|
|
Stranica: 17/62.
|
[ 1539 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 01 lip 2019, 12:24 |
|
|
Istin je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A paravojne formacije još uvek nisu krenuli da prave. 10 minuta, ako ne žure. Gornja Maoča u blizini Brčkog Tvoje neznanje o BiH je blago rečeno zapanjujuće Istin je napisao/la: Na obali Save u Brčkom: Srpski grad 100%, ovi bi jedva dočekali srpsku vojsku sa prozora Dakle zapišani kozojeb i neki klinci pored Save su sve što nam imaš pokazati? "Vidi nas kako smo opasni! Grrrrrrr" taktika nigdje nije odnijela pobjedu. To sve sto si ti postavio, grupa uvježbanih specijalaca pobaca u Savu za jedno popodne ko onomad Arkanovci. Elem, ukoliko se mirno razdruzimo nema nikakve potrebe za sukobima u Brckom. Brcko neka stoji kao neutralna teritorija dok se ne dogovorimo sta cemo sa njom. A ukoliko ne daj boze krene rat Muslimani u Brckom ce biti pregazeni taman da ih je 100.000 tamo jer je to u slucaju rata srpska zila kucavica.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 01 lip 2019, 20:05 |
|
|
Demoralismo Istina. Čovek je očekivao da će vehabije pružiti žestok otpor u većinski srpskom gradu. Više se ne javlja na ovu temu. Mislim da smo bili pregrubi prema njemu.
Istin vrati se i nastavi da nas uveravaš kako će vehabije i lokalni muslimani da odbrane njihovih pola Brčkog od srbočetničkog napadaja.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 01 lip 2019, 21:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Demoralismo Istina. Čovek je očekivao da će vehabije pružiti žestok otpor u većinski srpskom gradu. Više se ne javlja na ovu temu. Mislim da smo bili pregrubi prema njemu.
Istin vrati se i nastavi da nas uveravaš kako će vehabije i lokalni muslimani da odbrane njihovih pola Brčkog od srbočetničkog napadaja. Tko će se s tobom uvjeravati kad si tvrdoglav. Jesi siguran da nemaš bosanske korijene? Radije ajmo nazad na temu. Što ima novo na Kosovu? Izgleda od rata ništa.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 01 lip 2019, 21:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Demoralismo Istina. Čovek je očekivao da će vehabije pružiti žestok otpor u većinski srpskom gradu. Više se ne javlja na ovu temu. Mislim da smo bili pregrubi prema njemu.
Istin vrati se i nastavi da nas uveravaš kako će vehabije i lokalni muslimani da odbrane njihovih pola Brčkog od srbočetničkog napadaja. Tko će se s tobom uvjeravati kad si tvrdoglav. Jesi siguran da nemaš bosanske korijene? Radije ajmo nazad na temu. Što ima novo na Kosovu? Izgleda od rata ništa. Ćaća mi je izBosne. Kojeg rata na Kosovu, između Srbije i SAD? Jel si ti realan...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 08:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tko će se s tobom uvjeravati kad si tvrdoglav. Jesi siguran da nemaš bosanske korijene? Radije ajmo nazad na temu. Što ima novo na Kosovu? Izgleda od rata ništa. Ćaća mi je izBosne. Kojeg rata na Kosovu, između Srbije i SAD? Jel si ti realan... Ne bi bilo prvi put.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 09:15 |
|
|
I ti nam predlažeš još jedno rušenje stambenih zgrada, fabrika, mostova i ostale infrastukture itd sa hiljadu letova dnevno iz Aviana plus krstareći projektili? Vraćaš veru u čoveka svojim iskrenim dobrim namerama.
|
|
Vrh |
|
|
tangata
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 09:24 |
|
|
Kakav rat? Nema od toga nista. Vucic se jos malo koprca sa pregovorima od kojih isto tako nema nista. Kosovo je zavrsena prica. Zna Vucic kako bi prosao u slucaju vojne intervencije. A pravo da ti kazem i ne lici mi na nekog vojskovodju, vise na promotera, samo ne znam cega. Prica, prica, prodaje maglu i ulovi se poneka budala kao i u svemu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 09:45 |
|
|
Analiza, vojskovođe su ljudi koji su diplomirali na Vojnoj akademiji i doktorirali u Školi nacionalne odbrane za čin generala. Vučić je političar, političari nisu vojskovođe, to im je se ne traži kao kvalifikacija, niti im je u opisu radnog mesta. Zašto ti nikako ne uspeva da napišeš barem jedan jedini post u kojem ne odvališ minimum nekoliko gluposti? Kao da to namerno radiš.
I u celoj priči je najmanje bitno kako bi Vučić prošao.
|
|
Vrh |
|
|
tangata
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 10:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Analiza, vojskovođe su ljudi koji su diplomirali na Vojnoj akademiji i doktorirali u Školi nacionalne odbrane za čin generala. Vučić je političar, političari nisu vojskovođe, to im je se ne traži kao kvalifikacija, niti im je u opisu radnog mesta. Zašto ti nikako ne uspeva da napišeš barem jedan jedini post u kojem ne odvališ minimum jednu glupost? Nije ni Shaka Zulu diplomirao na drzavnoj akademiji, pa je jedan od najvecih vojskovodja. Tanka je nit izmedju vladara i vojskovodje.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 10:20 |
|
|
Kao prvo, promašila si i temu i poentu, kao i obično.
Kao drugo, nije je završio ni Aleksandar Veliki, Džingis Kan, Cezar ili Hanibal. Kao što nisu ni laptopove imali.
Kao treće, Šaka Zulu nije ni među prvih 100 vojskovođa u istoriji
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 10:25 |
|
|
Čuj Šaka Zulu, đe ga nađe.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
tangata
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 10:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kao prvo, promašila si i temu i poentu, kao i obično.
Kao drugo, nije je završio ni Aleksandar Veliki, Džingis Kan, Cezar ili Hanibal. Kao što nisu ni laptopove imali.
Kao treće, Šaka Zulu nije ni među prvih 100 vojskovođa u istoriji Kao prvo medju prvih 10 je u istoriji. Kao drugo nisam promasila temu, pitanje dana je kada ce Vucko potpisati priznanje Kosova. Bez toga ne moze ,,ici dalje,, a da mu je stalo, stalo mu je.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 02 lip 2019, 11:22 |
|
|
tangata je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kao prvo, promašila si i temu i poentu, kao i obično.
Kao treće, Šaka Zulu nije ni među prvih 100 vojskovođa u istoriji Kao prvo medju prvih 10 je u istoriji. Kao drugo nisam promasila temu, pitanje dana je kada ce Vucko potpisati priznanje Kosova. Bez toga ne moze ,,ici dalje,, a da mu je stalo, stalo mu je. Pitanje je dana kad će Bakir potpisati razdruzivanje. A što se tiče rata moze ga pokrenuti samo Bakir. Vucic nema nikakv motiv da ratuje, Dodik jos manje. Mi smo svoje odratovali kad je trebalo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 04 lip 2019, 23:25 |
|
|
Dobrica Ćosić: Citat: “Juče (zapis 16. septembra 1966. – L. P.) je Srbija, njeno političko vođstvo, Kosovo i Metohiju predalo Albaniji.” “A ja sam, posramljen, ćutao i dizao ruku za odluke Izvršnog komiteta SK Srbije... Izdao sam sebe.”
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 05 lip 2019, 09:31 |
|
|
novem je napisao/la: Dobrica Ćosić: Citat: “Juče (zapis 16. septembra 1966. – L. P.) je Srbija, njeno političko vođstvo, Kosovo i Metohiju predalo Albaniji.” “A ja sam, posramljen, ćutao i dizao ruku za odluke Izvršnog komiteta SK Srbije... Izdao sam sebe.” Što reći, kakvu poruku poslati? Crni Dobrica.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 05 lip 2019, 12:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Dobrica Ćosić:
Što reći, kakvu poruku poslati? Crni Dobrica. On je među prvima skontao da treba dijeliti, ali ga njegovi nisu svojevremeno shvatili. Sad su tek skontali.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 05 lip 2019, 14:15 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Što reći, kakvu poruku poslati? Crni Dobrica. On je među prvima skontao da treba dijeliti, ali ga njegovi nisu svojevremeno shvatili. Sad su tek skontali. Deliti šta? Alpe sa Italijanima a Karpate sa Rumunima? Nema Srblje vaskoliko razmnog čoveka gde se pregovara, veruj mi. Tamo šalju volove zalutale u vremenu i jajare (češći slučaj) koji bi ih pre sve prodali, nego nehotično slomili nokat. I da je bio razuman ko što veliš, skendžao bi ga neki nadrndani ajduk prečanin koji ne može da se snađe u svojoj prestolnici...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 05 lip 2019, 17:34 |
|
|
buenos aires je napisao/la: novem je napisao/la: On je među prvima skontao da treba dijeliti, ali ga njegovi nisu svojevremeno shvatili. Sad su tek skontali. Deliti šta? Alpe sa Italijanima a Karpate sa Rumunima? Nema Srblje vaskoliko razmnog čoveka gde se pregovara, veruj mi. Tamo šalju volove zalutale u vremenu i jajare (češći slučaj) koji bi ih pre sve prodali, nego nehotično slomili nokat. I da je bio razuman ko što veliš, skendžao bi ga neki nadrndani ajduk prečanin koji ne može da se snađe u svojoj prestolnici... Kako li samo brzo priskoči Sandžak a najbliži mu.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 06 lip 2019, 20:00 |
|
|
novem je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Deliti šta? Alpe sa Italijanima a Karpate sa Rumunima? Nema Srblje vaskoliko razmnog čoveka gde se pregovara, veruj mi. Tamo šalju volove zalutale u vremenu i jajare (češći slučaj) koji bi ih pre sve prodali, nego nehotično slomili nokat. I da je bio razuman ko što veliš, skendžao bi ga neki nadrndani ajduk prečanin koji ne može da se snađe u svojoj prestolnici... Kako li samo brzo priskoči Sandžak a najbliži mu. Pade Vitez. U ratu obranjen, al u miru ga Muslimani kurcem osvojiše. Kao i Jajce. Kao i Busovaču. Kao i Novi Travnik. Kao i Žepče. Kao i Odžak.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 06 lip 2019, 20:20 |
|
|
Vujadin je napisao/la: . Gje bi bolan Vujadine? Spremaš li se u boj na Kosovo? Šiptari vas zajebavaju, a ti samo laprdaš na internetu. Nego reci nam, jeli i ti šaraš po dolarima dok drugi prave državu? http://ba.n1info.com/Regija/a348857/Dac ... olaru.html
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 07 lip 2019, 11:41 |
|
|
Ako naiđete na novčanicu od 500kn da piše Kosovo je Srbija,znajte da sam to ja napisao.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 07 lip 2019, 12:12 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Kačamak je napisao/la: Ako naiđete na novčanicu od 500kn da piše Kosovo je Srbija,znajte da sam to ja napisao. Radije kupite nesto siromasnom djetetu/starcu ili donirajte nekoj humanitarnoj organizaciji za to no sto unistavate novcanice drugih zemalja. To bi bila poruka, ovo je krajnje primitivno. Dacic je sarao po 100 dolara, to je prvoklasni seljakluk jer je za neke u Srbiji to pozamasan iznos. Pazi njega 500 kn pa za toliko se na par mjeseci sve rijesi nekom srpskom starcu u zaseoku na Baniji, a ovaj bi po tome sarao i bacio negdje... I poslije se dakako zalio da ustaska drzava istom starcu nista ne da
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 07 lip 2019, 12:52 |
|
|
Lako je po tuđim novčanicama šarati, ajmo uputite na Kosovo ovaj vlak, koji zadnji put nije prešao ni granicu.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 07 lip 2019, 12:52 |
|
|
Novčanica nije uništena ili oštećena ako nešto na njoj piše.I otišla je u opticaj.Ideja uopšte nije loša i ne košta ništa. Čak šta više ideja je dobra.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 07 lip 2019, 12:55 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Novčanica nije uništena ili oštećena ako nešto na njoj piše.I otišla je u opticaj.Ideja uopšte nije loša i ne košta ništa. Čak šta više ideja je dobra. Dron je čini mi se bolja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|