|
|
Stranica: 29/41.
|
[ 1010 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:15 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Sto si ljut Aleksije, pa barem 2 monarhisticke stranke su ti usle u parlament. Kolko će imat poslanika u skupštini ? 2 ? Njihov glas će se čut do neba.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:15 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Sto si ljut Aleksije, pa barem 2 monarhisticke stranke su ti usle u parlament. Koje? Dveri i DSS?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Sto si ljut Aleksije, pa barem 2 monarhisticke stranke su ti usle u parlament. Koje? Dveri i DSS? Jebate ti više ne znaš koji su tvoji.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:21 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Koje? Dveri i DSS?
Jebate ti više ne znaš koji su tvoji. Je l' ti primcujes da si se rasirio po celom forumu sa ovim svojim klovnovskim nacinom komunikacije? Moze li se o necemu ozbijno prozboriti ovih dana ili da cekamo nadajuci se da ce nekad da te prodje ludilo?
|
|
Vrh |
|
|
andora
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:23 |
|
|
Uvaženi predsjedniče Vučić,
dozvolite mi u ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, u ime moje domovine Bosne i Hercegovine ali i u svoje osobno, uputiti najiskrenije čestitke na još jednom osvojenom predsjedničkom mandatu kao i ostvarenim izbornim rezultatima Srpske napredne stranke, s Vama na čelu, na izborima u Republici Srbiji.
Držim kako ćete ponovno ukazano snažno povijesno povjerenje građana Srbije odgovorno iskoristiti i da će ostvareni rezultat kreirati još jedan snažan mandat za uspješne političke korake Vas i Vaše stranke.
Također, vjerujem kako ćemo našu dosadašnju dobru suradnju, prijateljstvo i trajnu vezu naših domovina, Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naših naroda.
Uz izraze mog osobitog poštovanja, želju za uspjehom u budućem radu kao i dobrim zdravljem i zadovoljstvom u Vašem osobnom životu, srdačno Vas pozdravljam.
Dr. Dragan Čović
Nj.E. Aleksandar Vučić
Predsjednik
Republike Srbija
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:26 |
|
|
Tankosic je napisao/la: bwa je napisao/la: Kako god okreneš jebana smo strana . Nismo, naprotiv, narucito posle Ukrajine, a i posle rezultata izbora u Srbiji. Drzimo se suvereno i posteno, jedini sa Madjarskom u Evropi a kako bi svaka drzava trebala da radi, druga je stvar sto smo mala drzava, pa samim tim izbuseni na svim stranama sluzbama, NVO, agentima uticaja itd. Pickousti Vucic ce sacekati odlazak Bajdena i ekipe, i to je jako dobro za Srbiju, nema nista od majdana i ostalih sranja da nam sjebu drzavu opet kao 5tog oktobra, to mogu naivnim narodima kao sto su nazalost Ukrajinci da prodaju maglu, i Gruzijci koji opravdano ne vole Rusiju se ne ponasaju naivno, osetili su svu lepotu americke "podrske". Problem Srba nije sto smo ovaki ili onakvi, vec sto smo skupili iskustvo svih zabluda Zapada koji vecina ostalih naroda u Evropi jos nije osetio na svojoj kozi, ali postaju svesni da postoji problem. Diplomatski odnosi sa Amerikom medju prvima u Evropi, zajednicke ideje slobode i prava, saveznici u PSR, saveznici u DSR, prodali nas Titu i Istoku, a onda nas defragmentirali u "6 drzava" i demonizovali kao sto danas rade Rusima. Sankcije, inflacija, ratovi, demonizacija, pad standarda, krsenje medjunarodnog prava, ilegalna intervencija, sve smo mi to prosli i na sta kuka Zapad i na sta kuka Rusija, i zato i pored svih MSM, NVO, drustvenih mreza, ********, i ostalog pritiska propagande, ne mogu nista mnogo da postignu. Vučić je sinoć rekao da neće da formira vladu sa onima koji su zloupotrebljavali navijačka osećanja našeg narooda,a da ništa nisu doneli Srbiji. Tu verovatno misli na SPS ,a ako isti ne bude u vladi to je jasan znak da se opredelio za zapad tj sankcije Rusiji. Možemo li mi bez ruskog veta ?
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jebate ti više ne znaš koji su tvoji. Je l' ti primcujes da si se rasirio po celom forumu sa ovim svojim klovnovskim nacinom komunikacije? Moze li se o necemu ozbijno prozboriti ovih dana ili da cekamo nadajuci se da ce nekad da te prodje ludilo? U čemu je problem ? Čovjek ti fino kaže da su ušle 2 monarhističke stranke u skupštinu a ti pitaš koje. Valjda znaš koji su tvoji,ili ne znaš ? To što je Vučić opet pobjedio van tvojih očekivanja,pa si opet bijesan na svijet i širu okolicu nije moj problem. Potraži stručnu pomoć.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:34 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Je l' ti primcujes da si se rasirio po celom forumu sa ovim svojim klovnovskim nacinom komunikacije? Moze li se o necemu ozbijno prozboriti ovih dana ili da cekamo nadajuci se da ce nekad da te prodje ludilo?
U čemu je problem ? Čovjek ti fino kaže da su ušle 2 monarhističke stranke u skupštinu a ti pitaš koje. Valjda znaš koji su tvoji,ili ne znaš ? To što je Vučić opet pobjedio van tvojih očekivanja,pa si opet bijesan na svijet i širu okolicu nije moj problem. Potraži stručnu pomoć. A tvoj problem je sto si glup i ogranicen, pa ti moje pitanje Tankosicu znaci samo jedno: ja ne znam koje su monarhisticke stranke! Nije ti palo na pamet (!?) da ga pitam jer zelim da znam na koje stranke on misli, jer ja mislim da ih ima vise nego dve.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: U čemu je problem ? Čovjek ti fino kaže da su ušle 2 monarhističke stranke u skupštinu a ti pitaš koje. Valjda znaš koji su tvoji,ili ne znaš ? To što je Vučić opet pobjedio van tvojih očekivanja,pa si opet bijesan na svijet i širu okolicu nije moj problem. Potraži stručnu pomoć. A tvoj problem je sto si glup i ogranicen, pa ti moje pitanje Tankosicu znaci samo jedno: ja ne znam koje su monarhisticke stranke! Nije ti palo na pamet (!?) da ga pitam jer zelim da znam na koje stranke on misli, jer ja mislim da ih ima vise nego dve. Šta ja znam šta je u tvojoj glavi. Opet ti se sve pomEšalo nakon izbornog poraza tvojih žutaća.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:46 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A tvoj problem je sto si glup i ogranicen, pa ti moje pitanje Tankosicu znaci samo jedno: ja ne znam koje su monarhisticke stranke! Nije ti palo na pamet (!?) da ga pitam jer zelim da znam na koje stranke on misli, jer ja mislim da ih ima vise nego dve.
Šta ja znam šta je u tvojoj glavi. Opet ti se sve pomEšalo nakon izbornog poraza tvojih žutaća. Glupsone, kad nesto ne znas, pa i to sta je u mojoj glavi - pitaj! Da ne dolazis u situaciju da gradis celu pricu na svojim debilnim pretpostavkama.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 10:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bravo narode! Čestitke narodu na izboru.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 11:42 |
|
|
A ne tvoja je oporba ,a ne monarhisti. Ne može tako kad oporba doživi pušing ,onda su tvoji i monarhisti. A do juče su vam oni bili Vučićeva opozicija.
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 11:46 |
|
|
..koji primitivizam iz Srbije bas gledan vuciceve botove s izborni mista..zar je vučicu to potrebno...
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 11:53 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bravo narode! Čestitke narodu na izboru. Ovi oporbenjaci su kao **** ,očas se preorjentišu na drugu stranu .
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 11:57 |
|
|
..zar kulturno niste mogli Dat mandat Hrvatima nego su morali zaobilaznim putem...dajem 1,3 na kladionici da će bit fizički napadnut u prvi pola godine... ULAZAK Tomislava Žigmanova u srpski parlament iznimno je važan za zastupljenost Hrvata u Srbiji, izjavio je predsjednik vlade Andrej Plenković. Plenković je jutros razgovarao sa Žigmanovom i čestitao mu na uspjehu, objavio je premijer na Twitteru.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 12:30 |
|
|
Ne shvatam mehanizam mozgova onih koji su glasali za Ponoša i Mariniku.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 12:35 |
|
|
Oporba i dalje tapka na oko 850k.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 12:37 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne shvatam mehanizam mozgova onih koji su glasali za Ponoša i Mariniku. Pa guraju se da su elita. Da su viša rasa u odnosu na naprednjake. Ma deluzija ih pere .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 12:41 |
|
|
bwa je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne shvatam mehanizam mozgova onih koji su glasali za Ponoša i Mariniku. Pa guraju se da su elita. Da su viša rasa u odnosu na naprednjake. Ma deluzija ih pere . Elita je Miloš Jovanović, čovek bez mrlje. Ovi su polupanci sa kojima ne želiš da te vide, ako si iole bistar.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 13:17 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne shvatam mehanizam mozgova onih koji su glasali za Ponoša i Mariniku. ..ja svacam mehanizam mozgova koji su za vucka..bas jutros ih gledam na TV kako su kulturni na izbornim mijestina..
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 13:18 |
|
|
Izgleda da ambasada guraVujoševića tj SDS u Beogradu iznad cenzusa . Pa bi onda 48 , ane 49 mandata kao što je bilo bna početku .
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 13:20 |
|
|
Na tviteru se već razglaba , da je Vučić već bio na pokolenju kod Hila , i da je isti zahtevao da se napravi vlada SNS+Manjine +Moramo . Kako bi nivelisao uticaj proruskih stranaka
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 13:23 |
|
|
laganini je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne shvatam mehanizam mozgova onih koji su glasali za Ponoša i Mariniku. ..ja svacam mehanizam mozgova koji su za vucka..bas jutros ih gledam na TV kako su kulturni na izbornim mijestina.. Kakvi su kad ih uporediš sa onima što ovih dana iftare po ulicama 24%?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 13:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ja svacam mehanizam mozgova koji su za vucka..bas jutros ih gledam na TV kako su kulturni na izbornim mijestina.. Kakvi su kad ih uporediš sa onima što ovih dana iftare po ulicama 24%? ..to je demokratsko pravo ako se uklapa u zakonske okvire i prijavljene policiji..ako mislis na tobpod iftarenje..
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 04 tra 2022, 13:34 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Graničar18 je napisao/la: PCM je napisao/la: Vučić hladno uzima. Krivo mi je za BG da je Duško Vujošević upao SNS i SPS bi izgubili po 1 mandat i Đilas 1. Dule bi imao 3 zastupnika. Onda bi morali uzeti ZaNokticu.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|