|
|
Stranica: 25/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 21 ruj 2010, 08:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Dobro uočeno Alexa, svaki narod kad postane nacija želi i teritorij, svoj, i nije isključeno da će ga i Bošnjaci željeti, osjeti se to kod mnogih od njih iako većina nije zadovoljna postotkom.
Ako dođe do toga onda je sve jasno, lako će bit stvarati entitete i raditi odcjepljenja no unatoč svemu čini se da oni ipak nisu sazreli kao nacija.
Dotad opstat, i stvarat "Švicarsku"...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 22 ruj 2010, 21:02 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Vidis da nema razlike izmedju dode i zukija. Ovaj ide Tadicu, onaj Cericu...onaj hoce autonomiju, onaj hoce nesto vise...aaaaa neka neka tog Zukorlica mozda Srbijanci sad shvate kako je kad imas budaletinu u drzavi koja nece nista sem sranja u drzavi.
A gde se tu u tom poredjenju situacija izgubio element konstitutivnosti? :)
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 22 ruj 2010, 21:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 23 ruj 2010, 21:30 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Evo one Blic-ove montaže zbog koje je ovog ljeta Zukorlić digao onoliku frku.  Znači, g. Zuki nam je u društvu g. pape Ratzingera, obučen u odoru pravoslavnog patrijarha 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 24 ruj 2010, 16:12 |
|
|
Bitno je da Muftija ima bolji vozni park nego Vatikan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 24 ruj 2010, 17:25 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Evo one Blic-ove montaže zbog koje je ovog ljeta Zukorlić digao onoliku frku.
... Pa pazi, nije mu plan bio loš.. Znaš koliko novih medresa može da se otvori za 100 milki odštete za povredu ugleda i časti :)) Mada, i nisam 100% sigurna da tu lovu ne bi potrošio na nove džipove i bodyguarde.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 24 ruj 2010, 20:11 |
|
|
|
sve jezik netolerancie
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 26 ruj 2010, 00:22 |
|
|
|
jednostavno se ne može s ovim vehabijama živit
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 27 ruj 2010, 21:06 |
|
|
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 27 ruj 2010, 21:37 |
|
|
caporegime je napisao/la: http://www.alo.rs/vesti/31263/Novi_Istanbul_na_Pesteru
najjači je ovaj komentar Citat: akova 26.09.2010. 10:59h
u turskoj zivi oko 10 000 000 bosnjaka porijeklom iz sandzaka. zele da uloze u rodni sandzak. vecina njih su bogati ljudi i zele pomoci svojim braca ostali u sandzaku... najbogati bosnjak na svijetu je u tursku i on je medju 25 najbogati covjek na svijetu... A inace na 100 najbogati ljudi na svijeti 4 su inace rodom iz sandzaka. i nezelu zaboraviti svoj Sandzak...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 27 ruj 2010, 21:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Burruchaga je napisao/la: caporegime je napisao/la: http://www.alo.rs/vesti/31263/Novi_Istanbul_na_Pesteru
najjači je ovaj komentar Citat: akova 26.09.2010. 10:59h
u turskoj zivi oko 10 000 000 bosnjaka porijeklom iz asandzaka. zele da uloze u rodni sandzak. vecina njih su bogati ljudi i zele pomoci svojim braca ostali u sandzaku... najbogati bosnjak na svijetu je u tursku i on je medju 25 najbogati covjek na svijetu... A inace na 100 najbogati ljudi na svijeti 4 su inace rodom iz sandzaka. i nezelu zaboraviti svoj Sandzak...
Taj najbogatiji je iz Makedonije, ne znam kako je i on Bosnjak? Bio je u Milicevoj seriji, cini mi se da je i u hr neki biz ganjao.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 27 ruj 2010, 22:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24892 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Taj najbogatiji je iz Makedonije, ne znam kako je i on Bosnjak? Bio je u Milicevoj seriji, cini mi se da je i u hr neki biz ganjao. Svi južnoslavenski muslimani su Bošnjaci. Bošnjani su doselili u 7. stoljeću u seobi naroda, postali Bogumili, pa se islamizirali. I Pomaci isto, jest da trenutno oni ne znaju, da su Bošnjaci ali kad brainwashing dođe do Bugarske - kuku lele.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 28 ruj 2010, 11:39 |
|
|
|
Ja samo znam da nam se ne piše dobro čim se onaj strvinar Jelko Kacin zakačio za "sandžački problem".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 01 lis 2010, 08:47 |
|
|
|
ovo u Sandžaku se kuri izvana. Nije slučajno niti bi sandžaklije išta smjeli na svoju ruku.
Turska krenula ..daju se neki signali da na Sandžak trebaju promatrači..šta li se tu igra..hoće li se ostvariti ona ideja o zelenoj transverzali koja dolazi do predgrađa Beča.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 01 lis 2010, 09:01 |
|
|
|
naravno da se kuri izvana. pa malo toga se odvija na prostorima bivše juge da je zapaljivo a da nije neka žiga došla izvana. samo kad signal dođe izvana, onda srbi ko jogiji, šute i miruju. naravno, kad opet dođe signal izvana, sad malo drukčiji, onda se upinju, napuhuju ko purani pa kurče. ako još ima onih koji vjeruju u priču o srpskoj nepopustljivosti i istrajnosti. aha....jašta mislim da je "sandžak" samo signal. signal koji znači, "ne dižite preveliku buku oko kosova jer će vam se u protivnom još štošta dogoditi. slušajte nas, pustite da vas mi formiramo po našim očekivanjima pa ćete i vi imati od toga neke koristi." prema nekim predviđanjima, srbija bi mogla, kao neku nadoknadu za gubitak teritorija, dobiti, ne doduše rs, nego priliku da opet postane centralna zemlje neke nove balkanske poluasocijacije u kojoj bi se smještale centrale međunarodnih institucija za djelovanje po okolnim zemljama.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 01 lis 2010, 14:04 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
caporegime je napisao/la: Ovo je već fantastika, međutim nije slučajno spomenut Tutin. Izgleda da će "Sandžaklije" sa 6 opština u Srbiji, spasti na samo 2- Tutin i Novi Pazar. Te 2 opštine će izvući i privući sve Bošnjake/Muslimane/muslimane/Turke iz preostale 4 opštine- Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica. Jedino Tutin beleži porast nekih investicija, ovo ostalo sve stagnira. Svi oni Bošnjaci koji ne odu u inostranstvo ili Sarajevo, završiće u ove 2 opštine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 12:16 |
|
|
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dart Vader
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 15:02 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Kakava glupost.Pre svega muslimani na Sandzaku imaju vecinu samo u 2 i slovima DVE opstine u ostalima SRBI su vecina,te opstine nikada nebi mogle da se teritorijalno povezu sa BeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHe,iz 2 razloga.Prvi,izmedju njih i granice se nalaze opstine sa SRBIMA,drugi razlog-Republika Srpska Da ne spominjem jos i to da Srbi u Srbiji za razliku od mlitavog malokrvnog Tadica imaju sasvim drugacije vidjenje balijskog problema  . Sve u svemu od cele te price nema nista mada bi intimno zeleo povod da se jednom ocistimo poturica. 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=edFQTZpf8yM
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 15:29 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Dart Vader je napisao/la: Sve u svemu od cele te price nema nista mada bi intimno zeleo povod da se jednom ocistimo poturica.  Ne govorite tako, gospodine Vader. Nisu sanđaklije problem, osim Zukorlića i 20-30 vehabija, tamo niko ne želi problem sa Srbima. Lagano su zaprijetili Zukorliću prdekanom i Zukorlić se lagano smirio. Pustite to "čišćenje poturica" i te fore. Može se to i na fin način, poštujući zakone R. Srbije 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 15:38 |
|
|
|
Dane samo iritira i iritira dok ne dobije šut u dupe ili nešto gore. Neka šiptarčina stoposto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 16:47 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dane-croatia je napisao/la: Dane, a kazi mi iskreno. Koliko hrvata iz sandzaka znaju za ovu pjesmu? I koliko ima hrvata na popisu u sandzaku? Molim te odgovori brze, ne u tvom stilu poslije dan-dva. Stvarno bi zelio znat sa koliko dijasporaca mozemo tamo racunat. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 17:08 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
|
Stara prica. Kada nema dane odgovor, on jednostavno zbrise...I sada razmislja kako da do sutra napise nesto, a da ne izgleda debilno.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dart Vader
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 17:45 |
|
|
totem je napisao/la: Stara prica. Kada nema dane odgovor, on jednostavno zbrise...I sada razmislja kako da do sutra napise nesto, a da ne izgleda debilno. Lepo rekoh:GLUPOST. 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=edFQTZpf8yM
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 17:58 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
dane-croatia je napisao/la: "Tako da mene nazivat fašistom je čisti debilizam i ludost. Ja sam samo jedan mali i liberalni Ustaša :-)" Ovako Dane se dopiosuje na svom Youtube kanalu... Pošto sam prilično neažuran na ovom forumu i na ostalim forumima, tek sada primećujem jedan vrlo bitan detalj u vezi Daneta. Naime, projekat "Dane" nije uopšte tako naivan i bezazlen kako se čini na prvi pogled. To je jedan tim ljudi od najviše 10 članova koji opslužuju isti profil na HB forumu, isti Youtube kanal, istu internet stranicu i ka zna šta još. To je moja procena. Kao argumente navodim to što su njegovi postovi uglavnom provokativne, propagandne sadržine, bez ikakve korelacije sa prethodnim postovima ili čak temom. Čista crno-bela propaganda, bez nijanse sive boje. Ili je crno, ili je belo. Sivo ne postoji. Tako nešto postoji samo u latino-američkim sapunicama. Ne znam da li prjekat "Dane" prizilazi iz čistog entuzijazma ili se u pozadini kriju neke obaveštajne službe, islamska zajednica Bih ili neko treći. Ali ono što znam je da zbog njegovih Youtube klipova, neki musliman ili Hrvat u Republici Srpskoj, sutra može imati ozbiljne probleme sa većinskom srpskom zajednicom koja sve ovo čita i stvara sliku o vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 lis 2010, 18:26 |
|
|
|
u pozadini kriju neke obaveštajne službe, islamska zajednica Bih ili neko treći.
Gdje ode ti...Od jednog cudaka(da ne kazem ludjaka), ti napravi zavjeru.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|