|
|
Stranica: 4/9.
|
[ 203 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 03 ožu 2024, 23:53 |
|
|
Rece covek (oko dvadesetog minuta) da je EU veca tamnica naroda od Jugoslavije. Je l' to bese divizija takodje rekao, ili Rika sv. Vida?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 03 ožu 2024, 23:54 |
|
|
Haram je napisao/la: Tvoja neobjektivnost prsti gotovo pa i iz svake floskule kojom se koristis.
Hrvati nisu "iseljavani" vec su se iseljavali kao i mnogi drugi u potrazi za poslom u inostranstvu. Mnogi, a vjeruj mi da se zaista kuzim u tu tematiku, su otisli "nakratko", neki, sto proizilazi iz intervjuja koje sam i licno vodio, "da zarade za strano skupo auto" pa da se vrate. Ali vecini zinula guzica za devizama i dokazivanju u selu pa ostali...i ostali...i ostali...i tako im prodje zivot. Da ne izbi rat, ispali bi - nazalost - vece budale nego sto smo ionako ispali svi.
Malo njih je otislo zato sto - et - nisu imali "sta da jedu" u Jugoslaviji. Hrvati su u SFRJ činili oko 25% pučanstva, a činili su preko 50% iseljenika. Misliš da je to slučajno? Gomila Hrvata nije mogla dobiti posao u Hrvatskoj, ili BiH. Evo, imaš primjere Petrinje koja je od kajkavskog gradića postala miješani. Ili Novog Travnika, koji je nastao kao srpski grad u hrvatskoj općini. Pogledaj ekonomiju Zapadne Hercegovine u SFRJ. Tko su bili direktori. Ili policiju i administraciju u SRH. 50% Srba u policiji i 30% u administraciji. A Srba 12%. Hrvati jesu iseljavali zato što su bili gladni. Ali je uzrok gladi to što SFRJ nije bila njihova država, a ne nešto drugo. Zašto nisi imao to kod Srba i Muslimana? Jer su isti doma dobivali skupe poslove, pa nisu morali seliti.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 03 ožu 2024, 23:56 |
|
|
Haram je napisao/la: Da ne ispadne da nisam shvatio tematiku, onu pricu o srpskoj bahatosti i hrvatskoj sujeti sam napisao zato sto se i ova tema kao takva moze svrstati upravu u jednu od te dvije rubrike. Nepismen si. Srbi su bili nesposobni. Da su podijeli jugu, da su nama dali naš komad, i dan danas bi imali veći dio BiH, CG, Kosovo, Makedoniju... Eventualno bi im koju autonomiju trebali dati i to je sve. A hrvatski jal tu nije igrao nikakvu ulogu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 00:13 |
|
|
Ceha je napisao/la: Haram je napisao/la: Tvoja neobjektivnost prsti gotovo pa i iz svake floskule kojom se koristis.
Hrvati nisu "iseljavani" vec su se iseljavali kao i mnogi drugi u potrazi za poslom u inostranstvu. Mnogi, a vjeruj mi da se zaista kuzim u tu tematiku, su otisli "nakratko", neki, sto proizilazi iz intervjuja koje sam i licno vodio, "da zarade za strano skupo auto" pa da se vrate. Ali vecini zinula guzica za devizama i dokazivanju u selu pa ostali...i ostali...i ostali...i tako im prodje zivot. Da ne izbi rat, ispali bi - nazalost - vece budale nego sto smo ionako ispali svi.
Malo njih je otislo zato sto - et - nisu imali "sta da jedu" u Jugoslaviji. Hrvati su u SFRJ činili oko 25% pučanstva, a činili su preko 50% iseljenika. Misliš da je to slučajno? Gomila Hrvata nije mogla dobiti posao u Hrvatskoj, ili BiH. Evo, imaš primjere Petrinje koja je od kajkavskog gradića postala miješani. Ili Novog Travnika, koji je nastao kao srpski grad u hrvatskoj općini. Pogledaj ekonomiju Zapadne Hercegovine u SFRJ. Tko su bili direktori. Ili policiju i administraciju u SRH. 50% Srba u policiji i 30% u administraciji. A Srba 12%. Hrvati jesu iseljavali zato što su bili gladni. Ali je uzrok gladi to što SFRJ nije bila njihova država, a ne nešto drugo. Zašto nisi imao to kod Srba i Muslimana? Jer su isti doma dobivali skupe poslove, pa nisu morali seliti. Apsolutna neistina. Niko nije posebno iseljavao tj. tjerao hrvatske gastarbajtere da idu u inostranstvo, vec su to cinili iz finansijskih razloga. Nije mi jasno kako na tako klimavoj, lako oborivoj neistini mozes graditi ostatak teorije koja je sama po sebi apsurdna.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 00:20 |
|
|
Haram je napisao/la: Apsolutna neistina. Niko nije posebno iseljavao tj. tjerao hrvatske gastarbajtere da idu u inostranstvo, vec su to cinili iz finansijskih razloga. Nije mi jasno kako na tako klimavoj, lako oborivoj neistini mozes graditi ostatak teorije koja je sama po sebi apsurdna. Nisi ih protjerao, samo im nisi dao posla i htio si da umru od gladi? Pa jesi ti ćorav? Ako Hrvata ima 25%, a čine 50+% iseljeništva, tebi je to sve isto? Kaj, Hrvati su pohlepniji od drugih naroda? Bolje su ih primali nego druge? Dao sam ti i dva konkretna primjera, Petrinju i Novi Travnik. Ako nisi sposoban zbrojiti dva i dva... Po kojoj fori možeš imati SRH s 50% policije i 30% administracije srpskog etnika? A 12% Srba. Imaš kognitivnih problema, ili? Nekom nisi dao posla radi etničkog ili političkog stava, pa se onda vadiš da iseljava radi financijskih razloga Fakat Mujo iz viceva
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 00:38 |
|
|
Ceha je napisao/la: Haram je napisao/la: Apsolutna neistina. Niko nije posebno iseljavao tj. tjerao hrvatske gastarbajtere da idu u inostranstvo, vec su to cinili iz finansijskih razloga. Nije mi jasno kako na tako klimavoj, lako oborivoj neistini mozes graditi ostatak teorije koja je sama po sebi apsurdna. Nisi ih protjerao, samo im nisi dao posla i htio si da umru od gladi? Pa jesi ti ćorav? Ako Hrvata ima 25%, a čine 50+% iseljeništva, tebi je to sve isto? Kaj, Hrvati su pohlepniji od drugih naroda? Bolje su ih primali nego druge? Dao sam ti i dva konkretna primjera, Petrinju i Novi Travnik. Ako nisi sposoban zbrojiti dva i dva... Po kojoj fori možeš imati SRH s 50% policije i 30% administracije srpskog etnika? A 12% Srba. Imaš kognitivnih problema, ili? Nekom nisi dao posla radi etničkog ili političkog stava, pa se onda vadiš da iseljava radi financijskih razloga Fakat Mujo iz viceva Ako nacrtas jos deset smajlica, ispasces jos smijesniji. Pokusaj u slijedecem postu. Gastarbajterska migracija je u medjuvremenu dobro istrazena. Vise u inostranstvu, zemljama u koje su odlazili, manje u bivsoj SFRJ. Ali jedno djelo je takoreci standard, naime "Geburtstag pises normalno" od Prof. Dr. Vladimira Ivanovica. Pa eto, edukuj se malo pa ces prestati s mitoloskim glupostima tipa "Hrvati izgladnjivani u SFRJ i slicno" : https://www.goodreads.com/book/show/60914507
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 00:57 |
|
|
Haram je napisao/la: Ceha je napisao/la: Nisi ih protjerao, samo im nisi dao posla i htio si da umru od gladi? Pa jesi ti ćorav? Ako Hrvata ima 25%, a čine 50+% iseljeništva, tebi je to sve isto? Kaj, Hrvati su pohlepniji od drugih naroda? Bolje su ih primali nego druge? Dao sam ti i dva konkretna primjera, Petrinju i Novi Travnik. Ako nisi sposoban zbrojiti dva i dva... Po kojoj fori možeš imati SRH s 50% policije i 30% administracije srpskog etnika? A 12% Srba. Imaš kognitivnih problema, ili? Nekom nisi dao posla radi etničkog ili političkog stava, pa se onda vadiš da iseljava radi financijskih razloga Fakat Mujo iz viceva Ako nacrtas jos deset smajlica, ispasces jos smijesniji. Pokusaj u slijedecem postu. Gastarbajterska migracija je u medjuvremenu dobro istrazena. Vise u inostranstvu, zemljama u koje su odlazili, manje u bivsoj SFRJ. Ali jedno djelo je takoreci standard, naime "Geburtstag pises normalno" od Prof. Dr. Vladimira Ivanovica. Pa eto, edukuj se malo pa ces prestati s mitoloskim glupostima tipa "Hrvati izgladnjivani u SFRJ i slicno" : https://www.goodreads.com/book/show/60914507Dakle, ja sam tebi dao par konkretnih problema. Par konkretnih pitanja, na koje si trebao odgovoriti. Ti si meni dao kritiku mojih emotikona i režimsku knjigu za pročitati? Nacrtat ću ti još jednom. 25% populacije. 50+% emigracije. HR-Srbi-12% populacije. 50% policije. 30% administracije. Petrinja-kajkavski grad, postao miješan, zapošljavanje doseljenika u tvornici mesne industrije. Novi Travnik-novi grad, srpska većina, hrvatska zemlja, Srba nigdje blizu, planski građen grad oko tvornice oružja. Zapadna Hercegovina, općine s 99% Hrvata, ostali promili-doseljeni Srbin šef policije, direktor pošte... Ne pričamo o ovome; https://hrcak.srce.hr/file/220553Što misliš zašto je Hrvatska htjela van iz SFRJ? Jer joj je bilo dobro?
|
|
Vrh |
|
|
Rambo
|
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 01:03 |
|
|
Ceha je napisao/la: Haram je napisao/la: Da ne ispadne da nisam shvatio tematiku, onu pricu o srpskoj bahatosti i hrvatskoj sujeti sam napisao zato sto se i ova tema kao takva moze svrstati upravu u jednu od te dvije rubrike. Nepismen si. Srbi su bili nesposobni. Da su podijeli jugu, da su nama dali naš komad, i dan danas bi imali veći dio BiH, CG, Kosovo, Makedoniju... Eventualno bi im koju autonomiju trebali dati i to je sve. A hrvatski jal tu nije igrao nikakvu ulogu. Pre drugog svetskog rata Srbi su sa Hrvatima sklopili sporazum stvorili Hrvatsku Banovinu i podelili drzavu tako da je u Hrvatskoj zavrsio najveci deo teritorije Bosne u kome su Hrvati bili vecina pa se uprkos tome Jugoslavija raspala a građani Hrvatske ovako docekali Nemce.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 02:33 |
|
|
Rambo je napisao/la: Pre drugog svetskog rata Srbi su sa Hrvatima sklopili sporazum stvorili Hrvatsku Banovinu i podelili drzavu tako da je u Hrvatskoj zavrsio najveci deo teritorije Bosne u kome su Hrvati bili vecina pa se uprkos tome Jugoslavija raspala a građani Hrvatske ovako docekali Nemce. A kako ste vi dočekali Nijemce? Tko se išao inatiti i izazivati Nijemce s pučem? U ostatku BiH je trebao biti referendum, kao i Srijema i Bačke.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 02:37 |
|
|
Na kraju balade- Srbi su povijesno izgubili. Dobili su pola BH, no to je gubernija u usporedbi sa svim.
Hrvatska i hrvatstvo je europsko, razvijamo se i znamo glavno, a oni čuče s nekakvim Rusijama i Korejama i mitovima tipa idiota Nestorovića i sl.
Bolestan narod.
Izrael je 40% RH, pa su čudo. Teritorij nije beznačajan, no sposobnost naroda je sve.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 02:41 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Na kraju balade- Srbi su povijesno izgubili. Dobili su pola BH, no to je gubernija u usporedbi sa svim.
Hrvatska i hrvatstvo je europsko, razvijamo se i znamo glavno, a oni čuče s nekakvim Rusijama i Korejama i mitovima tipa idiota Nestorovića i sl.
Bolestan narod.
Izrael je 40% RH, pa su čudo. Teritorij nije beznačajan, no sposobnost naroda je sve. Srbima su oči bile veće od želuca i pokušavali su nemoguće. Još im to nije došlo u glavu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 02:58 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Na kraju balade- Srbi su povijesno izgubili. Dobili su pola BH, no to je gubernija u usporedbi sa svim.
Bolestan narod.
Izrael je 40% RH, pa su čudo. Teritorij nije beznačajan, no sposobnost naroda je sve. Nije se kraj balade desio, Hrobi. Svetski vihor je u pokretu, i zanimljive stvari se desavaju. Jedino je kraj vasoj mogucnosti da se sakrijete pod srpski kisobran kao 1918. i 1945.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 03:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Na kraju balade- Srbi su povijesno izgubili. Dobili su pola BH, no to je gubernija u usporedbi sa svim.
Bolestan narod.
Izrael je 40% RH, pa su čudo. Teritorij nije beznačajan, no sposobnost naroda je sve. Nije se kraj balade desio, Hrobi. Svetski vihor je u pokretu, i zanimljive stvari se desavaju. Jedino je kraj vasoj mogucnosti da se sakrijete pod srpski kisobran kao 1918. i 1945. Vi još mislite da ćete biti sila? Baš ste cakani
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 03:14 |
|
|
Ceha je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije se kraj balade desio, Hrobi. Svetski vihor je u pokretu, i zanimljive stvari se desavaju. Jedino je kraj vasoj mogucnosti da se sakrijete pod srpski kisobran kao 1918. i 1945.
Vi još mislite da ćete biti sila? Baš ste cakani Ne, nego mislimo da ce se okolnosti namestiti da se niko nece mesati kad vas naraznjimo da prostis na onu stvar npr. Ili, da ce se stvari namestiti da vama opet zatreba neki oblik Jugoslavije, a mi kazemo "ne". Samo neke delove cemo primiti, Dubrovnik, Knin, i jos ponesto.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 03:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ceha je napisao/la: Vi još mislite da ćete biti sila? Baš ste cakani Ne, nego mislimo da ce se okolnosti namestiti da se niko nece mesati kad vas naraznjimo da prostis na onu stvar npr. Ili, da ce se stvari namestiti da vama opet zatreba neki oblik Jugoslavije, a mi kazemo "ne". Samo neke delove cemo primiti, Dubrovnik, Knin, i jos ponesto. Na kraju balade ćemo šutirati iz povijesno hrvatske Bosne pravoslavne i muslimanske Osmanlije i zarolati sag povijesti 500 godina unatrag.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 03:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ne, nego mislimo da ce se okolnosti namestiti da se niko nece mesati kad vas naraznjimo da prostis na onu stvar npr. Ili, da ce se stvari namestiti da vama opet zatreba neki oblik Jugoslavije, a mi kazemo "ne". Samo neke delove cemo primiti, Dubrovnik, Knin, i jos ponesto. I kakva će vam korist biti od toga? Zadnji puta ste dobili po piksi kada su vam Englezi i Francuzi držali svijeću. U sljedećoj rundi biste mogli ostati bez Beograda, tu bi mogla biti nova hrvatsko-rumunsko-bugarska granica...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 03:57 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne, nego mislimo da ce se okolnosti namestiti da se niko nece mesati kad vas naraznjimo da prostis na onu stvar npr. Ili, da ce se stvari namestiti da vama opet zatreba neki oblik Jugoslavije, a mi kazemo "ne". Samo neke delove cemo primiti, Dubrovnik, Knin, i jos ponesto. Na kraju balade ćemo šutirati iz povijesno hrvatske Bosne pravoslavne i muslimanske Osmanlije i zarolati sag povijesti 500 godina unatrag. I meni izgleda da stvari teku u tom smjeru.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 04:01 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne, nego mislimo da ce se okolnosti namestiti da se niko nece mesati kad vas naraznjimo da prostis na onu stvar npr. Ili, da ce se stvari namestiti da vama opet zatreba neki oblik Jugoslavije, a mi kazemo "ne". Samo neke delove cemo primiti, Dubrovnik, Knin, i jos ponesto. Na kraju balade ćemo šutirati iz povijesno hrvatske Bosne pravoslavne i muslimanske Osmanlije i zarolati sag povijesti 500 godina unatrag. Eto, gledaj taj podcast Velebit gore sto sam postavio. Covek kazde da je Nemacka vec gotova, sto se tice buducnosti Nemaca i situaciej sa migrantima. Britanija je jos gora. A bez njih, vi jedino sto sto u stanju da preduzmete jeste da skinete gace pred nama. Covece, ti seiris nad cinjenicom da nekome ko te spasao propasti u istoriji ide lose. Rugas mu se. Ja ne bih verovao da tako nesto postoji, ali buduci da vidim svojim ocima moram da verujem. Zamisli, Otac Domovine vas nauci da nekog mrzite, a onda taj koga mrzite suprotstavi se svom savezniku (Italiji) da vas spase, na vase plakanje da to ucini. To sto ste kasnije radili i sada radite prosto je jedna perverzija u kosmicom poretku, da nema sanse da to kosmos na neki nacin ne poravna. I vec poravnava, ali pretvarajte se jos neko vreme da to ne vidite.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 04:05 |
|
|
Ceha je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne, nego mislimo da ce se okolnosti namestiti da se niko nece mesati kad vas naraznjimo da prostis na onu stvar npr. Ili, da ce se stvari namestiti da vama opet zatreba neki oblik Jugoslavije, a mi kazemo "ne". Samo neke delove cemo primiti, Dubrovnik, Knin, i jos ponesto. I kakva će vam korist biti od toga? Zadnji puta ste dobili po piksi kada su vam Englezi i Francuzi držali svijeću. U sljedećoj rundi biste mogli ostati bez Beograda, tu bi mogla biti nova hrvatsko-rumunsko-bugarska granica... U vasoj verziji proslosti, spasli ste Evropu od Turaka, protestantizma, i, kako videh jos negde na youtubeu, od Mongola. A mi kukavni, koji redovno dobijamo "po piksi" vaspostavismo vam Srboslaviju nad vama, cemu ste posvetili temu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 07:45 |
|
|
Srbi iz Amerike prijete novom agresijom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 08:43 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Briga ne za Srbe i Sunite, niti se me njihobo stanje ne čini stetnim ili ne.
Gledam samo Hrvate.
-57 stupnjeva umjesto -69.
Nije upeklo, niti je žega. Ali pitamo se itekako tko će od silne “žege od zvizdana izdržati. Idalje valja na more.
Eheto. Globalno zatopljenje na djelu. Čelopek na -38. Pa tuljani, pingvini i galebovi zajedno grade Protektorat Antarktiku. :)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 08:53 |
|
|
Ceha je napisao/la: Haram je napisao/la: Ako nacrtas jos deset smajlica, ispasces jos smijesniji. Pokusaj u slijedecem postu. Gastarbajterska migracija je u medjuvremenu dobro istrazena. Vise u inostranstvu, zemljama u koje su odlazili, manje u bivsoj SFRJ. Ali jedno djelo je takoreci standard, naime "Geburtstag pises normalno" od Prof. Dr. Vladimira Ivanovica. Pa eto, edukuj se malo pa ces prestati s mitoloskim glupostima tipa "Hrvati izgladnjivani u SFRJ i slicno" : https://www.goodreads.com/book/show/60914507Dakle, ja sam tebi dao par konkretnih problema. Par konkretnih pitanja, na koje si trebao odgovoriti. Ti si meni dao kritiku mojih emotikona i režimsku knjigu za pročitati? Nacrtat ću ti još jednom. 25% populacije. 50+% emigracije. HR-Srbi-12% populacije. 50% policije. 30% administracije. Petrinja-kajkavski grad, postao miješan, zapošljavanje doseljenika u tvornici mesne industrije. Novi Travnik-novi grad, srpska većina, hrvatska zemlja, Srba nigdje blizu, planski građen grad oko tvornice oružja. Zapadna Hercegovina, općine s 99% Hrvata, ostali promili-doseljeni Srbin šef policije, direktor pošte... Ne pričamo o ovome; https://hrcak.srce.hr/file/220553Što misliš zašto je Hrvatska htjela van iz SFRJ? Jer joj je bilo dobro? Mislim da nema koristi crtati. Čovjek jednostavno gleda svoj interes i glumi da je ćorav. Postotak muslimana u BiH je narastao sa 30% po popisu 1921. godine, na 44% po popisu 1991. To je plus 14%, naravno da je muslimanima Jugoslavija bila super. Ali da je u tom istom periodu postotak muslimana pao za 14%, tj. sa 30% 1921. na 16% 1991, e onda Haram ne bi bio "slijep". Toliko je jednostavno. Onda bi Jugoslavija bila genocidaška tvorevina.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 10:07 |
|
|
Ceha je napisao/la: Haram je napisao/la: Ako nacrtas jos deset smajlica, ispasces jos smijesniji. Pokusaj u slijedecem postu. Gastarbajterska migracija je u medjuvremenu dobro istrazena. Vise u inostranstvu, zemljama u koje su odlazili, manje u bivsoj SFRJ. Ali jedno djelo je takoreci standard, naime "Geburtstag pises normalno" od Prof. Dr. Vladimira Ivanovica. Pa eto, edukuj se malo pa ces prestati s mitoloskim glupostima tipa "Hrvati izgladnjivani u SFRJ i slicno" : https://www.goodreads.com/book/show/60914507Dakle, ja sam tebi dao par konkretnih problema. Par konkretnih pitanja, na koje si trebao odgovoriti. Ti si meni dao kritiku mojih emotikona i režimsku knjigu za pročitati? Nacrtat ću ti još jednom. 25% populacije. 50+% emigracije. HR-Srbi-12% populacije. 50% policije. 30% administracije. Petrinja-kajkavski grad, postao miješan, zapošljavanje doseljenika u tvornici mesne industrije. Novi Travnik-novi grad, srpska većina, hrvatska zemlja, Srba nigdje blizu, planski građen grad oko tvornice oružja. Zapadna Hercegovina, općine s 99% Hrvata, ostali promili-doseljeni Srbin šef policije, direktor pošte... Ne pričamo o ovome; https://hrcak.srce.hr/file/220553Što misliš zašto je Hrvatska htjela van iz SFRJ? Jer joj je bilo dobro? Joj Ceha da te ne znam vec desetljece i po pa inekako... Te tvoje matematicke vratolomoije bogotac nebi pohvatao. Ja ti pricam o fenomenu koji je naucno istrazen, i to maltene u gotovo svim historijski bitnim segmentima, a ti mi tu prostires nekakve tvoje procente. Razlog za gastarbajtersku migraciju zasigurno nije bilo "istjerivanje od strane drzave". Ove godine je 60 godisnji jubileum potpisivanja "Sporazuma o razmjeni radne snage" izmedju Turske i Austrije/BRD-a, a za dvije godine onaj sa SFRJ. Ako je SFRJ vec toliko "mrzila Hrvate", nije Turska valjda mrzila Turke..you know. Za drzavu je jasno: S jedne strane se oslobadja "viska radne snage", a s druge dolaze devize. Razlozi za pojedince su pak bili obicno individualne prirode ali je fundament svemu bila PARA.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 12:44 |
|
|
Haram je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dakle, ja sam tebi dao par konkretnih problema. Par konkretnih pitanja, na koje si trebao odgovoriti. Ti si meni dao kritiku mojih emotikona i režimsku knjigu za pročitati? Nacrtat ću ti još jednom. 25% populacije. 50+% emigracije. HR-Srbi-12% populacije. 50% policije. 30% administracije. Petrinja-kajkavski grad, postao miješan, zapošljavanje doseljenika u tvornici mesne industrije. Novi Travnik-novi grad, srpska većina, hrvatska zemlja, Srba nigdje blizu, planski građen grad oko tvornice oružja. Zapadna Hercegovina, općine s 99% Hrvata, ostali promili-doseljeni Srbin šef policije, direktor pošte... Ne pričamo o ovome; https://hrcak.srce.hr/file/220553Što misliš zašto je Hrvatska htjela van iz SFRJ? Jer joj je bilo dobro? Joj Ceha da te ne znam vec desetljece i po pa inekako... Te tvoje matematicke vratolomoije bogotac nebi pohvatao. Ja ti pricam o fenomenu koji je naucno istrazen, i to maltene u gotovo svim historijski bitnim segmentima, a ti mi tu prostires nekakve tvoje procente. Razlog za gastarbajtersku migraciju zasigurno nije bilo "istjerivanje od strane drzave". Ove godine je 60 godisnji jubileum potpisivanja "Sporazuma o razmjeni radne snage" izmedju Turske i Austrije/BRD-a, a za dvije godine onaj sa SFRJ. Ako je SFRJ vec toliko "mrzila Hrvate", nije Turska valjda mrzila Turke..you know. Za drzavu je jasno: S jedne strane se oslobadja "viska radne snage", a s druge dolaze devize. Razlozi za pojedince su pak bili obicno individualne prirode ali je fundament svemu bila PARA. Čovjek ti je dao vrlo jasne brojeve i postotke. Spoji ih sa svojom genijalnom izjavom da je bolji život razlog iseljavanja, i dobiješ očiti odgovor.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Jugoslavija = Srboslavija Postano: 04 ožu 2024, 13:01 |
|
|
Salivator je napisao/la: Haram je napisao/la: Joj Ceha da te ne znam vec desetljece i po pa inekako...
Te tvoje matematicke vratolomoije bogotac nebi pohvatao. Ja ti pricam o fenomenu koji je naucno istrazen, i to maltene u gotovo svim historijski bitnim segmentima, a ti mi tu prostires nekakve tvoje procente.
Razlog za gastarbajtersku migraciju zasigurno nije bilo "istjerivanje od strane drzave". Ove godine je 60 godisnji jubileum potpisivanja "Sporazuma o razmjeni radne snage" izmedju Turske i Austrije/BRD-a, a za dvije godine onaj sa SFRJ. Ako je SFRJ vec toliko "mrzila Hrvate", nije Turska valjda mrzila Turke..you know.
Za drzavu je jasno: S jedne strane se oslobadja "viska radne snage", a s druge dolaze devize. Razlozi za pojedince su pak bili obicno individualne prirode ali je fundament svemu bila PARA.
Čovjek ti je dao vrlo jasne brojeve i postotke. Spoji ih sa svojom genijalnom izjavom da je bolji život razlog iseljavanja, i dobiješ očiti odgovor. "Covjek" je rekao da su "Hrvati istjerivani" iz Jugoslavije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|