HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 ožu 2026, 13:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1028 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 42  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji
PostPostano: 13 tra 2012, 21:47 

DzoniBG je napisao/la:
totem je napisao/la:

Opet duvas u pogresno. Receno je na Tv Sitel. Najgledanijom makedonskom televizijom. OKo 22.30 sati. I koje miroljubive politike? Znas jedinice iz 1981 godine na kosovu. Dali si bio i rodjen tada...Pitaj starije odakle su bile. I budi iskren. Ja samo isticem, ako se dokaze da su oni, onda je druga pjesma. Na kojoj osnovi tvrdis da su bili siptari? Mozda jesu, ima vjerojatnoce, ali odakle tvoja sigurnost?

Kao sto sam i rekao...lokalna TV, jer se po mom sudu izbegavaju nacionalne konfrontacije, pa je sve to stavljeno u kontekst podivljalog ludaka anonimusa.

Na kojoj osnovi tvrdim...na onom filmu koji sam ti pustio gore, takve stvari su vec radili...pa nismo se juce rodili. I ne samo to, nego i seriju teroristickih ataka, podigli su civilni autobus u vazduh kod Podujeva pobivsi desetinu Srba...da ne govorim 2004 kakav su zulum pravili...

Nije 100% da tvrdim, ali zdrava logika na osnovu predhodnih iskustava navodi na taj rezon... kao sto mi sesto culo govori da ce ovo biti zataskano i nadjen neki bezveznjak koga ce staviti na stub srama.

...a problem ostaje, nije valjda da jos verujes kako cete u NATO i EU naci spas od ovoga?!

Najgledanijom makedonskom televizijom, i to ubjedljivo, je za tebe lokalna? Sitel lokalna? Sto ja tu pricam?

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:50 

Mar-kan je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:
ekspanziju velikoalbanaca koji su jos pre 100 godina zacrtali ciljeve.

Gdje su to oni zacrtali?

U Prizrenu 1878. godine...

Citat:
Formiran je Glavni odbor Lige od blizu 60 članova, i potom na javnom zboru u Prizrenu 17. juna 1878. obnarodovan politički program [1]:

Albanci neće dopustiti da se njihove zemlje daju Srbiji, Crnoj Gori, Grčkoj ili bilo kojoj drugoj državi;
sve oblasti naseljene Albancima koje su Srbija i Crna Gora ovim ratovima otrgle od Turske, da im se vrate;
da se pošalju diplomatske misije u Evropu, na Berlinski kongres i kod dvorova;
da se Albancima vrati samostalnost, da im se više ne šalju činovnici iz Carigrada, već da ih oni sami između sebe biraju; i
da sultan ne traži više od njih regruta i poreze

Te "njihove zemlje" su posle pretocili u karte koje osim Kosova zadiru do Nisha, ceo Sandzak, dobri delovi CG, i delovi Grcke....

Karlobag-Virovitica je u odnosu na to zezancija...al to nikome ne bode oci, jer je to "ugnjeteni narod" :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:52 

DzoniBG je napisao/la:
totem je napisao/la:

Ja ne znam koji ti je ...persun. Onaj aga vam dodje, prosipa vam gluposti(valjda vam je neki guru). A covjek nije mrdno iz RS. Onda izadjete sa cuvenom srpskom arogancijom, te izigravate rankovica, svi odreda. I fali vam neka makedonska ulizica, kakvih jos na vasu srijecu ima(iako redje i redje), pa da kaze da veliki brat sa dedinja ima rijesenje. Ovo mi slici, kako neki muz rogonja, savjetuje druga, kako da zauzda zenu. Ma daj...Hijene.

Ti si se vec dokazao svojim upisima o VMRO, drzis tog ubicu u avu, svoju patologiju prema Srbima prezentujes cim te malo covek zagrebe...i u ovim trenucima tebi je bitnije napusavanje sa njima, nego ovo sto je tema... al to su tvoji problemi koji me ne zanimaju mnogo...

Ne savetujem ja tebe, nisi ti predstavnik Makedonaca... ja pre svega imam prijatelje odande, volim taj narod i smatram ga najblizim nama. Tvoji stavovi i lazno hrvatstvo mi ovde nije nikakav reper...

Spremaju vam sranje kao i nama, i sad bi ja mogao da se pravim lud pa da kazem - kad ste vec priznali Kosovo, ko vas jebe... al znam kakva vas je kuga napala, i ne seirim, vec mi je zao obicnog naroda sto mora da trpi ekspanziju velikoalbanaca koji su jos pre 100 godina zacrtali ciljeve.

Ne Makedonac, lazni Hrvat...sto je tebi covjece? Tko si ti da dajes bilo kojem forumasu naljepnicu? Moja patologija u odnosu na srbe? Pa meni su ovdje na pvt psovali sve cetnicko...Olabavite me, manite se mene, pricajmo o temi.

Moze, Dzoni?

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:52 

Ibar je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

Pa poznato je da smo mi Srbi nečovečni, za razliku od svih drugih naroda na Balkanu..
slika

T.S.B.U.T.L.

?

Znači - teraj se bre u tri lepe, a posvećeno je Totemu, koji ima ozbiljan poremećaj u percepciji, a usput i vređa.

Niko ovde nije počeo da ga napada, sam je počeo da plasira uvređujuće teze,
sam piše "sačekajte sa osvetom" ( :wacko ko da mu neko piše išta o tome..za mene je npr. podmetanje, makar i na forumu, pitanja osvete - uvreda, jer se kosi sa svim mojim moralnim načelima, i takve stvari ne pišem nikad),
sam izvlači nebulozne kolektivne zaključke i trpa neke etikete, samo njemu jasne.

Nek me moderacija sankcioniše ako smatra da treba.

slika

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:53 

Znamo mi za Prizrensku Ligu, ˝Veliku Albaniju˝ i sve ostalo ne boj se DZONI al od tog ne bu nis kad je Makedonija u pitanju. Nema cijepanja drzava na Balkanu vise. Američani tako odlučili, tako će bit. Do daljnjega.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:54 

DzoniBG je napisao/la:
totem je napisao/la:

Ja ne znam koji ti je ...persun. Onaj aga vam dodje, prosipa vam gluposti(valjda vam je neki guru). A covjek nije mrdno iz RS. Onda izadjete sa cuvenom srpskom arogancijom, te izigravate rankovica, svi odreda. I fali vam neka makedonska ulizica, kakvih jos na vasu srijecu ima(iako redje i redje), pa da kaze da veliki brat sa dedinja ima rijesenje. Ovo mi slici, kako neki muz rogonja, savjetuje druga, kako da zauzda zenu. Ma daj...Hijene.

Ti si se vec dokazao svojim upisima o VMRO, drzis tog ubicu u avu, svoju patologiju prema Srbima prezentujes cim te malo covek zagrebe...i u ovim trenucima tebi je bitnije napusavanje sa njima, nego ovo sto je tema... al to su tvoji problemi koji me ne zanimaju mnogo...

Ne savetujem ja tebe, nisi ti predstavnik Makedonaca... ja pre svega imam prijatelje odande, volim taj narod i smatram ga najblizim nama. Tvoji stavovi i lazno hrvatstvo mi ovde nije nikakav reper...

Spremaju vam sranje kao i nama, i sad bi ja mogao da se pravim lud pa da kazem - kad ste vec priznali Kosovo, ko vas jebe... al znam kakva vas je kuga napala, i ne seirim, vec mi je zao obicnog naroda sto mora da trpi ekspanziju velikoalbanaca koji su jos pre 100 godina zacrtali ciljeve.

Drzis i ti "ubicu" na avataru.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:55 

PCM je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Ovaj moj je romantican ubojica. Ubio ubojicu.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:56 

totem je napisao/la:

Cijeli dan kisa, bona. Koja panika, koji bakraci. Vi, Srbi ste se navrtili na ovaj zlocin. Niti Hrvati, niti muslimani se nisu oglasili. Poneki da, sa pozitivnom i covjeckom reakcijom. Jedino 90% srba se ovdje javilo, kao one zivotinje iz crtica, "Kralj Simba". Odahnite malo, ne mogu svima vama da odgovaram.

Prika, 90% Srba se ovde javilo ne da bi navijali za šiftare, već im je čudno vaše ponašanje.
Branite Američane, sumnjate na Srbe, sumnjete na Ruse, skoro da amnestirate šiftare iz straha na pomisao da se stvarno i radi o njima. Jel u pitanju strah od Američana i šiftara?
Ako jeste kapiram, od jednih vam zavisi da li će vam ovi drugi instalirati neko svoje KiM u predgrađu Skopja pa otud i strah od ovih drugih ali ne vidim razloga da zbog tog straha toliko bježite u imaginacije a i sami znate da šiftari oštre kurac i na dio Makedonije, čak i predgrađe Skopja. Mislim, Srbeki su svakako na strani Makedonaca i nismo došli ovde navijati za šiftare ali eto, malo nam je čudno vaše ponašanje, kao da se Amerikanaca i šiftara plašite i na ovom forumu.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:56 

PCM je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Vrlog Cigu :zubati

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:59 

Ibar je napisao/la:

Nadam se da pod ovim mislis na divljaštvo a ne na ljude.

Mislim na njihovu odvratnu politiku gde kao i Bosnjaci glume zrtve dok zude za tudjim zemljama...

Cak i jedan Balasevic koji je uvek prosipao bratstvo i jedinstvo, i pomirenje, 1986 pise ovu cuvenu pesmu...

Bagremi su metafora na srpske baste na Kosovu, "okanite se njih jer sve cu da vas polomim"... e kad kod njega ispliva tolika gorcina, onda je jasno koliko je sati :neznam

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 21:59 

Dakle ovako. Ispricavam se svim srbima sa ovog foruma. Mozda nisam potencirao(bice da nisam), ali to se odnosilo na njihove perjanice ovdje. Koji su odmah uskocili kao da su radili uvidjaj ubojstva na licu mjesta. I kritizirali mene, zasto ne odobravam, ili sam protiv napada na siptarskih sela, bez da se utvrdi siptarska krivica.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:00 

Real gone je napisao/la:
Znači - teraj se bre u tri lepe,

Nisi navela u koje 3 lepe da se tjera.Tako da... :zubati

Albanci ne mogu da pisnu bez SAD.Ako je ovo lokalni problem,tako će se i tretirati.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:00 

Ipak treba sačekati sa preranim zaključcima, možda se desilo nešto o čemu nemamo pojma.

Čudne se stvari dešavaju. Totem šamara srpske forumaše, Srbi kao da žale što se ovo nije desilo njima da se obračunaju sa Albancima. Bošnjaci nisu top tema.

Saučešće porodicama ubijenih.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:01 

Agathonikos je napisao/la:
totem je napisao/la:

Cijeli dan kisa, bona. Koja panika, koji bakraci. Vi, Srbi ste se navrtili na ovaj zlocin. Niti Hrvati, niti muslimani se nisu oglasili. Poneki da, sa pozitivnom i covjeckom reakcijom. Jedino 90% srba se ovdje javilo, kao one zivotinje iz crtica, "Kralj Simba". Odahnite malo, ne mogu svima vama da odgovaram.

Prika, 90% Srba se ovde javilo ne da bi navijali za šiftare, već im je čudno vaše ponašanje.
Branite Američane, sumnjate na Srbe, sumnjete na Ruse, skoro da amnestirate šiftare iz straha na pomisao da se stvarno i radi o njima. Jel u pitanju strah od Američana i šiftara?
Ako jeste kapiram, od jednih vam zavisi da li će vam ovi drugi instalirati neko svoje KiM u predgrađu Skopja pa otud i strah od ovih drugih ali ne vidim razloga da zbog tog straha toliko bježite u imaginacije a i sami znate da šiftari oštre kurac i na dio Makedonije, čak i predgrađe Skopja. Mislim, Srbeki su svakako na strani Makedonaca i nismo došli ovde navijati za šiftare ali eto, malo nam je čudno vaše ponašanje, kao da se Amerikanaca i šiftara plašite i na ovom forumu.

Znas sto je cudno? Da ti sa 700km daljine, prosipas ovdje teorije, tko je kriv, te tko bi trebao da najebe. A u makedoniju nisi ni bio, niti imas predstavu o kakvoj se zemlji prica.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:07 

Alex je napisao/la:
totem je napisao/la:
Vi, Srbi ste se navrtili na ovaj zlocin. Niti Hrvati, niti muslimani se nisu oglasili. Poneki da, sa pozitivnom i covjeckom reakcijom.

Pa sto bi se oglasavali Hrvati i Bosnjaci kada su im Siptari bili saveznici u ratu. Hrvati pamte Albance u svojim redovima, Bosnjaci se solidarisu sa svim muslimanima na planeti od Gaze, Cecenije, Iraka, Irana,..., pa do Kosova i Makedonije.

Šiptari su proterivali i ono malo Hrvata na Kosovu.
Nisam sretan zbog toga.
Boro i Ramiz (Srbin i Albanac) behu streljani zajedno, kao ratni drugovi...
Nije uvek sve tako jednostavno (i jednostrano).
A voleli bi smo da znamo koga da mrzimo, jelda?

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:08 

Mar-kan je napisao/la:
Real gone je napisao/la:
Znači - teraj se bre u tri lepe,

Nisi navela u koje 3 lepe da se tjera.Tako da... :zubati

Albanci ne mogu da pisnu bez SAD.Ako je ovo lokalni problem,tako će se i tretirati.

Da :)

I iskreno se nadam da je lokalni problem. Što dalje od nas.

slika

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:09 

vrilo_pridaka_1686 je napisao/la:
Alex je napisao/la:
Pa sto bi se oglasavali Hrvati i Bosnjaci kada su im Siptari bili saveznici u ratu. Hrvati pamte Albance u svojim redovima, Bosnjaci se solidarisu sa svim muslimanima na planeti od Gaze, Cecenije, Iraka, Irana,..., pa do Kosova i Makedonije.

Šiptari su proterivali i ono malo Hrvata na Kosovu.
Nisam sretan zbog toga.
Boro i Ramiz (Srbin i Albanac) behu streljani zajedno, kao ratni drugovi...
Nije uvek sve tako jednostavno (i jednostrano).
A voleli bi smo da znamo koga da mrzimo, jelda?

Osvrt ti je sasvim ok.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:11 

DzoniBG je napisao/la:
Ibar je napisao/la:

Nadam se da pod ovim mislis na divljaštvo a ne na ljude.

Mislim na njihovu odvratnu politiku gde kao i Bosnjaci glume zrtve dok zude za tudjim zemljama...

Cak i jedan Balasevic koji je uvek prosipao bratstvo i jedinstvo, i pomirenje, 1986 pise ovu cuvenu pesmu...

Bagremi su metafora na srpske baste na Kosovu, "okanite se njih jer sve cu da vas polomim"... e kad kod njega ispliva tolika gorcina, onda je jasno koliko je sati :neznam

Lik mi se ogadio, kada mu je Samardžić "maznuo" film, pokazao je koliko nisko može da se spusti.
Sve i da je oštećen, a jeste, bilo je otužno gledati njegove konvulzije na sceni... šteta, talenat ne dovodim u pitanje.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:13 

totem je napisao/la:

Znas sto je cudno? Da ti sa 700km daljine, prosipas ovdje teorije, tko je kriv, te tko bi trebao da najebe. A u makedoniju nisi ni bio, niti imas predstavu o kakvoj se zemlji prica.

Ih, gospodine Totem.

Prosipate ih i vi ovde, zabadate nos u unutrašnje stvari tzv. biH a živite 700 km odavde.

Mislim, ovo je forum i možemo mljeti i o kornjačama s Galapagosa, o krizi sa Iranom a hiljadama kilometara smo i od tih kornjača i od tih Iranaca.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:16 

Lik mi se ogadio, kada mu je Samardžić "maznuo" film, pokazao je koliko nisko može da se spusti.
Sve i da je oštećen, a jeste, bilo je otužno gledati njegove konvulzije na sceni... šteta, talenat ne dovodim u pitanje.

O njegovom liku i delu nemam nameru da raspravljam...

Ovo je bila samo digresija da simbol bratstva&jedinstva pise ovakvu pesmu, koja u u dubini krije ogromni bes prema Siptarima, i kao zao duh najavljuje rasplet...

Srbima se moze svasta staviti na ledja u vezi Kosova, i zbog cinjenja i necinjenja, ali ono sto rade Albanci zadnjih 30 godina je obrazac kako se na najprimitivniji fazon otima zemlja.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:18 

Agathonikos je napisao/la:
totem je napisao/la:

Ih, gospodine Totem.

Prosipate ih i vi ovde, zabadate nos u unutrašnje stvari tzv. biH a živite 700 km odavde.

Mislim, ovo je forum i možemo mljeti i o kornjačama s Galapagosa, o krizi sa Iranom a hiljadama kilometara smo i od tih kornjača i od tih Iranaca.

Ja o BiH znam jako, jako dosta. Biosam stotinu puta. Takoreci. Znam mentalitet, znam mjesta, svuda sam bio u toj drzavi(kako god vec). Vucem korijene od tamo. Imam rodbine. Prijatelje. Tako da mogu konstatirati da imam polaznog znanja da komentarisem o bosni. I hercegovini, jos vise. Ne kazem ja da ne mozes ti ulaziti u debatu o makedoniji, ali da iznosis zakljucke o istoj, i to jos onako nadmeno, ko da si sam Pasic, malo je previse. I to jos tvoji komentari imaju prizvuk ultimativnog sadrzaja, previse je.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:19 

DzoniBG je napisao/la:

O njegovom liku i delu nemam nameru da raspravljam...

Ovo je bila samo digresija da simbol bratstva&jedinstva pise ovakvu pesmu, koja u u dubini krije ogromni bes prema Siptarima, i kao zao duh najavljuje rasplet...

Srbima se moze svasta staviti na ledja u vezi Kosova, i zbog cinjenja i necinjenja, ali ono sto rade Albanci zadnjih 30 godina je obrazac kako se na najprimitivniji fazon otima zemlja.

Istina.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:21 

totem je napisao/la:
Dakle ovako. Ispricavam se svim srbima sa ovog foruma. Mozda nisam potencirao(bice da nisam), ali to se odnosilo na njihove perjanice ovdje. Koji su odmah uskocili kao da su radili uvidjaj ubojstva na licu mjesta. I kritizirali mene, zasto ne odobravam, ili sam protiv napada na siptarskih sela, bez da se utvrdi siptarska krivica.

Ja nemam nikakve perjanice, a mislim da to važi i za ostale forumaše, nevezano za nacionalnost.
Izađi više iz čoporativnog diskursa, pričaj sa svakim ponaosob, ili nemoj uopšte.

slika

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:25 

Real gone je napisao/la:
totem je napisao/la:

Ja nemam nikakve perjanice, a mislim da to važi i za ostale forumaše, nevezano za nacionalnost.
Izađi više iz čoporativnog diskursa, pričaj sa svakim ponaosob, ili nemoj uopšte.

Nisam se tebi licno obratio, tako da ne vidim razlog sto si se ti nasla pozvanom. Ipak si ti jedna od perjanica srpskog lobija. Jel ti imponuje ili ne, ne znam.

I daj, okani me se covece vec jednom

Vrh

PostPostano: 13 tra 2012, 22:26 

totem je napisao/la:

Ja o BiH znam jako, jako dosta. Biosam stotinu puta. Takoreci. Znam mentalitet, znam mjesta, svuda sam bio u toj drzavi(kako god vec). Vucem korijene od tamo. Imam rodbine. Prijatelje. Tako da mogu konstatirati da imam polaznog znanja da komentarisem o bosni. I hercegovini, jos vise. Ne kazem ja da ne mozes ti ulaziti u debatu o makedoniji, ali da iznosis zakljucke o istoj, i to jos onako nadmeno, ko da si sam Pasic, malo je previse. I to jos tvoji komentari imaju prizvuk ultimativnog sadrzaja, previse je.

Koje sam zaključke izveo?
To što mislim da iza ubistva stoje šiftari?
I, koji je vaš zaključak?
Da je moje mišljenje neopravdano, da nema podloge u dosad viđenom i na KiM?

I gdje vidite nadmenost, u tome što ja mislim da su šiftari najvjerovatnije ubice?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1028 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 42  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: