HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 stu 2025, 22:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 724 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svi primjeri Vučićeve opsjednutosti s RH
PostPostano: 11 kol 2019, 18:38 

Kačamak je napisao/la:
Kod njih je glavna tema čuvanje Hrvatske koja je od pamuka i sapunice.

Nije mi samo jasno na osnovu čega je NiceBoyZG zaključio da živiš u Hrvatskoj. Kako mu je promaklo da pričaš čistom ekavicom, ne ide mi u glavu.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 18:47 

Karmelo - poslao mi je PM gdje je rekao da oko pola godine provodi u RH. Sad, ako nije bio ozbiljan my bad :D... Ako bude trebalo izbrisat cu ovaj tu post, mozda nije u redu da iznosim stvari poslane na taj nacin

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 18:51 

Moguće, čovek je polu-Hrvat. A i njegova žena isto.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 18:53 

Tako je.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 19:46 

Srpski mediji su opsjednuti sa hrvatskom. Televizije, novine, you name it. Svaki dan na onom televizijama gostuje neki majmun tipa Savo Štrbac i slični i govori da je hrvatska genicidna država, da ustaše vade oči srbima i slične stvari, dosovno ne prođe dan kada u Marića ili u onog debelog krmeta nema takve osobe, više govore o hrvatskoj nego o Kosovu.
U novinama stalno neke vijesti iz hrvatske često fake news prekopiran sa imbexa, dok se kod nas o Srbiji ne čuje baš ništa.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:07 

Vidi Safeta što mu voditelj Marić smeta. Zašto me to nimalo ne čudi.
Pravio emisiju sa pozitivom o generalu Praljku. Ugošćuje Dodika. Džamija to ne voli, nimalo.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:18 

Marić je napravio puno više negativnih emisija o Hrvatima nego ikakvih o Bošnjacima.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:36 

BBC je napisao/la:
Vidi Safeta što mu voditelj Marić smeta. Zašto me to nimalo ne čudi.
Pravio emisiju sa pozitivom o generalu Praljku. Ugošćuje Dodika. Džamija to ne voli, nimalo.

Tko je safet, je li ti to dečko od stare?
Marić isključivo pravi emisije o Hrvatima, o Bošnjacima ni B, osim nešto sitno oko srebrenice, na jednu temu o Bošnjacima ide stojedna o Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:50 

Ljudi, nismo opsednuti vama. Možete da ne verujete do nove godine, ali stvarno ste uvrteli sebi u glavu nešto što nije istina. Verujte u šta hoćete, ja neću da vas ubeđujem, ali vam iskreno kažem da to što ste uobrazili nema veze sa životom.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:52 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Ljudi, nismo opsednuti vama. Možete da ne verujete do nove godine, ali stvarno ste uvrteli sebi u glavu nešto što nije istina. Verujte u šta hoćete, ja neću da vas ubeđujem, ali vam iskreno kažem da to što ste uobrazili nema veze sa životom.

Ne bih znao za običan narod za koji vjerujem da kao i svugdje drugo gleda da preživi, ali da su vam mediji opsjednuti nama, itekako jesu.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:52 

Pa ja znam da prosjecan gradjanin nije. Ali vasi mediji puno vise pisu o nama no suprotno.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:54 

Lol pogodili prakticki isti post u istoj minuti.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 20:59 

NiceBoyZg je napisao/la:

Pa ja znam da prosjecan gradjanin nije. Ali vasi mediji puno vise pisu o nama no suprotno.

Uvijek su se bavili tuđom avlijom. Takvi su.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 21:04 

Mediji prenose vesti. Ako ima vesti kod vas, oni to prenesu. Nema nikakve medijske propagande ili natprosečnog broja vesti iz HR. Pretpostavljam da vam se čini da je broj vesti iz Hrvatske prezastupljen, zato što uglavnom njih i čitate iz naših medija, pa tako, pročitajući sve i jednu vest iz HR u svim nsšim medijima, što prosečan građanin Srbije ne radi, steknete takav utisak.

Prezastupljene teme su aktivnosti predsednika Vučića i Kosovo, ne Hrvatska.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 21:32 

Mediji prenose vesti. Ako ima vesti kod vas, oni to prenesu. Nema nikakve medijske propagande ili natprosečnog broja vesti iz HR. Pretpostavljam da vam se čini da je broj vesti iz Hrvatske prezastupljen, zato što uglavnom njih i čitate iz naših medija, pa tako, pročitajući sve i jednu vest iz HR u svim nsšim medijima, što prosečan građanin Srbije ne radi, steknete takav utisak.

Prezastupljene teme su aktivnosti predsednika Vučića i Kosovo, ne Hrvatska.

Kosovo je prezastupljeno još od ere Vojislava Koštunice. Treba ljude držati up to date o elemtima državnosti koje polako predaju Prištini... Kuhanje žabe nacionalnog ponosa i bića. Za sad im ide izvrsno, gutaju se lijekovi za smirenje i rijaliti programi. Nema što ta stoka neće tpjeti, samo im daj nekakav ventil.

A vijesti u Srbiji i počinju "Aleksandar Vučić je", "Aleksandar Vučić će", itd. To im je po novom umjesto dobar dan.

Devedesetih Srbija je bila Kolumbija Europe, sad je Sjeverna Koreja.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 21:35 

Znači slažeš se sa mnom da svaka druga vest nije o Hrvatskoj, kao što ovi tvrde.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 22:14 

Znači slažeš se sa mnom da svaka druga vest nije o Hrvatskoj, kao što ovi tvrde.

Rekoh već ranije, od Nove godine uopće ne pratim vijesti iz Srbije. Nisam u toku, niti vodim evidenciju. Uglavnom pišu trivijalne, odvratne stvari i neistine.

Bolje uzeti Sveto pismo u ruku, nego besomučno češljati portale.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 22:18 

Znači postao si hrišćanski hafiz. Inače, ni u Starom, ni u Novom Zavetu ne pominju vanzemaljce, Anunakije i Nibiru.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 22:39 

Znači postao si hrišćanski hafiz. Inače, ni u Starom, ni u Novom Zavetu ne pominju vanzemaljce, Anunakije i Nibiru.

Gnjidama je uvijek zabavno izdizati sebe tako što će uniziti druge.

To im je jedini osjećaj visine.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 22:55 

Ajde, ajde. Nemoj da si osetljiva pahuljica, nego podjebavaj i ti mene. Jer preobraženje od verovanja u Anunakije i Nibiru, do verskog fanatika jeste povod za zajebavanje. Zato zajebi tu patetiku, Fox Moldera ti, pardon, u ime Svetog Trojstva i svih anđela na nebesima.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 23:04 

Ajde, ajde. Nemoj da si osetljiva pahuljica, nego podjebavaj i ti mene. Jer preobraženje od verovanja u Anunakije i Nibiru, do verskog fanatika jeste povod za zajebavanje. Zato zajebi tu patetiku, Fox Moldera ti, pardon, u ime Svetog Trojstva i svih anđela na nebesima.

Nikad nisam pisao o Nibiru, trolaš ljude iz dosade. Dvije strane Svetog pisma dnevno me čini fanatikom?

Ok.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 23:10 

Kao da sam ja detaljno čitao tvoje fantazije pa se tačno sećam šta si pisao. Ali si pisao o chemtrailsima, HAARP-u, tajnim društvima koje upravljaju svetom, vanzemaljcima i još milion stvari u tom fazonu. A sad si se pretvorio u zaređenog monaha i istim žarom smaraš sa religijom kao što si nekad smarao o teorijama zavere i natprirodnim pojavama. Da nisi malo mator da tako prolaziš kroz razne faze? To više priliči tinejdžerima, a ti bi po godinama već trebalo da imaš decu na fakultetu.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 23:14 

Kao da sam ja detaljno čitao tvoje fantazije pa se tačno sećam šta si pisao. Ali si pisao o chemtrailsima, HAARP-u, tajnim društvima koje upravljaju svetom, vanzemaljcima i još milion stvari u tom fazonu. A sad si se pretvorio u zaređenog monsha i istim žarom smarašmsa religijom kao što si nekad smarao o teorijana zavere i natorirodnim pojavama. Da nisi malo mator da tako prolaziš kroz razne faze? To više priliči tinejdžerima, a ti bi po godinama već trebalo da imaš decu na fakultetu.

Tajna društva su opće poznata činjenica. Za razliku od tvojih repatih predaka.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 23:27 

Ja ti inače ne verujem u teoriju evolucije. Niti verujem da je život nastao spontano pukim slučajem. To sam rekao nekoliko desetina puta na temama o religiji, verovatno ti je promaklo da pročitaš. Ali to ne znači automatski da verujem u jevrejske bajke iz svetog pisma. Verujem u Boga na svoj način.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2019, 23:38 

volvoks je napisao/la:
Pa imaš stotinjak primjera gdje se Vučić uspoređuje, a ti se i dalje možeš praviti da ste vi cool i kako vas uopće ne dira što Hrvati rade.

Stotinak, da ipak malo ne preteruješ? Takođe, Vučić nije Srbija, i ljudima ovde stvarno niste ni na kraj pameti, pa mi ti veruj ili ne. A i Vučić daje u proseku nekoliko izjava dnevno, sad, što ste vi iz desetak izjava od njih nekoliko hiljada izvukli zaključak koji ste izvukli, zato što ste želeli da ga izvučete, to je više do vas.

Ali ajde da te utešim, onaj mamlaz Vulin ima određeni nivo opsednutosti vama, zato što vas čovek realno mrzi. Vučić nema. A građani Srbije ne razmišljaju o vama uopšte, osim ako hoće da letuju kod vas, a to je razmišljanje sasvim druge prirode.

Što se tiče razmišljanja o politici, tema u Srbiji je Kosovo, Kosovo i samo Kosovo. Ni o Republici Srpskoj ne razmišljaju skoro uopšte, jedva da ikad bude tema razgovora o politici. Tema je samo Kosovo i kad će Ameri da ih napuste, da bi dobili priliku da malo popričamo sa njima. Vi niste uopšte na dnevnom redu, a i kad jeste, kurs razgovora u preko 90% slučajeva nije negativan. Takav je puls među običnim ljudima,

Znam da mi nećeš verovati, i da ćeš sad izvući par Vučićevih izjava, od njih milion, u kojima pominje vas, ali među običnim ljudima jednostavno niste tema. Čak ni među političarima niste tema. Dok mi se čini smo mi kod vas itekako tema, ali dopuštam da grešim, jer jednostavno ne znam, a nisam tako samouveren kao ti da rezolutno tvrdim nešto o čemu ne znam niti mogu da znam.

Pa tema uopće nije o tome je li prosječni Srbin opsjednut s RH nego o Vučiću, specifično to što Hrvatsku koristi kao benchmark. Pa onda prica kako ce Srbija imati autocesta kao Hrvatska tad i tad, kako će se plaće izjednačiti s Hrvatskom tad i tad, pa uspoređuje vojsku, pa priča o iseljavanju i tako dalje i tako dalje.
Jesi li možda čuo Plenkovića da priča kako će pelješki most biti duplo duži od onog na Adi? A to je nešto što bi Vučko itekako izjavio.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 724 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: