|
|
Stranica: 14/1375.
|
[ 34351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:32 |
|
|
|
Dinkić je lopina, ali i marketinški genije, to mu se mora priznati, nažalost.
Od G17 do URS-a (ide po najnezadovoljnijim regionima i prodaje im bajke, od decentralizacije do meda i mleka), Dakle, sve što je trenutno "in" u određenim izbornim ciklusima.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:34 |
|
|
dudu je napisao/la: aha, dakle odgovorio si mi na iduće pitanje koje me kopkalo, tko je URS. oni imaju kintu, viđao sam plakate po BG-u u sred 2010. godine, nikakvih izbora ni na vidiku nije bilo. Eh, a tek je to priča za sebe. Dakle, videviši da su ispušili na svim frontovima i da je narodu muka od koalicije... Dinkić volšebno napušta vladu (mada je poslao zamene na ministarska mesta i ostaje u skupštinskoj većini), stvara URS i kreće u izbornu kampanju, istovremeno igrajući i vlast (kada treba da se slika prilikom otvaranja neke fabrike) i opoziciju (gde kritikuje sve što je vlada radila ili radi, uključujući i ono za šta je on zadužen). Čitava priča je strašno smešna, ali izgleda da je gnjida skupila dovoljan broj strančica...pa su tu negde oko cenzusa. I da, imaju kintu. Vež godinama drže ili Narodnu banku, ili min.finansija ili min.ekonomije (uz gomilu upravnih odbora).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:35 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
|
I na kraju će opet SPS biti jezičac na vagi.
Šta ti je realpolitik...
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:36 |
|
|
teranova je napisao/la: Nekad je bilo zbog njega, a sad uprkos njemu. Zameram mu hermetičnost, gađenje prema medijima, nesposobnost da iskoristi nekoliko izuzetnih ljudi koje još uvek ima itd itd... Na koje ljude misliš? p.s. DSS je po meni razbijen (medijski) već 2009. Onoga trenutka kad su im ngo-interesne grupe, liberali i strani ambasadori prišili etiketu ksenofobičnih naslednika Miloševića. Po mojoj proceni bi to tako bilo i da je Koštunica mnogo vispreniji nego što jeste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:37 |
|
|
Real gone je napisao/la: Dinkić je lopina, ali i marketinški genije, to mu se mora priznati, nažalost.
Od G17 do URS-a (ide po najnezadovoljnijim regionima i prodaje im bajke, od decentralizacije do meda i mleka), Dakle, sve što je trenutno "in" u određenim izbornim ciklusima. Nikad ne mogu da mu zaboravim kad je uz pomoc B92 2003. kad su ubili Djindjica vodio besomucnu kampanju pljujuci njegov rad, i njegovu stranku... B92 kao najvece govno mu je bilo mikrofon. On je opcija finansirana od zapadnih finansijskih struktura, nije ni cudo sto je uvek trazio resore iz ekonomije, on je kriv za brdo losih privatizacija, sumnjive aranzmane sa MMF... grobar srpske privrede, i da je ikakvog reda, prvo bi trebao dobiti pedalu na izborima, a onda u zatvor. Boris ga je prvo sjebao na izborima 2004. kad je uz pomoc Bosnjaka iz Sandzaka ga pretekao u fotofinishu, gurnuo ga Kostunici u vladu, najurio za sadasnje izbore...i mislim da je definitivno zavrsio karijeru.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:37 |
|
|
SDB je napisao/la: I na kraju će opet SPS biti jezičac na vagi.
Šta ti je realpolitik... Da ponovim, nije mi jasno ko više glasa za njih. Stranka bez suštine i identiteta, grupa čankoliza i prevrtljivaca. Da Sloba kojim slučajem oživi, oterao bi ih u k.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:38 |
|
|
teranova je napisao/la: Nekad je bilo zbog njega, a sad uprkos njemu. Zameram mu hermetičnost, gađenje prema medijima, nesposobnost da iskoristi nekoliko izuzetnih ljudi koje još uvek ima itd itd... Imaš pravo. Pokopao je stranku. A pored raznih lopina i kućnih prijatelja, tamo je bilo (ili jeste) par baš sposobnih i ispravnih ljudi. Sad su na marginama. U trenutku kada treba da se odlučuje i prilagođava, pokazalo se da je Voja nula od političara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:40 |
|
|
Real gone je napisao/la: teranova je napisao/la: Nekad je bilo zbog njega, a sad uprkos njemu. Zameram mu hermetičnost, gađenje prema medijima, nesposobnost da iskoristi nekoliko izuzetnih ljudi koje još uvek ima itd itd... Na koje ljude misliš? p.s. DSS je po meni razbijen (medijski) već 2009. Onoga trenutka kad su im ngo-interesne grupe, liberali i strani ambasadori prišili etiketu ksenofobičnih naslednika Miloševića. Po mojoj proceni bi to tako bilo i da je Koštunica mnogo vispreniji nego što jeste. Ima par ljudi koje cenim, čak nisu ni eksponirani. Za ovo drugo si u pravu, sad oni nose stigmu radikala. A bežali su od njih da se ne zaraze, svojevremeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:41 |
|
|
SDB je napisao/la: I na kraju će opet SPS biti jezičac na vagi.
Šta ti je realpolitik... To su bili prosle izbore...sad vise nisu... Relativno su zahvalni, uzmu panduraciju, traze energetiku da suruju sa Rusima, i neko periferno ministarstvo... Oni su ustvari meksa varijanta ruskog uticaja...igraju Ruje tu i na Tomu i Kostunicu, ali kad su oni vec van vlasti, SPS mu tu dodje kao sigurica da imaju bar neki uticaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64294 Lokacija: DAZP HQ
|
|
DSS, u mojim očima, izgleda kao antieuropski i proruski blok.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Imaš pravo. Pokopao je stranku.
A pored raznih lopina i kućnih prijatelja, tamo je bilo (ili jeste) par baš sposobnih i ispravnih ljudi. Sad su na marginama.
U trenutku kada treba da se odlučuje i prilagođava, pokazalo se da je Voja nula od političara.
Jedan nesposobni kancelarijski moljac... Dobro je rekao Djindjic - on nije dosao na vlast, mi smo ga doneli... 5.oktobra nije smeo da se pojavi na ulicama, bio u nekom sklonistu sav usran...sve dok nije bilo sigurno da je Sloba pao...jajara najgora  a tolko mu ljudi dalo glas(ja prvi, i to jos prvi izbori na kojima sam glasao  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:45 |
|
|
dudu je napisao/la: DSS, u mojim očima, izgleda kao antieuropski i proruski blok. Ruski cinovnici...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:45 |
|
|
|
Jel ste primetili da nigde nema onog debelog Dejana Mihajlova (DSS)?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:46 |
|
|
dudu je napisao/la: DSS, u mojim očima, izgleda kao antieuropski i proruski blok. Zapravo je, ono što bi vi rekli, možda jedina - državotvorna opcija. Sa lošim kadrovima u vođstvu i definitivno u lošem tajmingu i okruženju koje bi eventualno pogodovalo takvoj opciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:47 |
|
|
|
ima li ijedna stranka koja bi provodila autentičnu pro-rusku politiku? na prvu, čini se kao da dobar dio stanovništva zaista želi neki vid integracije s Rusima, a s druge strane ne postoji neka relevantna politička opcija koja bi to zastupala. kod nas također ne postoji ozbiljna stranka koji bi brinula o interesima 40% ljudi koji su protiv europskih integracija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:48 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: DSS, u mojim očima, izgleda kao antieuropski i proruski blok. Zapravo je, ono što bi vi rekli, možda jedina - državotvorna opcija. Sa lošim kadrovima u vođstvu i definitivno u lošem tajmingu i okruženju koje bi eventualno pogodovalo takvoj opciji. koja je suštinska razlika u odnosu na SNS?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:48 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: DSS, u mojim očima, izgleda kao antieuropski i proruski blok. Zapravo je, ono što bi vi rekli, možda jedina - državotvorna opcija. Sa lošim kadrovima u vođstvu i definitivno u lošem tajmingu i okruženju koje bi eventualno pogodovalo takvoj opciji. Što bi to konkretno kod vas bila "državotvorna" politika, po tebi?
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:49 |
|
|
teranova je napisao/la: Jel ste primetili da nigde nema onog debelog Dejana Mihajlova (DSS)? Onaj debeli Pancevac sto je pricao da je neko iz DS-a ubio Djindjica Otisao mu je i Parivodic, jedini pristojan covek tu... ne znam gde je Marsicanin... Ostao mu je onaj brka u skupstini, ruski agitator Popovic, i par nekih anonimusa... nikad nije imao kadar, a sad ga tek nema...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:52 |
|
|
teranova je napisao/la: Jel ste primetili da nigde nema onog debelog Dejana Mihajlova (DSS)? Joj, ne prizivaj ga..želim da ga zaboravim.. Moj bivši komšija, meni je on oličenje vrha politike DSS-a (kako ju je Džoni opisao). Mutno-impotentno-kompleksaški.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:53 |
|
|
dudu je napisao/la: ima li ijedna stranka koja bi provodila autentičnu pro-rusku politiku? na prvu, čini se kao da dobar dio stanovništva zaista želi neki vid integracije s Rusima, a s druge strane ne postoji neka relevantna politička opcija koja bi to zastupala. kod nas također ne postoji ozbiljna stranka koji bi brinula o interesima 40% ljudi koji su protiv europskih integracija.  p.s jel znas da je 1990. nudio podrsku "braci Amerikancima" u obracunu sa Irakom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:54 |
|
|
Nego, kad smo kod politike i Čede Antića, šta mislite o ovome? http://www.napredniklub.org/Ima finih ideja. Mada koliko vidim, vremenom se pomeraju u desno. @tera Par tih debelih iz DSS je nestalo. Nestalo kajmaka i čvaraka. @dudu Pro-ruske stranke su ti Radikali i DSS, a u manjoj meri i SNS i SPS. Anti-ruske su pomenuti URS/G17 i LDP. Suštinska razlika između DSS i SNS je u tome što je SNS (o tempora o mores) sada proevro-pskija stranka i u tome što se Koštunica makar drži neke svoje priče, a Toma naginje gde dune vetrić. Slična politička priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:55 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: p.s jel znas da je 1990. nudio podrsku "braci Amerikancima" u obracunu sa Irakom  Nudio je i dobrovoljce. Dženjuin serbian demokratik četniks. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Real gone je napisao/la: Zapravo je, ono što bi vi rekli, možda jedina - državotvorna opcija. Sa lošim kadrovima u vođstvu i definitivno u lošem tajmingu i okruženju koje bi eventualno pogodovalo takvoj opciji.
koja je suštinska razlika u odnosu na SNS? Što nisu za EU po svaku cenu. Nisu za regionalnu saradnju ukoliko ne postoji 100%-i reciprocitet. Nisu za nastavak dijaloga sa Prištinom ukoliko je to protivno međunarodnim sporazumima i našem ustavu. Nisu za dalje projekte stvaranja autonomnih oblasti i širenja njihovih nadležnosti pod izgovorom decentralizacije itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:58 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: koja je suštinska razlika u odnosu na SNS?
Što nisu za EU po svaku cenu. Nisu za regionalnu saradnju ukoliko ne postoji 100%-i reciprocitet. Nisu za nastavak dijaloga sa Prištinom ukoliko je to protivno međunarodnim sporazumima i našem ustavu. Nisu za dalje projekte stvaranja autonomnih oblasti i širenja njihovih nadležnosti pod izgovorom decentralizacije itd. Ja to mogu potpisati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 ožu 2012, 01:59 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nudio je i dobrovoljce. Dženjuin serbian demokratik četniks.  All inclusive Zamisli kako bi chetke kokale Sadamovce 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|