HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 srp 2026, 00:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 1375  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 12 lip 2012, 01:24 

Veliki vinogradar, Konstantin niški - Zoran Živković! :D

slika

Vrh

PostPostano: 12 lip 2012, 01:25 

teranova je napisao/la:
Veliki vinogradar, Konstantin niški - Zoran Živković! :D

slika

Tijanic je za njega napisao u NIN-u 2003 godine clanak - uticaj ljute papricice na facijalnu ekspresiju =))

Vrh

PostPostano: 12 lip 2012, 01:27 

DzoniBG je napisao/la:
Oni su uhapseni 1953 u podrumu nacionalnog muzeja sa par kraljevih adjutanata koje su odmah streljali, ostale su stavili u hibernacione komore, i macor Tasa je slucajno ispritiskao dugmice 90-ih i odledio ih... :zubati

Kao u jeftinim americkim SF filmovima kad srednjovekovni germanski pesadinac osvane u nekoj svemirskoj avanturi 2256 godine.

Zamisli šoka kad su izašli iz komore 1990. godine i ugledali Miru kako recituje osnovne postulate marksizma za 21. vek. :zubati

teranova je napisao/la:
Žućko :zubati
(Ima prazan pogled ko ajkula)

slika

Uf, zajebaT igrač. Jesi glasala za njega? :whistling

@Džoni & mačvanska mafija

Ja ne znam da li sam ikada čuo da neko kaže dobru reč za jadnog Petrovića. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2012, 01:34 

Jagnjeca brigada je napisao/la:

Zamisli šoka kad su izašli iz komore 1990. godine i ugledali Miru kako recituje osnovne postulate marksizma za 21. vek. :zubati

Trebalo im je 10 godina da se update-uju i upgrade-uju... Bakarec sa sabljom je samo logican vrhunac vaspostave stare moci u novom ruhu :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2012, 13:18 

jel ovo patka od 24sata ili četnici lagano ulaze u tijesan klanac? :zubati

predviđam uskoro masovnu gay-paradu po sred knez mihajlove...

http://www.24sata.info/vijesti/regija/1 ... Obraz.html

Vrh

PostPostano: 12 lip 2012, 14:10 

DzoniBG je napisao/la:
slika

aaaa, sabacka lola...

Do treceg kolena zakacio je krv romskog trgovca konjima, hoda necujno i lako kao Bruce-Lee u Zmajevom gnezdu, ocne jabucice imaju rotaciju u svim mogucim smerovima...

Nevidjeno kvaran lik.

Dokle ćemo jesti pasulj iz Kirgistana, zna li se u Srbiji trenutno ko je ministar poljoprivrede?

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 00:42 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=618324

Da vidimo Tomicu sutra u Briselu...

Kako ce se drzati, sta ce reci, sta ce mu reci, kako ce prevodioc prevesti... :sneaky2

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 16:03 

Ponekad se zapitam da li je Toma glup ili samo dobro plaćen.

Sećamo se kako je u kampanji govorio kako će otkriti svoj genijalni plan za KiM kad dođe na vlast. Sad je došao na vlast i izjavio da pregovore sa Prištinom treba da vodi lično premijer vlade Srbije.

Ma super, daj nek' još podnese zahtev UN-u da prime Kosovo u članstvo.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 16:04 

Kad ćete vi Srbi otvoriti neki bankovni račun da vam nešto uplatimo za Nikolića ?
Spasili ste Hrvatsku za tu patetiku sa Josipovićevom "politikom regiona" i plakanjem "u regionu".

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 16:09 

Izgleda da če ovo biti izuzetno koristan mandat za Srbiju. Ako Toma nastavi da blista kao dosad, njegovi više nemaju teorije da pobede negde. Moraće da se pojavi nova politička snaga.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 16:23 

Ponekad se zapitam da li je Toma glup ili samo dobro plaćen.

Sećamo se kako je u kampanji govorio kako će otkriti svoj genijalni plan za KiM kad dođe na vlast. Sad je došao na vlast i izjavio da pregovore sa Prištinom treba da vodi lično premijer vlade Srbije.

Ma super, daj nek' još podnese zahtev UN-u da prime Kosovo u članstvo.

Sve sam blizi opciji da podrzim da njegovi i vladu formiraju...

Stete ce biti ionako iovako, al izgleda da je vreme da konacno ljudi vide sta se krije iza te "druge" Srbije, koliko je tu parazita i nesposobnjakovica krije...

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 16:30 

Situacija za plakanje. Nakon 12 godina neprestanih pokušaja dođeš na vlast i za manje od mesec dana ujebeš situaciju.

Prvo sa regionom, pa onda ove izjave kako predsednik ili premijer treba da razgovaraju sa predstavnicima kosova (jbt kao dve države), pa onda inauguracija kad su ovog komesara držali uz Nikolića stalno. Staviš jednog EU činovnika u isti rang sa izabranim predsednikom države. Zemljo otvori se.

A tek je počeo da radi.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 16:39 

Situacija za plakanje. Nakon 12 godina neprestanih pokušaja dođeš na vlast i za manje od mesec dana ujebeš situaciju.

Prvo sa regionom, pa onda ove izjave kako predsednik ili premijer treba da razgovaraju sa predstavnicima kosova (jbt kao dve države), pa onda inauguracija kad su ovog komesara držali uz Nikolića stalno. Staviš jednog EU činovnika u isti rang sa izabranim predsednikom države. Zemljo otvori se.

A tek je počeo da radi.

Nije da nismo znali...pricali smo o tome i pre nego sto je stupio na duznost...

Postojala je mala nada - ma iskusan je on, snacice se nekako... al to tako ne moze, suvise je tu rupa da ne bi stalno negde curelo...

Pazi ti tek izabranog predsednika sa 1.5 miliona glasova koji goruce pitanje kao sto je Kosovo tako tretira, on ne sme nista o tome da kaze, vec ko pizda prepusta Tadicu, da bi se on drzao po strani, a za svaku tesku odluku on posle nije kriv...

Za takve ljude se kratko i jasno kaze - pizda :neznam

Uleteo je u losem trenutku, trebalo mu je dati vlast 2008... sada mu dati sve poluge je rizicno, ali bi bas voleo da vidim sve one glupane sa pricom - ma svi su oni isti, necu da glasam, samo NeBoris NeTadic...

Ono sto sam pricao vec neko vreme ovde, sad je i Dacic potvrdio - Rusi vrse ogroman pritisak da vlada bude bez Tadica... e to su ti ta "braca", hoce sve poslusnike... kakvi su to prevaranti, ali ne cudi me...

Onaj cinicni deo mene navija da vladu uzmu Toma i Dacic, i da konacno demaskiramo te stetocine, a onaj realniji se pita koja ce cena toga biti, i dal imamo pravo na luksuz sledece 4 godine, kad se mnoge drzave koje su mnogo snaznije od nas raspadaju...

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 16:49 

Jbg, teška odluka. A kad Tadić i njegova mala kamarila izgledaju kao bolji deo političke scene, prosto znaš da smo u govnima do guše.

Nadao sam se da su Tomu spremili za opciju da konačno pobedi, ali jok. Amater, iz kiksa u kiks. A još nije ni stavljen pod pritisak. Ti povremeni izlivi naroCkog dobroćudnog šumadinca koji okreće prasence i peče rakiju možda prolaze na izbornom skupu u Bajčetini, ali na ovom višem nivou se kolješ sa velikim zverkama.

Čudi me kako niko ništa ne progovara od naših vernih patriJota.

Ni kad je predsednik ljubio stope Putinu, ni kad je isto radio Fileu i puštao odu radosti., ni kad je pustio Švabe da vežbaju gađanje po Srbima na barikadi. To što se niko nije pojavio na inauguraciji (da ne računamo Kemiša, Zoku, Joksimovića itd) izuzev obaveznog komesara i brata Crnogorca su isto svi otpisali kao nebitno.

Još drčni Ivica kaže:

Citat:
Dačić: Ne interesuje me, bre! Neka prave vladu, ja ću u opoziciju, šta me briga

Mlađano rukovodstvo PUPSa zabole što je država na ivici kolapsa, bitno da im se još par meseci isplaćuju penzije i da se u BG umesto 15 daje 20 000 pomoći. URS mafija opet jaše, ovaj put uz pomoć SPS. Dinkić bi opet finansije i ekonomiju. SPO bi samo da se uglavi uz vlast.

Komedija.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 17:03 

Jbg, teška odluka. A kad Tadić i njegova mala kamarila izgledaju kao bolji deo političke scene, prosto znaš da smo u govnima do guše.

Nadao sam se da su Tomu spremili za opciju da konačno pobedi, ali jok. Amater, iz kiksa u kiks. A još nije ni stavljen pod pritisak. Ti povremeni izlivi naroCkog dobroćudnog šumadinca koji okreće prasence i peče rakiju možda prolaze na izbornom skupu u Bajčetini, ali na ovom višem nivou se kolješ sa velikim zverkama.

Čudi me kako niko ništa ne progovara od naših vernih patriJota.

Ni kad je predsednik ljubio stope Putinu, ni kad je isto radio Fileu i puštao odu radosti., ni kad je pustio Švabe da vežbaju gađanje po Srbima na barikadi. To što se niko nije pojavio na inauguraciji (da ne računamo Kemiša, Zoku, Joksimovića itd) izuzev obaveznog komesara i brata Crnogorca su isto svi otpisali kao nebitno.

Još drčni Ivica kaže:

Citat:
Dačić: Ne interesuje me, bre! Neka prave vladu, ja ću u opoziciju, šta me briga

Mlađano rukovodstvo PUPSa zabole što je država na ivici kolapsa, bitno da im se još par meseci isplaćuju penzije i da se u BG umesto 15 daje 20 000 pomoći. URS mafija opet jaše, ovaj put uz pomoć SPS. Dinkić bi opet finansije i ekonomiju. SPO bi samo da se uglavi uz vlast.

Komedija.

On je 20 dana na vlasti...samo 20...a bice 5 godina :yawn

Barem da je krenuo malo pickasto ka EU, dogovoricemo, resicemo sva pitanja... on sedi na 5 stolica, i ni o kom vaznom pitanju nema nikakav stav...

Bleda kopija Tadica, on je barem imao muda da donese teske odluke...Toma sada, kad ima najveci kapital i poverenje, ne sme da bekne... zamisli kakav ce biti kad mu padne popularnost?!

Metiljava i neuspesna politika, Kostunica bi se bar tvrdo postavio oko nacionalnih pitanja, pa bi znali na cemu smo... ovo je put ka EU u leru, i namigivanje Rusima, najgora moguca varijanta.

Tako smo birali na izborima... eto... :kava

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 17:08 

Stvarno, još nisam čuo neki stav od njega.

Sve je samo klimanje glavom.

Volimo Rusiju, Volimo EU, Volimo Srbiju. Pričaćemo sa Rusijom, pričaćemo sa EU, pričaćemo sa Kosovom, sve ću dokumente dati Srbima sa Kosova...

Pa majku mu, nisi izabran za poverenika za informacije već za predsednika!

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 17:18 

Pazi naslova u Blicu:

Citat:
Nikolić: EU nikad neće tražiti da priznamo Kosovo

Citat:
Van Rompej: Odnosi sa Kosovom ključni uslov

Citat:
Jeremić: Gde je Republika Srbija, ne može Republika Kosovo

Citat:
Kosovu uručena mapa puta

Citat:
Tači: Kraj nadzirane nezavisnosti 2. jula

Uz današnje obraćanje najSrbina međ Srbima:

Citat:
Dodik: Za Srbiju u ovom momentu najbolji premijer Tadić

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 17:50 

Stvarno, još nisam čuo neki stav od njega.

Sve je samo klimanje glavom.

Volimo Rusiju, Volimo EU, Volimo Srbiju. Pričaćemo sa Rusijom, pričaćemo sa EU, pričaćemo sa Kosovom, sve ću dokumente dati Srbima sa Kosova...

Pa majku mu, nisi izabran za poverenika za informacije već za predsednika!

Njegov kalibar je skupstinska govornica...za vise nikad i nije bio...

Ja bi ga svaki dan pitao, sta je sa onim - izaberite me za predsednika da bi znali kako se kralo na izborima?! :sneaky2

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 20:02 

Susret Eston-Nikolic

Ne zna zenska kako novi predsjednik Srbije izgleda. :laugh

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 17:29 

Žao mi je Toma jer

ipsk je jedna Jaca

al na vrhu ima mesta samo za jednog :sega

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 16 lip 2012, 20:18 

Zbog čega prenosimo EP u fudbalu na prvom kanalu RTS kada na njemu uopšte ne učestvujemo? Hrvatska, koja učestvuje, prenosi ga na svom drugom državnom kanalu.

Vrh

PostPostano: 16 lip 2012, 23:26 

Prenosimo EP na prvom da ljudi ne bi odlepili od "formiranja vlade".. :neznam

Pozitiva:

Citat:
Oni su u 50 najboljih od 10.000 iz celog sveta
Naši matematičari na svetskom takmičenju
16. 06. 2012. - 21:02h

Četvorica učenika drugog razreda Matematičke gimnazije i njihov vršnjak iz ivanjičke gimnazije učestvovaće na superfinalu najboljih mladih matematičara sveta, koje se u avgustu održava na Kavkazu.

Radi se o turniru koji je posle međunarodnih olimpijada najpoznatije i najmasovnije takmičenje iz matematike. Koliki je ovo uspeh za sve njih, govori i to da će se od 10.000 kandidata iz celog sveta samo njih 50 takmičiti u finalu.
Put takozvane Evroazije krenuće mladi matematičari iz Beograda Ivan Tanasijević, Đorđe Žikelić, Maksim Stokić i Petar Trifunović, kao i Lazar Mojsilović iz Ivanjice, kome je učešće na ovom takmičenju obezbedila pobeda na 33. Matematičkom turniru gradova sa sedištem u Moskvi.

- Oduvek sam voleo fiziku i matematiku, osvajao sam državna i republička takmičenja, ali učešće na Kavkazu za mene je veliko priznanje. Put je dug, pa ću poneti dosta dobre volje, strpljenja, ali i znanja kako bih u najboljem svetlu predstavio svoju školu i našu zemlju - priča Lazar Mojsilović.

On kroz čitavo školovanje pokazuje izuzetnu nadarenost za matematiku i fiziku i već je osvojio prva mesta na gotovo svim takmičenjima u našoj zemlji. Povremeno stiže da se bavi sportom, trenirao je košarku pa plivanje. Zaljubljenik je u muziku, završio je i nižu muzičku školu, i odlično svira klavir.

U ekipi je i Maksim Stokić, takođe iz Matematičke gimnazije, kao i Petar Trifunović, koji se još kao osnovac takmičio na Ojlerovoj olimpijadi i osvojio bronzanu medalju.

- Očekujem da će ovo biti jedno zanimljivo iskustvo jer se radi svih deset dana, koliko ćemo provesti tamo. To nije klasično takmičenje od nekliko sati, već rešavamo probleme stalno, a svi dobijaju nagrade. Takmičenje, zapravo, ima formu istraživačkog rada. Matematika ostavlja vreme da se bavim i drugim aktivnostima, tako da sam ranije trenirao hokej, a sada samo rekreativno igram fudbal - priča Petar Trifunović.

:palacgore2

slika

Vrh

PostPostano: 16 lip 2012, 23:29 

@tera
Ti baš ne voliš fudbal? :zubati

Jbg Tera, 'leba i igara. U našem slučaju nešto više igara, nešto manje 'leba.

@real

Bravo, ali džabe kad će se ljudi pokupiti preko grane čim krene da ih 'ebe sistem. Nije ni čudo što je država u blatu kad je par desetina/stotina hiljada najpametnijih mladih otišlo iz nje.

Vrh

PostPostano: 16 lip 2012, 23:48 

Tako je, ne volim fudbal. Hektari korisnog gradskog prostora za nekakvo koprcanje oko gola od strane polupismenih junoša, čije kuće i stanove posle gledam u "Gloriji" i krstim se sa obe ruke.

Vrh

PostPostano: 17 lip 2012, 00:34 

Moraće da se pojavi nova politička snaga.

Isto je rekao jedan lik na jednom somalijskom forumu 1989.

Nego, vrištali su na Tadića jer nije reagovao na dešavanja na sjeveru južne pokrajine, a gdje je predsjednik države sad?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 1375  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: