|
|
Stranica: 40/41.
|
[ 1010 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 12:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=y7UdjKRseBs
Rece Janko, av i Madjari nemaju 126 glasova u Skupstini Srbije. Po čemu je Jakiša heminentan . Jel zato kaj je iz Knina .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 12:53 |
|
|
Iz daljine se sve ljepše vidi . Iz daljine se sve bolje zna .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 12:56 |
|
|
bwa je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=y7UdjKRseBs
Rece Janko, av i Madjari nemaju 126 glasova u Skupstini Srbije. Po čemu je Jakiša heminentan . Jel zato kaj je iz Knina . Cicko Gicko, juce si tvrdio da nema sanse da se desnica udruzi sa oporbom. Ja postavim link sa n1 sa Boskovom izjavom da oce sa oprbom. Ti kazes, n1 laze. Danas ti tvdris da se desnica dogovorila sa oporbom i ronis suze nad tim. Naravoucenije: ne leti pred rudu, jer ces mozda ovo sto danas negiras, sutra potvrdjivati.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 13:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: bwa je napisao/la: Po čemu je Jakiša heminentan . Jel zato kaj je iz Knina . Cicko Gicko, juce si tvrdio da nema sanse da se desnica udruzi sa oporbom. Ja postavim link sa n1 sa Boskovom izjavom da oce sa oprbom. Ti kazes, n1 laze. Danas ti tvdris da se desnica dogovorila sa oporbom i ronis suze nad tim. Naravoucenije: ne leti pred rudu, jer ces mozda ovo sto danas negiras, sutra potvrdjivati. Jovanović je juče rekao da ne miože da zamisli da je u vladi sa onim koji srebreničare , kosovarišu i feminišu . Ta pitanja bi kad tad došla na red ,.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 13:14 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
K..M je napisao/la: bwa je napisao/la: Rušenje znači Euromajdan. E baš zbog toga treba nam sabornost,treba sve patriote da se okupe oko predsednika. Opstanak Srbije je u pitanju. Jedva smo jedan Euromajdan preživeli,drugi sigurno ne bi. Sabornost je MAJDAN, MOTKA, LUSTRACIJA PREKI SUD I EGZEKUCIJA U IME NARODA. JAVNO RIALITI PRENOŠENJE SVIH TV. Srbiju treba politički razrušiti i na RAZVALINAMA izgraditi netku BOLJU I PRAVIČNIJU.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 13:28 |
|
|
Eto sad jer i Masršićanin rekao da sa žutima na Republičkom nivou ne žele da imaju ništa .
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 13:45 |
|
|
Zanimljivo Boško više nije fašista . Bežali ste od njega kao da je kužan. Pa ste zbog njega i rasturili Savez za Srbiju , i napravili UOPS ali tu za Boška nije bilo mesta . Sad sve može . Sad svako valja .
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 14:07 |
|
|
bwa je napisao/la: Zanimljivo Boško više nije fašista . Bežali ste od njega kao da je kužan. Pa ste zbog njega i rasturili Savez za Srbiju , i napravili UOPS ali tu za Boška nije bilo mesta . Sad sve može . Sad svako valja . U siromašnim zemljama, ulazak u politiku je najbolja karta za izlazak iz bijede. Tamo gdje ima dovoljno novaca i poslova ima ponešto i ideja, vrijednosti koje se žele implementirati... Neke su loše, neke nisu. Ali u Besparistanu sve je kalkulacija i jašenje naroda.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 14:24 |
|
|
Pa dobro i nije tako strašno . SNS je pobedio u svakoj opštini tj može samostalno da formiira vlast .
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 14:54 |
|
|
A šta mi dobijamo za uzvrat? Ali mnogo toga gubimo .. Kako sankcije Rusiji mogu biti u našem interesu? Znači u našem interesu je i da Republika Srpska postane genocidna tvorevina ,a Srbi genocidan narod . Jer ako bi smo uveli sankcije Rusiji to bi se desilo .
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 15:04 |
|
|
bwa je napisao/la: A šta mi dobijamo za uzvrat? Ali mnogo toga gubimo .. Kako sankcije Rusiji mogu biti u našem interesu? Znači u našem interesu je i da Republika Srpska postane genocidna tvorevina ,a Srbi genocidan narod . Jer ako bi smo uveli sankcije Rusiji to bi se desilo . Nisu nam u interesu. Niti sam za to da ih uvodimo. Samo me nervira što je to pitanje kod većine ljudi na emotivnom nivou. Rusi naša braća i ostale dečije budalaštine. Aleksije možda nije jedan od takvih, ali većina jesu i idu mi na *** koliko su glupi.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 06 tra 2022, 15:15 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: bwa je napisao/la: A šta mi dobijamo za uzvrat? Ali mnogo toga gubimo .. Kako sankcije Rusiji mogu biti u našem interesu? Znači u našem interesu je i da Republika Srpska postane genocidna tvorevina ,a Srbi genocidan narod . Jer ako bi smo uveli sankcije Rusiji to bi se desilo . Nisu nam u interesu. Niti sam za to da ih uvodimo. Samo me nervira što je to pitanje kod većine ljudi na emotivnom nivou. Rusi naša braća i ostale dečije budalaštine. Aleksije možda nije jedan od takvih, ali većina jesu i idu mi na *** koliko su glupi. Pa sistem štapa i sargarepe tako što će Srbiji davati novca iz pristupnih kako bi nadomestili štetu prouzrokovanom sankcijama.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 09:04 |
|
|
Citam jutros clanak o izborima u Srbiji na austrijskom portalu liberalne provencijencije, iako ga tokom zadnjih dana izbjegavam jer zaista nije dobro za cir otkako su ruske trupe usle u Ukrajinu, a samo kratak pogled mi je pokazao da su se jos jace zalaufali ("oruzje za Ukrajinu" je nadomjestilo "dobrojutro"), i to clanak koji se zove "Vucic postaje sad jos autoritarniji". Direktno poredjenje s Orbanom i zahtijevi za pritisak na Srbiju od strane EU. Reko hajd da vidim sta se pise ispod dole u komentarima, kadli maltene sve i jedan u fazonu - tacno vidis koliko oni mrze Rusiju jer ne mogu tri komentara napisati o Srbiji bez spominjanja Rusije: Citat: Aus meiner persönlichen Sicht ein "failed state" Was kümmert es die stolze Eiche 1 vor 43 Minuten 0 1 Druck auf Serbien ist sinnlos. Das Volk ist russophil und wird es bleiben. Die EU würde sich bei einem Beitritt nur ein großes Problem einhandeln. Umso absurder ist es, dass die EU in das Land im Zuge des Beitrittsprozesses schon Geld steckt. nkdzg vor einer Stunde 0 1 Dort sind verurteilte Kriegsverbrecher Helden und sind gern gesehene Gäste in Talkshows. Die sind so weit weg von allem.... Die IP 1 vor 10 Stunden Das serbische Volk benötigt eben eine führende Hand....und cevap Sanderer 2 vor einem Tag 1 2 Westputistan.
Duobus certantibus tertius gaudet. vor 2 Tagen 2 3 Und was am allerallerschlimmsten ist: Serbien beteiligt sich nicht an den Sanktionen, und: Putin hat zur Wahl gratuliert!
Samo nekoliko tih komentara, i to neselektivno, cisto copy paste zahvatio one prve odozgo: Citat: Iz mog ugla gledano failed state. Citat: Pritisak na Srbiju nema smisla. Taj narod je rusofilan i ostace takav. Primanje Srbije u uniju bi bio jedan veliki problem, zbog cega je jos apsurdnije da im vec sad saljemo novac. Citat: Tamo su presudjeni ratni zlocinci heroji i zvijezde reality TV-a. Oni su tako daleko od svega .... Citat: Srpskom narodu je potrebna celicna ruka, kao i ... cevap. Citat: Westputistan. Citat: Sto je najgore, oni ne ucestvuju u sankcijama Rusiji. Jos je i Putin cestitao na izborima..
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 09:47 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Citam jutros clanak o izborima u Srbiji na austrijskom portalu liberalne provencijencije, iako ga tokom zadnjih dana izbjegavam jer zaista nije dobro za cir otkako su ruske trupe usle u Ukrajinu, a samo kratak pogled mi je pokazao da su se jos jace zalaufali ("oruzje za Ukrajinu" je nadomjestilo "dobrojutro"), i to clanak koji se zove "Vucic postaje sad jos autoritarniji". Direktno poredjenje s Orbanom i zahtijevi za pritisak na Srbiju od strane EU. Reko hajd da vidim sta se pise ispod dole u komentarima, kadli maltene sve i jedan u fazonu - tacno vidis koliko oni mrze Rusiju jer ne mogu tri komentara napisati o Srbiji bez spominjanja Rusije: Citat: Aus meiner persönlichen Sicht ein "failed state" Was kümmert es die stolze Eiche 1 vor 43 Minuten 0 1 Druck auf Serbien ist sinnlos. Das Volk ist russophil und wird es bleiben. Die EU würde sich bei einem Beitritt nur ein großes Problem einhandeln. Umso absurder ist es, dass die EU in das Land im Zuge des Beitrittsprozesses schon Geld steckt. nkdzg vor einer Stunde 0 1 Dort sind verurteilte Kriegsverbrecher Helden und sind gern gesehene Gäste in Talkshows. Die sind so weit weg von allem.... Die IP 1 vor 10 Stunden Das serbische Volk benötigt eben eine führende Hand....und cevap Sanderer 2 vor einem Tag 1 2 Westputistan.
Duobus certantibus tertius gaudet. vor 2 Tagen 2 3 Und was am allerallerschlimmsten ist: Serbien beteiligt sich nicht an den Sanktionen, und: Putin hat zur Wahl gratuliert!
Samo nekoliko tih komentara, i to neselektivno, cisto copy paste zahvatio one prve odozgo: Citat: Iz mog ugla gledano failed state. Citat: Pritisak na Srbiju nema smisla. Taj narod je rusofilan i ostace takav. Primanje Srbije u uniju bi bio jedan veliki problem, zbog cega je jos apsurdnije da im vec sad saljemo novac. Citat: Tamo su presudjeni ratni zlocinci heroji i zvijezde reality TV-a. Oni su tako daleko od svega .... Citat: Srpskom narodu je potrebna celicna ruka, kao i ... cevap. Citat: Westputistan. Citat: Sto je najgore, oni ne ucestvuju u sankcijama Rusiji. Jos je i Putin cestitao na izborima.. Mešćini da je broj komentatora kojima je Ratko Mladić kupio autobusku kartu za BRD nepropocionalno visoko zastupljen u komentarima u odnosu na ukupan broj te nacionalne zajednice u Nemačkoj.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 10:55 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Citam jutros clanak o izborima u Srbiji na austrijskom portalu liberalne provencijencije, iako ga tokom zadnjih dana izbjegavam jer zaista nije dobro za cir otkako su ruske trupe usle u Ukrajinu, a samo kratak pogled mi je pokazao da su se jos jace zalaufali ("oruzje za Ukrajinu" je nadomjestilo "dobrojutro"), i to clanak koji se zove "Vucic postaje sad jos autoritarniji". Direktno poredjenje s Orbanom i zahtijevi za pritisak na Srbiju od strane EU.
Reko hajd da vidim sta se pise ispod dole u komentarima, kadli maltene sve i jedan u fazonu - tacno vidis koliko oni mrze Rusiju jer ne mogu tri komentara napisati o Srbiji bez spominjanja Rusije:
Samo nekoliko tih komentara, i to neselektivno, cisto copy paste zahvatio one prve odozgo:
Mešćini da je broj komentatora kojima je Ratko Mladić kupio autobusku kartu za BRD nepropocionalno visoko zastupljen u komentarima u odnosu na ukupan broj te nacionalne zajednice u Nemačkoj. Nije, vjeruj mi. Ako ista poznam onda su to dva portala: ovaj i onaj. Sve je antiruski naelektrisano i u Srbima vide produzenu ruku Kremlja. Pa oni i svoje hoce da rascerece zato sto se nisu odmah ustimali u sankcije, vec malo sacekali. Oni znaju slabo sta o Balkanu, ali znaju da Srbi vole Ruse. Uopsteno im sve prsti - barem u mojim ocima - od jeftine manipulacije. Tepaju si medjusobno "kvalitativni mediji" a to ustvari znaci: mediji s jasnom agendom. Oni oblikuju i stvaraju svijest. Imam frenda, super inteligentan, muzicar, neki polufaks zavrsio, i znam da ga sva ova sranja geopoliticka interesuju samo povrsno. Ali zato itekako ima jasno izgradjene temeljne stavove koji baziraju na povrsnom interesovanju za tematike i propagandi kojoj je izlozen i koju jednostavno ne zeli da oznaci kao takvu, da prizna. Ponekad, kad mu neke veoma ocigledne stvari prezentujem, onda kaze, okeeej u pravu si, ali vecinom se svadjamo oko tih stvari. Uglavnom mu je sve u fazonu: ok ameri itd. prave njesra ali su Rusi gori.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 11:03 |
|
|
55% Austrije smatra da su sankcije Rusiji greška, tako da ta dva portala ne predstavljaju većinu, već manjinu. ..
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:12 |
|
|
JNA je napisao/la: 55% Austrije smatra da su sankcije Rusiji greška, tako da ta dva portala ne predstavljaju većinu, već manjinu. .. Odakle ti taj podatak? Prvi put ga cujem, tj. da je uopste iko pravio ankete. Cisto sumnjam da je to tako. Prosto nemoguce kad se uzme sveobuhvatnost negativnog prikazivanja Rusije u gotovo svim pogledima. Evo bas su danas izbacili ostatak ruskih diplomata - a ko fol neutralna zemlja.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:15 |
|
|
Prenosio je BBC na negde na forumu, mrzi me da tražim..
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:20 |
|
|
Oporba već ima plan za 2024 ( naravno ako i ne uspe plan da Dačić prede kod njih )
Privitak/ci: |
Screenshot_20220407_181733.jpg [ 119.31 KiB | Pogledano 1289 put/a. ]
|
Screenshot_20220407_181831.jpg [ 99.58 KiB | Pogledano 1289 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:24 |
|
|
bwa je napisao/la: Oporba već ima plan za 2024 ( naravno ako i ne uspe plan da Dačić prede kod njih ) Krstarica je ozbiljan izvor informacija, od kad to?
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:26 |
|
|
https://pbs.twimg.com/media/FPwLmiNWUAg ... name=smallSrbija glasala za izbacivanje Rusije iz Veća za ljudska prava UN-a To znači da uskoro idu i sankcije .
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:27 |
|
|
buenos aires je napisao/la: bwa je napisao/la: Oporba već ima plan za 2024 ( naravno ako i ne uspe plan da Dačić prede kod njih ) Krstarica je ozbiljan izvor informacija, od kad to? Pa to sam stavio jer on piše i na ovom forumu .
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:40 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
bwa je napisao/la: https://pbs.twimg.com/media/FPwLmiNWUAgaryG?format=jpg&name=small Srbija glasala za izbacivanje Rusije iz Veća za ljudska prava UN-a To znači da uskoro idu i sankcije . Srbija se saginjati hoće.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 18:59 |
|
|
bwa je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Krstarica je ozbiljan izvor informacija, od kad to?
Pa to sam stavio jer on piše i na ovom forumu . Znači to je taj Miloš Trunić sa Krstarice za koga misliš da sam ja Baš nemam druga posla nego da visim po svim živim forumima kao ti i još da smišljam ovakve stvari koje mi deluju kao žešće gluposti. Ionako se trudim da smanjim učešće na forum.hr i ovde na minimum, a ne da otvaram profil i pišem na nekom trećem. Ti slobodno misli da sam ja taj lik, ali to je isključivo tvoj problem.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 19:02 |
|
|
Lucho otkriven si, ne izmotavaj se sad...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|