|
|
Stranica: 2/28.
|
[ 684 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 01:40 |
|
|
|
Recimo, moj cale je isao da hapsi Milana Lukica.... Takodje, na Kosovu je spasao jednog iz UCK... tj ,,spasao''...cistili selo (ne u etnickom smislu) i pomesali se sa njima u zaru borbe, i calu izleti Siptanza na 20m, i on mu mahne sa cevi od puske, kao, strfta, bezi, necu pucati... siptanza se okrene i pobegne, cale nije pucao.. i to je to...
Ujak mi je bio na slavonskom ratistu,ujak bio lud, pustio bradu, bio dobar borac... kaze neki oficir njegovom komandantu, daj mi ovoga ( i jos trojicu nabroji), a komandant kaze dajem ti 20 ljudi, samo mi njega ne uzimaj. I bio red na njega da donese vodu sa izvora sa jos jednim, medjutim ujaci takodje odatle vodu nosili...kad su prisli izvoru, cuje moj ujak korake i kaze ovom sa njim da se sklone u zasedu... dolaze ustase, nasi kazu stoj, ovo, ono... Ustase zarobljene, jedan kaze, nemoj me ubiti imam kuci zenu i decu, a ovaj drugi kaze; mene mozes, ja nemam nikoga... I ujak nije hteo nista, kaze, opusteno, popusimo mi cigaru, natocimo vodu i svako na svoju stranu... Ja ga pitam; sto ih nisi priveo u komandu na ispitivanje? on kaze, gde da ih vodim tamo da ih muce i biju.... Na kraju lik otisao u manastir da se ispovedi, ako je kojim slucajem ubio nekog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 02:01 |
|
|
Amiđa je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Od Srba najgori je Karmelo, jer voli da se kurci, a nema pokrice... i onda PTSP Granicar... On je vec zagrizao u konvertitstvo...
Novovrijeme i Zajeb mi deluju malo ekstremno, mada imaju smisla za humor. Verovatno zbog blize istorije ovog podneblja, pa treba razumeti.
od ostalih gotivim Storare (deluje kao DDO ekipa), grobija i aleksija... (mozda sam nekog zaboravio, ali ovi mi prvi padaju na pamet)
i moram da kazem dami Sarajka deluje jako inteligentno, iako brani neodbranjivo i ispada glupa. Najgori u vas je onaj bolesnik novovrijeme. Ne znam jesi li bio kada je bio boksnamnik, ali on je bio normalan. Sa Aleksijem se može normalno. Ali imate previše padobranaca. Od Bošnjaka je najnormalniji i najrealniji ikada bio Sandalj. Lebowski normala. Mirusvijetu također. Zlatni_ljiljan šaljivdžija. Novovrijeme nije Srbin. Lik je toliko nacionalistički zagrižen da takvo nešto se rijetko sreće kod Srba. Uglavnom po pisanju i isijavanju mržnje djeluje na nekog ko živi frustriran u Trokutu. Ofrlje piše o nekim stvarima koje se dešavaju u Republici Srpskoj bez poznavajući stanja na terenu. Navodno živi u Banja Luci,a prosječan Banjalučanin je totalno rasterećen priče o ratu,jer je linija fronta bila preko 100km daleko od Banja Luke. Ako je Srbin onda je Srbin dijasporaš,ako nije Srbin onda je vaš koji podstiče što veću mržnju i netrpeljivost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 02:06 |
|
|
|
Sto? Pa Milosevic na onom snimku sa Mladicem nabraja Srbe iz Bosne i kaze; ovi su otrovani nacionalisti....
I ja sam na toj paraleli, samo nisam imao kontakta sa drugima, pa ne mrzim...
Sve je ovo normalno za Be i Ha.... Na teritoriji BiH u zadnjih sto godina su pocinjeni takvi monstruozni zlocini da je to strasno, jedino je Hrvatsla gora (zbog odnosna katolickog klera prema srpskoj deci)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 02:09 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 07:16 |
|
|
|
Kakvi kompleksi i frustracije pucaju ovog a ima preko 50 godina . Za nepovjerovat...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:08 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Nikako ne mogu u istu rečenicu sda se stave doktor ekonomskih nauka Dragan Petrović i patuljasta ustaška žaba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:18 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Količina šovinizma i rasizma u ovom čovjeku je strašno velika. Opsjednut je Hrvatima, iz petnih žila trudi se dokazati kako nije Rom, Arapin ili Turčin, kao da je to samo po sebi nešto loše.
Govori o svom iskustvu sa Hrvatima, historiji itd...
Negira hrvate i prijeti im, govori kako su dinarski srbi superiorni.
Ovaj lik redovno gostuje na happy tv. Kime, tvoje mišljenje? Ovo je mainstream u srbiji.
Šta znači na jeziku bošnjačkog naroda "mainstream"? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:19 |
|
|
Amiđa je napisao/la: A vidiš li i srpske botove po komentarima klixa, recimo? Samo Bulevara. Taj vas uništava... :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:21 |
|
|
Amiđa je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Od Srba najgori je Karmelo, jer voli da se kurci, a nema pokrice... i onda PTSP Granicar... On je vec zagrizao u konvertitstvo...
Novovrijeme i Zajeb mi deluju malo ekstremno, mada imaju smisla za humor. Verovatno zbog blize istorije ovog podneblja, pa treba razumeti.
od ostalih gotivim Storare (deluje kao DDO ekipa), grobija i aleksija... (mozda sam nekog zaboravio, ali ovi mi prvi padaju na pamet)
i moram da kazem dami Sarajka deluje jako inteligentno, iako brani neodbranjivo i ispada glupa. Najgori u vas je onaj bolesnik novovrijeme. Ne znam jesi li bio kada je bio boksnamnik, ali on je bio normalan. Sa Aleksijem se može normalno. Ali imate previše padobranaca. Od Bošnjaka je najnormalniji i najrealniji ikada bio Sandalj. Lebowski normala. Mirusvijetu također. Zlatni_ljiljan šaljivdžija. Ja? Pa šta sam ja loše rekao? Citiraj me. Bože sačuvaj... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:22 |
|
|
Amiđa je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Znas kako, ja sam rodjen gde dzamije nema (bukvalno), da napravis krug oko srpstva, sestar bi morao da pobodes u mom kraju. Mi ne znamo za druge, nama je to inostranstvo... i onda kada neko dodje iz regiona, nama je to zanimljivo... Mi se bavimo ,,svetskom politikom'', mrzimo Engleze, Amere, Nemce.. Ali se i solidarisemo sa ostalim Srbima...
Recimo, Novovrijeme jeste ekstreman, ali je i Srbin, pa ja ne mogu protiv toga. Inace, kada ja uvredim nekog na nacionalnoj osnovi, to je iz zezanja... zaista, nisam imao nikakvog kontakta sa drugacijima u procesu formiranja moje licnosti... Mi, u Srbiji se delimo uglavnom na partizane i cetnike, i to iz zezanja... E tu se razlikujemo. Da sutra neki Bošnjak na forumu krene pozivati na klanje srba (ili hrvata), ja protiv toga mogu i želim! Kad sam ja pozvao na klanje bilo koga? Što lažeš Talibane?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:40 |
|
|
Ne može. A reci mi jel' im dobri bošnjanin Amidja rekao stojte braćo, nemojte... .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:42 |
|
|
Evo još jednog merhametlije, nema ni minut da prijeti ubistvom. Demo mag je napisao/la: nećeš srmdo taj film više gledat sigurno, nema više enklava na kojima ste se jedino čenički smradovi bili sposobni iživljavat bilo gdje drugo gdje je bila vojska kao u zoni odgovornosti tuzlanskog korpusa, jebali smo vam mamu maminu, i na Teočaku, i na Brčkom, Gradačcu, Kladnju... pa sve do Ozrena 95. kad vas je samo Dejton spasio da ne oslobodimo Doboj iz kojeg ste već bili pobegli
zato ponovo jesil pomdazo traktor kad krene tuzlanski korpus preko Majevice da te ne moram roknut I tako svaki dan... Misle da mogu svašta pričati jer ih mi gledamo kao budale. Ko nenormalne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:44 |
|
|
|
Taj tvrdi da je Ilir.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 08:57 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Od Srba najgori je Karmelo, jer voli da se kurci, a nema pokrice... i onda PTSP Granicar... On je vec zagrizao u konvertitstvo... Šehid Bakire samo da te pozdravim. https://images.app.goo.gl/n6reabse121fECpv8
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 09:07 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Recimo, moj cale je isao da hapsi Milana Lukica.... Takodje, na Kosovu je spasao jednog iz UCK... tj ,,spasao''...cistili selo (ne u etnickom smislu) i pomesali se sa njima u zaru borbe, i calu izleti Siptanza na 20m, i on mu mahne sa cevi od puske, kao, strfta, bezi, necu pucati... siptanza se okrene i pobegne, cale nije pucao.. i to je to...
Ujak mi je bio na slavonskom ratistu,ujak bio lud, pustio bradu, bio dobar borac... kaze neki oficir njegovom komandantu, daj mi ovoga ( i jos trojicu nabroji), a komandant kaze dajem ti 20 ljudi, samo mi njega ne uzimaj. I bio red na njega da donese vodu sa izvora sa jos jednim, medjutim ujaci takodje odatle vodu nosili...kad su prisli izvoru, cuje moj ujak korake i kaze ovom sa njim da se sklone u zasedu... dolaze ustase, nasi kazu stoj, ovo, ono... Ustase zarobljene, jedan kaze, nemoj me ubiti imam kuci zenu i decu, a ovaj drugi kaze; mene mozes, ja nemam nikoga... I ujak nije hteo nista, kaze, opusteno, popusimo mi cigaru, natocimo vodu i svako na svoju stranu... Ja ga pitam; sto ih nisi priveo u komandu na ispitivanje? on kaze, gde da ih vodim tamo da ih muce i biju.... Na kraju lik otisao u manastir da se ispovedi, ako je kojim slucajem ubio nekog. Lovačke priče.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 09:38 |
|
|
|
Još jedan, 1753. pokušaj muslimana da bace razdor između Srba i Hrvata. Šta je poruka?
"Hrvati, pogledajte šta ovaj analitićar s Happy TV misli o vama. Zar nije bolje da budete graDŽani (drugog reda) u muslimanskoj Federaciji, da vam biramo sejdu i edima. Zar to nije ljepše nego da budete dobre komšije sa Srbima, uglavnom čistih računa i granica, s malo tenzije (za unutrašnju upotrebu) na obje strane u vrijeme obilježavanja Oluje."
Ukratko, takija level max.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Samo kod Dodrinaša prolazi takija . Jer su jedino oni žedni srpske krvi .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:25 |
|
|
Haram je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Na portalu, da. Nisu banirani što "ruše percepciju objektivnim dokazima", već zato što pišu najgnusnije gadarije, veličaju zločin, dehumaniziraju Bošnjake i što pozivaju na ponavljanje tih zločina. Tu je najeklatantniji primjerak onaj bulevar.
Ne razumijes ti to, druze amidja. Vrhunac slobode i demokratije je kad smijes napisati da je u Srebrenici ubijeno 8000 mudzahedina. Nego koliko je? 12.000? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:27 |
|
|
Haram je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Na portalu, da. Nisu banirani što "ruše percepciju objektivnim dokazima", već zato što pišu najgnusnije gadarije, veličaju zločin, dehumaniziraju Bošnjake i što pozivaju na ponavljanje tih zločina. Tu je najeklatantniji primjerak onaj bulevar.
Ne razumijes ti to, druze amidja. Vrhunac slobode i demokratije je kad smijes napisati da je u Srebrenici ubijeno 8000 mudzahedina. Al zato kad tvoji i amiđini saplemenici napišu da je u Bosni uginulo 30 000 četalja onda je sve ok ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:32 |
|
|
Haram je napisao/la: Ja nikad nisam pisao nista o „30.000 cetalja“.
Cisto da ostane zabiljezeno. Pausalne kolektivizacije te vrste su mi bljak. A što si ti bitan? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:34 |
|
|
Haram je napisao/la: Ja nikad nisam pisao nista o „30.000 cetalja“.
Cisto da ostane zabiljezeno. Pausalne kolektivizacije te vrste su mi bljak. Pa ne piše ni većina Srba i Hrvata o 8000. Više pišu sami muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:43 |
|
|
|
Mene su u školi učili da je u Srebrenici ubijeno 2000-3000 zarobljenika armije koji su činili zločine nad Srbima oko Srebrenice, pa im je bilo presudjeno na licu mesta. Što se smatra ratnim zločinom.
Komandant te streljane armije je pobegao helikopterom kao i neke jedinice koje su se u čarapama probijale kroz minska polja ka Tuzli. Prvi je uspešno pobegao, a ovi drugi baš i ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:44 |
|
|
Haram je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Pa ne piše ni većina Srba i Hrvata o 8000. Više pišu sami muslimani. Igramo se gluvih telefona? Svako pise za sebe a ne u ime nekog. Ovo uglavnom rade picke. Čuj to? Znači to vas jebe. Nasjeli ste na Liberalna sranja o bitnosti pojedinca? Ne Mujo, potpuno je nebitno šta piše pojedinac. Ti sad možeš napisati "Volim Srbe i Republiku Srpsku" al to je potpuno nebitno. Jedna lasta ne čini proljeće. Ako ti misljenje totalno odstupa od većine naroda iz kojeg dolaziš ti si ekces, iznimka, budala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:46 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Amiđa je napisao/la: K..M je napisao/la: Degenerik i psiho, pod zaštitom službe. Pion sa 4 doktorata i 4 državna sveučilišta.
KOMPLEXAŠ, ima malu pišu ili je impotentan Previše mržnje i frustracije isijava. Tko i Šarić. Nije baš beznačajan, dok ga redovno zovu happy tv. Vrte nekoliko tih likova, šarić, ovaj, bokan... Takvi tipovi emisija su. najjeftiniji, bez honorara. Čovjek je STRUČAN I PAMETAN glede materije Ali je budalaš glede provokacija, sitne raje, iskomplexiran jer ga glupi komentari izlude, pun mržnje, šalje negativan vajb. Osobne i obiteljske priče iz povijesti ga hrane.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:48 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Fikret Halimic je napisao/la: Još jedan, 1753. pokušaj muslimana da bace razdor između Srba i Hrvata. Šta je poruka?
"Hrvati, pogledajte šta ovaj analitićar s Happy TV misli o vama. Zar nije bolje da budete graDŽani (drugog reda) u muslimanskoj Federaciji, da vam biramo sejdu i edima. Zar to nije ljepše nego da budete dobre komšije sa Srbima, uglavnom čistih računa i granica, s malo tenzije (za unutrašnju upotrebu) na obje strane u vrijeme obilježavanja Oluje."
Ukratko, takija level max. Ja jebote, bacamo razdor a inače se baš savršeno podnosite...  Da nema Bošnjaka i zajedničke mržnje prema istima poklali biste se davno međusobno.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|