|
|
Stranica: 51/58.
|
[ 1440 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 17:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
Lakse malo sa uvredama đikane zbunjeni. Mene da vrijedjas nema veze i ne bih te prijavio, a za ove uvrede upucene Audrey ces biti prijavljen i ako je pravde poslan na hladjenje u neku od guzica tvojih gospodara
Kako te nije sramota da nonstop pretiš da ćeš nekog prijaviti i tražiti ban? Prava si policijska drukara i potkazivač. Ma pusti ga, metiljavko ko i 90% njih.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 17:54 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Hunter je napisao/la: Audrey je napisao/la: Ma je... kada nestane argumentacija, tu pocinje vrijedjanje. Bravo za vas, kolega Hunter.
Vređanje? Ne znaš ti šta je vređanje. Kad ti pišu da te treba klati a ti dobiješ dva upozorenja, to je već nešto... indikativno. Samo rokajte, ja se ne povlačim. Vase vama, kolega Hunter. A meni, moje. Vasa averzija, da ne kazem mrznja, prema Hrvatima je evidentna. S moje strane je prica zavrsena.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 17:56 |
|
|
Lakse malo sa uvredama đikane zbunjeni. Mene da vrijedjas nema veze i ne bih te prijavio, a za ove uvrede upucene Audrey ces biti prijavljen i ako je pravde poslan na hladjenje u neku od guzica tvojih gospodara
Kako te nije sramota da nonstop pretiš da ćeš nekog prijaviti i tražiti ban? Prava si policijska drukara i potkazivač. Vama je to sramota, a vrijedjanje nije. Pokusajte barem biti malkice objektivni, kolega Carmello.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 17:56 |
|
|
Kako te nije sramota da nonstop pretiš da ćeš nekog prijaviti i tražiti ban? Prava si policijska drukara i potkazivač. Non stop.. Hmmm. Daj neki primjer jebemu misha, ako je non stop naci ceh ih na tisuce, zar ne. I nisam reagirao zbog sebe, ali mi je zao gospodicne koja je zaista kulurno i normalno komunicirala i nije zasluzila takve rijeci. Mislim da bi se, ako si imalo realan covjek, slozio sa time. Meni moze napisati komotno, ja bih ga zatjerao u tri picke materine i to je to. nikakve prijave
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 17:57 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Hunter je napisao/la: Kakav viteški iskorak, zgranut sam i zastrašen. Tulkija za manginu godine. Bili bi cudo da si zastrasen iza tog tvog malog ekrana. Bu, vidite kako se koka preplasila Stavi tačku na kraju rečenice, kakav vam je to pravopis? 
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 17:59 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ekavica, Ijekavica, srpski, "hrvatski", "bosanski"..... To je nama sve jedan jezik, srpski jezik.
Svi su Srbi zar ne, kolega Carmello? Ako ovo nije smijesno, onda ne znam sto je...
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 17:59 |
|
|
Audrey je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kako te nije sramota da nonstop pretiš da ćeš nekog prijaviti i tražiti ban? Prava si policijska drukara i potkazivač. Vama je to sramota, a vrijedjanje nije. Pokusajte barem biti malkice objektivni, kolega Carmello. A šta si ti ljubavi, od šećerne vunice pa nesme ništa da ti se kaže što nećeš da čuješ? Beli medved na forumu, moš mislit.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:00 |
|
|
Hunter je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kako te nije sramota da nonstop pretiš da ćeš nekog prijaviti i tražiti ban? Prava si policijska drukara i potkazivač. Ma pusti ga, metiljavko ko i 90% njih. Vidis mozda ja i jesam metiljavko, iako ne kuzim kako sa glavom u cmaru nekog od gospodara to mozes primijetiti, ali govoriti da je 90% ekipe takvo. E vidis to nije u redu. Ni ja ne tvrdim da je 90% Srba ili zbunjevaca metiljavo ili mentalno poremeceno, ali ti zasigurno jesi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:02 |
|
|
Hunter je napisao/la: Audrey je napisao/la: Vama je to sramota, a vrijedjanje nije. Pokusajte barem biti malkice objektivni, kolega Carmello.
A šta si ti ljubavi, od šećerne vunice pa nesme ništa da ti se kaže što nećeš da čuješ? Beli medved na forumu, moš mislit. Ne, ja samo pokusavam da komuniciram normalno. Zaboravih da to sa vama nije moguce, kolega Hunter. Lako se spustiti na nivo gdje se salju uvrede. Ja to ne zelim. Pozdravljam vas.
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:04 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Hunter je napisao/la: Ma pusti ga, metiljavko ko i 90% njih.
Vidis mozda ja i jesam metiljavko, iako ne kuzim kako sa glavom u cmaru nekog od gospodara to mozes primijetiti, ali govoriti da je 90% ekipe takvo. E vidis to nije u redu. Ni ja ne tvrdim da je 90% Srba ili zbunjevaca metiljavo ili mentalno poremeceno, ali ti zasigurno jesi Dosadan si više s tim čmarom i gospodarima. Neće meni niko govoriti kako treba da mislim. Pa ni Srbi. A najmanje vi, google ustaše koji su pušku videli samo u kaunter strajku. Tek kad sam se odvojio od vas, počeo sam da vas upoznajem. Kakvi ste zaista. Više me ni Bog neće vratiti nazad.
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:09 |
|
|
Audrey je napisao/la: Hunter je napisao/la: A šta si ti ljubavi, od šećerne vunice pa nesme ništa da ti se kaže što nećeš da čuješ? Beli medved na forumu, moš mislit.
Ne, ja samo pokusavam da komuniciram normalno. Zaboravih da to sa vama nije moguce, kolega Hunter. Lako se spustiti na nivo gdje se salju uvrede. Ja to ne zelim. Pozdravljam vas. Arivedečni amore, putuju igumane... Ako te vređa ono "kenjaš" izađi iz samostana ponekad. Inače na temi kako zamišljate forumaša Heero te kreše. :) A meni sereš tu za dve reči. Pali bre.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:12 |
|
|
Hunter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Vidis mozda ja i jesam metiljavko, iako ne kuzim kako sa glavom u cmaru nekog od gospodara to mozes primijetiti, ali govoriti da je 90% ekipe takvo. E vidis to nije u redu. Ni ja ne tvrdim da je 90% Srba ili zbunjevaca metiljavo ili mentalno poremeceno, ali ti zasigurno jesi
Dosadan si više s tim čmarom i gospodarima. Neće meni niko govoriti kako treba da mislim. Pa ni Srbi. A najmanje vi, google ustaše koji su pušku videli samo u kaunter strajku. Tek kad sam se odvojio od vas, počeo sam da vas upoznajem. Kakvi ste zaista. Više me ni Bog neće vratiti nazad. Jebote koji si ti paćenik.. mislis da bi te neko i htio nazad takvog retardiranog hajde sad lagano prošetaj. smaraš
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:23 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kako te nije sramota da nonstop pretiš da ćeš nekog prijaviti i tražiti ban? Prava si policijska drukara i potkazivač. Non stop.. Hmmm. Daj neki primjer jebemu misha, ako je non stop naci ceh ih na tisuce, zar ne. I nisam reagirao zbog sebe, ali mi je zao gospodicne koja je zaista kulurno i normalno komunicirala i nije zasluzila takve rijeci. Mislim da bi se, ako si imalo realan covjek, slozio sa time. Meni moze napisati komotno, ja bih ga zatjerao u tri picke materine i to je to. nikakve prijave Looolčina! Ajde ne seri siso jedna drukarska. Meni si pre par meseci napisao da si me prijavio jer sam napisao da mrziš Srbe. I svaki drugi dan tražiš da se neki Srbin banuje jer je povredio tvoje tanane nacionalne osećaje. Potkazivač, cinkaroš, drukara.. Jednom rečju, beda od čoveka. Ajde mi sad opsuj srpsku mater, pošto smatram da će te biti sramota da me prijaviš za ovo. A ja tebe neću prijaviti kada mi opsuješ srpsku mater, jer nisam sisa koja će da plače moderatorima "učiteljice, on me je dirao, kaznite ga!" Pičko.
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:45 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Non stop.. Hmmm. Daj neki primjer jebemu misha, ako je non stop naci ceh ih na tisuce, zar ne. I nisam reagirao zbog sebe, ali mi je zao gospodicne koja je zaista kulurno i normalno komunicirala i nije zasluzila takve rijeci. Mislim da bi se, ako si imalo realan covjek, slozio sa time. Meni moze napisati komotno, ja bih ga zatjerao u tri picke materine i to je to. nikakve prijave
Looolčina! Ajde ne seri siso jedna drukarska. Meni si pre par meseci napisao da si me prijavio jer sam napisao da mrziš Srbe. I svaki drugi dan tražiš da se neki Srbin banuje jer je povredio tvoje tanane nacionalne osećaje. Potkazivač, cinkaroš, drukara.. Jednom rečju, beda od čoveka. Ajde mi sad opsuj srpsku mater, pošto smatram da će te biti sramota da me prijaviš za ovo. A ja tebe neću prijaviti kada mi opsuješ srpsku mater, jer nisam sisa koja će da plače moderatorima "učiteljice, on me je dirao, kaznite ga!" Pičko. Ma koja prijava, tu moraš sam da se braniš. Ako sam nešto naučio na ovom forumu to je da budem beskrajno drzak ako me na to nateraju. Dučić ih je najbolje opisao.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 18:47 |
|
|
Nastavite li kenjati po temi,direktno ban 7 dana.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 20:22 |
|
|
Markić, daj Tulkasu makar jedno upozorenje iako ih je zaslušio tisuću i ne samo na ovoj temi, i ne samo ovih dana, čisto scenografije radi.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 21:04 |
|
|
Tema je jako naucna kako funkcioniraju daidze, samo se prati razgovor C.seselj i Hunter.
Sprdavanje sa jezikon Hrvata, otovrena mrznja spram Hrvatima u Vojvodini sa strane usera Hunter....sta hoce ti Hrvati, deportacije......
Uz to jos drskost sve to iznositi na forumu HB Hrvata.
Slag na tortu je, bunu se sto su sankcionirani zbog toga.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 18 svi 2016, 23:46 |
|
|
@puntar2.0 Ma ne diraj mi Šešelja, znaš?! 
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 19 svi 2016, 05:51 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Tema je jako naucna kako funkcioniraju daidze, samo se prati razgovor C.seselj i Hunter.
Sprdavanje sa jezikon Hrvata, otovrena mrznja spram Hrvatima u Vojvodini sa strane usera Hunter....sta hoce ti Hrvati, deportacije......
Uz to jos drskost sve to iznositi na forumu HB Hrvata.
Slag na tortu je, bunu se sto su sankcionirani zbog toga. Junge Herr Zwei Punkt Null, Ako ovako nastavite sa reformom gramatike stvarno će mi trebati prijevod na srbijanski. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 19 svi 2016, 06:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60589 Lokacija: DAZP HQ
|
Kakav je to poremećaj da Zbunjevac boravi na forumu Herceg-Bosne? Koja je poanta? Meni iskreno puca kita i za Hrvatima Vojvodine kao nekom autohtonom narodu na tom prostoru i već sam rekao da smatram da hrvatskoj mladeži nije tamo mjesto, a upravo si ti primjer potencijalne degeneracije. E sad takvih kao ti je vjerojatno trećina među mladima od ukupnog broja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 19 svi 2016, 06:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Kakav je to poremećaj da Zbunjevac boravi na forumu Herceg-Bosne? Koja je poanta? Meni iskreno puca kita i za Hrvatima Vojvodine kao nekom autohtonom narodu na tom prostoru i već sam rekao da smatram da hrvatskoj mladeži nije tamo mjesto, a upravo si ti primjer potencijalne degeneracije. E sad takvih kao ti je vjerojatno trećina među mladima od ukupnog broja. A Šiptar ti je logično da dolazi? :) Ili Srbi, Bošnjaci... Ne prdi.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 19 svi 2016, 06:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Non stop.. Hmmm. Daj neki primjer jebemu misha, ako je non stop naci ceh ih na tisuce, zar ne. I nisam reagirao zbog sebe, ali mi je zao gospodicne koja je zaista kulurno i normalno komunicirala i nije zasluzila takve rijeci. Mislim da bi se, ako si imalo realan covjek, slozio sa time. Meni moze napisati komotno, ja bih ga zatjerao u tri picke materine i to je to. nikakve prijave
Looolčina! Ajde ne seri siso jedna drukarska. Meni si pre par meseci napisao da si me prijavio jer sam napisao da mrziš Srbe. I svaki drugi dan tražiš da se neki Srbin banuje jer je povredio tvoje tanane nacionalne osećaje. Potkazivač, cinkaroš, drukara.. Jednom rečju, beda od čoveka. Ajde mi sad opsuj srpsku mater, pošto smatram da će te biti sramota da me prijaviš za ovo. A ja tebe neću prijaviti kada mi opsuješ srpsku mater, jer nisam sisa koja će da plače moderatorima "učiteljice, on me je dirao, kaznite ga!" Pičko. LOha balegar. Rekoh prikazi te svoje tvrdnje ili zacepi gubicu. Pa ceo srpski forumski svet mi se nakacio na onu stvar i klatite se godinama. Vrijedjate pisete gluposti, lazete i sad mi se ti amebo nasao nesto pisati. Navedi, napisi koliko sam puta bilo koga prijavio (u cijelih 6 godina 3 ili 4 puta i to zbog vrijedjanja Hrvata i Hrvatske i velicanja cetnistva i ne prestajanja sa istim). Moze se provjeriti kod administracije siso lazljiva, dobro vas je Dobrica opisao. Ti nisi ni "beda" ti si nula, nista obican lazljivi vrh penisa koji misli da ce ponavljajuci laz 100 puta to postati istina. Mozda, mozda i hoce kod retarda slicnih tebi. Zasto bih ti psovao srpsku mater? Mogu ti jebat samo mater debilnu. A ti Ksenija skini mi se fakat sa qrca, jebemu imas muza kuci pa mu se kaci i dosadjuj.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 19 svi 2016, 06:32 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Markić, daj Tulkasu makar jedno upozorenje iako ih je zaslušio tisuću i ne samo na ovoj temi, i ne samo ovih dana, čisto scenografije radi. Mozda bi ti dala Tulkasu s obzirom da si toliko navalentna Samo Tulkas se ne pali na staro meso
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 19 svi 2016, 11:12 |
|
|
Šta ti vredi ako si mlađi kada si glup.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati Vojvodine Postano: 19 svi 2016, 12:11 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Šta ti vredi ako si mlađi kada si glup.  Mlad i glup, kako to lijepo zvuci. Nadam se da za tebe vrijedi ona, stara koka dobra juha. Sta ti mislis onako, probaj biti objektivna, jesi dobra riba ili nisi ni za stajge u happy hour-u.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|