|
|
Stranica: 22/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 21:10 |
|
|
|
Aja Sofija je muzej, a sve ostalo su nebuloze
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 21:24 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 21:39 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josi
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 21:53 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 20:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
Kum Bečo je napisao/la: U jebote jel ovo ima i kino unutra 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 22:25 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Ne samo srpski, taj ogavni melos je prisutan svuda. Da mene pitate, ja bih to čeličnom metlom čistio, vjerujte mi na riječ  Zašto ja stalno imam osjećaj da proklinješ dan kad nisi rođen kao Hrvat? Sama nazočnost, latinluk u postovima, jezik kojim pišeš, neke sitnice poput ove... Obolio si od hrvatitisa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 22:37 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Ma ja ba evo tresu me kompexi pa malo prićam i bosanski Šća mai ba, dokle se doguralo na koridoru, ćujem da je i g. Burduš ostavio kosti na njemu Gosn Junuze, samo vi nemojte svoja ostavljati po sanđaku, lahko ćemo za sve drugo 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 22:45 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Ma ja ba evo tresu me kompexi pa malo prićam i bosanski Šća mai ba, dokle se doguralo na koridoru, ćujem da je i g. Burduš ostavio kosti na njemu Gosn Junuze, samo vi nemojte svoja ostavljati po sanđaku, lahko ćemo za sve drugo  Ajde ne zaj. ljudi samo žele da se ujedine s RS... A i Dodo jopet obećao da ćete bit sa Sandžakom u istoj državi... Ko bi rekao, dvije strane a iste težnje, rijedak primjer podudaranja interesa, želim vam sve najbolje u daljnjoj gradnji domovine, ma koja bila... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 22:55 |
|
|
Takođe gosn Junuze, mnogo sreće u budućoj državi, a kolika će ona biti, to dogovorite sa trenutnim federalnim partnerima kad dođe vrijeme diobi. Bok i mnogo osobne sreće želi vam vaš forumski prijatelj iz susjedne R. Srpske 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 08 ruj 2010, 09:48 |
|
|
|
Ehehe, evo nam došo Čenga. Presvuko vojno odjelo, sad je civil, žiku mu kravate. To je stara škola Srba iz zapadne Slavonije, kada ih je HV okružila i kad nisu stigli isprcat preko Save oni skinuli kokarde i uniforme a obukli civilke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 08 ruj 2010, 10:36 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: nogomet igrate protiv slovenije u 9.30 a vaterpolo protiv CG u 8.40, piše se da će 150 nav.iz RS doći u ze gej navijati nek si ti poltrone, primjer muževnosti i ponosa. ako zagreb i jest ze gej takvim ga čine ljudi slični tebi. a sad vrati glavu i srpsku guzu!
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 09 ruj 2010, 00:17 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Kum Bečo je napisao/la: To je tuđa medresa. Tuzi je čisto albansko mesto, blizu Podgorice. Tamo nema ni B od Bošnjaka. Milo je lepo nagradio braću po ideologiji- Albance za onaj referendum. Jedino je vas Bošnjake pustio niz vodu, nije vam dao ni mesnu zajednicu, a kamo li neku autonomiju. A vidim imaš respekta prema Crnoj Gori, razumem to, oni su vazda čvrstom rukom rešavali svoje probleme koje su imali sa vama, pa otuda vaše strahopoštovanje prema njima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 09 ruj 2010, 07:49 |
|
|
|
Tuzi Albanci 2251 Bosnjaci-Muslimani 1050 Crnogorci 293
Tuzi su gradic.Tacno je da Bosnjaci nemaju dobar polozaj u Crnoj Gori zato sto su Crnogorci slicni Srbima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 09 ruj 2010, 11:33 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zapovjednik je napisao/la: Tuzi Albanci 2251 Bosnjaci-Muslimani 1050 Crnogorci 293
Tuzi su gradic.Tacno je da Bosnjaci nemaju dobar polozaj u Crnoj Gori zato sto su Crnogorci slicni Srbima. Tema je Sandzak. Jel znas da je Sandzak skoro tristo kilometara udalje od tuzija?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 09 ruj 2010, 11:35 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zapovjednik je napisao/la: Tuzi Albanci 2251 Bosnjaci-Muslimani 1050 Crnogorci 293
Tuzi su gradic.Tacno je da Bosnjaci nemaju dobar polozaj u Crnoj Gori zato sto su Crnogorci slicni Srbima. Ne pricaj gluposti. Ta medresa je muslimanska, ni Bosnjacka ni Albanska. Uostalom, da te informisem, u tuzima oko 70% Albanaca i nije muslimanske vijere. Katolici su.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 09 ruj 2010, 14:51 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Nećemo za maharadžomZahvalni smo bogu što u svojoj domovini Srbiji, slobodno živimo i svoju veru u miru ispovedamo. Problema nema za one koji ih ne žele. Problem, međutim, ima sandžački maharadža koji hoće da vlada svim verskim, političkim i ekonomskim tokovima u Sandžaku.izvor: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... maharadzom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 09 ruj 2010, 15:24 |
|
|
Alex je napisao/la: Nećemo za maharadžom
A evo him i ma'arađe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 11 ruj 2010, 22:55 |
|
|
|
U Novom Pazaru se slavi pobeda Turske NOVI PAZAR - Više stotina građana okupilo se u centru Novog Pazara slaveći pobedu košarkaša Turske nad ekipom Srbije. Uz petarde i turske zastave povremeno su se čuli i povici "ovo je Turska". Istovremeno je i kolona od desetak automobila sa sirenama i zastavama Turske kružila centralnim gradskim ulicama. Iako vidno prisutna u većem broju nego obično, naročito u centralnoj zoni gde su se okupili uglavnom mlađi ljudi, policija samo posmatra okupljanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 11 ruj 2010, 23:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63504 Lokacija: DAZP HQ
|
a u, ima li uopće više Srbije ako ovako nešto dozvoljava?! e da je netko prije 20 godina rekao da će se u Novom Pazaru slaviti pobjeda Turske uz tekbire. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 11 ruj 2010, 23:08 |
|
|
|
Izgleda da su naši preširoko shvatili slobodu okupljanja i javne reči.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 11 ruj 2010, 23:39 |
|
|
|
jbg rođo tako su slavili i poraz hrvatske na ep 2008 od turske širom bej ha šta se može ista su krv
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 12 ruj 2010, 09:42 |
|
|
A poslije se ljute kada ih nazivamo turcima. Da malo vratimo stvar unazad. Realno. Kukali su za vrijeme slobino, da ne mogu ni u dzamiju na rahat otici, a sada evo, dosla demokracija, pa u drzavi u kojoj zive deru se na sav glas i vicu da je to Turska. Znaci, epilog svega je da sa njima lijepim ne mere. Samo bic. Sto drugo rec. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 12 ruj 2010, 09:52 |
|
|
totem je napisao/la: A poslije se ljute kada ih nazivamo turcima. Da malo vratimo stvar unazad. Realno. Kukali su za vrijeme slobino, da ne mogu ni u dzamiju na rahat otici, a sada evo, dosla demokracija, pa u drzavi u kojoj zive deru se na sav glas i vicu da je to Turska. Znaci, epilog svega je da sa njima lijepim ne mere. Samo bic. Sto drugo rec.  Ja bih zamolila državu Tursku da ih preuzme kad već toliko kmeče za njom. Anadolija treba još stanovnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 12 ruj 2010, 10:11 |
|
|
Broj navijača Turske u Raškoj od 90-ih naovamo progresivno raste a sa tim porastom, progresivno raste i broj onih koji odlaze u Tursku. Neka tako i ostane 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 12 ruj 2010, 10:22 |
|
|
teranova je napisao/la: totem je napisao/la: A poslije se ljute kada ih nazivamo turcima. Da malo vratimo stvar unazad. Realno. Kukali su za vrijeme slobino, da ne mogu ni u dzamiju na rahat otici, a sada evo, dosla demokracija, pa u drzavi u kojoj zive deru se na sav glas i vicu da je to Turska. Znaci, epilog svega je da sa njima lijepim ne mere. Samo bic. Sto drugo rec.  Ja bih zamolila državu Tursku da ih preuzme kad već toliko kmeče za njom. Anadolija treba još stanovnika. Ne znam dali si upoznata, pocetkom sezdesetih je bila takva namjera, ali odkada su dosli do broja od petsto tisuca primljenih, Turci su obustavili naseljavanje. Nisu dali dozvolu za jos naseljavanja. P.S. (zalosno je kada te ni majka nece) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 12 ruj 2010, 12:56 |
|
|
Alex je napisao/la: Nećemo za maharadžomZahvalni smo bogu što u svojoj domovini Srbiji, slobodno živimo i svoju veru u miru ispovedamo. Problema nema za one koji ih ne žele. Problem, međutim, ima sandžački maharadža koji hoće da vlada svim verskim, političkim i ekonomskim tokovima u Sandžaku.izvor: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... maharadzomAli tog maharadzu je izabrao narod. Vecina naroda Sandzaku je uz "maharadzu", i to Beograd mora da postuje.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|