|
|
Stranica: 29/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 lip 2021, 07:44 |
|
|
Ti si, Sesice, da prostis, nenormalan. Cim si uzeo za pravo sebi da moralises o Prestolonalsednikovom znanju jezika. I zato sto verujes da tvoja rec treba da ima vecu tezinu od reci patrijarha, i najeminentnijih ljudi srpskog drustva. Ko god ima dilemu da li da slusa Seselje, Carmella i Vojislava, ili patrijarha, Matiju, Dusana Kovacevica, Kusturicu itd. taj treba da se zabrine za sebe!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 lip 2021, 09:01 |
|
|
To što sam ja napisao misli ogromna većina Srba. Kralj, kao jedan od simbola države mora da bude poštovan od naroda, to je sto puta bitnije nego da li je poštovan od tebe probranih članova kulturne elite koju nabrojiš na prste jedne ruke. Čak nisam ni siguran da li poštuju baš njega kao ličnost ili samu ideju monarhije.
Kakav si ti osećaj imao prema zastavi SRJ? Jel si je više poštovao od zastave Srbije? A zastava SRJ je bila poštovana od strane tadašnje političke elite. Narod je tretirao kao običnu krpu, dok su zastavu Srbije smatrali kao svoju i voleli je. Ti možeš narodu da postaviš kao simbol nešto prema čemu ima u najboljem slučaju nikakvu, a u većinskom slučaju negativnu emociju. Aleksandar kao kralj bi izazivao iste emocije u narodu kao zastava SRJ.
Čoveka svi sprdaju ovde. Alo, sprdaju! On znači nema ni osnovni preduslov da postane kralj. Ima čovek sinove. Ima opciju da abdicira. Kada bi to uradio, postojao bi barem preduslov za restauraciju monarhije. Ne razumem zašto si zapeo da se postavi kralj čije poštovanje u narodu bi bilo nikakvo, a postoji opcija da se postavi kralj koji bi bio poštovan. Matija i Emir ti formiraju mišljenje? Kako oni kažu, ti to bez pogovora prihvataš? Lepo za tebe, problem je što većini Srba ne formiraju mišljenje. Isto kao što ni politička elita nije uspela da utuvi poštovanje zastavi SRJ narodu u glavu.
Mada je sve ovo samo teoretska masturbacija, pošto sam ti već rekao od koga zavisi da li će Srbija biti republika ili monarhija. Od elite, ali ne kulturne, nego političke. A trenutno, a kako se čini i u doglednoj budućnosti, jedina relevantna politička elita je Aleksandar Vučić. Ti od njega očekuješ da se odrekne funkcije na kojoj je nedodirljiv i s obzirom da je takođe i predsednik stranke sa apsolutnom većinom u Skupštini ima stvarnu, a ne samo protokolarnu vlast, kako bi trebalo po Ustavu. Od njega očekuješ da se dobrovoljno odrekne tog položaja!?
Zato i kažem da je ovo teoretska masturbacija, jer će biologija rešiti problem Aleksandra II. E onda će postojati samo preduslov. A da bi postojale realne šanse za restauraciju monarhije, moraće da postoji relevantna stranka sa velikom političkom težinom koja će se zalagati za to. Trenutno ne postoji. A pošto će najverovatnije sledeći predsednik takođe biti i predsednik stranke sa većinom u Skupštini, koje su po tebi šanse za restauraciju monarhije? Predsednik i budući predsednik će biti protiv plus narod potpuno nezainteresovan za to pitanje. Koji je po tebi rezultat tog aritmetičkog zadatka?
Ja sam isto da budemo kraljevina, pod kraljem Filipom I. Ali ne pitam se ja, ne pitaš se ti, ne pita se kulturna elita, pita se predsednik. To što ja realno gledam na stvari, umesto da sanjarim kao ti, nije razlog da me porediš sa Šešeljem.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 lip 2021, 11:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: To što sam ja napisao misli ogromna većina Srba. Kralj, kao jedan od simbola države mora da bude poštovan od naroda, to je sto puta bitnije nego da li je poštovan od tebe probranih članova kulturne elite koju nabrojiš na prste jedne ruke. Čak nisam ni siguran da li poštuju baš njega kao ličnost ili samu ideju monarhije.
Kakav si ti osećaj imao prema zastavi SRJ? Jel si je više poštovao od zastave Srbije? A zastava SRJ je bila poštovana od strane tadašnje političke elite. Narod je tretirao kao običnu krpu, dok su zastavu Srbije smatrali kao svoju i voleli je. Ti možeš narodu da postaviš kao simbol nešto prema čemu ima u najboljem slučaju nikakvu, a u većinskom slučaju negativnu emociju. Aleksandar kao kralj bi izazivao iste emocije u narodu kao zastava SRJ.
Čoveka svi sprdaju ovde. Alo, sprdaju! On znači nema ni osnovni preduslov da postane kralj. Ima čovek sinove. Ima opciju da abdicira. Kada bi to uradio, postojao bi barem preduslov za restauraciju monarhije. Ne razumem zašto si zapeo da se postavi kralj čije poštovanje u narodu bi bilo nikakvo, a postoji opcija da se postavi kralj koji bi bio poštovan. Matija i Emir ti formiraju mišljenje? Kako oni kažu, ti to bez pogovora prihvataš? Lepo za tebe, problem je što većini Srba ne formiraju mišljenje. Isto kao što ni politička elita nije uspela da utuvi poštovanje zastavi SRJ narodu u glavu.
Mada je sve ovo samo teoretska masturbacija, pošto sam ti već rekao od koga zavisi da li će Srbija biti republika ili monarhija. Od elite, ali ne kulturne, nego političke. A trenutno, a kako se čini i u doglednoj budućnosti, jedina relevantna politička elita je Aleksandar Vučić. Ti od njega očekuješ da se odrekne funkcije na kojoj je nedodirljiv i s obzirom da je takođe i predsednik stranke sa apsolutnom većinom u Skupštini ima stvarnu, a ne samo protokolarnu vlast, kako bi trebalo po Ustavu. Od njega očekuješ da se dobrovoljno odrekne tog položaja!?
Zato i kažem da je ovo teoretska masturbacija, jer će biologija rešiti problem Aleksandra II. E onda će postojati samo preduslov. A da bi postojale realne šanse za restauraciju monarhije, moraće da postoji relevantna stranka sa velikom političkom težinom koja će se zalagati za to. Trenutno ne postoji. A pošto će najverovatnije sledeći predsednik takođe biti i predsednik stranke sa većinom u Skupštini, koje su po tebi šanse za restauraciju monarhije? Predsednik i budući predsednik će biti protiv plus narod potpuno nezainteresovan za to pitanje. Koji je po tebi rezultat tog aritmetičkog zadatka?
Ja sam isto da budemo kraljevina, pod kraljem Filipom I. Ali ne pitam se ja, ne pitaš se ti, ne pita se kulturna elita, pita se predsednik. To što ja realno gledam na stvari, umesto da sanjarim kao ti, nije razlog da me porediš sa Šešeljem. Sustina kako i treba da bude u buducnosti. Mada mislim da se nece pitati neki Predsednik oko toga, naravno da ce biti potrebna dozvola i podrska tadasnje izvrsne vlasti, ali ne mislim da ce oni da budu presudni vec jaki centri u drustvu jake reputacije i uticaja, i to sto ce njima odgovarati takvo uredjenje. Isto kao sto mi se ne svidja ove politicke stranke za Kraljevinu, mislimda su stetocine, ta ideja treba da bude globalno politicki zastupljena, a ne da bilo ko pravi ceo politicki program oko toga da budemo Monarhija, kao da neko namerno stavlja monopol ideje, to nije prirodno niti produktivno, moze samo da ogadi ljudima. (kao sto POKS vec radi jer je Vucicev)
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 lip 2021, 11:58 |
|
|
Ako sledeći predsednik posle Vučića bude istovremeno i predsednik stranke koja ima većinu u skupštini, pitaće se samo on. Za monarhiju jedino postoji šansa ako bude neka kohabitacija plus rojalistička partija na vlasti. Ili rojalistički predsednik koji je i predsednik rojalističke stranke koja ima većinu u parlamentu. Tako da povoljne opcije ne izgledaju realno jer relevantnih rojalističkih stranaka jednostavno nema na političkoj sceni za sad. I mislim da je potrebna dvotrećinska većina za promenu ustava, mada bi to moglo da se možda zaobiđe referendumom, nisam siguran. Uglavnom, naučna fantastika u dogledno vreme što se toga tiče.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 lip 2021, 14:19 |
|
|
Ne treba da postoje rojalisticke stranke. Dovoljno je da vodje rodoljubivih i patriotskih stranaka budu takvog opredeljenja.
Npr iz glave, ja znam da je Obradovic iz Dveri takvog opredeljenja, Glisic takodje, Zdrava Srbija takodje, ovi iz Topole, sto su u Sumadiji reuzeli nekoliko opstina od SNS pa zaustavili istrazivanje Rio Tinta, dakle kada se u vladi budu nasle 2 od 3 stranke koje su u tom fazonu (ali im to nije sustina njihove politike, vec samo opredeljenje po tom pitanju) tada ce i doci do toga.
Rojalisticke stranke su oksimoron, jer cim se proglasi Monarhija, one gube smisao i nestaju, a kao stranka vlasti samim tim oni ne mogu da okupe masu i organizaciju koja zna da ce se samounistiti jednom odlukom cim dodju na vlast.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 08:43 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Rojalisticke stranke su oksimoron, jer cim se proglasi Monarhija, one gube smisao i nestaju Ako si mislio da stranke koje jedinu stavku koju imaju u programu je "uvedimo monarhiju", onda si u pravu. Ali ja kada sam rekao rojalističke stranke, nisam mislio na takve stranke, nego na prave stranke koje imaju program po svim pitanjima i istovremeno se zalažu za monarhiju. Takvih stranaka danas nema. Pokojni SPO je bio takva vrsta stranke, ali on je, je li, pokojan. Relevantnih političkih stranaka koje se zalažu za monarhiju u Srbiji danas jednostavno nema.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 10:39 |
|
|
Iznenadio bi se, ustvari kada bolje razmislis, od trenutnih opozicionih stranka rodoljubivog opredeljenja da imaju mozda neku bitnost u buducnosti to su ove:
-Dveri-i Bosko i velika vecina su Monarhisti
-Pokret Oslobodenje Mladja Djordjevic i ta ekipa-i on i svi oni su Monarhisti, cak mislim da su i u statut stavili
-Zdrava Srbija-Stamatovic, Paroski i Cika Rsum i ta ekipa, takodje su Monarhistickog opredeljenja
-Ovaj pokret iz Sumadije, koji preuzima sve vise opstina od SNS-a u Sumadiji, dakle jedna od retkih domacinskih stranka koja uzima vlast po lokalu SNS-a, takodje su Monarhisti.
-Mislim da bi i stranka Vuka Jeremica, sobzirom na koga sve ima u vrhu stranke, gotovo sigurno bio za Monarhiju.
-Cak i Sapicev SPAS sto se utopio u SNS sada, je monarhisticki opredeljen.
-Cedomir Antic i njegov Napredni Klub takodje.
Ko onda ostaje na politickoj sceni Srbije da je patriotskog/rodoljubivog stava, a da nije za Monarhiju:
-Samo Seselj i SRS, kao i uvek sto su bili, ako ih uopste iko moze ozbiljno uzeti za buducnost u obzir.
-Mozda DJB i Radulovic, mada sobzirom da on jedini na javnoj sceni podrzava autohtoniste Milosa Milojevica, gotovo sigurno bi kao deo neke vlade, pristao, jer mu je suverenost esencija politike.
Prema tome mislim da u Srbiji u buducnosti, tesko da moze da se pojavi rodoljubiva stranka jake baze a da im stav po tom pitanju nije pozitivan, to je trend sto su se Srbi izdigli iz laznog komuno- made-Srpstva Vjekoslava Seselja, naucili su nesto malo vise o svojoj istoriji, i to je trend koji ce samo rasti.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 12:02 |
|
|
Ne znam, to što si nabrojao su sve kombi stranke za sad. Svi zajedno nemaju 5%.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 12:19 |
|
|
Pa sve su stranke opozicije u Srbiji, kombi stranke trenutno Ja sam nabrojao sve stranke koje znam da su patriotski orijentisane, bukvalno nikoga drugog ne mogu da se setim evo dodaj na listu? A to sto su sve stranke opozicije u Srbiji jad i beda, to je druga stvar. Realno u svakom scenariju DJB+Dveri npr uzimaju vise glasova od cele Djilasove opozicije. PS- Evo setio sam se (mada i za njih kazu da su Vucicev satelit), DSS sa Jovanovicem je patriotska stranka, oni ne samo da su Monarhisti nego su usli u koaliciju sa POKS-om
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 12:35 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Kako pa samo Djb ima oko 4 % , pa Dveri 2% Narodna 2%, Zdrava Srbija 1%,oni da izađu zajedno imali bi više nego Sps -Js -Zeleni. Vućića ako neko uopšte bude smenjivao to svakako neće biti leftardi tj SD , nego stranke desnije o SNA -a ,tj ECR
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 13:33 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Iznenadio bi se, ustvari kada bolje razmislis, od trenutnih opozicionih stranka rodoljubivog opredeljenja da imaju mozda neku bitnost u buducnosti to su ove:
-Dveri-i Bosko i velika vecina su Monarhisti
-Pokret Oslobodenje Mladja Djordjevic i ta ekipa-i on i svi oni su Monarhisti, cak mislim da su i u statut stavili
-Zdrava Srbija-Stamatovic, Paroski i Cika Rsum i ta ekipa, takodje su Monarhistickog opredeljenja
-Ovaj pokret iz Sumadije, koji preuzima sve vise opstina od SNS-a u Sumadiji, dakle jedna od retkih domacinskih stranka koja uzima vlast po lokalu SNS-a, takodje su Monarhisti.
-Mislim da bi i stranka Vuka Jeremica, sobzirom na koga sve ima u vrhu stranke, gotovo sigurno bio za Monarhiju.
-Cak i Sapicev SPAS sto se utopio u SNS sada, je monarhisticki opredeljen.
-Cedomir Antic i njegov Napredni Klub takodje.
Ko onda ostaje na politickoj sceni Srbije da je patriotskog/rodoljubivog stava, a da nije za Monarhiju:
-Samo Seselj i SRS, kao i uvek sto su bili, ako ih uopste iko moze ozbiljno uzeti za buducnost u obzir.
-Mozda DJB i Radulovic, mada sobzirom da on jedini na javnoj sceni podrzava autohtoniste Milosa Milojevica, gotovo sigurno bi kao deo neke vlade, pristao, jer mu je suverenost esencija politike.
Prema tome mislim da u Srbiji u buducnosti, tesko da moze da se pojavi rodoljubiva stranka jake baze a da im stav po tom pitanju nije pozitivan, to je trend sto su se Srbi izdigli iz laznog komuno- made-Srpstva Vjekoslava Seselja, naucili su nesto malo vise o svojoj istoriji, i to je trend koji ce samo rasti. Svi nabrojani ne mogu preć izborni prag od 5%.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 13:35 |
|
|
storarare je napisao/la: Kako pa samo Djb ima oko 4 % , pa Dveri 2% Narodna 2%, Zdrava Srbija 1%,oni da izađu zajedno imali bi više nego Sps -Js -Zeleni. Vućića ako neko uopšte bude smenjivao to svakako neće biti leftardi tj SD , nego stranke desnije o SNA -a ,tj ECR S takvom opozicijom Vučić će vladat i kad mu dosadi.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2021, 14:12 |
|
|
Pricamo o trendovima kod srpskih patriotskih stranaka, ne pricamo o tome koliko imaju % na danasnji dan pod Vucicevim uslovima, vec da se jos uvek niko od nas pristunih, nije setio patriotske-rodoljubive stranke a da ne bi bila za Monarhiju.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 26 lip 2021, 05:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 26 lip 2021, 10:38 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: https://zarazno.rs/karadjordjevici-princ-filip-princeza-danica-intervju/?fbclid=IwAR33HzJ667Ivdo89W3AxuPVx4cmgTUbviwrj-OFm9vb6TYWIGjKQHzyHCgo
Intervju princevskog para! Širiš zaraze a princ ti nije još naučio srpski. Citat: Website blocked due to phishing Website blocked: osetisrbiju.rs
Malwarebytes Browser Guard blocked this website because it may contain malware activity. We strongly recommend you do not continue.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 26 lip 2021, 11:00 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 26 lip 2021, 11:05 |
|
|
A ne znam. Možda vam sada "princ" javi na jednom od ovih jezika. https://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorij ... i_Nigerije
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 26 lip 2021, 11:18 |
|
|
Pa ti ne znas? Njemu majka nije ona Grkinja, vec Princess Maria da Glória, Duchess of Segorbe Citat: Born at Petrópolis, Brazil, she is the daughter of Prince Pedro Gastão of Orléans-Braganza (1913–2007) and Princess Maria de la Esperanza of Bourbon-Two Sicilies (1914–2005). She is the first cousin of Juan Carlos I of Spain.
On 1 July 1972, she married Alexander, former Crown Prince of Yugoslavia, at Villamanrique de la Condesa, near Seville, Spain. They were divorced on 19 February 1985. She has three sons from her first marriage:
Peter, Hereditary Prince of Serbia (born 1980). Prince Philip of Serbia (born 1982).[2] He married Danica Marinković (born 1986)[3] on 7 October 2017 at the Cathedral Church of Saint Michael the Archangel in Belgrade, Serbia. They have a son: Prince Stefan of Serbia (born on 25 February 2018 in Belgrade). Prince Alexander of Serbia (born 1982).[2] Drzimo pola Spanije, i dobar deo Brazila
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 26 lip 2021, 11:26 |
|
|
Drž´se ti antivirusnog software-a. Pametnije ti je.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 srp 2021, 19:16 |
|
|
Citat: Drugi po redu kraljevski Kup “Kraljice Marije“ u ženskom fudbalu, pod mojim pokroviteljstvom, u organizaciji ŽFK “Kraljica Marija”, održan je prošlog vikenda u Vrnjačkoj Banji. Turnir koji se organizuje u čast Nj.V. Kraljice Marije, najveće dobrotvorke i najvoljenije Kraljice u istoriji srpskog naroda, predane majke, supruge i humaniste, kao primera vrednosti koje u svakom vremenu devojčice mogu i treba da slede od najranijih uzrasta, okupio je preko 150 devojčica iz cele zemlje, kao i iz Crne Gore. Učestvovali su ŽFK Radnički Kragujevac, ŽFK Mačva Šabac, ŽFK Karađorđe Topola, ŽFK Stajićevo Zrenjanin, ŽFK Vučice Vučje Leskovac, ŽFK Jedinstvo Ub, ŽFK Levčanke Rekovac, ŽFK Mladost iz Podgorice i domaćin ŽFK Kraljica Marija. Bilo mi je zadovoljstvo da izvedem početni udarac i dodelim trofej pobedniku turnira, ŽFK “Mladost” iz Podgorice. Drugo mesto osvojila je ekipa ŽFK “Karađorđe” iz Topole , a treće ŽFK “Radnički” Kragujevac. Najbolji strelac i najbolji igrač turnira je Ivana Boričić iz ŽFK “Mladost” Podgorica a najbolji golman Ljubica Stepić iz ŽFK “Karađorđe” Topola. Želim da se zahvalim svima koji su doprineli realizaciji ovog turnira i verujem da smo započeli tradiciju koja će u sportskom duhu nastaviti da okuplja sportiste iz cele zemlje.
Danica
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 srp 2021, 20:11 |
|
|
" Generalni sponzor...." I ostalo latinicom?! Kraljica Marija se okreće u grobu.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 srp 2021, 20:15 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Što pa ona je bila Rumunka, a njihovo pismo je latinica , tako da se ne bi bunila .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 srp 2021, 21:21 |
|
|
Bunila bi se, kao sto se Aleksandru bunila kada mu je padalo na pamet da skroz ukine cirilicu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 srp 2021, 21:38 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: " Generalni sponzor...." I ostalo latinicom?! Kraljica Marija se okreće u grobu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 srp 2021, 21:39 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Bunila bi se, kao sto se Aleksandru bunila kada mu je padalo na pamet da skroz ukine cirilicu. Divni su Karađorđevići. Jel mu još šta srpsko padalo na pamet da ukine ?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|