|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 20:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59934 Lokacija: DAZP HQ
|
sev je napisao/la: dudu je napisao/la: u tom smislu ok, ali općenito, ovi forumski Srbi su 1/1 mainstream, nema tu nekog odstupanja osim uljudnosti jer su na hrvatskom forumu koji je dovoljno liberalan da se njihov glas može čuti. inače, svi će oni sutra biti preko nišana s nama kad opet zaratimo. Dudu od mene ima jedan namerni promašaj gratis Pustit' ću ti metak prvi Vi budite uvijek prvi Drugi ću ti oprostiti Treći će me promašiti A ja neću nišaniti I Bogu ću se moliti Da te mogu promašiti Ali ću te pogoditi šta ću kad sam dominantan, pogađam i bez gađanja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 20:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20802 Lokacija: među zvijezdama
|
sev je napisao/la: dudu je napisao/la: u tom smislu ok, ali općenito, ovi forumski Srbi su 1/1 mainstream, nema tu nekog odstupanja osim uljudnosti jer su na hrvatskom forumu koji je dovoljno liberalan da se njihov glas može čuti. inače, svi će oni sutra biti preko nišana s nama kad opet zaratimo. Dudu od mene ima jedan namerni promašaj gratis LEpo druže beogradski! Proveo je Dule kod vas vremena lijepog :) zato on još uvjek blagonaklono s vama. Inače je nacionalista teški. Digao bi sutra RaFale na Beograd. Hladnokrvno!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: u tom smislu ok, ali općenito, ovi forumski Srbi su 1/1 mainstream, nema tu nekog odstupanja osim uljudnosti jer su na hrvatskom forumu koji je dovoljno liberalan da se njihov glas može čuti. inače, svi će oni sutra biti preko nišana s nama kad opet zaratimo. Ajde ne rise. Meni. Buci, buci. Znamo se. Nije forum liberalan nego, postoji druga riječ za opis stanja ovdje. Jedino Karmelo i Dzoni posjeduju trocifreni IQ od ovdje prisutnih. A ti odlično znas koliko sam s Dzonijem vodila bitaka. Lol dobro, možda malo titramo sami sebi pa ciljano preživljavaju malo neinteligentniji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: sev je napisao/la: Dudu od mene ima jedan namerni promašaj gratis LEpo druže beogradski! Proveo je Dule kod vas vremena lijepog :) zato on još uvjek blagonaklono s vama. Inače je nacionalista teški. Digao bi sutra RaFale na Beograd. Hladnokrvno! Ne sumnjam. Digli biste i vi. I u to ne sumnjam. Razlika je u tome što oni imaju šta da dignu, vi nemate, a kurčite se više od njih. I deder mi objasni sad taj paradoks.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ajde ne rise. Meni. Buci, buci. Znamo se. Nije forum liberalan nego, postoji druga riječ za opis stanja ovdje. Djenocajd.. :) Umesto što ispravljaš krive Drine, bolje stavi prst na tu praznu glavicu kupusa i razmisli kako se došlo do toga da su Srbi i Hrvati (najveći neprijatelji svih vremena) "vezali zastave" protiv merhametli bošnjana.. I nije to samo forum. Politika BIH je takva. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Niko ne govori o aktu savezništva. Svaku i teoretsku šansu za savezništvo usralo je vodstvo bosanskih srba i srba uopšte, tu mislim i na svjetovnu vlast i na njihove duhovnike.
Oni su se odlučili svetiti Bošnjacima zbog "otpadništva" njihovih predaka, tako što su ih protjerivali i ubijali, te oduzali im imovinu. Da su odigrali karte kako treba, danas bi možda i bili Srbi islamske vjeroispovjesti, na veliku radost šešelja i sličnih. Bošnjaci su uvijek bili bliži srbima nego hrvatima. Najveći dio pri izjašnjavanju (ultimatum, ili srbi ili hrvati) su ipak odabrali srpstvo, ako im već neopredijeljenost nije bila alternativa.
Kroz historiju je bilo pozitivnih primjera, ali sve u svemu, premalo za nešto masovnije.
Ne moraš mi govoriti ko je uzaludno napadao Teočak. Zahvali se Svevišnjem što djetinstvo nisu provela u Teočaku 1992-1995.
Nego o čemu govoriš, ako to nije savezništvo? Izgledaš ljuto i frustrirano sto forumska Srbadija je naklonjenija Hrvatima i neće s Bošnjacima? I općenito si to zaključio? Hrvati Srbe nisu “potamanili”, ni upola koliko su Srbi njih i nas. Gotovina i Makrač nisu ubijali one iz RSK. Bila Oluja dogovor izmedju Franceka i Miloševiću ili imala zeleno svjetlo zapadnih sila. Koliko je mrtvih bilo Srba u onako opsežnoj vojnoj akciji? Vise su Srbi pobili stvarajući RSK te po Vukovaru, Ovčari i drugim stratištima. Znaš koliko brojčano više? Zato je stvarno ružno govoriti nešto sto ne stoji. Pa i u dnevnopolitičkim prepucavanjima. Za bliskost sa Srbima ja ne znam. Majka mi je bukvalno iz kraja blizu tebi. No ona je polušokica iz Doknja. No i u Sarajevu mi nismo bili sa Srbima “bliski”. A pogotovo nakon opsade koju sam preživjela kao djete, ne vidim kako bi i zašto uspostavljali bliskost s njima? Tako da to sto nisam rodjena u Teočaku, a jesam u Sarajevu nije mi bila nikakva prednost tih ratnih godina. Nama ne treba nikakav tutor. Ako treba, onda bolje da nestanemo. I kao politički i kao demografski faktor. I onaj komad BiH mirno predamo pa neka parčaju. Niko nije vrijedan ljudi. Apsolutno niko. Što se tiče podcjenjivanja, kako te Srbin podcjenjuje tako i Hrvat to radi. No Srbi to manifestiraju drugačije. Nasilno, bahato, krvnički i na kraju osvetnički. To je predhodni rat najbolje pokazao. Ne postoji dogovor koji bi Miloševiću ispoštovao i ne bi poklao Bošnjake u BiH. To su prazne floskuletine i laži. Mogao si ti umjesto pet namaza ići pet puta u crkvu dnevno, BiH bi i bošnjački narod doživio isto od Srba. Brutalnost, obim i realizacija masovnih zločina, te genocid ući će udžbenike. To Hrvati nigdje nisu napravili. Od srednje Bosne do onih hercegovačkih krševa. Nigdje. Zločina jeste bilo, ali da je neko zapovjedio i upola nešto brutalno ili sproveo sto su Srbi, nije. Mozemo mi likovati za UZP i presudu, koliko hocemo. No ja bi sutra pristala da se poništi a da se Srbiji natovari agresija i genocid. Nemamo mi ništa sto je petorka osuđena. No imamo višestruku štetu što Srbija nije. Pri tome mi je zao žrtava naravno, ali realno gledajući trebalo je vise truda uložiti u dokazivanje krivnje Srbije i JNA. Ovako smo tom presudom za UZP i onim VRS-u dobili klasifikaciju da se u BiH vodio gradjanski rat. I uloga Srbije je poništena. Trebalo je zaboraviti razmirice i rat s Hrvatima, te udruženo pokrenuti i dokazivati krivnju Srbije. I sa Albancima takodjer. Ne mozes na pet fronti uspješno voditi pravne bitke. Nego odrediš prioritete. Od saveznika bivših/neprijatelja napraviš saveznike protiv zajedničkog neprijatelja. To bi bio uspjeh. I budi siguran da bi i RS prestala odavno egzistirati. A onaj degenerik Vučić se kurčiti s onim psom Dodikom. Kako kad ste prodali reviziju?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:03 |
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Naravno da imaju. Pogle samo Krstaricu. Tamo vas hrakaju do zardjalosti. Korozirali ste od pljuvacine. Imamo i ovde, nego nije moda. A i iskren da budem zgotivio sam ovdašnje Hrvate. Nekako su mi "srpskiji" od svih drugih.. :) Ne ide da se svadjamo. Evo recimo, mogu da se kladim da čak i laganini ne bi imao ništa protiv da ja npr. dodjem u Split u grobarskom dresu i da se slikamo sa tri prsta ispred nekog torcidinog grafita.. . ...a čuj partizan je ionako hr klub moga bi se provuć...možda jutri u pet sat ..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: sev je napisao/la: Dudu od mene ima jedan namerni promašaj gratis LEpo druže beogradski! Proveo je Dule kod vas vremena lijepog :) zato on još uvjek blagonaklono s vama. Inače je nacionalista teški. Digao bi sutra RaFale na Beograd. Hladnokrvno! kao sad se sjećam, hodam po Novom Beogradu, idemo prema Brankovom mostu, pogled na drugu obalu se otvara, a ja velim svojoj dragoj, ajme da se ovdje sjuriti nisko avionima s novobeogradske strane, ispaliti rakete i samo se vinuti u nebo. što je je kao stvoreno za bombardovanje.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: LEpo druže beogradski! Proveo je Dule kod vas vremena lijepog :) zato on još uvjek blagonaklono s vama. Inače je nacionalista teški. Digao bi sutra RaFale na Beograd. Hladnokrvno! To znamo. Već nas je izbombardirao Rafalima ovde po forumu, a još nisu ni stigli.. :) I mi smo njemu ovde na forumu obarali te Rafale sa našim PVO. Samo naš PVO je stigao.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:05 |
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Naravno da imaju. Pogle samo Krstaricu. Tamo vas hrakaju do zardjalosti. Korozirali ste od pljuvacine. Imamo i ovde, nego nije moda. A i iskren da budem zgotivio sam ovdašnje Hrvate. Nekako su mi "srpskiji" od svih drugih.. :) Ne ide da se svadjamo. Evo recimo, mogu da se kladim da čak i laganini ne bi imao ništa protiv da ja npr. dodjem u Split u grobarskom dresu i da se slikamo sa tri prsta ispred nekog torcidinog grafita.. . I oni su tebe. Hrvati su ti majstori predstava. Pod krinkamaSvi imamo svoje uloge ovdje. Pa vidiš li ti da Elit poluretard ima zaštitu u odnosu na Aleksu. Ako ti takva sitnica ne bode oči i IQ onda jbg Ne mogu ti ni dobronamjerno pomoci.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:05 |
|
|
laganini je napisao/la: ...a čuj partizan je ionako hr klub moga bi se provuć...možda jutri u pet sat .. Naravno. Ne ide da nam naidju Herceg i Th 1950 i da ih nalupamo, pa posle da izadješ u novinama kao Orjunaš.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la: Imamo i ovde, nego nije moda. A i iskren da budem zgotivio sam ovdašnje Hrvate. Nekako su mi "srpskiji" od svih drugih.. :) Ne ide da se svadjamo. Evo recimo, mogu da se kladim da čak i laganini ne bi imao ništa protiv da ja npr. dodjem u Split u grobarskom dresu i da se slikamo sa tri prsta ispred nekog torcidinog grafita.. . I oni su tebe. Hrvati su ti majstori predstava. Pod ktinkama. Svi imamo svoje uloge ovdje. Pa vidiš li ti da Elit poluretard ima zaštitu u odnosu na Aleksu. Ako ti takva sitnica ne bode oči i IQ onda jbg Ne mogu ti ni dobronamjerno pomoci. zašto misliš da nas poznaš bolje od Srba pa ne pričaš sa Saudijcima pa da im moraš objašnjavati tko je tu tko, znamo se.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: LEpo druže beogradski! Proveo je Dule kod vas vremena lijepog :) zato on još uvjek blagonaklono s vama. Inače je nacionalista teški. Digao bi sutra RaFale na Beograd. Hladnokrvno! To znamo. Već nas je izbombardirao Rafalima ovde po forumu, a još nisu ni stigli.. :) I mi smo njemu ovde na forumu obarali te Rafale sa našim PVO. Samo naš PVO je stigao.. :) . Ti misliš ja se zezam? Ozbiljna sam ko smrt.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I oni su tebe. Hrvati su ti majstori predstava. Pod krinkamaSvi imamo svoje uloge ovdje. Pa vidiš li ti da Elit poluretard ima zaštitu u odnosu na Aleksu. Ako ti takva sitnica ne bode oči i IQ onda jbg
Ne mogu ti ni dobronamjerno pomoci. Pomozi mi. Vidim da si dobra.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la:
To znamo. Već nas je izbombardirao Rafalima ovde po forumu, a još nisu ni stigli.. :)
I mi smo njemu ovde na forumu obarali te Rafale sa našim PVO. Samo naš PVO je stigao.. :)
.
Ti misliš ja se zezam? Ozbiljna sam ko smrt. E moja Sarajko, da mi ne znamo da si ozbiljna, ne bi Srbije odavno bilo.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Tebe bi pustili da pobigneš al matori bi nam bio trofej :)
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
I oni su tebe. Hrvati su ti majstori predstava. Pod ktinkama. Svi imamo svoje uloge ovdje. Pa vidiš li ti da Elit poluretard ima zaštitu u odnosu na Aleksu. Ako ti takva sitnica ne bode oči i IQ onda jbg
Ne mogu ti ni dobronamjerno pomoci.
zašto misliš da nas poznaš bolje od Srba pa ne pričaš sa Saudijcima pa da im moraš objašnjavati tko je tu tko, znamo se. A što tebi smeta što pričam? Ako nije tačno ono što tvrdim? Čemu odbrambeni gard?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:09 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ...kroz ovaj a i druge forume sam spozna jedan fenomen mi smo srbe trali nemilice al vole nas više nego muslimane srbi su muslimane trali nemilice a opet više vole srbe nego hrvate...što ti je život.. Niko ih ne voli, ovdje se govori o tome šta je moglo biti da im želja za dehumanizacijom i biološkim uništenjem Bošnjaka nije popila mozak. Pa što ste nas preglasali? Mogli ste takijati ko Crnogorci i sjebati nas prvom prilikom. Nismo mi vama krivi što ste glupi. Džaba sad takijaš. Kasno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
|
JNA je napisao/la: laganini je napisao/la: ...a čuj partizan je ionako hr klub moga bi se provuć...možda jutri u pet sat .. Naravno. Ne ide da nam naidju Herceg i Th 1950 i da ih nalupamo, pa posle da izadješ u novinama kao Orjunaš.. :) .
Privitak/ci: |
3__67__.jpg [ 219.5 KiB | Pogledano 1258 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti misliš ja se zezam? Ozbiljna sam ko smrt. Pa ne zezam se ni ja. Doduše nisam baš tako ozbiljan kao ti... :) .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:10 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Koja hrpa poganih gluposti... Hrpa samosažaljenja i patetike. Ko ih jebe.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I oni su tebe. Hrvati su ti majstori predstava. Pod krinkamaSvi imamo svoje uloge ovdje. Pa vidiš li ti da Elit poluretard ima zaštitu u odnosu na Aleksu. Ako ti takva sitnica ne bode oči i IQ onda jbg
Ne mogu ti ni dobronamjerno pomoci. Pomozi mi. Vidim da si dobra.. :) . Kako? Nisam ja „kirurginja“ pa da ti mozak „ugradim“ novi!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
|
|
HHerceg je napisao/la: Tebe bi pustili da pobigneš al matori bi nam bio trofej :) Još se nije desilo u istoriji fudbala da Grobar dobije batine od Torcide. Baš suprotno, a bilo je i iživljavanja... :) .
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:11 |
|
|
JNA je napisao/la: laganini je napisao/la: ...a čuj partizan je ionako hr klub moga bi se provuć...možda jutri u pet sat .. Naravno. Ne ide da nam naidju Herceg i Th 1950 i da ih nalupamo, pa posle da izadješ u novinama kao Orjunaš.. :) . ..oni su drogirani grijota ih je dirat..
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 21:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kako? Nisam ja „kirurginja“ pa da ti mozak „ugradim“ novi! Pa ugradi sebi sise, pa mi pomozi.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|