|
|
Stranica: 333/426.
|
[ 10639 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 18:29 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Sada slijedi zataškavanje, odricanje i prebacivanje odgovornosti za gubitak nekoliko mladih života zavedenih istočnom propagandom.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 18:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63958 Lokacija: DAZP HQ
|
|
koja je poanta ovog, poubijali su ih za par sati?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 18:36 |
|
|
dudu je napisao/la: koja je poanta ovog, poubijali su ih za par sati? Njihova operacija Fenix
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:19 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Niko Komadina je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Koliko je pouzdana informacija da su Wagnerovci? Čuti ćeš večeras u 20h kada Vučić bude prao ruke od njih. Kaže Vučić da su to Srbi.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:24 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:39 |
|
|
|
Žali Bože izgubljenih života. Neodgovorno i amaterski ali razumljivo, očekivao sam ovako nešto pre ili kasnije.
Btw, Vučić je takav luzer, doslovno paralisan strahom i nesposobnošću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:40 |
|
|
|
I što su htjeli postići ovi amateri? Složit ćemo se da zvati ih specijalci nema smisla.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:43 |
|
|
|
je li počelo nedjeljno obraćanje vučića narodu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:46 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Čuti ćeš večeras u 20h kada Vučić bude prao ruke od njih.
Kaže Vučić da su to Srbi. Da i?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63958 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Vučić implicira da je za vojnu soluciju, samo nema muda za reći, kao reći će za par dana, dotad će se sve relativizirati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: I što su htjeli postići ovi amateri? Složit ćemo se da zvati ih specijalci nema smisla. Specijalci, nego šta... Moraš biti prilično 'specijalan' u glavi da položiš život za ovakav igrokaz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 19:59 |
|
|
|
30 ljudi stradalo za što? Hoće li Vučić odgovarati za ovaj zločin?
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:00 |
|
|
|
Sa ovakvim Vučićem RS nikada neće proglasiti neovisnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:02 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Po Vučiću 4 ubijena Srbina, upitanju su lokalni Srbi kojima je pun k Kurtijeve milicije, pa su uzeli stvar u svoje ruke, Šiptari su doznali za akciju, pa su spremili 460 specijalaca u naprijed.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: 30 ljudi stradalo za što? Hoće li Vučić odgovarati za ovaj zločin? Huška srpski narod na propast od 1991. Poslao im uniforme, oružje, obećao vojnu pomoć, ugostio wagnerovce.... Da bi mogao pričati na tv u 20h 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:06 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: 30 ljudi stradalo za što? Hoće li Vučić odgovarati za ovaj zločin? Huška srpski narod na propast od 1991. Poslao im uniforme, oružje, obećao vojnu pomoć, ugostio wagnerovce.... Da bi mogao pričati na tv u 20h  Pa, tako ispada. 
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:08 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8642 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: 30 ljudi stradalo za što? Hoće li Vučić odgovarati za ovaj zločin? Mislim da Vučić ovo nije napravio nego proruska struja koja djeluje u Srbiji, tipa Wagnerova posla. Wagner inače nije jedina plaćenićka grupa koja je djelovala u Rusiji samo su bili najmoćniji. Vučić nije to potegnuo ni napravio ali je sigurno, kao Predsjednik Srbije, dijelom odgovoran za nadanja kosovkih srba. Ja mislim da je on njih već prodao ali im to nikad nije rekao. Kao hrvat iz BiH znam kako je biti utržen za matičnu zemlju. Radi povratka Slavonije i osiguranja da se srbi koji su traktorima otišli iz Krajine i ne vraćaju na neki, od UN-a organiziran način, prodana je naša Herceg-Bosna. Vučić ovako na kapaljku navikava svoj narod u Srbiji na to, dok se kosovski srbi i dalje, naivno, drže teza o tome da Kosovo nije priznato, da će vojska na Kosovo da se vrati i sl. Evo idealne prilike da se vrati a Vučić najavio još 17 sjednica održat o tim problemima. Jedino što on radi je retorika srpskih žrtava tako da ih što bolje proda. Međutim javljaju se problemi sada, mladi srbi ginu za te lažne ideale, a on neće da narodu poruči, morate živjeti u tom Kosovu, nosati kosovske tablice, ponašati se kao da je Kosovo prava formalna država a mi ćemo vam omogućiti i državljanstvo i školovanje u Srbiji. Ovo što on radi osigurava nove srpske žrtve na Kosovu i u buduće vrijeme.
_________________ Uspjeh muslimana iz 2025.-te godine: Dodik ne smije više raditi u RS-u ono šta radi Lidija Bradara u Federaciji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:22 |
|
|
potocnj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: 30 ljudi stradalo za što? Hoće li Vučić odgovarati za ovaj zločin? Mislim da Vučić ovo nije napravio nego proruska struja koja djeluje u Srbiji, tipa Wagnerova posla. Wagner inače nije jedina plaćenićka grupa koja je djelovala u Rusiji samo su bili najmoćniji. Vučić nije to potegnuo ni napravio ali je sigurno, kao Predsjednik Srbije, dijelom odgovoran za nadanja kosovkih srba. Ja mislim da je on njih već prodao ali im to nikad nije rekao. Kao hrvat iz BiH znam kako je biti utržen za matičnu zemlju. Radi povratka Slavonije i osiguranja da se srbi koji su traktorima otišli iz Krajine i ne vraćaju na neki, od UN-a organiziran način, prodana je naša Herceg-Bosna. Vučić ovako na kapaljku navikava svoj narod u Srbiji na to, dok se kosovski srbi i dalje, naivno, drže teza o tome da Kosovo nije priznato, da će vojska na Kosovo da se vrati i sl. Evo idealne prilike da se vrati a Vučić najavio još 17 sjednica održat o tim problemima. Jedino što on radi je retorika srpskih žrtava tako da ih što bolje proda. Međutim javljaju se problemi sada, mladi srbi ginu za te lažne ideale, a on neće da narodu poruči, morate živjeti u tom Kosovu, nosati kosovske tablice, ponašati se kao da je Kosovo prava formalna država a mi ćemo vam omogućiti i državljanstvo i školovanje u Srbiji. Ovo što on radi osigurava nove srpske žrtve na Kosovu i u buduće vrijeme. ..zasto onda ne pohvališ maticnu drzavu koja vam nije dala lažne ideale..dobar izraz respectiram ..Kosovo je realnost a hb iluzija..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:25 |
|
|
|
Koji fijasko, ekipa uletila bezglavo i izginila u jedno popodne. Vučić će sad to prodat krezubom biračkom tijelu ko neki teror nad srpskom nejači. Albanci pokazali da se lako mogu obračunat ovakvim skupinama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:36 |
|
|
potocnj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: 30 ljudi stradalo za što? Hoće li Vučić odgovarati za ovaj zločin? Mislim da Vučić ovo nije napravio nego proruska struja koja djeluje u Srbiji, tipa Wagnerova posla. Wagner inače nije jedina plaćenićka grupa koja je djelovala u Rusiji samo su bili najmoćniji. Vučić nije to potegnuo ni napravio ali je sigurno, kao Predsjednik Srbije, dijelom odgovoran za nadanja kosovkih srba. Ja mislim da je on njih već prodao ali im to nikad nije rekao. Kao hrvat iz BiH znam kako je biti utržen za matičnu zemlju. Radi povratka Slavonije i osiguranja da se srbi koji su traktorima otišli iz Krajine i ne vraćaju na neki, od UN-a organiziran način, prodana je naša Herceg-Bosna. Vučić ovako na kapaljku navikava svoj narod u Srbiji na to, dok se kosovski srbi i dalje, naivno, drže teza o tome da Kosovo nije priznato, da će vojska na Kosovo da se vrati i sl. Evo idealne prilike da se vrati a Vučić najavio još 17 sjednica održat o tim problemima. Jedino što on radi je retorika srpskih žrtava tako da ih što bolje proda. Međutim javljaju se problemi sada, mladi srbi ginu za te lažne ideale, a on neće da narodu poruči, morate živjeti u tom Kosovu, nosati kosovske tablice, ponašati se kao da je Kosovo prava formalna država a mi ćemo vam omogućiti i državljanstvo i školovanje u Srbiji. Ovo što on radi osigurava nove srpske žrtve na Kosovu i u buduće vrijeme. Vučić je nevidjeni amater i loš državnik. Samo zasjeda i nešto kuka. Treba kao nama Hrvatska, odjebati Srbe sa Kosova ili im ne davati lažnu nadu ako je već daješ onda interveniraj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:37 |
|
|
|
Zanimljivo kako stvar nije riješio KFOR, već kosovska policija. Zapravo, KFOR-ovci su se pokazali kao totalni mlakonje u nedavnim srpskim nasilnim prosvjedima, dok kosovska policija odrađuje posao odlučno.
Treba još vidjeti što će se saznati o ovome, ali za sada bih rekao da je ovdje Kosovo pokazalo ozbiljnost. Srbi su faktor nestabilnosti kao i uvijek, ne znam hoće li im i na ovo Zapad zažmiriti ili će ovaj put Srbi dobiti po tintari. Možda su se Srbi upravo ohrabrili time što je Zapad kritizirao Kurtija i što su nekažnjeno napadali KFOR.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:43 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8642 Lokacija: Herceg-Bosna
|
laganini je napisao/la: ..zasto onda ne pohvališ maticnu drzavu koja vam nije dala lažne ideale..dobar izraz respectiram ..Kosovo je realnost a hb iluzija.. Hrvatima iz BiH je podvaljeno da će sa BiH muslimanima biti nekakva dioba vlasti, a onda se, kroz djelovanje Visokih predstavnika i nedorečenost Ustava to erodiralo. Tu je bila srpska strana koje je, za vođe Daytonskih pregovora sa hrvatske strane bila viđena kao glavna opasnost pa se dosta toga ignoriralo što bi moglo doći sa muslimanske strane. Na Kosovu je drugačije, nema tog Visokog predstavnika da nešto uzme jednima, da malo nešto drugima, nema treće strane i sve se svodi na pregovore. Također hrvati nisu srbi i puno lakše prihvaćaju i tuđu vlast. Srbi, tamo kud nisu bili većina, otišli su i kad nisu protjerani, najveća seoba se dogodila u post-ratnom periodu, i u vrijeme primirja. Srbi to i otvoreno kažu, neće da žive tamo gdje im nije njihova vlast. Problem na Kosovu je brojnost, srbi ju tamo nemaju. Što se tiče Herceg-Bosne, jednako je realna kao i neka zamišljena bošnjačka gradžanska Republika Bosna, bez entiteta, gdje postoji samo državni i općinski nivo a svi hrvati i srbi su Komšići i Mijatovići 
_________________ Uspjeh muslimana iz 2025.-te godine: Dodik ne smije više raditi u RS-u ono šta radi Lidija Bradara u Federaciji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:44 |
|
|
oak je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Mislim da Vučić ovo nije napravio nego proruska struja koja djeluje u Srbiji, tipa Wagnerova posla. Wagner inače nije jedina plaćenićka grupa koja je djelovala u Rusiji samo su bili najmoćniji.
Vučić nije to potegnuo ni napravio ali je sigurno, kao Predsjednik Srbije, dijelom odgovoran za nadanja kosovkih srba. Ja mislim da je on njih već prodao ali im to nikad nije rekao.
Kao hrvat iz BiH znam kako je biti utržen za matičnu zemlju. Radi povratka Slavonije i osiguranja da se srbi koji su traktorima otišli iz Krajine i ne vraćaju na neki, od UN-a organiziran način, prodana je naša Herceg-Bosna.
Vučić ovako na kapaljku navikava svoj narod u Srbiji na to, dok se kosovski srbi i dalje, naivno, drže teza o tome da Kosovo nije priznato, da će vojska na Kosovo da se vrati i sl.
Evo idealne prilike da se vrati a Vučić najavio još 17 sjednica održat o tim problemima.
Jedino što on radi je retorika srpskih žrtava tako da ih što bolje proda.
Međutim javljaju se problemi sada, mladi srbi ginu za te lažne ideale, a on neće da narodu poruči, morate živjeti u tom Kosovu, nosati kosovske tablice, ponašati se kao da je Kosovo prava formalna država a mi ćemo vam omogućiti i državljanstvo i školovanje u Srbiji.
Ovo što on radi osigurava nove srpske žrtve na Kosovu i u buduće vrijeme.
Vučić je nevidjeni amater i loš državnik. Samo zasjeda i nešto kuka. Treba kao nama Hrvatska, odjebati Srbe sa Kosova ili im ne davati lažnu nadu ako je već daješ onda interveniraj.  Sta je Hrvatska odjebala? Guralo se do ruba međunarodne intervencije i otvorene prijetnje američke intervencije. Izvuklo se federalno uređenje i totalna vlast tamo di smo uvjerljiva većina. Više se nije moglo izvuć s obzirom na ratne okolonosti i činjenice da je bih međunarodno priznata i da su nam tu ruke svezane. Vučić je doktor zaluđivanja mase i ovo će iskoristit u svoju korist a zapravo su kosovski policajci zaveli vlast na sjeveru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:53 |
|
|
potocnj je napisao/la: Hrvatima iz BiH je podvaljeno da će sa BiH muslimanima biti nekakva dioba vlasti, a onda se, kroz djelovanje Visokih predstavnika i nedorečenost Ustava to erodiralo. Tu je bila srpska strana koje je, za vođe Daytonskih pregovora sa hrvatske strane bila viđena kao glavna opasnost pa se dosta toga ignoriralo što bi moglo doći sa muslimanske strane. Što se tiče Herceg-Bosne, jednako je realna kao i neka zamišljena bošnjačka gradžanska Republika Bosna, bez entiteta, gdje postoji samo državni i općinski nivo a svi hrvati i srbi su Komšići i Mijatovići  1. Nije vam to podvalila RH, nego MZ 2. Jesi li prespavao nametanja izbornog zakona? Ništa od majorizacije. Vidiš i sam da postoji dioba kako je i obećano 3. Herceg-Bosna nije bila ostvariva bez izravnog rata RH protiv ARBiH, a niti lokalne niti međunarodne okolnosti nisu bile povoljne. Da, bila bi ostvariva u Hercegovini, ali što je sa Srednjom Bosnom? Zato je potpisana Federacija gdje Hrvati drže (s obzirom na broj stanovnika) izrazito velik dio vlasti. To zapravo nije poraz Hrvata, već Bošnjaka. Bošnjaci su nakon operacije Tvigi bili prisiljeni prihvatiti hrvatski model (federalni i konstitutivni), nasuprot njihovog psuedograđanskog. Oni su poklekli, ne Hrvati. To danas i vidimo na djelu. 4. RH ima svojih izdajica i bilo je nepravdi u odnosu prema BiH Hrvatima, ali to se uglavnom svodilo na izjave pojedinaca (tipa Vesna Pusić, Mesić). U praksi opstaak BH Hrvata je u zasluga Zagreba. Zagreb je spasio u ratu i nakon rata. RH stoji iza Sveučilišta u Mostaru, bolnice u Mostaru, bolnice u Novoj Biloj, postavila je prava Hrvata u BiH kao vanjskopolitički cilj broj jedan (rezultat vidimo), podijelila je Hrvatima svoja državljanstva, mirovine borcima HVO itd itd itd. Naravno da uvijek može bolje, ali nema govora o maćehinskom odnosu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 24 ruj 2023, 20:57 |
|
|
Imota je napisao/la: Sta je Hrvatska odjebala? Guralo se do ruba međunarodne intervencije i otvorene prijetnje američke intervencije. Izvuklo se federalno uređenje i totalna vlast tamo di smo uvjerljiva većina. Više se nije moglo izvuć s obzirom na ratne okolonosti i činjenice da je bih međunarodno priznata i da su nam tu ruke svezane. Puno se postiglo, bošnjačka politika je poražena. On se pravi kao da su Hrvati iz BIH sami, bez pomoći RH stvorili HRHB, kao da su kontrolirali cijelu Srednju Bosnu i što ja znam, a onda eto Zagreb ih je prodao. Bezobrazluk teški. Pa ne bi vi imali ni Livno ni Mostar da nije bilo HV-a koji je tamo porazio Srbe (naravno u suradnji s HVO). Tko je na koncu naoružavao i obučavao HVO? Marsovci? Ili možda RH.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|