|
|
Stranica: 32/1375.
|
[ 34351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Možda ne smeju zbog svojih dobrih sugrađana...
Ovo Tomino ispade kao skup srpskih zemalja, EU i ambasadora. "Region" zvanično mrtav.
Da dodam: Kakav savetnik za međunarodne odnose, takvi i međunarodni odnosi. Sasvim dovoljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:24 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Cekaj, jel si video Kostunicu...braaate Kakav je ono pozdrav... ko da se zdravi sa covekom koji redovno smrdi na upisano i usrano... Asocijalan i nesiguran tip, a ne bi se opkladio da nema i neke zesce probleme... cak mi i Toma u odnosu na njega izgleda kao dobricina. Ma idi. Toma kad malo uđe u ulogu i ako bude slušao malo savetnike ima šanse da izgura koliko-toliko pristojan mandat. Koštunica... Prosto mi nije jasno kako li je bilo gde prošao. Takva distanca od ljudi da je to strašno. teranova je napisao/la: Sasvim dovoljno. Nažalost nije. Btw, konačno je Vojska pustila sajt predsednika, mada se još popunjava podacima. Zanimljiv info iz biografije: Toma govori engleski i ruski. Da li je to neko čuo ili mu verujemo na reč? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:37 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Koštunica... Prosto mi nije jasno kako li je bilo gde prošao. Takva distanca od ljudi da je to strašno.
To je i za mene najveca misterija... Na prvim izborima na kojima sam glasao sam mu dao glas...ko i svi, ali koji je splet okolnosti njega izneo u prvi plan?! Ne mogu da se setim coveka na predsednickoj, ili nekoj drugoj celnoj funkciji da ima takve osobine... njegova gestikulacija i mimika su u rangu devojcice u pubertetu koja je stala pred ogledalo i shvatila da je niko nece stipnuti za guzu sledecih 15 godina... Sav u nekoj grimasi, ne gleda nikog u oci, tikovi da se najezis... ocajan govornik... on se boji ljudi, zazire, gleda sto pre da se negde skloni...kako li je takav vodio slozeni aparat kao sto je vlada Srbije Posto je sav takav...nikakav, uhvati ljude na to da je posten... kakvo crno postenje kad se dohvatis najprljavijeg posla kao sto je politika... tu si u startu kurva...veca ili manja, ali u osnovi rava... Sav tako zarozan i neugledan...al vice dobro Zivela Srbija...to je izgleda bilo dovoljno...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:42 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Na prvim izborima na kojima sam glasao sam mu dao glas...ko i svi, ali koji je splet okolnosti njega izneo u prvi plan?! Ko sme da te pogleda u oči? DzoniBG je napisao/la: u rangu devojcice u pubertetu koja je stala pred ogledalo i shvatila da je niko nece stipnuti za guzu sledecih 15 godina... To je to. DzoniBG je napisao/la: kako li je takav vodio slozeni aparat kao sto je vlada Srbije Sećaš se onih debelih, bradatih, masnih tipova... Opšte poznati kao sekretari i savetnici. Odgovor na misteriju. DzoniBG je napisao/la: Sav tako zarozan i neugledan...al vice dobro Zivela Srbija...to je izgleda bilo dovoljno... To je bio hit kampanje 2007/8. Smor, smor, smor, a onda u krajnjem naporu da pokaže živost "Živela Srbija". Nego, kad će Voštanica u penziju? Nije da očekujem nešto od DSS kad ga preuzmu njegovi mlađi klonovi (isto oblačenje, ista frizura, isti način govora...), ali dosta je on mator već. 65-70 ili koliko?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:44 |
|
|
Opet se rugate mojim kandidatima! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Opet se rugate mojim kandidatima!  Ej, a stvarno... Kako se nateraš da glasaš za tako usporenog tipa? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:47 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: teranova je napisao/la: Opet se rugate mojim kandidatima!  Ej, a stvarno... Kako se nateraš da glasaš za tako usporenog tipa?  Pomislim na živahnog Bakareca pa zaokružim. I na Šamija zvanog "klinička smrt".  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:53 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nego, kad će Voštanica u penziju? Nije da očekujem nešto od DSS kad ga preuzmu njegovi mlađi klonovi (isto oblačenje, ista frizura, isti način govora...), ali dosta je on mator već. 65-70 ili koliko?
Ma to je nemoguce... Bice - i posle Voje...Voja... Ima tu i nekog podmlatka, onaj novi glasnogovornik, pa genijalan frajer Andrija Mladenovic, Terka me seti i Nebojse Bakareca: Eto ga, nemoguce je da ima jaceg i hrabrijeg naslednika... kakav Spartak, Ahil, Cezar, Dzingis Kan... zvao se jednostavno - Nebojsa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:55 |
|
|
Šami 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:55 |
|
|
teranova je napisao/la: Opet se rugate mojim kandidatima!  ...al stvarno je za sprdanciju, verujem da si i ti toga svesna...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:56 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Opet se rugate mojim kandidatima!  ...al stvarno je za sprdanciju, verujem da si i ti toga svesna... Pa kako nisam, sve je kao brod ludaka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 00:58 |
|
|
Jao Bakarec. Omiljena pesma Indira Radić - Tetovaža. A Šami je koma. Šami, Aligrudić, Nikitović, Mihajlov, srednji Koštunica Samardžić, mladi Koštunica Popović, mali Koštunica Petković, Maršićanin itd. Prava su oldskul beogradsko-šumadijska stranka. Kao da su izašli iz povratka otpisanih. (evo, sad na pravoj temi)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:00 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jao Bakarec. Omiljena pesma Indira Radić - Tetovaža. A Šami je koma. Šami, Aligrudić, Nikitović, Mihajlov, srednji Koštunica Samardžić, mladi Koštunica Popović, mali Koštunica Petković, Maršićanin itd. Prava su oldskul beogradsko-šumadijska stranka. Kao da su izašli iz povratka otpisanih. (evo, sad na pravoj temi) Ali pravi hit je bio i ostao ŠORMAZ!  (Sad je kod Tome) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:02 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jao Bakarec. Omiljena pesma Indira Radić - Tetovaža. A Šami je koma. Šami, Aligrudić, Nikitović, Mihajlov, srednji Koštunica Samardžić, mladi Koštunica Popović, mali Koštunica Petković, Maršićanin itd. Prava su oldskul beogradsko-šumadijska stranka. Kao da su izašli iz povratka otpisanih. (evo, sad na pravoj temi) Revija trashera, svaki je toliko unikatan, a opet ih sve spaja taj ocinski duh Vostanice, ta sabornost, valjanost, neutralnost... Verujem da od toliko vremena koji provode zajedno, da pocinju svi da lice...kao bracni par posle 50 godina... ista dikcija, isti recnik...ko moroni...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:03 |
|
|
@Tera i Šormaz Jao, njegovu svinjsku njušku ne videh odavno. On i Srđan Milivojević iz DS su mi kao rođaci u skupštini izgledali.   Gde je sad ona Sandra Rašković-Ivić?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:06 |
|
|
teranova je napisao/la: Ali pravi hit je bio i ostao ŠORMAZ!  (Sad je kod Tome)  Prica se da mu je majka rekla dok je bio mlad - sine, ako se ti takav ozenis, napravicemo svadbu za sva okolna sela Treba pitati antropologe dal je ovo homo sapiens 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Revija trashera, svaki je toliko unikatan, a opet ih sve spaja taj ocinski duh Vostanice, ta sabornost, valjanost, neutralnost...
Verujem da od toliko vremena koji provode zajedno, da pocinju svi da lice...kao bracni par posle 50 godina... ista dikcija, isti recnik...ko moroni... Pravi truli građanski duh stare Srbije i Jugoslavije. Samo im fali neki đeneral Hadžikaracincarantonijević. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:08 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: @Tera i Šormaz Jao, njegovu svinjsku njušku ne videh odavno. On i Srđan Milivojević iz DS su mi kao rođaci u skupštini izgledali.   Gde je sad ona Sandra Rašković-Ivić? Ova dvojica kao da su iz Lepenskog vira izvađeni. Sanda je u DSS, kao i uvek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:10 |
|
|
teranova je napisao/la: Ova dvojica kao da su iz Lepenskog vira izvađeni.
Klasična grčka lepota. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:16 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pravi truli građanski duh stare Srbije i Jugoslavije. Samo im fali neki đeneral Hadžikaracincarantonijević.  Oni su uhapseni 1953 u podrumu nacionalnog muzeja sa par kraljevih adjutanata koje su odmah streljali, ostale su stavili u hibernacione komore, i macor Tasa je slucajno ispritiskao dugmice 90-ih i odledio ih... Kao u jeftinim americkim SF filmovima kad srednjovekovni germanski pesadinac osvane u nekoj svemirskoj avanturi 2256 godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:16 |
|
|
Žućko (Ima prazan pogled ko ajkula) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:20 |
|
|
|
Nikako da mi otpadne ovo upozorenje, imam utisak da mi ga stalno neko obnavlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 12 lip 2012, 01:21 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: aaaa, sabacka lola... Do treceg kolena zakacio je krv romskog trgovca konjima, hoda necujno i lako kao Bruce-Lee u Zmajevom gnezdu, ocne jabucice imaju rotaciju u svim mogucim smerovima... Nevidjeno kvaran lik.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|