|
|
Stranica: 31/42.
|
[ 1028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:03 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
pozitivac je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Svi su bili Hrvati  Nemoguće da u nekom željezarskom restoranu ili kafiću u isto vrijeme budu samo Hrvati  Kada smo mi iz Zagreba rezervirali stolove ,pa neću valjda buljit ko je ko ,prazan želudac a čekam zapečeni grah s češnjovkama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:04 |
|
|
|
Muslimani obicno nose jatagane, ja ih tako prepoznam
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:06 |
|
|
Ibar je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Kad si jeo grah u Grandu, jesi mogao raspoznati goste po nacionalnosti?  Srbi su imali siljaste glave a Muslimani velike noseve  Ja sam začuđen da sam napadnut od Hrvata 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:09 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Ibar je napisao/la: Srbi su imali siljaste glave a Muslimani velike noseve  Ja sam začuđen da sam napadnut od Hrvata  Cimam te hocu ti rec da nemos po licu znat ko je hrvat ko je srbin
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:12 |
|
|
Ibar je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Ja sam začuđen da sam napadnut od Hrvata  Cimam te hocu ti rec da nemos po licu znat ko je hrvat ko je srbin Kako to? Ja tvrdim da možeš ,ne uvijek ali u principu da ali priznajem da se nebi usudio pogođat kad je riječ o Hercegovini ili Dalmatinskoj Zagori. Evo npr. kod mene u mom dijelu Slavonije su Šokci rumenkasti u licu a Srbi su crnomanjasti, i to je to. Nisam slijep pored vlastitih očiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:29 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
ZlatkoZG je napisao/la: Ibar je napisao/la: Cimam te hocu ti rec da nemos po licu znat ko je hrvat ko je srbin
Kako to? Ja tvrdim da možeš ,ne uvijek ali u principu da ali priznajem da se nebi usudio pogođat kad je riječ o Hercegovini ili Dalmatinskoj Zagori. Evo npr. kod mene u mom dijelu Slavonije su Šokci rumenkasti u licu a Srbi su crnomanjasti, i to je to. Nisam slijep pored vlastitih očiju.  Je,ovo si u pravu,slažem se u potpunosti.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:37 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Je,ovo si u pravu,slažem se u potpunosti. Izvuče me ,slavonska solidarnost. Di si Ibar? Čovjek me potvrdi,može kratki komentar?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:38 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 03:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
ZlatkoZG je napisao/la: Kako to? Ja tvrdim da možeš ,ne uvijek ali u principu da ali priznajem da se nebi usudio pogođat kad je riječ o Hercegovini ili Dalmatinskoj Zagori. Evo npr. kod mene u mom dijelu Slavonije su Šokci rumenkasti u licu a Srbi su crnomanjasti, i to je to. Nisam slijep pored vlastitih očiju.  Mislim da nije razlika na osnovu nacije već pod-rasnih tipova, a drugi par čarapa je što se to negdje podudara sa nacijom zbog porijekla stanovništva. Na sjevernim djelovima Hrvatske se i može vidit razlika, jer su Srbi skoro svi potomci davno doseljenih sa dinarskog područja, a sjeverni Hrvati su to u nešto manjoj mjeri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:40 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
ZlatkoZG je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Je,ovo si u pravu,slažem se u potpunosti. Izvuče me ,slavonska solidarnost. Di si Ibar? Čovjek me potvrdi,može kratki komentar? Ja sam primjetio da se slavonski Srbi vole hvalit Crnogorskim porijeklom. Pa eto ,moguće da i stvarno jesu nekim dalekim vezama I.Hercegovci ili Montenegrini,pa se zato razlikuju od ovih šokaca.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:47 |
|
|
pozitivac je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Kako to? Ja tvrdim da možeš ,ne uvijek ali u principu da ali priznajem da se nebi usudio pogođat kad je riječ o Hercegovini ili Dalmatinskoj Zagori. Evo npr. kod mene u mom dijelu Slavonije su Šokci rumenkasti u licu a Srbi su crnomanjasti, i to je to. Nisam slijep pored vlastitih očiju.  Mislim da nije razlika na osnovu nacije već pod-rasnih tipova, a drugi par čarapa je što se to negdje podudara sa nacijom zbog porijekla stanovništva. Na sjevernim djelovima Hrvatske se i može vidit razlika, jer su Srbi skoro svi potomci davno doseljenih sa dinarskog područja, a sjeverni Hrvati su to u nešto manjoj mjeri. Nisu svi Srbi u Slavoniji došli s dinarskog područja , tu ima i potomaka južnih Srba i Kosovaca , pred kraj turske vladavine dolaze i Srbi iz bosanskog Podrinja koji sa sobom donose i male kuće tzv. kućerce (koje su nekad davno Šokci ismijavali) npr. moj prađed je izgledao kao onaj Radosav iz "Đekna još nije umrla". To sam upravo i rekao Srbi i Hrvati su sve sličniji što idemo južnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:51 |
|
|
mario_cro je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Izvuče me ,slavonska solidarnost. Di si Ibar? Čovjek me potvrdi,može kratki komentar? Ja sam primjetio da se slavonski Srbi vole hvalit Crnogorskim porijeklom. Pa eto ,moguće da i stvarno jesu nekim dalekim vezama I.Hercegovci ili Montenegrini,pa se zato razlikuju od ovih šokaca. Moji su porijeklom Crnogorci , jebiga to je kod nas nekakav prestiž ,crnogorsko ili kosovsko porijeklo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:56 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Je,ovo si u pravu,slažem se u potpunosti. Izvuče me ,slavonska solidarnost. Di si Ibar? Čovjek me potvrdi,može kratki komentar? Pricali smo o dinaridima a ti vec prebaci eehehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:57 |
|
|
pozitivac je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Kako to? Ja tvrdim da možeš ,ne uvijek ali u principu da ali priznajem da se nebi usudio pogođat kad je riječ o Hercegovini ili Dalmatinskoj Zagori. Evo npr. kod mene u mom dijelu Slavonije su Šokci rumenkasti u licu a Srbi su crnomanjasti, i to je to. Nisam slijep pored vlastitih očiju.  Mislim da nije razlika na osnovu nacije već pod-rasnih tipova, a drugi par čarapa je što se to negdje podudara sa nacijom zbog porijekla stanovništva. Na sjevernim djelovima Hrvatske se i može vidit razlika, jer su Srbi skoro svi potomci davno doseljenih sa dinarskog područja, a sjeverni Hrvati su to u nešto manjoj mjeri. Na ovom tragu treba promatrat cijelu pricu.. regionalno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 17:59 |
|
|
Ibar je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Izvuče me ,slavonska solidarnost. Di si Ibar? Čovjek me potvrdi,može kratki komentar? Pricali smo o dinaridima a ti vec prebaci eehehe  Mudro ,Ibar,mudro
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:01 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Ibar je napisao/la: Pricali smo o dinaridima a ti vec prebaci eehehe  Mudro ,Ibar,mudro  poz za mog susjeda! u kojem si kvartu ak smijem pitat da pogodim trnje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:03 |
|
|
Ibar je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la:  Mudro ,Ibar,mudro  poz za mog susjeda! u kojem si kvartu ak smijem pitat da pogodim trnje? A dobro nećemo sad lokaciju otkrivat ,ali pogled mi puca na Sljeme. PS da mi HERA slučajno ne pokuca na vrata 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:06 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Ibar je napisao/la:  poz za mog susjeda! u kojem si kvartu ak smijem pitat da pogodim trnje? A dobro nećemo sad lokaciju otkrivat ,ali pogled mi puca na Sljeme. PS da mi HERA slučajno ne pokuca na vrata  hahha sljeme se moze vidt sa x mjesta. ja ga sa sestog kata vidim ahha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:09 |
|
|
Ibar je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: A dobro nećemo sad lokaciju otkrivat ,ali pogled mi puca na Sljeme. PS da mi HERA slučajno ne pokuca na vrata  hahha sljeme se moze vidt sa x mjesta. ja ga sa sestog kata vidim ahha Evo bit ću kooperativan ,nije Trnje al` nije ni daleko 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:09 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Ibar je napisao/la: hahha sljeme se moze vidt sa x mjesta. ja ga sa sestog kata vidim ahha
Evo bit ću kooperativan ,nije Trnje al` nije ni daleko  daleko od trnja nije il od sljemena 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:11 |
|
|
|
Koliko ovde uopšte ima Slavonaca?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:12 |
|
|
Ibar je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Evo bit ću kooperativan ,nije Trnje al` nije ni daleko  daleko od trnja nije il od sljemena  Nije daleko od Trnja  Ti si u Trnju' ak jesi onda smo susjedi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Hajde chatajte na drugoj temi. Čekamo neke korisne informacije od Totema.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 18:23 |
|
|
Citat: SKOPLJE- ЈEDAN OD UBICA U BЈEKSTVU
Makedonske vlasti su podigle krivične prijave protiv pet osoba za terorizam zbog petostrukog ubistva kod Smiljkovskog jezera u blizini Skoplja. Od pet osumnjičenih dvojica su u bjekstvu, a jedan od njih se sumnjiči kao direktni izvršilac zločina, rekla je ministarka policije Gordana Јankulovska.
Ona je navela da su tri osobe starosti 27, 32 i 33 godine osumnjičene da su hicima iz dvije automatske puške i pištolja ubili četiri mladića i starijeg čoveka 12. aprila. Preostala dvojica su im bili pomagači. "Krivične prijave za terorizam su podnesene protiv pet lica. Od njih, trojica su uhapšeni, a dvojica su u bjekstvu. Јedan od te dvojice se sumnjiči da je direktno učestvovao u ubistvu kod Smiljkovskog jezera", rekla je Јankulovska.
Krivične prijave za terorizam su podnesene protiv petorice, od ukupno 20 uhapšenih, koji su povezani s ovim zločinom. Ministarka je istakla da su tri osobe osumnjičene da su iz vatrenog oružja lišile života pet osoba, a zatim vozilom "opel omega" napustile mjesto zločina i uputile se ka mjestu Vražiji vir. Preostala dvojica osumnjičenih su im pomogli da ilegalno pređu granicu i uđu na Kosovo.
Јankulovska je navela da ni datum, ni mjesto ubistva nisu slučajno izabrani, ali nije htela da daje druge detalje, jer je ispitivanje pred istražnim sudijom još u toku, kao i analiza juče zaplijenjenog materijala.
Ministarka je odbila da direktno odgovori na pitanja novinara u vezi sa etničkom pripadnošću osumnjičenih, a nije komentarisala ni to što je prilikom pretresa policija našla ambleme tzv. OVK-a. Nije odgovorila ni na pitanje da li je ova grupa, koja je identifikovana kao poklonici radikalnog islama, dobijala instrukcija iz inostranstva i da li je imala logistiku izvan Makedonije, jer je to, kako je kazala, još dio istrage.
Policija je u velikoj akciji "Monstrum" juče uhapsila 20 pripadnika radikalne islamističke grupe iz Skoplja osumnjičenih da su povezani sa petostrukim ubistvom. Većina uhapšenih ima makedonsko državljanstvo.
Oni su izvedeni jutros pred istražnog sudiju u Skoplju, a policija ih je cijele noći saslušavala u nekoliko policijskih stanica u Skoplju. Očekuje se da će privedenima danas biti određen pritvor.
PRONAĐENE VELIKE KOLIČINE ORUŽЈA
Kod uhapšenih i tokom pretresa 26 objekata u Skoplju i okolnim selima pronađeni su veća količina oružja, municija, uniforme i propagandni materijal tzv. OVK.
Policija je navela da je motiv za ovo nezapamćeno ubistvo "zastrašivanje lokalnog stanovništva".
Ministarka policije je rekla da su neki uhapšeni optuženi za terorizam, kao i da su pojedini članovi učestvovali u borbama protiv NATO-a u Pakistanu i Avganistanu. Ipak, ona nije mogla da kaže da li je ta grupa povezana sa nekom većom međunarodnom terorističkom grupom. Izvor: http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=60809Brale, ovi sto su uhapseni nosili su amblene OVK. Kosovski Albanci?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 20:42 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Privitak:
200px-MKD_muni_nonn(Lipkovo).png [ 32.01 KiB | Pogledano 2734 put/a. ]
[attachment=0]200px- Ma kakva istocna Makedonija. Tamo je njih strah i da promole nosom. Bio jedan u strumici, poslasticar. Jedva pobjegao iz spaljene kuce, 2001 godine.[/quote] U Makedonskoj regiji SJEVEROISTOK Albanci cine trecinu stanovnistva[/quote] Ibar, gdje ti vidis ovdje sjeveroistok? Ja vidim samo sjever, a ako se bolje izmjeri, ipak je vise prema zapadu, nego prema istoku. Glava sumnja u tebe, nadam se da nece biti sa razlogom. Inace, istok makedonije je istocno od rijeke Vardar. U lipkovskom kraju, na krajnjem sjeveru, ne protice Vardar, vec u samom skopju.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 02 svi 2012, 20:47 |
|
|
|
Nisu radikalni islamisti. Nego su siptarski paraziti, i njihova Velika Albanija. Pitanje je dali su ih Amerikanci pustili da ubijaju Makedonci, kao sto su svuda po balkanu radili. Ili su samoinicijativno ubili 5 neduznih civila. Licno, mislim da ih je CIA spremila, na isti pokvareni nacin kao u Kosovo. Cilj jeste radikalizacija medzunacionalnih odnosa u Makedoniji. Cilj jeste vojna. Cilj jeste Velika Albanija i Zelena Transferzala. Moji makedonci zive u Alisi u Zemlju cuda. Ne znaju ko im je neprijatelj. Ne znaju ko im je Prijatelj. Ne znaju sta Americki satanisti spremaju. Pozdrav Svima. Kosovo je Srbija. Boromir,, Skopje
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|