Lakše malo, prika. Da ne biste odletili ne u jednu već u tri materine
+1, što bi rekla djeca na forumima.
A vi gospodine Brigada, nemojte da se nalazite prozvani tamo gdje vam nije mjesto, nema potrebe da bilo ko shvata lično prozivanje kojekakvog šljama ala Kandićka i slični.
Što ja?
I otkud znaš da nisam ubačeni element na sisi Fonda?
Šta nas ovde u Vojvodini briga za stanje u Srbiji? Napolje dođoši!
Šalu na stranu... nekad stvarno pomislim da živim u Severnoj Koreji i da ispred skupštine stoji slika velikog vođe Antiše Pavelića čitajući neke postove.
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
@Džoni, Jagnjeća brigado, Vladimire, Agathonikose
Zahvaljujem na pozdravima, trudiću se da budem aktivniji kad mi vrijeme dozvoli.
Kad vidim ove božićne slike sa Kosova što je neko od vas stavio, Kforovce i bodljikave žice oko naših svetinja i UČK natpise, podsjeti me nanovo da ova naša generacija Srba živi u vremenima nacionalnog poraza i svakojakih poniženja, ali podići će se Srbija i svi mi Srbi zajedno s njom. Moramo u to vjerovati u ove blage dane Božića.
Nema leka od ljutih rana, Biće još dana za megdana.
Jagnjeca brigada je napisao/la:
Šalu na stranu... nekad stvarno pomislim da živim u Severnoj Koreji i da ispred skupštine stoji slika velikog vođe Antiše Pavelića čitajući neke postove.
S obzirom na likove koji vam krstare po TV ekranima i ne skidaju se godina, to nekad i ja pomislim
Zahvaljujem na pozdravima, trudiću se da budem aktivniji kad mi vrijeme dozvoli.
Kad vidim ove božićne slike sa Kosova što je neko od vas stavio, Kforovce i bodljikave žice oko naših svetinja i UČK natpise, podsjeti me nanovo da ova naša generacija Srba živi u vremenima nacionalnog poraza i svakojakih poniženja, ali podići će se Srbija i svi mi Srbi zajedno s njom. Moramo u to vjerovati u ove blage dane Božića.
Nema leka od ljutih rana, Biće još dana za megdana.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
Zašto vi svi mislite da je Srbija leglo kandićevaca, soroševaca i izdajnika. Ajde idite malo u materinu više sa tom pričom, jer veruj mi, to nema ni blage veze sa stvarnom situacijom...
Lakše malo, prika. Da ne biste odletili ne u jednu već u tri materine
Uđite u Hram i kliknite opciju za pun ekran i vrtite miš.
Nisam godinama bio tamo, ali kad sam prvi put ušao a bilo je uoči rata, mene je zadivila ta prostranost a ljudi na galeriji su mi djelovali kao da me gledaju sa 30. sprata, jedva su im se glave vidjele.
Ma mogu ja da odletim gde hoćete, gospodine Prika. Samo Vi šaljite, to meni preko ekrana ne smeta ništa, čak mi je i simpatično.
Meni samo ide na *** što vi imate totalno iskrivljenu sliku o nama, to sam pokušavao da objasnim i rođacima, neki su mi poverovali, neki nisu....
A što se tiče Vaše posete Hramu Svetog Save uoči rata? Pa vi ste bili tek nakon što je podignuta kupola, i tad je bilo impresivno, ali sad to dosta bolje izgleda, barem spolja, na interijeru treba još dosta raditi. Što se mene tiče, za potpun utisak monumentalnosti tog zdanja, bilo bi potrebno srušiti one odvratne lokale preko puta, u Bulevaru JNA i u Pasterovoj, a i, kad smo već kod toga, i izmestiti Klinički centar na neku livadu na Novom Beogradu i tu izgraditi nešto pametnije.
Budite mi pozdravljeni, gospodine Agathonikos, i nemojte da se ljutite, nije mi bila namera da Vas lično uvredim.
S obzirom na likove koji vam krstare po TV ekranima i ne skidaju se godina, to nekad i ja pomislim
+1... kako dopuniti Njegoša
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
Kreni redom, Kandićka, Biserko, Lihtova sa mužem, Dereta, Borka Whiskey Pavićević, Srđa Popović, Čeda i sateliti, Leja Keller, Aleksandra Jerkov... i ostali iz te priče.
Hoće li neko u par rečenica napisati kako ste proveli današnji dan, tj. koje ste običaje ispoštovali?
Pa bolje bi bilo da neko ko više poštuje običaje i veru od mene piše... Ali ono, božićno žito, ukrasi, česnica, ručak, porodica.
Kad sam bio klinac, u BiH, sve je to bilo mnogo, da se tako izrazim, slikovitije. Ovako u gradskim uslovima, više svedeno na osnove.
uote="Metemma"] Kreni redom, Kandićka, Biserko, Lihtova sa mužem, Dereta, Borka Whiskey Pavićević, Srđa Popović, Čeda i sateliti, Leja Keller, Aleksandra Jerkov... i ostali iz te priče.[/quote]
Sloboda misli. Ja smatram da su oni izuzetno korisni. Da ih nema, više bi naroda padalo na te kvaziliberalne katarzične priče. Ovako, vidiš Čedu, i odma' te prođe volja.
Kreni redom, Kandićka, Biserko, Lihtova sa mužem, Dereta, Borka Whiskey Pavićević, Srđa Popović, Čeda i sateliti, Leja Keller, Aleksandra Jerkov... i ostali iz te priče.
Sloboda misli. Ja smatram da su oni izuzetno korisni. Da ih nema, više bi naroda padalo na te kvaziliberalne katarzične priče. Ovako, vidiš Čedu, i odma' te prođe volja.
Ma da, zar je bitna propaganda. Kako reče Milošević Karadžiću, nema ta propaganda veze, i Kaligula je konja proglasio senatorom pa ovaj nije postao senator.
Šta ima veze što nam rastu generacije koje slušaju o genocidu u Srebrenici... sve je to sloboda misli...
Jagnjeca brigada je napisao/la:
POL_GASOL je napisao/la:
Hoće li neko u par rečenica napisati kako ste proveli današnji dan, tj. koje ste običaje ispoštovali?
Pa bolje bi bilo da neko ko više poštuje običaje i veru od mene piše... Ali ono, božićno žito, ukrasi, česnica, ručak, porodica.
Kad sam bio klinac, u BiH, sve je to bilo mnogo, da se tako izrazim, slikovitije. Ovako u gradskim uslovima, više svedeno na osnove.
uote="Metemma"] Kreni redom, Kandićka, Biserko, Lihtova sa mužem, Dereta, Borka Whiskey Pavićević, Srđa Popović, Čeda i sateliti, Leja Keller, Aleksandra Jerkov... i ostali iz te priče.
Sloboda misli. Ja smatram da su oni izuzetno korisni. Da ih nema, više bi naroda padalo na te kvaziliberalne katarzične priče. Ovako, vidiš Čedu, i odma' te prođe volja.[/quote] Koje je tradicionalno glavno božićno jelo??
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.