|
|
Stranica: 3/28.
|
[ 684 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:48 |
|
|
JNA je napisao/la: Mene su u školi učili da je u Srebrenici ubijeno 2000-3000 zarobljenika armije koji su činili zločine nad Srbima oko Srebrenice, pa im je bilo presudjeno na licu mesta. Što se smatra ratnim zločinom.
Komandant te streljane armije je pobegao helikopterom kao i neke jedinice koje su se u čarapama probijale kroz minska polja ka Tuzli. Prvi je uspešno pobegao, a ovi drugi baš i ne. Mene su učili da su bošnjački hrabri vojnici ostavili žene i djecu Srbima i pobjegli. Aj ti sad znaj od koga su pobjegli? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:50 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Fikret Halimic je napisao/la: Još jedan, 1753. pokušaj muslimana da bace razdor između Srba i Hrvata. Šta je poruka?
"Hrvati, pogledajte šta ovaj analitićar s Happy TV misli o vama. Zar nije bolje da budete graDŽani (drugog reda) u muslimanskoj Federaciji, da vam biramo sejdu i edima. Zar to nije ljepše nego da budete dobre komšije sa Srbima, uglavnom čistih računa i granica, s malo tenzije (za unutrašnju upotrebu) na obje strane u vrijeme obilježavanja Oluje."
Ukratko, takija level max. Ja jebote, bacamo razdor a inače se baš savršeno podnosite...  Da nema Bošnjaka i zajedničke mržnje prema istima poklali biste se davno međusobno. Ne bi. Podjelili bi Bosnu popola. I jedni i drugi smo prejaki da bi se klali međusobno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:52 |
|
|
Haram je napisao/la: JNA je napisao/la: Mene su u školi učili da je u Srebrenici ubijeno 2000-3000 zarobljenika armije koji su činili zločine nad Srbima oko Srebrenice, pa im je bilo presudjeno na licu mesta. Što se smatra ratnim zločinom.
Komandant te streljane armije je pobegao helikopterom kao i neke jedinice koje su se u čarapama probijale kroz minska polja ka Tuzli. Prvi je uspešno pobegao, a ovi drugi baš i ne. Strijeljano je oko 1000 ljudi koji su se predali u Potocarima. Zamisliti samo to je dovoljno. Bez da govorimo o hiljadama iz kolone koji su ubijani tokom marsa ili nakon zarobljavanja. A sama logika nalaze zdravom razumu da je nemoguce da su svi ti ljudi ubijali srpske civile. Cak najveci dio nije, niti je mogao uopste i biti u prilici. Tokom najveceg masakra nad Srbima tog podrucja je nastradalo oko dvadesetak srpskih civila. Pametnom dosta. Što onda živite sa Srbima? Jel to autosadomazohizam? Slažem se ja sa tobom da mi ništa ne valjamo i da smo grozni prema vama, ja da sam Musliman nikad ne bih živio sa Srbima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:55 |
|
|
Haram je napisao/la: Strijeljano je oko 1000 ljudi koji su se predali u Potocarima. Zamisliti samo to je dovoljno. Bez da govorimo o hiljadama iz kolone koji su ubijani tokom marsa ili nakon zarobljavanja.
A sama logika nalaze zdravom razumu da je nemoguce da su svi ti ljudi ubijali srpske civile. Cak najveci dio nije, niti je mogao uopste i biti u prilici. Tokom najveceg masakra nad Srbima tog podrucja je nastradalo oko dvadesetak srpskih civila.
Pametnom dosta. Pa rekao sam već da su nas učili da je streljanje tih armijaša ratni zločin.. :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 10:59 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
K..M je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Nije baš beznačajan, dok ga redovno zovu happy tv. Vrte nekoliko tih likova, šarić, ovaj, bokan...
Takvi tipovi emisija su. najjeftiniji, bez honorara. Čovjek je STRUČAN I PAMETAN glede materije Ali je budalaš glede provokacija, sitne raje, iskomplexiran jer ga glupi komentari izlude, pun mržnje, šalje negativan vajb. Osobne i obiteljske priče iz povijesti ga hrane. Očigledno da averzija prema hrvatima proizlazi iz obiteljske tragedije. Familiju mu s majčine strane (hotelijeri iz zapadnog Mostara) spasili komšije Bošnjaci, kaže.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 11:32 |
|
|
|
Ne znam zasto muki misli da smo mi sokirani ili iznenadjeni, kao mi budale pa ne znamo da nas Srbi ne vole.
Ne volimo ni mi njih, ali svako u svojoj drzavi, uskoro i entitetu, pa suradjujemo. Sto da ne, i Safa je suradjivao sa Mladicem u Mostaru, Atif dzeneral je od Srba kupovao streljivo, Titovi puleni su sastancili sa Nijemcima u sarajevskom Konaku, suradnja sa neprijateljem je normalna stvar.
Sad imamo zajednickog protivnika pa suradjujemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 11:55 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Amiđa je napisao/la: K..M je napisao/la: Takvi tipovi emisija su. najjeftiniji, bez honorara.
Čovjek je STRUČAN I PAMETAN glede materije
Ali je budalaš glede provokacija, sitne raje, iskomplexiran jer ga glupi komentari izlude, pun mržnje, šalje negativan vajb.
Osobne i obiteljske priče iz povijesti ga hrane. Očigledno da averzija prema hrvatima proizlazi iz obiteljske tragedije. Familiju mu s majčine strane (hotelijeri iz zapadnog Mostara) spasili komšije Bošnjaci, kaže. Taj obiteljski bagaž iz prošlosti je poguban glede današnje politike i odnosa... Problem je što su te percepcije predominantne. Što AV sa prekodrinskim lobijem i kadrom čini 3/4 elite Dok demografski u cjelom srpstvu NE učestvuju ni 1/4 Jebe se meni sa juga za Hrv i Musl, ovde su Bugari zlo činili Da je južnjačka struja na vlasti, biće posle kad smjenimo kradikale bez bedževa, možda bi DOMINANTNI NARATIV BIO MRŽNJA ka Tutama. Zločini u Toplici, Jablanici, Surdulici. Sve dok buljaši tipa Voolin, Bokan, Linta, Veritas i slične džagije SELJADIJE dominišu medijima i politikom Sanjaju OSVETU I REVANŠ preko srbijanske djece. Srbijancima se NE piše dobro. Jer su isfrustrirani, natamburani i deložirani. Sada vrh SNS čine Busije, Zemun, Surčin, Altina i ne Baja Mali Knindža kreature.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 12:02 |
|
|
|
K:M-e ja i ti moramo da osnivamo stranku. Da jug zavlada vaskolikom srbadijom.
Evo nišlija preuzeo fudbalsku reprezentaciju a piroćanac košarkašku i odmah se vidi rad, red, disciplina i rezultat.
Prečano/Crnogorce bog nije dao za mudre vodje. Samo bi se lemali a niš' ne razmišljaju.. :)
.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 12:06 |
|
|
|
Osim Vučića. Njega nam je sam bog poslao... :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 12:14 |
|
|
JNA je napisao/la: Osim Vučića. Njega nam je sam bog poslao... :) Legenda kaže da je Bog prvo poslao Dodika. A onda se prije 15ak godina Bog javio Dodiku da ga pita "Kako ide ono naše?" Dodik mu je odgovorio da je teško i da ne može sam. Da mu treba još jedan jači od njega. Onda je Bog poslao i Vučića. Sad smo kosmička slia, nebeski narod. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 12:19 |
|
|
|
Da, zaboravio sam Dodija... Iako uvek kaže ono što misli (Muje treba takijati kao Vučić), što se meni ne svidja, radi pravi posao.
.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 12:59 |
|
|
|
Ono do cega sam ja dosao o Srebrenici jeste da je u julu ubijeno izmedju 5 i 6000 (ovi res su prirodnom smrti izmedu '91 i 95 u okolini Srebrenice)... od tih 5-6000 manji deo je uhvacen i streljan, a ovi ostali su pobijeni u pokusaju proboja. Jedinice VRS su bile male oko Srebrenice, pa nisu ih gonili kako treba. Uglavno su pravili zasede oko prelaza, gde je ocekivano da prodju. Da su imali vise vremena da ih jure pobili bi vise. Sigurno svih 15 do 20,000 koliko je krenulo da bezi... Vinko Pandurevic je propustio grupu muslimana (i opet dobio 15 godina za genocid)... da se takve stvari nisu desavale, sigurno bi broj mrtvih bio mnogo veci.
Po mom shvatanju, nisu ispunjeni svi elementi genocida. Tako da je to ratni zlocin. 1993. je trebala da padne Srebrenica, ali je MZ spasila... tada je tu bilo vise muslimana nego '95, a Srbi su bili jos besniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 14:29 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Fikret Halimic je napisao/la: Još jedan, 1753. pokušaj muslimana da bace razdor između Srba i Hrvata. Šta je poruka?
"Hrvati, pogledajte šta ovaj analitićar s Happy TV misli o vama. Zar nije bolje da budete graDŽani (drugog reda) u muslimanskoj Federaciji, da vam biramo sejdu i edima. Zar to nije ljepše nego da budete dobre komšije sa Srbima, uglavnom čistih računa i granica, s malo tenzije (za unutrašnju upotrebu) na obje strane u vrijeme obilježavanja Oluje."
Ukratko, takija level max. Ja jebote, bacamo razdor a inače se baš savršeno podnosite...  Da nema Bošnjaka i zajedničke mržnje prema istima poklali biste se davno međusobno. Turke najviše boli što se Hrišćani više ne kolju međusobno. Duševne boli.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 14:30 |
|
|
|
Genocid je sta su Muslimani uradili u Starom Brodu kod Visegrada. Preko 6000 civila su pobili pod komandom Jure Francetica
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 14:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
JNA je napisao/la: K:M-e ja i ti moramo da osnivamo stranku. Da jug zavlada vaskolikom srbadijom.
Evo nišlija preuzeo fudbalsku reprezentaciju a piroćanac košarkašku i odmah se vidi rad, red, disciplina i rezultat.
Prečano/Crnogorce bog nije dao za mudre vodje. Samo bi se lemali a niš' ne razmišljaju.. :)
. Toliko se vidi rad da Srbiji visi MundoBasket 2023godne. Omatufio Piroćanac.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 14:52 |
|
|
|
Pa nije do njega, niko neće da igra kvalifikacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 14:54 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10412 Lokacija: Banja Luka
|
Musliman prenosi srpsko- hrvatske poruke . Ništa im ne budi nadu i ne krjepi ih poput toga , prahvi mehlem za njihovu napaćenu velikomuslimansku dušu .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:07 |
|
|
Svarog je napisao/la: :laugh
Musliman prenosi srpsko- hrvatske poruke . Ništa im ne budi nadu i ne krjepi ih poput toga , prahvi mehlem za njihovu napaćenu velikomuslimansku dušu . Tako jeeee! Krijepim dušu bombastičnim naslovima srpskih novina i jutarnjim programima na happy tv i pink gdje dovode bokana i ine i revidiraju srpsko-hrvatske odnose.  Svi znamo da je srpskohrvatska ljubav u Bosni protivprirodna i da kao takva ne može opstati. Svjedoci smo toga svake godine krajem jula i početkom augusta. Averzija je prirodno stanje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:09 |
|
|
|
Amidja je srbohrvat islamske vjeroispovesti. Ali više vuče na Srbo no na Hrvat.
Unutrašnji sudar i nemir u njemu se ispoljava i na forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:12 |
|
|
JNA je napisao/la: Amidja je srbohrvat islamske vjeroispovesti. Ali više vuče na Srbo no na Hrvat.
Unutrašnji sudar i nemir u njemu se ispoljava i na forumu. Da nas niste dehumanizirali i pokušali biološki uništiti, u Bosni bi imali Kadirovce. Jer realno, u sredinama gdje su Bošnjaci i Srbi živjeli bez hrvatskog faktora i mješanja, nije bilo problema nikada. Naprotiv, živjelo se u lijepoj komšijskoj slozi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:14 |
|
|
JNA je napisao/la: Amidja je srbohrvat islamske vjeroispovesti. Ali više vuče na Srbo no na Hrvat.
Unutrašnji sudar i nemir u njemu se ispoljava i na forumu. Mislim da su mu preci protjerani iz Like prije par sto godina. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:15 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Svarog je napisao/la: :laugh
Musliman prenosi srpsko- hrvatske poruke . Ništa im ne budi nadu i ne krjepi ih poput toga , prahvi mehlem za njihovu napaćenu velikomuslimansku dušu . Tako jeeee! Krijepim dušu bombastičnim naslovima srpskih novina i jutarnjim programima na happy tv i pink gdje dovode bokana i ine i revidiraju srpsko-hrvatske odnose.  Svi znamo da je srpskohrvatska ljubav u Bosni protivprirodna i da kao takva ne može opstati. Svjedoci smo toga svake godine krajem jula i početkom augusta. Averzija je prirodno stanje! Jedina srpskohtrvatska ljubav u BiH je uništenje BiH. Nas motiviše to što nećemo da živimo sa Hrvatima i obrnuto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:15 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Da nas niste dehumanizirali i pokušali biološki uništiti, u Bosni bi imali Kadirovce.
Jer realno, u sredinama gdje su Bošnjaci i Srbi živjeli bez hrvatskog faktora i mješanja, nije bilo problema nikada. Naprotiv, živjelo se u lijepoj komšijskoj slozi. Vi ste na Balkanu opstali samo tamo gde je naša vojska oslobadjala i razbucavala carevine. U Bugarskoj vas nema, u Grčkoj vas nema, a bilo vas je. Više nego u našim zemljama.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:16 |
|
|
Amiđa je napisao/la: JNA je napisao/la: Amidja je srbohrvat islamske vjeroispovesti. Ali više vuče na Srbo no na Hrvat.
Unutrašnji sudar i nemir u njemu se ispoljava i na forumu. Da nas niste dehumanizirali i pokušali biološki uništiti, u Bosni bi imali Kadirovce. Jer realno, u sredinama gdje su Bošnjaci i Srbi živjeli bez hrvatskog faktora i mješanja, nije bilo problema nikada. Naprotiv, živjelo se u lijepoj komšijskoj slozi. Muslimani mogu biti Kadirovci isključivio ako hin je ispod 5%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 09 kol 2022, 15:17 |
|
|
Amiđa je napisao/la: JNA je napisao/la: Amidja je srbohrvat islamske vjeroispovesti. Ali više vuče na Srbo no na Hrvat.
Unutrašnji sudar i nemir u njemu se ispoljava i na forumu. Da nas niste dehumanizirali i pokušali biološki uništiti, u Bosni bi imali Kadirovce. Jer realno, u sredinama gdje su Bošnjaci i Srbi živjeli bez hrvatskog faktora i mješanja, nije bilo problema nikada. Naprotiv, živjelo se u lijepoj komšijskoj slozi. Moš mislit, zato danas nema Srba u Tuzli,Zenici,Bihaću, Sarajevu što su bili lijepi komšijski odnosi. I zato su Hrvati krivi,a i što nema ni njih ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|