|
|
Stranica: 34/42.
|
[ 1028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 22:51 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
teranova je napisao/la: Glava je napisao/la: Mora se priznati da su tvoje metode resavanja konflikata robusne. Zar tebi nije čudno da baš niko od Makedonaca nije izašao da ih išutira? Posle svega što se desilo? Meni jeste. Cudno jeste,,,Cudno je bilo i 2004 godine, kada su spaljene sve srpske kuce na KiM. Cudne stvari se desavaju, svugdje. Ustade rmpalija, i kaze, da vidimo cija majka od jutros nije triput ustala...Kada rmpalija nije mogao, sto bi covjeculjak. Mada, mozda se desi da problem bas na covjeculjka istupi zube. Stvari mozda idu natamo. Pogotovu poslije onih zastava, sa lojavim i periguznim porukama. Ali mene vise i boli glava od nagadjanja...Ko sto rece jedan...Koliko vise znam, toliko u stvari shvacam da manje znam.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:03 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
|
Makedonski Albanci su budale. Ovakvim će ispadima zapapriti Kosovu, jer bi se svijetska zajednica zbog takvog ponašanja od strane Albanaca mogla zapitati je li kosovska neovisnost bila pametna stvar. Dobili su Kosovo, i ne znam što sada žele, Makedonija je maltretirana od apsolutno svih susjeda, i zaslužuje malo mira.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:04 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
PilotInstruktor je napisao/la: Makedonski Albanci su budale. Ovakvim će ispadima zapapriti Kosovu, jer bi se svijetska zajednica zbog takvog ponašanja od strane Albanaca mogla zapitati je li kosovska neovisnost bila pametna stvar. Dobili su Kosovo, i ne znam što sada žele, Makedonija je maltretirana od apsolutno svih susjeda, i zaslužuje malo mira. Nije ovo albansko maslo. IIzdaleka se vidi. Njima ne odgovara ovo uopce.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:09 |
|
|
totem je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Makedonski Albanci su budale. Ovakvim će ispadima zapapriti Kosovu, jer bi se svijetska zajednica zbog takvog ponašanja od strane Albanaca mogla zapitati je li kosovska neovisnost bila pametna stvar. Dobili su Kosovo, i ne znam što sada žele, Makedonija je maltretirana od apsolutno svih susjeda, i zaslužuje malo mira. Nije ovo albansko maslo. IIzdaleka se vidi. Njima ne odgovara ovo uopce. Ali ne vjerujem ni da je makedonsko. Zašto bi oni sad dizali tenzije? Zna se da Amerikanci neće zaustaviti proces neovisnog Kosova (barem ne za stalno, eventualno mogu zaprijetiti time), a ovakvi izgredi samo destabiliziraju Makedoniju. Ne vidim ničiji interes u ovome.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:12 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la:
Ali ne vjerujem ni da je makedonsko. Zašto bi oni sad dizali tenzije? Zna se da Amerikanci neće zaustaviti proces neovisnog Kosova (barem ne za stalno, eventualno mogu zaprijetiti time), a ovakvi izgredi samo destabiliziraju Makedoniju. Ne vidim ničiji interes u ovome.
Pa kad si slep kod očiju. Sad će totem da ti elaborira kako je to rusko-srpski interes 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:15 |
|
|
Real gone je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la:
Ali ne vjerujem ni da je makedonsko. Zašto bi oni sad dizali tenzije? Zna se da Amerikanci neće zaustaviti proces neovisnog Kosova (barem ne za stalno, eventualno mogu zaprijetiti time), a ovakvi izgredi samo destabiliziraju Makedoniju. Ne vidim ničiji interes u ovome.
Pa kad si slep kod očiju. Sad će totem da ti elaborira kako je to rusko-srpski interes  Pa koji im je interes? Nisu valjda toliko glupi da misle kako će dobiti i treću albansku državu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:18 |
|
|
|
Pa ne mogu biti gori od ovih lokalnih Turaka. Oni misle da ce nekako obrnuti stvar da Srbi i Hrvati zavole kotlinske psovace.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:20 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Pa koji im je interes? Nisu valjda toliko glupi da misle kako će dobiti i treću albansku državu.
Ne znam i ne zanima me. Ne bavim se teorijama zavere, a ova tema je toliko zaglupela već posle prvih par stranica, da je teško pisati ozbiljno na njoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:24 |
|
|
Real gone je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Pa koji im je interes? Nisu valjda toliko glupi da misle kako će dobiti i treću albansku državu.
Ne znam i ne zanima me. Ne bavim se teorijama zavere, a ova tema je toliko zaglupela već posle prvih par stranica, da je teško pisati ozbiljno na njoj. Fascinantna si, ali stvarno. Ja napišem kako ne razumijem kakav je i čiji interes u tim demonstracijama, i ti mi odgovoriš da sam slijep. Potom te pitam da mi objasniš što ja to nisam skopčao, a ti kažeš da ne znaš i da te ne zanima; jer je tema glupa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:26 |
|
|
Pa kad si slep kod očiju. Sad će totem da ti elaborira kako je to rusko-srpski interes  Cemu ovakvo razmisljanje? Ja samo konstatiram da siptarima nije u prilog ovakav sled dogadjaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:26 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Real gone je napisao/la: Ne znam i ne zanima me.
Ne bavim se teorijama zavere, a ova tema je toliko zaglupela već posle prvih par stranica, da je teško pisati ozbiljno na njoj.
Fascinantna si, ali stvarno. Ja napišem kako ne razumijem kakav je i čiji interes u tim demonstracijama, i ti mi odgovoriš da sam slijep. Potom te pitam da mi objasniš što ja to nisam skopčao, a ti kažeš da ne znaš i da te ne zanima; jer je tema glupa.   Sta je tu je
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:30 |
|
|
Pa kad si slep kod očiju. Sad će totem da ti elaborira kako je to rusko-srpski interes  Realka, pa nije prvi put da se srpski interes zatekne u makedoniji. Samo konstatiram. Ali nemojmo o ovome, prica bi isla do jutros, a i jace, a spava mi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:32 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Fascinantna si, ali stvarno. Ja napišem kako ne razumijem kakav je i čiji interes u tim demonstracijama, i ti mi odgovoriš da sam slijep. Potom te pitam da mi objasniš što ja to nisam skopčao, a ti kažeš da ne znaš i da te ne zanima; jer je tema glupa.  Pa nisam ja kriva što ne vidiš ironiju i zajebanciju. Ako ne stavi čovek 732 smajlija, džaba kreči na forumu.:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:35 |
|
|
totem je napisao/la: Real gone je napisao/la: Pa kad si slep kod očiju. Sad će totem da ti elaborira kako je to rusko-srpski interes  Realka, pa nije prvi put da se srpski interes zatekne u makedoniji. Samo konstatiram. Ali nemojmo o ovome, prica bi isla do jutros, a i jace, a spava mi se. E pa ne možeš na spavanje dok ne objasniš kakve veze bi Srbi mogli imati sa Allahom i zastavama Saudijske Arabije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:35 |
|
|
totem je napisao/la: Real gone je napisao/la: Sad će totem da ti elaborira kako je to rusko-srpski interes  Cemu ovakvo razmisljanje? Ja samo konstatiram da siptarima nije u prilog ovakav sled dogadjaja. totem je napisao/la: Realka, pa nije prvi put da se srpski interes zatekne u makedoniji.
Samo konstatiram. Ali nemojmo o ovome, prica bi isla do jutros, a i jace, a spava mi se.
Evo vidiš Pilot, da je Totem još "fascinantniji" od mene U dve replike na istu stvar - dve različite insinuacije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:39 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Makedonski Albanci su budale. Ovakvim će ispadima zapapriti Kosovu, jer bi se svijetska zajednica zbog takvog ponašanja od strane Albanaca mogla zapitati je li kosovska neovisnost bila pametna stvar. Dobili su Kosovo, i ne znam što sada žele, Makedonija je maltretirana od apsolutno svih susjeda, i zaslužuje malo mira. Nisu oni nikakve budale. Posle svakog ispada, da se blago izrazim, dobijali su sve veća i veća prava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:40 |
|
|
teranova je napisao/la: totem je napisao/la:
Realka, pa nije prvi put da se srpski interes zatekne u makedoniji.
Samo konstatiram. Ali nemojmo o ovome, prica bi isla do jutros, a i jace, a spava mi se.
E pa ne možeš na spavanje dok ne objasniš kakve veze bi Srbi mogli imati sa Allahom i zastavama Saudijske Arabije. Zasto bi ja objasnjivao? Gdje sam to potencirao? Samo se nadovezuijem... Putem receno, kada sam vec vucen za jezik, imas mudjahedina obucavanih od amerikanaca, koji su poslije pucali po amerikancima. A i pricao sam ti o stilistima zaduzenih za image UCK-a, te njihovim dobavljacima oruzja, sa robom porijekla ...Za sto su tebi skidali od place.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:41 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
totem je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Makedonski Albanci su budale. Ovakvim će ispadima zapapriti Kosovu, jer bi se svijetska zajednica zbog takvog ponašanja od strane Albanaca mogla zapitati je li kosovska neovisnost bila pametna stvar. Dobili su Kosovo, i ne znam što sada žele, Makedonija je maltretirana od apsolutno svih susjeda, i zaslužuje malo mira. Nije ovo albansko maslo. IIzdaleka se vidi. Njima ne odgovara ovo uopce. Zašto to misliš? Baš gledam na netu Albance i njihove komentare , zabrinuti su koliko je vjerski radikalizam uzeo maha baš kod makednoskih Albanaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:41 |
|
|
teranova je napisao/la: totem je napisao/la:
Realka, pa nije prvi put da se srpski interes zatekne u makedoniji.
E pa ne možeš na spavanje dok ne objasniš kakve veze bi Srbi mogli imati sa Allahom i zastavama Saudijske Arabije. Imputiranje reci...ne pada mi na pamet da dobijem insomniju zbog tebe. Pusti kartleusu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:44 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: totem je napisao/la:
Nije ovo albansko maslo. IIzdaleka se vidi. Njima ne odgovara ovo uopce.
Zašto to misliš? Baš gledam na netu Albance i njihove komentare , zabrinuti su koliko je vjerski radikalizam uzeo maha baš kod makednoskih Albanaca. Jbg, instinkt, u nedostatku dokaza...Koje nitko nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:45 |
|
|
teranova je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Makedonski Albanci su budale. Ovakvim će ispadima zapapriti Kosovu, jer bi se svijetska zajednica zbog takvog ponašanja od strane Albanaca mogla zapitati je li kosovska neovisnost bila pametna stvar. Dobili su Kosovo, i ne znam što sada žele, Makedonija je maltretirana od apsolutno svih susjeda, i zaslužuje malo mira. Nisu oni nikakve budale. Posle svakog ispada, da se blago izrazim, dobijali su sve veća i veća prava. Neće dobiti više ništa. Mislim, ako dobiju zapadnu Makedoniju, onda mogu i Preševo, i Ulcinj i tako unedogled. Mora jednom sve to stati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:48 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
totem je napisao/la: Jbg, instinkt, u nedostatku dokaza...Koje nitko nema. Mi smo već razgovarali o ovome , arapski novac + Ameri = jednako Vehabijski piknik u Skoplju ,ja sam ti rekao da je to nezaustavljivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:52 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: totem je napisao/la: Jbg, instinkt, u nedostatku dokaza...Koje nitko nema. Mi smo već razgovarali o ovome , arapski novac + Ameri = jednako Vehabijski piknik u Skoplju ,ja sam ti rekao da je to nezaustavljivo. Onda nije UCK u pitanju. Ne mozes da svrstavas sto interesa u jedan zlocin. Nitko nije preuzeo odgovornost, sto je neminovno u ovakvim situacijama. Nema motiva. Dokaza, nema ih.(ovi u stanici ce sve priznati, zna se metoda). Kontradiktornost u svakom dijelu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 04 svi 2012, 23:57 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: teranova je napisao/la: Nisu oni nikakve budale. Posle svakog ispada, da se blago izrazim, dobijali su sve veća i veća prava.
Neće dobiti više ništa. Mislim, ako dobiju zapadnu Makedoniju, onda mogu i Preševo, i Ulcinj i tako unedogled. Mora jednom sve to stati. Dobili su status naroda u Makedoniji, šta ćeš više. Njima na dugi rok uopšte nije u interesu da stvaraju svoj entitet koji bi obuhvatio "samo" zapadnu Makedoniju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 05 svi 2012, 00:00 |
|
|
teranova je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Neće dobiti više ništa. Mislim, ako dobiju zapadnu Makedoniju, onda mogu i Preševo, i Ulcinj i tako unedogled. Mora jednom sve to stati.
Dobili su status naroda u Makedoniji, šta ćeš više. Njima na dugi rok uopšte nije u interesu da stvaraju svoj entitet koji bi obuhvatio "samo" zapadnu Makedoniju. Ovo nije bez logike. Samo, nemaju kapaciteta da se sire na jos vise teritorija. Mozda su planirali, ali nema sansi. Ali da im je to bio cilj, da.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|