|
|
Stranica: 51/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 07:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64403 Lokacija: DAZP HQ
|
K..M je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Dule je beogradski djak, ne dirajte ga  Mirijevo 4 oko Ljubiše Miodragovića je i sada teška zabit. Kada se izgradila masa objekata. Pre je bilo ono sobica sa uporabom wc i matorom babom gazdaricom 50 e. Tamo idu oni sa niskim primanjima, šrot firme i taj rad Dok sam sređivao papire za kuću na Zvezdari tražio sam stan ISKLJUČIVO Vračar....nije Njegoševa već nova lux zgrada u Južnom bulevaru ugao Inteza banka sa križanjem na onu što ide ka Lekinom brdu.... Nije to ta ulica, nego Krležina ili Samuela Beckett, više se ni ne sjećam koja od dvije, ali sam zapamtio obje. Oficirsko naselje, pristojno, ništa posebno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 11:00 |
|
|
Grobar je napisao/la: Zato sam si pikirao Batajnicu ovamo. To mi je fajnal destinejšn, definitivno. Nemoj u Batajnici puna je prečana,koje ti ne podnosiš zbog crvene prošlosti. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 11:02 |
|
|
dudu je napisao/la: Nije to ta ulica, nego Krležina ili Samuela Beckett, više se ni ne sjećam koja od dvije, ali sam zapamtio obje. Oficirsko naselje, pristojno, ništa posebno. Jel to blizu pijace i crkve u Mirijevu ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 11:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Zato sam si pikirao Batajnicu ovamo. To mi je fajnal destinejšn, definitivno. Nemoj u Batajnici puna je prečana,koje ti ne podnosiš zbog crvene prošlosti.  Ne prečana generalno, nego baš vas Krajišnika. I u Altini ste isto većina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 11:28 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Zato sam si pikirao Batajnicu ovamo. To mi je fajnal destinejšn, definitivno. Nemoj u Batajnici puna je prečana,koje ti ne podnosiš zbog crvene prošlosti.  Nemam ja ništa protiv prečani. Na faksu i studenjaku sam se najviše družio sa prečanima. I niko od njih nije hvalio Tita i komiće (baš naprotiv, ćetalji 200 na sat), to sam samo od tebe čuo.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 11:30 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nemoj u Batajnici puna je prečana,koje ti ne podnosiš zbog crvene prošlosti.  Ne prečana generalno, nego baš vas Krajišnika. I u Altini ste isto većina. Altina, Busije, Bataja. Plavi horizonti Tu su napravili novu RSK. Kuće kao zgrade.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 12:02 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne prečana generalno, nego baš vas Krajišnika. I u Altini ste isto većina. Altina, Busije, Bataja. Plavi horizonti Tu su napravili novu RSK. Kuće kao zgrade.. :) Ma radio sam u Altini par godina, kad uđem tamo u prodavnicu i čujem onaj ogavni lički naglasak, povraća mi se. I zabole me da li će neko da se uvredi, to da li je meni naglasak gadan ili ne je stvar ukusa i oko toga se ne raspravlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 12:05 |
|
|
Grobar je napisao/la: Nemam ja ništa protiv prečani. Na faksu i studenjaku sam se najviše družio sa prečanima. I niko od njih nije hvalio Tita i komiće (baš naprotiv, ćetalji 200 na sat), to sam samo od tebe čuo.. :)
Sad je jasnije ko je od tebe napravio turbo Srbina. Posljedica druženja s prečanima.  I prestani lagat da ja hvalim ćopavog i komiće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 12:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90667 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Kako je ova tema napunila 50 stranica, a ne znam ni o čemu je.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 12:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ma radio sam u Altini par godina, kad uđem tamo u prodavnicu i čujem onaj ogavni lički naglasak, povraća mi se. I zabole me da li će neko da se uvredi, to da li je meni naglasak gadan ili ne je stvar ukusa i oko toga se ne raspravlja. Naviknićeš se s vremenom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 12:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kako je ova tema napunila 50 stranica, a ne znam ni o čemu je. Spremamo se za građanski rat. Grobar se sprema u napad na Batajnicu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 12:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Sad je jasnije ko je od tebe napravio turbo Srbina. Posljedica druženja s prečanima.  I prestani lagat da ja spominjemo ćopavog i komiće. Pa mi smo se takmičili ko je veći Srbin.. :) Oni su bili iznenadjeni, koliko ja znam dosta o njima i koliko Srbujem, jer su oni valjda mislili da smo mi južnjaci svi tamo neki Djoše i Tike špicevi koji su operisani od srpstva.. :) Naravno, nisu davali na Slobu, branili su ga kao oca, a ja sam srao po njemu 200 na sat. Samo smo tu imali razmirice. Imao sam dva drugara iz Bijeljine, jedan je završio u zatvoru zbog koke. I imao sam cimera iz Sokolca.. Medjed od dva metra.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 12:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ma radio sam u Altini par godina, kad uđem tamo u prodavnicu i čujem onaj ogavni lički naglasak, povraća mi se. I zabole me da li će neko da se uvredi, to da li je meni naglasak gadan ili ne je stvar ukusa i oko toga se ne raspravlja. Naviknićeš se s vremenom.  Neću, ne radim više u toj vukojebini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:38 |
|
|
|
To je kod Šekija.. :) Inače, to je onaj fenomen klixa (i bošnjačkih medija generalno) o kome sam pričao. Prenose se samo crnjaci iz Srbije.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:46 |
|
|
|
Isto važi i za njih ... :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:47 |
|
|
Grobar je napisao/la: Isto važi i za njih ... :) E jebi ga...znači i Hrvati bi da vam crkne krava. Jakih saveznika 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:51 |
|
|
|
Pa to sam već raspravljao sa Sokolićem na drugoj temi.
Evo ti pogledaj samo vesti o Srbiji kod vas na klixu u zadnjih mesec dana.
Samo crnjaci, vučić babaroga, protesti, mlafićev mural, itd, itd..
A znaš šta se sve desilo bitnog u Srbiji u tom periodu? Otvoreno je npr. više fabrika nego što vi danas imate ukupno u Federaciji.. :)
Idi samo skokni i prelistaj na klixu zadnjih par strana u odeljku "Regija" i biće ti jasno o čemu pričam.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 13:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa to sam već raspravljao sa Sokolićem na drugoj temi.
Evo ti pogledaj samo vesti o Srbiji kod vas na klixu u zadnjih mesec dana.
Samo crnjaci, vučić babaroga, protesti, itd, itd..
A znaš šta se sve desilo bitnog u Srbiji u tom periodu? Otvoreno je npr. više fabrika nego što vi danas imate ukupno u Federaciji.. :)
Idi samo skokni i prelistaj na klixu zadnjih par strana u odeljku "Region" i biće ti jasno o čemu pričam.. :) Klix je odavno senzacionalistički portal. Uprati kad krenu s vijestima o Dodiku. Dodik rekao ovo, Dodik uradio ono, Dodik ručo, Dodik spavao, Dodik srao. Ono što proizvodi klikove, to se i štanca. Bezvezni portal na kojem se svađaju Bošnjaci, Srbi i Hrvati u komentarima. Online ludnica. Tako i za vijesti iz regiona. Šimiće je samo briga za profit. Da ga donose vijesti o klingloncima, samo bi njih štancali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 14:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Neću, ne radim više u toj vukojebini. E stvarno gdje dođe ta Altina,nisam nikad tamo bio ? Usput zaboravili ste i Surčin navest kao krajišku bazu. Kontrolišemo i vojni i civilni aerodrom,više nema bijega i izbjegavanja mobilizacije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 14:25 |
|
|
|
Altina ti je kad se ideš iz Zagreba, pa se isključiš kod zmajeve petlje za Zemun, pa prodješ ispod manceovog mosta (kurve) i ideš ka Borči, e sve levo je Altina.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 14:27 |
|
|
Grobar je napisao/la: Altina ti je kad se ideš iz Zagreba, pa se isključiš kod zmajeve petlje za Zemun, pa prodješ ispod manceovog mosta (kurve) i ideš ka Borči, e sve levo je Altina.. :) Znači blizu Zagreba je ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 13 pro 2021, 14:31 |
|
|
|
Pa da. Sve što su krajišnici naselili (Altina, Bataja, Busije, Plavi horizonti) je prva linija ka Zagrebu.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|