|
|
Stranica: 53/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Skeletor
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 17:05 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 3261 Lokacija: Castle Grayskull
|
Odlično sam upoznat sa situacijom u Kini, poslom sam vezan za te tamo jurisdikcije. Tačno je da je sva imovina državna ali kad neko zakupi nešto na 99 godina ne izbaci ga više niko ako ovaj ne pristane, a kompenzacije su stvarno velike, u milionima, i zavise od broja spratova koje objekat ima. Zato kad čuju da će nešto da se gradi svi sagrade na brzinu još po 3 sprata da uzmu više para.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 17:37 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 3261 Lokacija: Castle Grayskull
|
Pričaš napamet o sistemu sa kojim nisi upoznat i za koji misliš da znaš kako funkcioniše.
Kina je definicija zemlje gde za eksproprijaciju zemlje može ekstremno da se zaradi. Oni ti ponude za ovakvu kućicu recimo milion Yuana, ti nećeš da prodaš, ponude dva, ti nećeš, ponude tri, ti nećeš, i onda oni naprave put oko tvoje kuće pa se ti jebi, ali ne konfiskuju na silu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 19:14 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Altina ti je kad se ideš iz Zagreba, pa se isključiš kod zmajeve petlje za Zemun, pa prodješ ispod manceovog mosta (kurve) i ideš ka Borči, e sve levo je Altina.. :) Znači blizu Zagreba je ? Prva ljubav, jedina putovnica i DOMOVINA, se uvjek u krajiskom srcu.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 19:38 |
|
|
K..M je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Znači blizu Zagreba je ? Prva ljubav, jedina putovnica i DOMOVINA, se uvjek u krajiskom srcu. Meni je najbitnije da je Altina daleko od Niša. Inače nikad ne bi svratio,Bugarska je baš daleko.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 19:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: K..M je napisao/la: Prva ljubav, jedina putovnica i DOMOVINA, se uvjek u krajiskom srcu. Meni je najbitnije da je Altina daleko od Niša. Inače nikad ne bi svratio,Bugarska je baš daleko. Ma znam, za vecinu krajisnika, poput tebe, srbijanski proracun nema alternativu. Nesto oko uporabe sile, milicajac, vojak...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 19:53 |
|
|
K..M je napisao/la: Ma znam, za vecinu krajisnika, poput tebe, srbijanski proracun nema alternativu. Nesto oko uporabe sile, milicajac, vojak... Uglavnom nismo Bugari.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 19:56 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: K..M je napisao/la: Ma znam, za vecinu krajisnika, poput tebe, srbijanski proracun nema alternativu. Nesto oko uporabe sile, milicajac, vojak... Uglavnom nismo Bugari. Vi ste Hrvati
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 14 pro 2021, 21:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: K..M je napisao/la: Ma znam, za vecinu krajisnika, poput tebe, srbijanski proracun nema alternativu. Nesto oko uporabe sile, milicajac, vojak... Uglavnom nismo Bugari. Vidi, ti "Bugari" su se oslobodila pre 143 g....i tu su svoji na svome....a gde si ti i tvoji suseljani?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 15 pro 2021, 10:46 |
|
|
K..M je napisao/la: Vidi, ti "Bugari" su se oslobodila pre 143 g....i tu su svoji na svome....a gde si ti i tvoji suseljani? U majci Srbiji i u manjem broju RS svoji na svome.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|