|
|
Stranica: 24/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:33 |
|
|
NIkakav problem...one price - nepristojno je pitati i reci za koga glasas, satro bonton...uvek sam smatrao kao truli izgovor da stanes iza svoga misljenja...
Prvi put sam glasao 2000. godine za Kostunicu, da sklonimo Milosevica... sledece izbore sam glasao za Djindjica, 2004., 2008. i 2012. za Tadica, posle sam glasao za opoziciju, za Sasu Jankovica nisam mogao jer sam osetio da je prevara...prosle izbore sam bojkotovao, i sad cu glasati za Ujedinjenu opoziciju...
Jedino koga sam smatrao za kalibar politicara je bio Djindjic, uz sve mane, za Tadica sam glasao nevoljno, da ne bi radikali dosli na vlast, i sad nisam odusevljen Djilasom, mislim da ima mnogo putera na glavi i sranja koja je pravio, ali i kao takav, ne moze da se meri sa ovim cudom koje imamo na vlasti...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:36 |
|
|
DzoBG je napisao/la: NIkakav problem...one price - nepristojno je pitati i reci za koga glasas, satro bonton...uvek sam smatrao kao truli izgovor da stanes iza svoga misljenja...
Prvi put sam glasao 2000. godine za Kostunicu, da sklonimo Milosevica... sledece izbore sam glasao za Djindjica, 2004., 2008. i 2012. za Tadica, posle sam glasao za opoziciju, za Sasu Jankovica nisam mogao jer sam osetio da je prevara...prosle izbore sam bojkotovao, i sad cu glasati za Ujedinjenu opoziciju...
Jedino koga sam smatrao za kalibar politicara je bio Djindjic, uz sve mane, za Tadica sam glasao nevoljno, da ne bi radikali dosli na vlast, i sad nisam odusevljen Djilasom, mislim da ima mnogo putera na glavi i sranja koja je pravio, ali i kao takav, ne moze da se meri sa ovim cudom koje imamo na vlasti... E pa zato ću ja da opet ostanem kući. Skidanje Vučića s vlasti mi nije ni blizu dovoljan razlog da glasam za lika kao što je Đilas.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Kakav si to "monarhista" a glasaćeš za N1 i Nova SS listu?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:40 |
|
|
storarare je napisao/la: Pa da za tebe je patriotizam nešto bezlično ,amorfno , voliš šumarke, puteljke A voliš li tim žarom Srbiju i Republiku Srpsku Kad Dodika možeš da zoveš laktaški bivo ,rečnik nekog mujhura ,onda mi je sve jasno koliko je sati. Ne, moje patriotizam je jasan u svakoj prilici, nisam napustio zemlju i kad sam mogao, za dobar zivot u inostranstvu, ne bi napustio ovu zemlju ni za sta... Moj pradeda je bio kraljev inzinjerijski oficir koji je presao Albaniju, posle zavrsio skolu za generala u Francuskoj...moj deda po majci je bio kraljev vozac koji nije pobegao, vec su ga 1946. ubili komunisti na pravdi boga... Niko mi nije bio u komunistickoj partiji, slavili smo slavu kad je to bilo opasno... Nikad nisam napisao Laktaski bivo, nego samo bivo, to sto je iz Laktasa, nije birao... a pre bivola sam napisao da je bio kod Ante Markovica, pa ratni profiter, uzdanica zapadnih sila, da bi onda zbog interesa presao na drugu stranu... Nevidjena sirovina, pevac ispod satora, jeftini populista... kad prodjem istocnom RS, tegoba me uhvati koliko ljudi zive siromasno, a on zivi kao car...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:40 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
DzoBG je napisao/la: i sad nisam odusevljen Djilasom, mislim da ima mnogo putera na glavi i sranja koja je pravio, ali i kao takav, ne moze da se meri sa ovim cudom koje imamo na vlasti... Naravno da ne može, jer je on deo ekipe koja je povećavala penzije populistički, u sred ekonomske krize, samo da bi izbacili Koštunicu iz igre. A ta njihova igrica nas je dovela u beskonačnu spiralu loših finansija i trčanje nizbrdo u ekonomski ambis. Vučič je s druge strane, skupio muda i sproveo fiskalnu konsolidaciju 2015-te, i od tada rastemo na zdravim temeljima. Inače u dve godine Korone (takodje kriza) imamo najveći rast kumulativno..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:43 |
|
|
storarare je napisao/la: Kakav si to "monarhista" a glasaćeš za N1 i Nova SS listu? Tako...jer nemam bolju i realniju ponudu... Kada skinemo diktaturu, posle cemo da se borimo za obnovu monarhije... Princ Filip je podrzao proteste, kao sto je podrzao u CG... u njega verujem...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:44 |
|
|
DzoBG je napisao/la: Nevidjena sirovina, pevac ispod satora, jeftini populista... kad prodjem istocnom RS, tegoba me uhvati koliko ljudi zive siromasno, a on zivi kao car... S ovim si se zajebao. Pljuvanje po Vučiću je ovde sasvim ok, ali po Dodiku i ne baš.. :) Inače ta briga za siromaštvo je vrlo zanimljiva sada, jer dolazi od nekoga ko se bori protiv rudnika Jadarita. Jer Litijum je upravo i geopolitički i ekonomski "gejm čendžer".. Ne samo za Srbiju, nego i za tu istočnu Republiku Srpsku. Pa i zapadnu.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:50 |
|
|
Ma Litijum je samo povod, jel ti stvarno misliš da njih imalo briga za taj rudnik? Pa pričamo o profilu ljudi koji su protestovali protiv Beograda na vodi jer su želeli da ostane favela iza železničke stanice.
|
|
Vrh |
|
|
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:52 |
|
|
Grobar je napisao/la: DzoBG je napisao/la: Nevidjena sirovina, pevac ispod satora, jeftini populista... kad prodjem istocnom RS, tegoba me uhvati koliko ljudi zive siromasno, a on zivi kao car... S ovim si se zajebao. Pljuvanje po Vučiću je ovde sasvim ok, ali po Dodiku i ne baš.. :) Inače ta briga za siromaštvo je vrlo zanimljiva sada, jer dolazi od nekoga ko se bori protiv rudnika Jadarita. Jer Litijum je upravo i geopolitički i ekonomski "gejm čendžer".. Ne samo za Srbiju, nego i za tu istočnu Republiku Srpsku. Pa i zapadnu.. :) Znas kakav je gejm cendzer...da oteras cirka 20.000 ljudi, da bi zaposlio njih 300...da za sva vremena upropastis taj plodni kraj Srbije, Macva je bogata, i Podrinje... jel si prosao nekad tim krajem, jel znas da od Sapca do Malog Zvornika su sve selo za selom, mogu svako da ti nabrojim... Znas ko ce imati koristi od toga...samo Vucic i ekipa oko njega... oni su vec uzeli masne pare za to, i zato je sad frka... hoce na tim milijardama da produze svoju vlast, i da nastave da mazu oci narodu... Podrinje zivi od poljoprivrede, fabrika celuloze u Loznici je ugasena, vide se samo raspali dimnjaci i polupana stakla... i sa strane RS, to su sve sela, od Biljeljine do Drinjace... Da im zagadis vodu i zemlju, da preko Jadra useres i Drinu...e to ne moze...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:56 |
|
|
Pozdrav! Drago mi je što si navratio.
|
|
Vrh |
|
|
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:56 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ma Litijum je samo povod, jel ti stvarno misliš da njih imalo briga za taj rudnik? Pa pričamo o profilu ljudi koji su protestovali protiv Beograda na vodi jer su želeli da ostane favela iza železničke stanice. Ja sam bio na protestu... Tu imas svih, od cetnika sa kokardom, do leftarda... a najvise je mladih ljudi... Litijum jeste dobar povod da ljudi izraze nezadovoljstvo... na sta nam lici samo vazduh jbt, Vinca kad se zapali, ovde kod mene otrov dises... Treba da imamo fabrike, treba da ljudi rade...ali ne ovo...ne najprljavija industrija koja ubija ljude...postali smo kolonija gde dolaze strane korporacije koje kroje zakone, radnici nemaju nikakva prava, rade za bedne pare... Jel smo na to spali, da srpski radnik ima prava kao u rob u starom Rimu... zato nam beze mladi van, nepodnosljiv je zivot za mnoge...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:57 |
|
|
DzoBG je napisao/la: Grobar je napisao/la:
S ovim si se zajebao. Pljuvanje po Vučiću je ovde sasvim ok, ali po Dodiku i ne baš.. :)
Inače ta briga za siromaštvo je vrlo zanimljiva sada, jer dolazi od nekoga ko se bori protiv rudnika Jadarita. Jer Litijum je upravo i geopolitički i ekonomski "gejm čendžer".. Ne samo za Srbiju, nego i za tu istočnu Republiku Srpsku.
Pa i zapadnu.. :)
Znas kakav je gejm cendzer...da oteras cirka 20.000 ljudi, da bi zaposlio njih 300...da za sva vremena upropastis taj plodni kraj Srbije, Macva je bogata, i Podrinje... jel si prosao nekad tim krajem, jel znas da od Sapca do Malog Zvornika su sve selo za selom, mogu svako da ti nabrojim... Znas ko ce imati koristi od toga...samo Vucic i ekipa oko njega... oni su vec uzeli masne pare za to, i zato je sad frka... hoce na tim milijardama da produze svoju vlast, i da nastave da mazu oci narodu... Podrinje zivi od poljoprivrede, fabrika celuloze u Loznici je ugasena, vide se samo raspali dimnjaci i polupana stakla... i sa strane RS, to su sve sela, od Biljeljine do Drinjace... Da im zagadis vodu i zemlju, da preko Jadra useres i Drinu...e to ne moze... A što da sa poljoprivrede ne pređu na poslove iz 21. veka? Kad je poljoprivreda (ova naša, usitnjena) zašto se ti ne preseliš na selo i ustaješ svako jutro u 5, rmbačiš bez odmora do mraka, i i dalje si sirotinja? Za gajbu na Vračarčaru možeš da kupiš latifundiju negde u unutrašnjosti. I rudnik će se izgraditi. Bezveze se smrzavate i izlažete riziku zaraze.
|
|
Vrh |
|
|
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:58 |
|
|
teranova je napisao/la: Pozdrav! Drago mi je što si navratio. I meni Tera... bez obzira sto se oko politike ne slazemo, uvek smo imali i vise nego korektan odnos
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:59 |
|
|
DzoBG je napisao/la: Znas kakav je gejm cendzer...da oteras cirka 20.000 ljudi, da bi zaposlio njih 300...da za sva vremena upropastis taj plodni kraj Srbije, Macva je bogata, i Podrinje... jel si prosao nekad tim krajem, jel znas da od Sapca do Malog Zvornika su sve selo za selom, mogu svako da ti nabrojim... Kako misliš 300 kad je samo rudnik 2000 radnika i fabrika prerade Jadarita je još hiljadu? -Već je došao Nidec (el. motori) koji će zaposliti hiljadu ljudi. I dolazi fabrika baterija u Subotici. Gde je sve ostalo nakon toga? Fabrika el. automobila sa kooperantima npr.. ? Daj da zatvorimo i Bor onda.. Znaš li tek tu koliko ima sela.. ? :) Naravno da sam prolazio kroz taj kraj. Reka Jadar puna kesa, flaša, veš mašina i mrtvih krava. DzoBG je napisao/la: Znas ko ce imati koristi od toga...samo Vucic i ekipa oko njega... oni su vec uzeli masne pare za to, i zato je sad frka... hoce na tim milijardama da produze svoju vlast, i da nastave da mazu oci narodu... Kako su oni uzeli masne pare za to, kad ih je predhodna vlast dovela ovde? DzoBG je napisao/la: Podrinje zivi od poljoprivrede, fabrika celuloze u Loznici je ugasena, vide se samo raspali dimnjaci i polupana stakla... i sa strane RS, to su sve sela, od Biljeljine do Drinjace...
Da im zagadis vodu i zemlju, da preko Jadra useres i Drinu...e to ne moze... Pa i cela Istočna Srbija je nekad živela od poljoprivrede. Daj da ugasimo rudnik i posadimo pamuk da beru.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 13:59 |
|
|
I kako te kao Beograđanina nije sramota da blokiraš Gazelu, a odlično znaš šta taj most znači za funcionisanje grada. Jel vi namerno hoćete da vas ljudi preziru?
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:00 |
|
|
Nešto ne kontam...industrija, otrovi, bjedničke plate i uslovi za radnike...jel ovaj Džo piše o istoj Srbiji o kojoj vi takijate ovdje?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:00 |
|
|
DzoBG je napisao/la: I meni Tera... bez obzira sto se oko politike ne slazemo, uvek smo imali i vise nego korektan odnos Apsolutno. Nisam zagrižena, hoću da čujem sve.
|
|
Vrh |
|
|
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A što da sa poljoprivrede ne pređu na poslove iz 21. veka? Kad je poljoprivreda (ova naša, usitnjena) zašto se ti ne preseliš na selo i ustaješ svako jutro u 5, rmbačiš bez odmora do mraka, i i dalje si sirotinja? Za gajbu na Vračarčaru možeš da kupiš latifundiju negde u unutrašnjosti.
I rudnik će se izgraditi. Bezveze se smrzavate i izlažete riziku zaraze. A zasto da predju... Oni zive dobro, nije to sirotinja...Sabac i okolina, to su bogati seljaci, pogledaj im samo kuce, okucnice, automobile... Ja nisam covek sa sela, ali izuzetno postujem vredne seljake... oni su za tu zemlju vezani generacijama, znaju kako da je obradjuju, to se prenosi sa kolena na koleno... Sad da dodju neki hohstapleri da im to sve useru i zagade...pa to je greh... Kad imas priliku, prodji tim krajem... to je poezija... Cer u daljini, tu smo izvojevali prvu pobedu u ww2, tamo nam je spomenik i kosturnica... Nemoj to da rasprodajemo zarad satrologije o privrednom napretku... necemo te pare videti, oticice na stranacku korupciju, a zemlju smo usrali za sva vremena...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:04 |
|
|
Zato što će prvog leta kad cena mleka, šljiva i malina bude niska (jer tržište to odredjuje) da blokiraju autoputeve i da kukaju na sudbinu kletu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:06 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Grobar je napisao/la: K..M je napisao/la: Taj Muslimani paša cod 2 i ja smo se par puta intelektualno iznapušivali...čak je 3 x bio banisan jer sam ga navlačio da prelazi crtu...
Inače najlukukaviji **** na svemrežju.
Apeliram na MoS i Robbi da ga dovedu i daju mu imunitetu za sve....da intelektualno pojača svoj kartel. Ubedljivo najlukaviji. Lukaviji čak i od Hrvata. Gasira ove naše 200 na sat. Inače, namerno ga i prozivam da nam dodje, jer znam da bi surfovao po srbijanskim temama. Fale nam podmukli mislumani, ovi što su sad ovde su do jaja piglu. Džoni pozdravi nam pashu, ako te ne mrzi naravno, i poruči mu da zaboravi na jednu i jedinu.. :) Točno...lukav, namazani, PODMUKAO, školovan, inteligentan ****. Pača se u povjest, opću kulturu, ekonomiju, dnevnu politiku....bio bi vođa ovih svojih koji su bar 2/3 osobe sa posebnim potrebama skrbi. Da je on netko mjesto islamista Bakira i co na vlasti, Hrv bi baš onako satrao, jer sam primetio oni jaku mržnju Gasirao je skoro sve....Džoni pozdravi ga od Esada i dovuči ga ovde...da imate one km akademske rasprave po par stranica...podigao bi razinu...založi svoj autoritet. Pozdravi i admina Cuku...nekoliko puta me vadio.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:07 |
|
|
DzoBG je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A što da sa poljoprivrede ne pređu na poslove iz 21. veka? Kad je poljoprivreda (ova naša, usitnjena) zašto se ti ne preseliš na selo i ustaješ svako jutro u 5, rmbačiš bez odmora do mraka, i i dalje si sirotinja? Za gajbu na Vračarčaru možeš da kupiš latifundiju negde u unutrašnjosti.
I rudnik će se izgraditi. Bezveze se smrzavate i izlažete riziku zaraze. A zasto da predju... Oni zive dobro, nije to sirotinja...Sabac i okolina, to su bogati seljaci, pogledaj im samo kuce, okucnice, automobile... Ja nisam covek sa sela, ali izuzetno postujem vredne seljake... oni su za tu zemlju vezani generacijama, znaju kako da je obradjuju, to se prenosi sa kolena na koleno... Sad da dodju neki hohstapleri da im to sve useru i zagade...pa to je greh... Kad imas priliku, prodji tim krajem... to je poezija... Cer u daljini, tu smo izvojevali prvu pobedu u ww2, tamo nam je spomenik i kosturnica... Nemoj to da rasprodajemo zarad satrologije o privrednom napretku... necemo te pare videti, oticice na stranacku korupciju, a zemlju smo usrali za sva vremena... A na osnovu čega tako samouvereno tvrdiš da smo usrali zemlju za sva vremena? Odakle to religiozno ubeđenje? Kao što rekoh, niti imate pojma o problematici rudnika, niti vas zabole za rudnik, nego zgodan povod da se protestuje, to je sve.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I kako te kao Beograđanina nije sramota da blokiraš Gazelu, a odlično znaš šta taj most znači za funcionisanje grada. Jel vi namerno hoćete da vas ljudi preziru? Pa hoće da isprovociraju drugu stranu , mujgurska taktika, U prve redove stavljaju žene i decu koja nariču , sve već više puta viđeno.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:08 |
|
|
K..M je napisao/la: Gasirao je skoro sve....Džoni pozdravi ga od Esada i dovuči ga ovde...da imate one km akademske rasprave po par stranica...podigao bi razinu...založi svoj autoritet.
Pozdravi i admina Cuku...nekoliko puta me vadio.
Nadam se da će mu bata Džoni poslati naše pozdrave. Treba nam ovde takav musliman. Ovo što sada imamo, budi bog s nama.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzoBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:12 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I kako te kao Beograđanina nije sramota da blokiraš Gazelu, a odlično znaš šta taj most znači za funcionisanje grada. Jel vi namerno hoćete da vas ljudi preziru? Da su normalne okolnosti, tako nesto nikad ne bi radio... Doteralo je cara do duvara... zbog ovakvih vlasti na drugim mestima izbijaju revolucije i gradjanski ratovi... Ne mogu vise da trpim bolesnika koji se ne skida sa televizije svaki dan, ne mogu da trpim mutavu premijerku koja je tu samo sto je lezbaca, ne mogu da trpim pranje mozga sa Pinka, red kurvi iz Zadruge, red Vucica, upropastice nam decu ti nadrogirani skotovi...a izmedju Bebin potrcko Vucicevic, Bokan koji kaze da su nam Rumuni neprijatelji, i razna zgadija placenika koja stiti ovu vlast... Ne postoji vlada, ministri, sudovi...postoji samo Vucic, koji pere glavu svojim mucenicima svaki dan... takvu diktaturu nikad nismo imali, to je sramota za sve nase pretke koji su se borili za slobodu... E zato sam otisao tamo, da kriknem protiv propadanja ove zemlje koju volim...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 07 pro 2021, 14:13 |
|
|
Grobar je napisao/la: DzoBG je napisao/la: Znas kakav je gejm cendzer...da oteras cirka 20.000 ljudi, da bi zaposlio njih 300...da za sva vremena upropastis taj plodni kraj Srbije, Macva je bogata, i Podrinje... jel si prosao nekad tim krajem, jel znas da od Sapca do Malog Zvornika su sve selo za selom, mogu svako da ti nabrojim... Kako misliš 300 kad je samo rudnik 2000 radnika i fabrika prerade Jadarita je još hiljadu? -Već je došao Nidec (el. motori) koji će zaposliti hiljadu ljudi. I dolazi fabrika baterija u Subotici. Gde je sve ostalo nakon toga? Fabrika el. automobila sa kooperantima npr.. ? Daj da zatvorimo i Bor onda.. Znaš li tek tu koliko ima sela.. ? :) Naravno da sam prolazio kroz taj kraj. Reka Jadar puna kesa, flaša, veš mašina i mrtvih krava. DzoBG je napisao/la: Znas ko ce imati koristi od toga...samo Vucic i ekipa oko njega... oni su vec uzeli masne pare za to, i zato je sad frka... hoce na tim milijardama da produze svoju vlast, i da nastave da mazu oci narodu... Kako su oni uzeli masne pare za to, kad ih je predhodna vlast dovela ovde? DzoBG je napisao/la: Podrinje zivi od poljoprivrede, fabrika celuloze u Loznici je ugasena, vide se samo raspali dimnjaci i polupana stakla... i sa strane RS, to su sve sela, od Biljeljine do Drinjace...
Da im zagadis vodu i zemlju, da preko Jadra useres i Drinu...e to ne moze... Pa i cela Istočna Srbija je nekad živela od poljoprivrede. Daj da ugasimo rudnik i posadimo pamuk da beru. Ajde da računamo da se iz svake porodice zaposli po jedan 2k radndnika*3 ( 3 člana porodice) tj 6k gladnih usta je opskrbljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: mrnjav i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|