|
|
Stranica: 387/392.
|
[ 9776 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 22 ruj 2024, 00:18 |
|
|
sokoli je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vi se baš do krajnjih granica uzdate u nato. Ipak ste vi muslimani, koji su u vreme sirisjkog rata, imali najviše dobrovoljaca isila po glavi stanovnika u Evropi. U 2. svetskom ratu bili ste uz Hitleram, neprijatelji zapadu, dok smo mi prolivali krv za njih. Duguju nam krv.
Ma nemoj.Prilivali ste krv ali tudju za gjenerala drazhu.A petokraku ste stavili na glavu 1945 godine.Sta se naseg muslimanstva tice cu te podsetim na jednu cinjenicu koja vas enormno boli.Albanstvo koje je puno jace i od muslimanstva i hristijanstva i od bilo cega drugog.Albanci iz zapadne makedonije glasaju za naj pouzdane vjernike i muslimane od svih ostalih albanaca.Al to im nije smetalo da za jedan dan likvidiraju hajredin pashu sa 12 000 turskih vojnika.Da ste vi srbi to uradili vi biste trazhili od cijelle evrope da vam vijecno plate porez jer ste prolivali krv za njih da ih spasite osmanlija Evo za tebe jedna knjiga, pa da vidis sta je albanstvo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 22 ruj 2024, 11:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59826 Lokacija: DAZP HQ
|
Koja euforija, učinilo mi se koda vojnici viču na Niš na Niš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 22 ruj 2024, 22:10 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: sokoli je napisao/la: srpska drzhava i srpske tajne slluzhbe debelo rade na iseljavanju srba sa kosova.Srbija ce zhrtvovati te ljude.Izlazak srbije na jadransko more je moguc.I spreman je.Luka shen gjin je namenjena srbiji kosovu i makedoniji na bezplatno iskoriscavanje.Treba se povezati autoputem iz nisa za podujevo pa dalje do lezhe je gotov autoput.Umjesto srbija da prihvati ovu opciju igra na opasnu kartu.Izlazak na more preko crne gore.A ovo igranje na kartu sillom cime bi se obezbedilo rusiji izlazak na jadransko more, zapadu se ne svidja.Odmah ce da naoruzhaju sandzhaklije i preko gorazhda da se ulazi u sandzhak.Isjeci ce se linija beograd podgorica sa linijom potpomognutom od zapada gorazde -sjenica-mitrovica. Vucic pokusava da uzpomoc iseljavanja srba sa kosova i naseljavanja u sandzhaku da se sprotivstavi linije iz sarajeva za mitrovicu.Pogresice debelo.Sjebace srpsku krajinu u bosni.Sjebace srpski narod na kosovu.A ce izgubiti cijeli jug srbije.Vreme ce to brzo dokazati Au drugar, nije tebi lako. Mislis meni nije lako??????? A çesh neshto da popijesh
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 22 ruj 2024, 22:15 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: sokoli je napisao/la: Ma nemoj.Prilivali ste krv ali tudju za gjenerala drazhu.A petokraku ste stavili na glavu 1945 godine.Sta se naseg muslimanstva tice cu te podsetim na jednu cinjenicu koja vas enormno boli.Albanstvo koje je puno jace i od muslimanstva i hristijanstva i od bilo cega drugog.Albanci iz zapadne makedonije glasaju za naj pouzdane vjernike i muslimane od svih ostalih albanaca.Al to im nije smetalo da za jedan dan likvidiraju hajredin pashu sa 12 000 turskih vojnika.Da ste vi srbi to uradili vi biste trazhili od cijelle evrope da vam vijecno plate porez jer ste prolivali krv za njih da ih spasite osmanlija Evo za tebe jedna knjiga, pa da vidis sta je albanstvo. hvala na preporuci.To sam vec procito u originalu znaci na bugarski jezik.Kato govoria mnogo dobre balgarski pro4etal sem taz kniga vav original. I ja cu da vam preporucim jednu knjigu od francuskog pisca roberta d,angely-ja https://bukinist.al/en/roman/5775-enigma.html
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 22 ruj 2024, 22:15 |
|
|
dudu je napisao/la:
Koja euforija, učinilo mi se koda vojnici viču na Niš na Niš.
Jel ovo AI? Zašto bi američki kadeti vikali Kosovo? Ko da znaju oni šta je to i di je to. Jesu albanci tako jaki da to mogu potkupit?
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 22 ruj 2024, 22:34 |
|
|
Imota je napisao/la: dudu je napisao/la:
Koja euforija, učinilo mi se koda vojnici viču na Niš na Niš. Jel ovo AI? Zašto bi američki kadeti vikali Kosovo? Ko da znaju oni šta je to i di je to. Jesu albanci tako jaki da to mogu potkupit? medju tim kadetima ima albanaca.Kolege skandiraju u respekt svojih kolega pa i respekt predsjednice jednog za njih najprijateljskije nacije. https://www.blick.ch/schweiz/soldatin-j ... 21792.html ovaj slucaj se uopce nije dopao nekome u schwizi.Al to nema nikakve veze.Ti momci sa tim aktom solidarishu se sa svojom koleginicom jetmirom avdilijem.To nije jedini slucaj ima ih svugde i u njemackoj u italiji u grckoj soviso.evo jos jedan primer https://www.blick.ch/schweiz/schweizer- ... 35788.html
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 22 ruj 2024, 22:43 |
|
|
Srpski mediji su toliko puno Kosova i Albanaca da kad naletim na njih, ne razumijem ništa od silnih Rama, Kurtija, ovih onih...nije ih toliko bilo u SFRJ u medijskom prostoru.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 13:52 |
|
|
Nije direktno o Kosovu no skoro pa je Prosvjed Albanaca na Preševu. Traže svoja prava
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 16:02 |
|
|
Trebali su zamjenit to Preševo za sjever Kosova i mirna Bosna
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 16:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39306 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Red skeleton je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nije direktno o Kosovu no skoro pa je Prosvjed Albanaca na Preševu. Traže svoja prava "Hoćemo zajednicu albanskih općina" Kako će dobiti zajednicu albanskih općina kad to nemaju niti Srbi na Kosovu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 16:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Red skeleton je napisao/la: "Hoćemo zajednicu albanskih općina"
Kako će dobiti zajednicu albanskih općina kad to nemaju niti Srbi na Kosovu. Ne dobijaju zbog demografije (onda bi i Sandžak i Mađari u Rumunjskoj dobili), nego zbog defacto kontrole terena, no tu kontrolu su izgubili/predali kroz zadnje dvije godine. Tako da Kurtiju više nemaju šta dati.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Templarpilled
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 17:25 |
|
|
Povukli su se iz institucija odbijanjem izlaska na izbore, na to su neki naši pozivali prije izbornoga što je najgore što su mogli napraviti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 19:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Albanci jedini narod koji ima dvije države. Nakon svog onog ulupavanja osamdesetih na Kosovu i općenito situacije u Albaniji, ljudi su uspjeli kao niko. Nametnuli se kao turistička država, s pristojnim cijenama za Balkan. Infrastrukturu sredjuju. Vazdusne linije uvode.
Ciste Kosovo od remetilačkog srpskog faktora i ne uzmiču ni pedlja. Stvarno sila! Da dobiju i u Preševu nešto. Karma voli uspješne.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 19:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Imaju i Grci 2 države, kao i Rumunji.
Arapi da ne govorimo.
Imaju i Srbi, i Hrvati.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 19:52 |
|
|
Vi imate oficijalno dvije države? I Srbi imaju? Koje? Ja sam nešto prespavala.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 19:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39306 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Albanci za nagradu dobili dvije države jer su naciju stavili ispred države. Nekome islam ispred svega pa nema nijednu državu. Ugledajte se u Albance kojima pada broj muslimana i imaju pokret za povratak Albanaca u katoličanstvo jer žele biti dio Europe.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 19:58 |
|
|
Imaju i Rusi dvije države !
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:00 |
|
|
Bogami na njih se i vi trebate ugledati. O nama da ne govorim. No i vi ste podbačaj u BiH. No za utjehu vam je čista HR. Ali ipak, gdje ste vi bili prije petnestak godina a gdje oni.
Oni su vam i turistički konkurencija postali.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Oni su vam i turistički konkurencija postali.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:05 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Oni su vam i turistički konkurencija postali. Pa jesu. Cijene su im pristupačnije. Vi ste noćna mora za sopstvene gradjane postali s cijenama. Da ne govorim zemlje u okruženju. Silite se kao želite otmeni turizam. Pa niste vi Španjolska ili Portugal.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:07 |
|
|
Naravno da nismo. Ljepši smo od njih 10x
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi imate oficijalno dvije države? I Srbi imaju? Koje? Ja sam nešto prespavala. Da. Preambula ustava BiH: Citat: Podsjećajući se na Osnovna načela usaglašena u Ženevi 8. 9. 1995. godine i u Njujorku 26. 9. 1995. godine, Bošnjaci, Hrvati i Srbi, kao konstitutivni narodi (u zajednici s ostalima), i građani Bosne i Hercegovine ovim utvrđuju Ustav Bosne i Hercegovine: Niz najviših državnih institucija BiH koje nose službeni naziv “hrvatski” (Dom naroda, Predsjedništvo, dio VOJSKE…) I oficijelno i neoficijelno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:11 |
|
|
Kaj reci?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:11 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Oni su vam i turistički konkurencija postali. Mislila je konkurencija kod Bošnjaka, ta neće Nijemac ili Talijan ljetovati u Albaniji.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 23 ruj 2024, 20:13 |
|
|
Neće ni kod vas. Mislim ona srednja klasa hoće još uvjek. Lovarniji idu dalje. A vama su lovraniji cilj.
Štednja klasa Nije Ci su ovi od po 2500 eura place. A to ti je kao da u Bih imaš 2000 km i svoju nekretninu. Tako da vi nikada do cilja nećete.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|