|
|
Stranica: 23/41.
|
[ 1010 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:18 |
|
|
Pozitivno je što su DSS, Zavetnici i Dveri prešli cenzus . Razočarenje Suverenisti i Radikali
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:19 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3664 Lokacija: Stolni grad
|
Gaugamela93 je napisao/la: RIK će objaviti prve preliminarne rezultate sutra u 21sat. Legndarno Toliko o demokraciji. Dakle, u Hrvatskoj se na dan izbora u 21 sat objavljuju prvi rezultati. Zbilja je Hrvatska svetionik demokracije za sve u "regionu". A tek što im je službena stranica katastrofa, imaš samo raspali video i ništa drugo, u usporedbi s DIPom je srednjoškolski projekt, pa i SIP je dva puta bolji.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:21 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: RIK će objaviti prve preliminarne rezultate sutra u 21sat. Legndarno Toliko o demokraciji. Dakle, u Hrvatskoj se na dan izbora u 21 sat objavljuju prvi rezultati. Zbilja je Hrvatska svetionik demokracije za sve u "regionu". Neobicno ti hvala na komentaru. Da ovi Vucicevi fanovi imaju mozga koliko kolibri, zapitali bi se zasto nam se smejes (i jeste smesno), zasto je RIK obustavio rad, i zasto su redovi na biralistima i posle zavrsetka glasanja. Opozicija vodi u BG!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:22 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3664 Lokacija: Stolni grad
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Izgleda da neće biti drugog kruga. AV će znači vladati najmanje 15 godina. S obzirom na godine, ima šansu da prevaziđe i Mila Đukanovića. Nije mi jasno kako na ovoliku izlaznost itko može dobiti s toliko razlike.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:22 |
|
|
Ne mogu da se pokradu glasa i u RIK-u
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:30 |
|
|
bwa je napisao/la: Ne mogu da se pokradu glasa i u RIK-u "Ne mogu da se pokradu glasa i u RIK-u"! Je l' ti vidis kakvu si recenicu sastavio?! I ajde sad neka neko odgonetne sta si hteo da kazes?! Nepismen kao i Granicarko, ali znas da smislis izraz "evromajdanisti"! To je " velika mudrost"! Vas dvojicu treba spojiti u tandem.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:30 |
|
|
PCM je napisao/la: PCM je napisao/la: Vučić hladno uzima. Prvi rezultati Vučić preko 70% Šta kaže Aleksa na 1 strani teme,Vučić poslje izbora neće imati ovlasti ko prije.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:37 |
|
|
A Dilas planirao 27%. Toliko o tome da on ima pouzdane informacije .
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
|
|
Danas sam planirao usput da glasam kad sam išao u prodavnicu, video ogromna gužva i odustao. Nekoliko ljudi mi je reklo da je unutra malo onih "kabina" za glasanje i da je zbog toga gužva. Svakako će dobiti Vučić, nije kao da bi moj glas nešto promenio za koga god da sam glasao (a mislio sam za DSS).
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
|
|
Gazda je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Izgleda da neće biti drugog kruga. AV će znači vladati najmanje 15 godina. S obzirom na godine, ima šansu da prevaziđe i Mila Đukanovića. Nije mi jasno kako na ovoliku izlaznost itko može dobiti s toliko razlike. Jednostavno. Narod voli Vučića.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:39 |
|
|
bwa je napisao/la: A Dilas planirao 27%. Toliko o tome da on ima pouzdane informacije . Planiro sam i ja postat pilot,al nisam.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:41 |
|
|
Gazda je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Izgleda da neće biti drugog kruga. AV će znači vladati najmanje 15 godina. S obzirom na godine, ima šansu da prevaziđe i Mila Đukanovića. Nije mi jasno kako na ovoliku izlaznost itko može dobiti s toliko razlike. Loša opozicija, lažna opozicija, demonizacija svakog pokušaja prave opozicije (lopov, izdajnik, narkoman, šta god), kontrola nad medijima a pomalo i krađe. Po gradovima se teško krade jer svi odmah vade telefone da snime, ali zato je po selima izlaznost 100% i svi za vlast "glasaju".
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:41 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Danas sam planirao usput da glasam kad sam išao u prodavnicu, video ogromna gužva i odustao. Nekoliko ljudi mi je reklo da je unutra malo onih "kabina" za glasanje i da je zbog toga gužva. Svakako će dobiti Vučić, nije kao da bi moj glas nešto promenio za koga god da sam glasao (a mislio sam za DSS). A srpskim oporbenim forumašima se pričinjavao 24.09 2000 vibe Biće ponovo pokrađeni .
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 22:50 |
|
|
Srbija ima problem u tome što izbori i vlast služe samo za kontrolu nad ljudima, institucijama i parama i ostvarivanje kroz politiku, otprilike slično kao i BiH. Neki će reći da svaka država ima taj problem ali ovo je baš specifično. Ne znam da igdje stranke obezbjeđuju radna mjesta, zaposlenje u institucije na lagodnije i obično više plaćene poslove nego u privatnom sektoru. Demokratija trpi zbog toga.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:02 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Demokratija trpi zbog toga. Indirektna (posrednička) demokratija je nakaradni sistem koji trpi najviše zbog niske inteligencije i obaveštenosti birača. Isto vredi glas npr. neurohirurga/programera/pilota/inženjera i neke polupismene babe koja nema pojma šta se dešava i koja mentalno živi u dobu druga Tita. Postoji tu još hiljadu sporednih problema ali taj je glavni i iz njega svi proističu, a taj problem je teško rešiv. Direktna demokratija je bolja jer je mnogo konkretnija, na referendumu se glasa o svemu: da li da se gradi most, da li da se poveća porez, da li da se zabrani prodaja alkohola posle 22h i sl. Tu birači mogu stvarno da odluče o nečemu, a ovako kad glasaju za predstavnike izbori se svode na predstavu i udaranje po emocijama svake 4 godine a van toga svi izabrani političari rade protiv interesa građana a za svoj lični interes.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:06 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Demokratija trpi zbog toga. Indirektna (posrednička) demokratija je nakaradni sistem koji trpi najviše zbog niske inteligencije i obaveštenosti birača. Isto vredi glas npr. neurohirurga/programera/pilota/inženjera i neke polupismene babe koja nema pojma šta se dešava i koja mentalno živi u dobu druga Tita. Postoji tu još hiljadu sporednih problema ali taj je glavni i iz njega svi proističu, a taj problem je teško rešiv. Direktna demokratija je bolja jer je mnogo konkretnija, na referendumu se glasa o svemu: da li da se gradi most, da li da se poveća porez, da li da se zabrani prodaja alkohola posle 22h i sl. Tu birači mogu stvarno da odluče o nečemu, a ovako kad glasaju za predstavnike izbori se svode na predstavu i udaranje po emocijama svake 4 godine a van toga svi izabrani političari rade protiv interesa građana a za svoj lični interes. I na referendumu glasaju babe.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:07 |
|
|
..ako je izgubio Beograd veliki je to udarac za vucica..
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:08 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Mogli bi gadni protesti izbiti nakon ovih izbora
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:09 |
|
|
Bolja je svakako direktna, negdje lijepo funkcioniše.
Ne znam je li u Srbiji tako al evo kod mene ovdje ljudi su dobijali poslove preko stranaka jer su vodili FB stranice i propagandu prije izbora, neke su dobile posao jer su dijelile upaljače i majice, narod bira lakši put preko stranaka. Uđe u stranku i naljuti se ako ne dobije neko mjesto u lokalnim insstitucijama. Jebeš program, viziju. Samo daj posao i pare. Začarani krug siromašnog naroda, neukog i vlasti kojoj takav narod odgovara. Ne znaš šta je uzrok a šta posljedica.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:09 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Mogli bi gadni protesti izbiti nakon ovih izbora Bi,al u Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:10 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ako je izgubio Beograd veliki je to udarac za vucica.. Polako. Još se ne zna.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:11 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Mogli bi gadni protesti izbiti nakon ovih izbora ..mozda al mafija vlada Srbijom i represivne metode tako sumjam u gradjanske slobode..
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:11 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Graničar18 je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Mogli bi gadni protesti izbiti nakon ovih izbora Bi,al u Sarajevu. Nakon sto je bilo onih sranja u vezi riotinta kad su ljudi vidjeli da mogu neku promjenu donijet sve je moguce
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:12 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Demokratija trpi zbog toga. Indirektna (posrednička) demokratija je nakaradni sistem koji trpi najviše zbog niske inteligencije i obaveštenosti birača. Isto vredi glas npr. neurohirurga/programera/pilota/inženjera i neke polupismene babe koja nema pojma šta se dešava i koja mentalno živi u dobu druga Tita. Postoji tu još hiljadu sporednih problema ali taj je glavni i iz njega svi proističu, a taj problem je teško rešiv. Direktna demokratija je bolja jer je mnogo konkretnija, na referendumu se glasa o svemu: da li da se gradi most, da li da se poveća porez, da li da se zabrani prodaja alkohola posle 22h i sl. Tu birači mogu stvarno da odluče o nečemu, a ovako kad glasaju za predstavnike izbori se svode na predstavu i udaranje po emocijama svake 4 godine a van toga svi izabrani političari rade protiv interesa građana a za svoj lični interes. Direktna demokracija bi tek bila užas. Većina ljudi misli na način: Smanjiti poreze, povećati plaće i mirovine, minimalac 3000 eura i da svi rade u državnoj službi sa radnim danom od 5 sati i sa pola godine godišnjeg odmora. I tu ne vide nikakve nelogičnosti.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 03 tra 2022, 23:13 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Bi,al u Sarajevu. Nakon sto je bilo onih sranja u vezi riotinta kad su ljudi vidjeli da mogu neku promjenu donijet sve je moguce Ne bi im bio prvi put. Ko gubi ima pravo da se ljuti par dana s pištaljkama u ustima. Nije zabranjeno. Mene više zabrinjavaju protesti u Sarajevu. Uvijek izgori neka zgrada.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|