|
|
Stranica: 389/397.
|
[ 9921 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 05 kol 2024, 23:03 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mislim da u Europi nema neke razlike u mišljenju između Srba i Albanaca. Isto je njima to sve. možeš tu i nas ubacit, zapadnjacima je sve od beča terra incognita
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 05 kol 2024, 23:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76193 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministar policije Kosova jučer najavio da je slijedece zatvaranje škola i bolnica na Sjeveru, pa dobio ukor iz vlade i danas se ispravio da ipak neće: https://kossev.info/eljsani-prosvetne-i ... -politika/
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76193 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Albanci prepisuju točno od Miloševića kad je “provodio zakon i red” na Kosovu, jer “to je suverenost i unutrašnje pitanje Srbije”.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:29 |
|
|
Srbi samo škripe zubima i čekaju Trumpa.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Albanci prepisuju točno od Miloševića kad je “provodio zakon i red” na Kosovu, jer “to je suverenost i unutrašnje pitanje Srbije”. Vidi, čas si gori3, čas doli. 200 g Nemanjića i genocidiranje Romeja, Bugara, uz tapšanje papa. 500 g Otomana....od 1690 nasrljavaju ih. 1912-1966 pad Rankovića....srpski teror. 1967-1989 Albanski zulum 22 g... 1990-1999 njihovo cipelarenje... Oluja i 1 mil oteranih u Mkd.... 1999-2024....njinih 25 g....sitno podjebavanje. 2025, 6, 7.....1,5 mil ukrcanih na NATO lađe "francuske, do pristaništa Njujorška"... preko luka Sv.Jovan Medovski Drač Valona...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:40 |
|
|
novem je napisao/la: Srbi samo škripe zubima i čekaju Trumpa. Kurti ovih zadnjih par mjeseci Bidena, ponaša se kao je u Happy Hour koji istječe za pola sata. Ili trpanje i žderanje pred post.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Srbi samo škripe zubima i čekaju Trumpa. Kurti ovih zadnjih par mjeseci Bidena, ponaša se kao je u Happy Hour koji istječe za pola sata. Ili trpanje i žderanje pred post. A bome i Srbima je puna kapa od posta, dok se ovi prežderavaju.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:47 |
|
|
Možda je ovo i samo provođenje Briselskog sporazuma…. mislim da za ZSO nije predviđeno da ima zasebnu srpsku poštu. Doduše, jednostrano provođenje.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:48 |
|
|
anadol je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Albanci prepisuju točno od Miloševića kad je “provodio zakon i red” na Kosovu, jer “to je suverenost i unutrašnje pitanje Srbije”. Vidi, čas si gori3, čas doli. 200 g Nemanjića i genocidiranje Romeja, Bugara, uz tapšanje papa. 500 g Otomana....od 1690 nasrljavaju ih. 1912-1966 pad Rankovića....srpski teror. 1967-1989 Albanski zulum 22 g... 1990-1999 njihovo cipelarenje... Oluja i 1 mil oteranih u Mkd.... 1999-2024....njinih 25 g....sitno podjebavanje. 2025, 6, 7.....1,5 mil ukrcanih na NATO lađe "francuske, do pristaništa Njujorška"... preko luka Sv.Jovan Medovski Drač Valona... KiMe, znaš i sam da oni više ne šalju nikakve lađe da nekog evakuiraju. Vas su već jednom skoro pa pustili da tamo trunete.
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:54 |
|
|
novem je napisao/la: anadol je napisao/la: Vidi, čas si gori3, čas doli.
200 g Nemanjića i genocidiranje Romeja, Bugara, uz tapšanje papa.
500 g Otomana....od 1690 nasrljavaju ih.
1912-1966 pad Rankovića....srpski teror.
1967-1989 Albanski zulum 22 g...
1990-1999 njihovo cipelarenje...
Oluja i 1 mil oteranih u Mkd....
1999-2024....njinih 25 g....sitno podjebavanje.
2025, 6, 7.....1,5 mil ukrcanih na NATO lađe "francuske, do pristaništa Njujorška"...
preko luka
Sv.Jovan Medovski
Drač
Valona... KiMe, znaš i sam da oni više ne šalju nikakve lađe da nekog evakuiraju. Vas su već jednom skoro pa pustili da tamo trunete. Da...i to na zahtev Romanova. Poslaće NATO treba Americi beli dileri u 50 saveznih država. Inače su bile lađe Digića....mi ih zahebali za Londonski, oni nas spašavali. Dok su ulizički preko masonerije "Veliki Orijent", pravili pesme, spomenike, veličali nakazne Francuze (kao i danas Makrona). Potpuna šizofrenija.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 18:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Braca Kosovari su nevjerovatni. Ko bi rekao da su Srbi njih gazili tenkovima početkom osamdesetih uz pomoć tkz JNA.
Nemoguce je ostati hladnokrvan i ne diviti se ljudima.
Kakav ZSO i p.m Ne da Kosovari ne odstupaju. Naprotiv! Udaraju sve žešće.
Kime, spremi imanje u Nisu da prodaš nekom bratu Kosovaru. Da te ljudi ne bi selili 2 puta!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:05 |
|
|
Oću, prodaću...upravo krenuo sa novim elitnim stambeno-poslovnim komplexom "Posprom gradnja". Extra lokacija, treba 400 stana....prvih 40 se grade, pola prodao .. Sin stariji vodi projekte.
Oćeš li me primiti i skrbiti u Beču kod tebe?!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:09 |
|
|
U kompleksu će da ti se šire Kosovari. Tako da, obustavi gradnju. Ljudi fakat misle ozbiljno s vama i fino vam uzimaju teritoriju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U kompleksu će da ti se šire Kosovari. Tako da, obustavi gradnju. Ljudi fakat misle ozbiljno s vama i fino vam uzimaju teritoriju. Ima Srba masa sa Kim kupaca... Pusti zahtev Instagram krsta 7777 U pp će nastavimo dogovor za budućnost. Ima samo 1 objava, link ka mom FB. Danas mi rođus... ti si mi najjubav poklon.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:20 |
|
|
Sretan rodjkaš! Puno zdravlja i love!
Ne opušćaj se ti u Nisu. Mogli bi Siptari navaliti kad zauzmu sjever.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sretan rodjkaš! Puno zdravlja i love!
Ne opušćaj se ti u Nisu. Mogli bi Siptari navaliti kad zauzmu sjever. Hvala ne iskrenim, lepim, toplim željama. Samo treba još kruna karijere, neka mlada, jaka, plodna, rodna, harizmatična, lepa, spešna, osebujna, ljupka ždrebica. Zdravlja, LJUBAVI, puna kuća dece....pare dođu i prođu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:41 |
|
|
Kaže Sarajka da se ne želi voziti na “Krstiću”, ona bi Porše
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:48 |
|
|
Srbi su čudnovati. Imati fetiš na nekog poput mene je bogohuljenje. Jel da Robi? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbi su čudnovati. Imati fetiš na nekog poput mene je bogohuljenje. Jel da Robi? Lol Srbi imaju vlastitu vjeru, vlastita pravila. Slobodoljubiv narod.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:57 |
|
|
Meni čudnovati. Blagogovoreci.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 19:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sretan rodjkaš! Puno zdravlja i love!
Ne opušćaj se ti u Nisu. Mogli bi Siptari navaliti kad zauzmu sjever. Imam rezervni položaj, elitni kraj Zvezdare. Gde su rezidencijalne vile na brdu Ruže Jovanović. Kupio sam starudiju pre 20 g i napravio skoro topli dom. Taj kraj "Zeleno brdo" i "Dedinje" bilo je u opticaju za dvorove Karađorđevića. Možeš misliti, kakva je fenomenalna ruža vetrova, mikro klima kao na Zlatiboru. Uvek vetra i 0 smoga, čađi onih pm čestica.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 20:10 |
|
|
anadol je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sretan rodjkaš! Puno zdravlja i love!
Ne opušćaj se ti u Nisu. Mogli bi Siptari navaliti kad zauzmu sjever. Imam rezervni položaj, elitni kraj Zvezdare. Gde su rezidencijalne vile na brdu Ruže Jovanović. Kupio sam starudiju pre 20 g i napravio skoro topli dom. Taj kraj "Zeleno brdo" i "Dedinje" bilo je u opticaju za dvorove Karađorđevića. Možeš misliti, kakva je fenomenalna ruža vetrova, mikro klima kao na Zlatiboru. Uvek vetra i 0 smoga, čađi onih pm čestica. Kime, mene može impresionirati neka vila pod Marjanom. Onako starije gradnje i debelih zidova. Obzirom da stan u Beču imam na super lokaciji, i kuću u Sarajevu na memli strani. Znaci Marjan bi bio iskljucivo na sto bi se polakomila. Begeš? Nikad. Taman da imaš cijeli kompleks na onom dijelu na vodi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 20:10 |
|
|
Sarajka, ako treba KiM će interijer te vile u Beogradu urediti ovako Pod uvjetom da ćeš ju ti grijati!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 kol 2024, 20:15 |
|
|
Ma daj Robi, to uopće nije moj stil. Ja sam imala starogradnju stan. U drugom bizirku. Do Stephansplatza sam za deset min pješice bila. Stropovi visine 3,40m. Nisam to znala urediti. Na kraju caca dao zeleno svjetlo i prodali ga. Uzela ovaj novogradnja preko Dunava. Ustvari na donaukanal sam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|