima, i državljanin Gvatemale s dovoljno novaca može uređivati najčitaniji dnevni list u zemlji, država se u to ne smije petljati. SNS ne može spinovati medije jer je samo igrač u partiji pokera s označenim kartama... Da, vidjeli smo kako to izgleda, pa medije ne kontroliše država, već su oni "nezavisni". Tipa, od Nijemaca Politiku kupi drugar DSovaca iz Šapca. Da ne pričamo o Đilasovoj kontroli oglasnog prostora. To što mediji formalno nisu pod državnom kontrolom ne znači da nisu pod kontrolom moćnika iz vlasti. Čista Afrika, nije vlasnik država već precednikova sestra od tetke. DzoniBG je napisao/la: Ovo je toliko neozbiljno da ne vredi ni da repliciram...
Pa dobro, Blic je ozbiljna i nepristrasna novina, čiji komentatori tipa Gordane Suše povremeno pišu o vaspostavljanju "normalnog dvopartijskog sistema"... Vidim ja da nisi upoznat s piramidalnom strukturom moći... Što misliš tko kontrolira te stranke, čak i da formalno imaju vlasništvo nad određenim dnevnim listom? Gdje oni trčkaraju kao mala djeca slikati se i rukovati, kad god im se kaže? Znam da znaš, ali ne kontam kako ne uviđaš da s tranke nisu krajnja instanca vlasti. Ni blizu...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 23:06 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Rat je sto puta teže pogodio gospodarstvo Hrvatske nego Srbije; hoćeš poljoprivredu, industriju, turizam, i apsurdno mi je uopće ići to dokazivati. Zato što ste nesposobni da sagledate sliku dalje od granice Hrvatske i dalje od 1991-1995. Što opet ima malo veze sa mojom prvobitnom tvrdnjom. Objektivno, rat nas je sve sjebo, i bacio nas je dosta godina unatrag... Što se tiče Hrvatske, neke regije je rat ekonomski bacio na koljena, prvenstveno Slavoniju, dok je Istri rat gotovo pa bio brat...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 23:40 |
|
|
Metemma je napisao/la: Pa dobro, Blic je ozbiljna i nepristrasna novina, čiji komentatori tipa Gordane Suše povremeno pišu o vaspostavljanju "normalnog dvopartijskog sistema"...
Ja nigde nisam rekao da je Blic objektivan...vec samo isticem da je vecito DB smece kao Kurir i njegova braca toliko evidentno preuzeta od vlasti, da svaki slepac vidi da je to glasilo vladajuce stranke preko koga svaki dan ove novine imaju bukvalno iste naslovnice, a to je najava ko ce sledeci biti uhapsen, kao gestapo proglasi...cega nije bilo ni kad su indirektno bili pod kontrlom prosle vlasti... Ti si jos uvek ostao u obracunu sa Tadicem, iako on i njegova stranka vec neko vreme su van svakih svera gde se donose odluke...a bas ni jedna rec kritike prema ovima koji su se uortacili i sa Dacicem, i Dinikicem... vise od polovine prosle vlasti.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 04 pro 2012, 23:54 |
|
|
POPIS 2011. Srbija, etničke zajednice sa manje od 2000 pripadnika i dvojako izjašnjeni
Egipćani - 1834 Česi - 1824 Kinezi - 1373 Aškalije - 997 Jevreji - 787 Poljaci - 741 Grci - 725 Turci - 647 Šokci - 607 Italijani - 554 Francuzi - 281 Cincari - 243 Jermeni - 222 Englezi - 188 Šopi - 142 Austrijanci - 131 Švajcarci - 110 Banjaši - 80 Šveđani - 56 Danci - 32 Norvežani - 28 Belgijanci - 23 Finci - 22 Torlaci - 12 Dvojako izjašnjeni - 2519 (Srbi-Crnogorci, Srbi-Romi, Srbi-Vlasi, Mađari-Srbi, Crnogorci-Srbi, Romi-Mađari, Jugosloveni-Srbi...)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 00:28 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: POPIS 2011. Srbija, etničke zajednice sa manje od 2000 pripadnika i dvojako izjašnjeni
Srbija bez Kosova. vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Vidim ja da nisi upoznat s piramidalnom strukturom moći... Što misliš tko kontrolira te stranke, čak i da formalno imaju vlasništvo nad određenim dnevnim listom? Gdje oni trčkaraju kao mala djeca slikati se i rukovati, kad god im se kaže? Znam da znaš, ali ne kontam kako ne uviđaš da stranke nisu krajnja instanca vlasti. Ni blizu... Ne tvrdim da su krajnja ili najviša instanca vlasti, već da imaju itekako veliku moć u državi, najveću moguću. Oni koji preko stranaka kontrolišu vlast, bili to tajFuni ili strane ambasade ipak to rade PREKO stranaka. Mogu ja da pljujem Miškovića ili ovog novog usisivač Kirbija što nisu fer, ali jedan je hipertrofirani kafedžija-privatnik a drugi je predstavnik strane sile, njima po difoltu interes majke Srbije nije na prvom mjestu. Ali zato kad ti dođe Borhan Tadići i priča jedno a radi drugo... DzoniBG je napisao/la: Ja nigde nisam rekao da je Blic objektivan...vec samo isticem da je vecito DB smece kao Kurir i njegova braca toliko evidentno preuzeta od vlasti, da svaki slepac vidi da je to glasilo vladajuce stranke preko koga svaki dan ove novine imaju bukvalno iste naslovnice, a to je najava ko ce sledeci biti uhapsen, kao gestapo proglasi...cega nije bilo ni kad su indirektno bili pod kontrlom prosle vlasti...
Ti si jos uvek ostao u obracunu sa Tadicem, iako on i njegova stranka vec neko vreme su van svakih svera gde se donose odluke...a bas ni jedna rec kritike prema ovima koji su se uortacili i sa Dacicem, i Dinikicem... vise od polovine prosle vlasti. Jebiga, Vučić hapsi zbog korupcije, direktore banaka, lokalne privatnike, predsjednike opština... ko je to radio u Srbiji od 45? A mi sad sviramo qrcu kako mediji ne izvještavaju lijepo o tome... Evo i Nevena Adžemović postavila pitanje ministru, da li antene zrače... i sad ja treba da se bavim time da li je ona pismena i da li su joj sise prave... i da pričam kako je to eto jadno od nove vlasti. Ne prihvatam koske koje mi se bacaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 00:36 |
|
|
Metemma je napisao/la: Jebiga, Vučić hapsi zbog korupcije, direktore banaka, lokalne privatnike, predsjednike opština... ko je to radio u Srbiji od 45? A mi sad sviramo qrcu kako mediji ne izvještavaju lijepo o tome...
Evo i Nevena Adžemović postavila pitanje ministru, da li antene zrače... i sad ja treba da se bavim time da li je ona pismena i da li su joj sise prave... i da pričam kako je to eto jadno od nove vlasti. Ne prihvatam koske koje mi se bacaju.
Nevena Adzemovic A Vucic sto hapsi... samo kako se ne seti da uhapsi svog finansijera Peconija...oslobodio ga je optuzbi... Hapsi tuzilastvo i policija, a ne potpredsednik vlade... a on bi trebao da se pobrine da ne prodje zakon o aboliciji, pa dan u 2 meseca iz zatvora izadje sav olosh...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 00:43 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fDVQKf9pg#! Od 70 poslanika stranke koja vodi vladu, nisu imali nikog boljeg da stave na spisak narodnih poslanika, nego olindralu fuksetinu koja je olicenje sponzorusa i nove pink generacije...Muslimani joj napisani govor koji jedva procita... Jel to primer... mene je ovoga sramota, ovakvi u pristojnim drzavama drze lakirernice za nokte, i to im je plafon...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 00:47 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: A Vucic sto hapsi... samo kako se ne seti da uhapsi svog finansijera Peconija...oslobodio ga je optuzbi...
Hapsi tuzilastvo i policija, a ne potpredsednik vlade... a on bi trebao da se pobrine da ne prodje zakon o aboliciji, pa dan u 2 meseca iz zatvora izadje sav olosh... Тако је, хапсе тужилаштво и полиција, а пре нове владе и Вучића су хапсиле да је све прштало... ово што су тек сад почели је чиста случајност. Закон о аболицији је примењен на оне којима су казне биле мале или им је остало мало до краја казне, е сад што ту спада Урош Мишић или Миладин Ковачевић, шта да се ради, нису ни они осуђени на доживотни затвор. DzoniBG je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AyfDVQKf9pg#! Od 70 poslanika stranke koja vodi vladu, nisu imali nikog boljeg da stave na spisak narodnih poslanika, nego olindralu fuksetinu koja je olicenje sponzorusa i nove pink generacije...Muslimani joj napisani govor koji jedva procita... Jel to primer... mene je ovoga sramota, ovakvi u pristojnim drzavama drze lakirernice za nokte, i to im je plafon... О томе ти говорим, сад ја треба да се бавим Невеном... Невена је примеран посланик кад се упореди са којекаквим Триванкама, Чомићкама и Колунџијама... ал ето, ми треба Невеном да се бавимо. Пуца ми нека ствар за Невену, могли су и мајмуна да поставе у Скупштину с обзиром колико је девалвирана.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 00:56 |
|
|
Metemma je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: A Vucic sto hapsi... samo kako se ne seti da uhapsi svog finansijera Peconija...oslobodio ga je optuzbi...
Hapsi tuzilastvo i policija, a ne potpredsednik vlade... a on bi trebao da se pobrine da ne prodje zakon o aboliciji, pa dan u 2 meseca iz zatvora izadje sav olosh... Тако је, хапсе тужилаштво и полиција, а пре нове владе и Вучића су хапсиле да је све прштало... ово што су тек сад почели је чиста случајност. Закон о аболицији је примењен на оне којима су казне биле мале или им је остало мало до краја казне, е сад што ту спада Урош Мишић или Миладин Ковачевић, шта да се ради, нису ни они осуђени на доживотни затвор. DzoniBG je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AyfDVQKf9pg#! Od 70 poslanika stranke koja vodi vladu, nisu imali nikog boljeg da stave na spisak narodnih poslanika, nego olindralu fuksetinu koja je olicenje sponzorusa i nove pink generacije...Muslimani joj napisani govor koji jedva procita... Jel to primer... mene je ovoga sramota, ovakvi u pristojnim drzavama drze lakirernice za nokte, i to im je plafon... О томе ти говорим, сад ја треба да се бавим Невеном... Невена је примеран посланик кад се упореди са којекаквим Триванкама, Чомићкама и Колунџијама... ал ето, ми треба Невеном да се бавимо. Пуца ми нека ствар за Невену, могли су и мајмуна да поставе у Скупштину с обзиром колико је девалвирана. Prosla vlast je rasturila medjunarodnu Saricevu mafiju koja je u odnosu na sve do sada uhapsene neuporedivo opasnija stvar bila... Ovaj hapsi politicke protivnike, i tajkune koji su prestali da mu daju lovu... treba njih da hapsi, i Miskovica i Dulica, ne kazem da nisu krivi, ali treba da hapsi i Beka, i Peconija koji mu daju kesh, a koji se ne spominju u poternicama koje izdaje preko svojih trash novina... Ajde da vidimo dal ce imati muda da uhapsi Bajatovica, jednog od celnih ljudi SPS-a koji je sjebao Pancevacku Azotaru za ogromne pare... Jel ti stvarno mislis da ova triperozna sponzorusha je nesto pokrenula...dali joj ceduljce da procita, da se pokaze da i ona ima neku ulogu, jer je javnost ismevala mesecima, sta ona uopste trazi u parlamentu...poredici nju i jednu Nadu Kolundziju ili Comicku je besmisleno... Kapiram ja sta tebe muci, navukao si se na radikalsku pricu kako je Tadic i DS izdajnici, kako je tu sam go lopov...i dalje od toga ne vidis... A da te covek pita ko su ustvari Nikolic i Vucic, sta su uradili u proslosti, koliko su radikali svojim debilnim pricama unesrecili ljudi, kakav je ministar informisanja bio Vucic 1998-2000 kad je doneo najgori zakon za informisanje koji je gasio svaki otpor Milosevicu... vise cak postujem i one radikale koji su ostali verni Seselju nego ovaj najgori sljam koji je dosao uz precutnu podrsku zapada da im zavrsava posao u vezi Kosova... ...a na vlast su dosli tako sto su digli maglu kako su pokradeni na izborima u prvom krugu... gde je tu odgovor javnosti sta je sa onim pokradenim dzakovima...sud je rekao da nikakve kradje nije bilo, a to je direktno lansiralo ove tutumrake na vlast...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 01:03 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jel ti stvarno mislis da ova triperozna sponzorusha je nesto pokrenula...dali joj ceduljce da procita, da se pokaze da i ona ima neku ulogu, jer je javnost ismevala mesecima, sta ona uopste trazi u parlamentu...poredici nju i jednu Nadu Kolundziju ili Comicku je besmisleno...
Ali blaženi osmeh kad je uspela da pročita tekst... neprocenjivo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 01:05 |
|
|
Taj koga hvalis, ovo ti je pricao pre samo 4 godine...tad je bio seseljev mali od palube, poslusaj te nebuloze koje su inicirale egodus nasih ljudi iz Hrvatske 13 godina pre toga...
Jel to sad neki drugi covek, Eliot Ness...nije, ista je to gnjida, samo u novom odelu... sad je konsterniran, sutra je u Americi sa njuskama iz njihove vojske...
E bolje o tome razmisljaj nego sto jos vodis imaginarni boj sa Tadicem koji je ionako zavrsio karijeru...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 01:19 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Jel ti stvarno mislis da ova triperozna sponzorusha je nesto pokrenula...dali joj ceduljce da procita, da se pokaze da i ona ima neku ulogu, jer je javnost ismevala mesecima, sta ona uopste trazi u parlamentu...poredici nju i jednu Nadu Kolundziju ili Comicku je besmisleno...
Ali blaženi osmeh kad je uspela da pročita tekst... neprocenjivo. Jagnje, da ti se poverim, kao coveku, i kao jagnjetu... Ja sam potpuno, ali potpuno konsterniran ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 01:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnje, da ti se poverim, kao coveku, i kao jagnjetu... Ja sam potpuno, ali potpuno konsterniran ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ma svi smo kos.. ko... konstr... konsn... konsternirani. I kao ljudi i kao komunisti. A Vučko... Setim ga se pre godinu dve kad je pričao o mukama Belorusije kad su se pokačili sa EU (a oni su jelte sila za nas), odmah sam znao da je lepo kupljen. Jedan dan VKK (inače nam zbog ludih vadikala to spočitavaju sad svima), drugi kao fol obilazi narod po Krajini, treći beži iz zemlje da ne bude tu kad Žandarmerija bude mlatila Srbe sa severa dok građevinci dižu granični prelaz.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 01:32 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ma svi smo kos.. ko... konstr... konsn... konsternirani. I kao ljudi i kao komunisti. Jako je tesko izgovoriti, tu bas treba upregnuti sve, od nepca, jezika, zuba... Al jedno kad ljudski izgovoris tu magicnu rec...ti si sve rekao...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 01:44 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: A Vučko... Setim ga se pre godinu dve kad je pričao o mukama Belorusije kad su se pokačili sa EU (a oni su jelte sila za nas), odmah sam znao da je lepo kupljen. Jedan dan VKK (inače nam zbog ludih vadikala to spočitavaju sad svima), drugi kao fol obilazi narod po Krajini, treći beži iz zemlje da ne bude tu kad Žandarmerija bude mlatila Srbe sa severa kod građevinci dižu granični prelaz.
Nismo se juce rodili...bar dobro pamtimo koliko je taj radikalski olosh upropastio ljudi... nisu maznuli penzionerima 13. penziju, nego su direktno odgovorni za hiljade mrtvih ljudi... Od pocetka je to bio projekat udbe, Seselj je napravljen da odradjuje poslove za one najprljavije stvari koje cak ni Milosevic nije hteo da prihvati na sebe...sto je ovoj budali selo ko dupe na noshu... Radikali su najgori mutant komunisticke i sirove nacionalisticke ideologije... to nije nikakva desnica, tu nema ni tradicije, ni konzervativizma...tu ima samo neskrivene primitivnosti i najpovrsnijih emocija koje proizvode strahom. Kad se ti kao Vucic ispilis i stasas u tom gnezdu...pa jos izdas svog ucitelja i mentora...znaci da nikakvog skrupula nemas... i ne dozvoljavam da mi vidik zamagli ova medijska hapsenja nekih ljudi, jer znam i duboko osecam da je taj covek jedna obicna nula, i da nema te hipnoze koja ce naterati da mu verujem...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 01:51 |
|
|
Komedija - tragedija - komedija - tragedija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 02:05 |
|
|
Najpopularnija detektivska igra Nancy Drew, ima cak 27 nastavaka... u tajnoj laboratoriji u Koloradu bave se ispitivanjem Teslinih dostignuca, misteriozno je ubijen naucnik, ni manje ni vise nego Niko Jovic.. Znaci tebra, mora se naci ko nam je ubio brata, rodjaka, prijatelja... ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 10:11 |
|
|
Ubijen veleposlanik u NATO-u!?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 10:18 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5932 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 pro 2012, 13:46 |
|
|
MSP dalo samo ovo: Citat: Ambаsаdor Republike Srbije pri NATO-u Brаnislаv Milinković trаgično je preminuo u 52. godini u Briselu 4. decembrа 2012. godine.
Ambаsаdor Milinković bio je ugledаn diplomаtа i prаvnik. Službovаo je u Beču i Briselu. Ostаje u sećаnju svojim kolegаmа kаo vrsni diplomаtа, svestrаni intelektuаlаc i plemenit čovek.
Ministаrstvo spoljnih poslovа Republike Srbije nаknаdno će obаvestiti o dаtumu komemorаtivnog skupа i sаhrаne.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|